מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב ישן ואני רוצה לשדרג אותו ולהחליף זיכרון. הלוח אם שיש במחשב: Intel Desktop Board D101GGC לינק כרגע יש 512MB זיכרון ואני רוצה לשים 2GB זיכרון. הלוח אם ישן אז לא מצאתי כל כך חנויות שמוכרות זכרונות מתאימים. מצאתי זכרון אחד ב-KSP: לינק. רשום שם שהמתח הנדרש הוא 2.6V ובאתר של הלוח רשום שאפשר רק 2.5V (לינק). ההבדל הזה יכול לעשות בעיות? מצאתי זכרון נוסף ב-TMS: לינק (אותו זיכרון, אבל יותר זול באתר אחר: לינק). הזיכרון באתר של היצרן: לינק. נראה שהזיכרון הזה מתאים, אבל הוא יקר יותר. הזיכרון הזה בסדר? יש אולי משהו יותר זול? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי חשב נייד: dell inspiron n5110-9682 מעבד: intel core i5-2430m 2.4GHz זיכרון פנימי 6GB (למען האמת אני לא יודע איך זה יתכן!! אולי שני סלוטים של 2 ו- 4)... מערכת הפעלה: windows 10 home 64bit התחלתי לעבוד לאחרונה עם כמה תוכנות כבדות שדורשות הרבה זיכרון פנימי, וה- 6GB RAM שיש בקושי מספיקים, אחת התוכנות android studio וכאשר אני מעל את האמיולטור הזיכרון הפנימי קופץ כמעט ל100% בכל מקרה... חושבתי על לשדרג ל- 16GB או להשתגע עד הסוף ולשדרג ל- 16GB, וכאשר התחלתי לחקור ראיתי באתר של dell שיש הגבלה ל-8RAM ואמנם באתר אינטל ההגבלה היא ל-16RAM... אני קצת מבולבל ואשמח לעזרה, ואפילו המלצות על מוצרים ספציפים, תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשדרג את זיכרון הראם שלי מ 2 סטיקים (2 גיגה כל אחד) DDR3 - 1333MHZ קניתי עוד סטיק של 4 גיגה כדי להגדיל ל 8 גיגה זיכרון, קניתי גם DDR3 - 1333MHZ כדי שיהיה תואם עכשיו התקשרו מהחנות ואמרו שנגמר להם ונתנו לי דגם מקביל רק של 1600MHZ. האם זה יצור לי בעיות? לפי הבנתי המחשב פשוט יקרא את הסטיק כ 1333MHZ ולא יקרה כלום, אבל ליתר ביטחון אני שואל פה. תודה לעונים.
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם לוח אם Asus p5g41t mlx שמאפשר מקסימום של 8gb זיכרון. יש בו 2 סלוטים של זיכרון שכרגע רק אחד מנוצל, 2gb DDR3. אוכל להוסיף זיכרון, עד 8gb, למרות שהמעבד הוא 2 core? כי הבנתי ממוכר באייבורי שבשביל שדרוג הזכרון, אני חייב מעבד extreme ולא כמו שכרגע יש. קישור ללוח אם ולמפרט: http://www.asus.com/il/Motherboards/P5G41TM_LX/
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 4GB של זיכרון - 2X2. לאור המחירים הנמוכים חשבתי לשדרג ל2X4 סה"כ 8GB של זיכרון. האם השדרוג הזה יתן לי משהו? http://www.ebay.com/itm/AMD-8GB-4GB-X-2-DDR3-1333MHz-PC3-10600-PC-Memory-RAM-for-Desktop-/140729808041?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item20c42674a9 http://www.ebay.com/itm/AMD-4GB-DDR3-1333-CL9-Entertainment-Edition-Memory-RAM-/360489215938?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item53eed4e7c2 חשבתי אולי להזמין את אחד מהסטיקים הבאים למעלה. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עכשיו שאני קונה SSD החלטתי לשדרג זיכרון גם על הדרך כי זה ממש זול. אני שואל אם זה בסדר לערבב סוגי זיכרונות בתזמונים שונים? יש לי את הקיט הזה היום: http://www.gskill.com/products.php?index=342 אני רוצה לקנות את זה בנוסף: http://www.grandadvance.com/?g=products&a=view&pid=19336 עולה 115 שקל (בלי המתכת לקירור עולה 103 יש הבדל בכלל?) ואני חייב פרופיל נמוך בגלל קירור למעבד שיש לי..זה בסדר לערבב בין הזיכרונות? אני אצתרך לעשות משו בביוס זה הלוח שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, עקב גאונות יתר קניתי לפני מספר שנים זיכרונות 800 וקיבלתי מסכים כחולים שנפתרו רק ע"י הורדת תדר המעבד ל- 2.4 (אמור לעבוד על 3.0) והנמכת תדר הזיכרונות ל-667. בהנמכת התדר הכול עובד תקין ואין שום מסך כחול. אני מעוניין בקניית זיכרונות בתדר 667 (או תדר גבוה יותר אם זה אפשרי) שיתאימו למעבד אבל הנפח חייב להיות 8 GB. לא חושש מ-OC יש לי קירור טוב למעבד. אשמח להמלצותיכם. mobo: p5wdh deluxe. cpu: quad 9650@2.4ghz ram: 4GB 667GHZ. display card: gtx650 ti boost. screen: 19 inch 1280*1024.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב , שמי אלעד ויש לי לוח אם (כמו שרשום בכותרת gigabyte x58a ud3r ) וכרגע מורכב עליו זיכרונות של KINGSTON 6 ג'יגה 3 סטיקים שכל אחד מהם הוא 2 ג'יגה מהירות 1333. עכשיו,אני רוצה לשדרג אותו ל - 12 ג'יגה ולשים לו 3 סטיקים שכל אחד מהם הוא 4 ג'יגה. התקשרתי לחנות שמימנה קיניתי את המחשב (חברת זיגזג2000) וכשהתעניינתי בדגם הזה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22&products_id=21104 הנציג אמר לי שזה לא מתאים ללוח ולקחת את הדגם הזה של g.skill : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22&products_id=19540 כמו שזה נראה,זה נראה אותו דגם (תקנו אותי אם אני טועה כי אני לא העיפרון הכי חד בקלמר בידע) ונשמע ממש מוזר מה שהוא אמר לי. נ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי ארבעה מחשבים נייחים, וברצוני לשדרג את הזכרונות של הישן מביניהם (בן 7) יש לו כרגע 1 ג'יגה ראם מעבד amd athlon 64 x2 dual core processor 3800 לוח אם עליי לבדוק. אני רוצה להרחיב ל4גיגה ראם. איזה זכרונות אתם ממליצים והאם תהיה השפעה גדולה או שהמעבד כבר ישן ואין טעם? תודה מראש, תמיר.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
הי, אני עובדת עם סולידוורקס וסטודיו מקס. אני זקוקה למחשב חזק ש'יחזיק' רינדורים - מה שלא קורה עכשיו. כשאני עושה פעולה שדורשת זכרון או חישוב - התוכנה (בעיקר מקס) קורסת. מאוד קשה לעבוד ככה, בייחוד שהסצנות הופכות מורכבות יותר ויותר...כרגע במחשב שלי: לוח אם - gigabyte GA-EP43-DS3L מעבד - intel core 2 quad q9550זכרון - 4 יח' של 1GB DDR2 800Mhzכרטיס מסך - PNY Quadro FX580 512MB GDDR3 PCI-E חשבתי להעלות את הזכרון ל-4 יח' של 2GB או 4GB. אני לא מצליחה להבין אם לוח האם 'ידע' לקבל אותם או שעכשיו הוא כבר במקסימום שלו עם ה-4GB הכוללים שיש לו. כמו כן אני לא יודעת בנוגע למהירות של כרטיס הזכרון - אם ההבדלים הם במחירים או שיש כאלה שמתאימים לי וכאלה שלא. בקיצור - איזה זכרון כדאי לי לקנות. …
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מתכוון בקרוב לשדרג זיכרון למחשב ולהתקין אותו בכוחות עצמי. יש לי שני כרטיסי זכרון של DDR3, כל אחד 2GB, ואחד מהם אני מחליף בקרוב מאוד ב-8GB. השאלה היא כזו: האם קיים סיכוי שבמגע יד אדם ללא הציוד המתאים, יכול להיווצר חשמל סטטי שעלול לפגוע בלוח האם או אחד מרכיביו? תודה לכל מי שיעזור, חיים
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
לפני 4-5 שנים קניתי את המחשב הנוכחי שלי, עם 4GB RAM. היום זה בקושי מספיק לי למערכת הפעלה + כמה טאבים אז החלטתי לשדרג. הבעיה היא שאני הולך לאיבוד בנושא של האם אני בכלל יכול לשדרג עם הלוח שיש לי, ומה הכי כדאי. הלוח אם:gigabyte p55-usl3 ו2 RAM של 2GB כל אחד של Patriot. האם מומלץ לקנות אחד של 8? או 2 של 4? או 4 ו8 וכו'.. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם זכרון 8gb. אני מתכנן שדרוג בקרוב (חודש הבא) של מערך הכרטיסים שלי ל- r9 290, ובנוסף מעבד i7 3770k. האם שדרוג הזכרון ל- 2*8 יתרום במשהו? עיקר השימוש שלי הוא bf4. תודה
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להוסיף עוד זכרון של 512 מגה בנוסף לזכרון ה 512 שיש לי אז רציתי לדעת איזה זכרון מתאים למחשב שלי מכל הבחינות כגון מהירות וכו' והאם הזכרון הזה למשל Kingston DDR 512Mb 400MHz CL3 מתאים למחשב שלי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם של 9 GIGABYTE K8N ULTRA שני סטיקים של זכרון CORSAIR 512 CL2.5 PC3200 מעבד AMD ATHLON 64 3000 אני רוצה לשדרג ל2 ג'יגה זכרון, אתם ממליצים לקנות סטיקים חדשים או לשדרג את אלו ונניח במקרה של שדרוג כדאי לקנות עוד CORSAIR אותו דבר ? או שאפשר וכדאי לשלב חברות וסוגים שונים ובמקרה של קנייה חדשה מה אתם ממליצים לקנות ? ראיתי בזאפ שהמחירים לא בשמיים אבל בוא נגיד עד 600 שקל ככה ? תודה רבה ארז
-
- 4 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אהלן המפרט שלי כרגע הוא כזה : Q6600 EP35-DS4 - Gigabyte RAM - 1*1 Kingston HyperX 6400 ATI 4850 THERMALTAKE 430W - שכחתי לציין, אני יודע שהוא דיי חלש, אם יש הצעות לשדרוג גם כן אשמח. יש לי עכשיו עוד קיט של 4G 2*2 Kingson HyperX 8500 השאלה שלי היא האם לשים 6G ודואל ואז הלוח יזהה אותם בתור 800 אם הוא יזהה, או לעבוד עם 4 1066 ולמכור את השניים? ודרך אגב יש כאן איזה מדור קניה/מכירה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג זכרון RAM באחד המחשבים. לוח האם המדובר הוא INTEL DH61WW: http://www.cnet.com/products/intel-desktop-board-dh61ww-classic-series-motherboard-micro-atx-lga1155-socket-h61-series/specs/ לצערי יש לו רק 2 סלוטים והוא תומך עד 8 ג'יגה( מה שאני מעוניין שיהיה ). מכיוון שהמחשב טיפה ישן, קצת יותר קשה למצוא בארץ זכרונות במהירות המתאימה. השאלה היא האם זכרון מהיר יותר ( נגיד 1333 MHZ ) יעבוד באופן תקין במחשב ( פרט לעובדה שהוא יהיה איטי יותר ) או שעדיף לרכוש משהו שמתאים? שאלה נוספת, ראיתי ב EBAY זכרונות ללא מותג: http://www.ebay.com/itm/8GB-2x4GB- DDR3-PC3-8500-DDR3-1066MHZ-Desktop-Memory-DIMM-RAM-240PIN-Low-Density-/151872160980?hash=item235c4944d4 h…
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte EX58-UD4P שעובד ב triple channel עם זכרונות 3x1GB OCZ3P1600LVG המחשב בין כמה שנים אבל עובד עדיין סביר וחשבתי למשוך איתו עוד כמה חודשים טובים לפני שאני אאלץ להחליף אבל אני ממש צריך עוד זכרון. השאלה שלי מה הדרך הכי זולה/יעילה להוסיף לזה זיכרון? אם אני מבין נכון אז זה חייב להיות בשלשות. את הזכרונות שיש לי כרגע כבר לא מייצרים. לוותר על מה שיש ולקנות 3x2GB ? להוסיף עוד 3x1GB? ואם להוסיף, אני חייב שיהיו בדיוק מאותו סוג/דגם/תזמון של מה שיש לי כבר? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אני יורד ישר לעניין, יש לי חבר שיש לו מחשב ישן יחסית, המעבד שם מסדרת E4XXX, בזמנו שדרגתי לבחור כרטיס מסך ל GF 430, הבעיה שמספר פעמים הייתי נעלץ לקפוץ עליו כי לא נדלק המחשב, לבסוף נמצע כי הבעיה באחד מסטיקים של זכרונות, 1GB של DDR2, כרגע יש לו רק 1GB בעצם והמחשב מריץ WIN7, לאור העובדה שלא כלכלי בכלל לקנות DDR2, כי במחיר של 2GB אני קונה 4GB של DDR3, מה אתם ממליצים לעשות? יש איפו לקנות DDR2 בזול? אני מודע לעניין שברכיבים ישנים המחיר יקר יותר והרבה לרוב קונים מערכת חדשה, אני יודע שאם כרטיס מסך לא תהיה בעיה, אבל כמה יעלה לנו לקנות: לוח אם + זכרונות + מעבד? או שבכל זאת לקנות זכרון DDR2? מה גם שאני לא מוצע 4GB בסטיק אחד, לפחות לא בארץ, 2X2 יעלה לפחות 300 שקל, או ל…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הזכרון של המחשב. לוח האם הוא GA-945P-S3 v 1.0 מעבד E6300 Allendale כרגע מותקנים 2X Corsair VS512MB667D2. האם זה נכון שהלוח תומך בכל היתר 1G לכל סלוט? האם זה נכון שהחומרה לא תומכת ב4G גם בתצורת 4X1G אפילו אם מערכת ההפעלה (לינוקס 64) תומכת? בהנחה שהתשובה לשתי השאלות חיובית אני אוסיף שני סטיקים של 1G המלצות? לא מתוכנן OC.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי, יש לי E6600 אני משתמש ב WIN7 RC 64 יש לי היום שני סטיקים של 1GB 667 (TWINMOS) אני רוצה לשדרג ל 4GB בעיקר כי זה זול, וכי אני מרגיש לאחורנה שאני מעמיס המון על הזכרון (המחשב שלי משמש כ PS3 MEDIA SERVER) אני מתכנת עליו, גולש שומע מוסיקה/סרטים ומוריד מ TORRENT וכמובן, משחק... האם יכולה להיווצר איזשהי בעיה בהחלפת הסטיקים הנוכחיים לסטיקים של 2X2? (אני חושב על OCZ 800) כמו כן, יש יתרונות לתזמונים השונים שאמורים להשפיע עלי? (אני מתכנן OC למעבד, אבל חוץ מזה אני לא ממש מבין בזה)
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום =] אז ככה, אני רוצה לשדרג את המערכת בעוד שני סטיקים של 1GB כל אחד בתדר 667.. לשני ה512 שיש לי במחשב שכבר עכשיו עובדים בדואל נשארו לי שני סלוטים לשדרוג (זה התכנון שלי) עכשיו בעבר, היה לי 2GB 512X4 והאמת שני ג'יגה לא היה לי מורגש בכלל.. אם אני אקנה עוד 2GB זה יהיה מורגש?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בעקבות המלצה של הפורום החלטתי לשדרג למחשב של אבא שלי את הזכרון. כרגע יש לו שני סטייקים של 1 גיגה DDR2 667 שעובדים במקביל ויש לו ארבעה סלוטים. על מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום מכיון שהמחשב שלי בקושי סוחב vmware עם כמה מכונות וירטואליות אני רוצה לשדרג את הזכרון שימו לב שיש לי זכרון ddr 2 אני רק צריך זכרון בשביל ביצועים ב vmware כי אני מריץ כמה מכונות וירטואליות חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6547&CatCode=618 מה אתם מציעים? חוץ מזה האם זה תקין שמערבים זכרון של ocz עם corsair? Corsair TWIN2X4096-6400C5C Corsair TWIN2X4096-6400C5CCorsair TWIN2X4096-6400C5C
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרחיב את הזיכרון למחשב "הישן" שלי. כרגע מותקנים עליו שני מודולים של Ceon 256MB כל אחד. לפי MSI Main Memory Supports dual channel DDR 266/333/400, using four 184-pin DDR DIMMs. Supports a maximum memory size up to 4GB without ECC. Supports 2.5v DDR SDRAM DIMM. זה התמיכה של לוח האם. האם אני יכול להתקין עליו שני מודולים נוספים כל אחד של 1 GB ? באיזה תזמון ? האם הם חייבים להיות זהים לתזמון של הזכרונות הישנים ? יש את כל עניין ה-CL, מה זה ? משנה לענייינו ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-