עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Neo810,

שאלה עבור חבר. I5 3470 או I5 4570? לוח מבוסס B75 או B85 בהתאמה והבדל של כ200-250 ש"ח בעלויות. האם מעבד הHaswell שווה את התוספת? האם יורגש הבדל בכלל ואם כן, מתי? תודה :-)

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by asili,

היה לי לוח של EPOX 8KHA PLUS הוא הלך לי עכשיו אני מחפש לוח אחר חשבתי איך הלוח של קפוס KT333 ביחד עם זכרון PC2100 של CRUCIAR? חשבתי שעדיף לוח עם KT333 מאשר לוח אם של גיגהבייט נגיד עם KT266A מה אתם חושבים?

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by MONORAIL,

אהלן! הרצתי בדיקת זכרון בSANDRA וקיבלתי את הטיפ הבא: מסתבר שתזמוני הזכרון שלי לא נכונים ואני צריך להוריד אותם כדי לשפר ביצועים... איך אפשר לעשות את זה, ומה בדיוק אני צריך לשנות? מפרט: P3-800MHZ, לוח אם MSI-6309, עם ערכת שבבים של VIA, 256 MB SDRAM.

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by מאור247,

רציתי לדעת איזה לוח-אם כדאי יותר MSI P35PLT COMBO או DQ35JOE-JOHANNESBURG/Q-35 1333MHZ (של intel או בקצרה Q-35)

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by 0xIDE,

שלום, יש לי לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 וקניתי אותו עם זכרונות של G.Skill - DDR2, 800MHz http://img13.imageshack.us/img13/7628/img0054uj.jpg הגיעו לידי זיכרונות של Kingston - DDR2, 667Mhz http://img684.imageshack.us/img684/7227/img0055ry.jpg http://img7.imageshack.us/img7/3337/img0056bc.jpg וכששמתי אותם עלה המסך הבא: http://img696.imageshack.us/img696/9476/img0051ke.jpg זה נותן לי 15 שניות לבחור בינהם ואחרי שעוברות 15 שניות זה פשוט לא מגיב. מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  6. לא מוצא את זה בביוס. אנא עיזרו...

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by Turbine,

יש לי אפשרות לקחת 2 סטיקים של 512 KINGSTON 2.5 CAS או סטיק 1 של ג'יגה של סמסונג אין לי מושג מה ה CAS שניהם DDR 400MHZ חשבתי לקחת את הסטיק של הג'יגה לצורך שדרוג בעתיד אולי ל2 ג'יגה או משהו כזה.. עקב שאלה ששאלתי פה בפורום ואמרו לי שברגע שממלאים את כל הסלוטים שיש לזכרון אז יש איזה באג כזה ב AMD שנכנס למצב של 333MHZ השאלה היא מה המהירות של הסמסונג והאם זה כזה משמעותי אם לדוגמא ה CAS הוא 3 או 4?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by p-o-i,

מה אתם אומרים על הP5K של אסוס?..מצטער שאני חופר פה לאנשים אני פשוט עדיין לא קיבלתי תשובות..

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  9. Started by Vindicator,

הנושא בערך מסכם את זה. אני שואל בשביל חבר שלי.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by -Sky_Lord-,

תגידו, יש ביקורות\השוואות על הזיכרונות החדשים של Geil (שעובדים עם CL של 1.5)? וגם ראיתי שיש 2 גרסאות כמעט זהות, אחד מבוסס על BH ואחד על TCCD, ידוע איזה יותר טוב? http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=68 http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=69 לא שאני מתכנן לקנות, לא רוצה אפילו לדעת מה המחיר, סתם מעניין עריכה - אני עכשיו רואה שבעמוד של הTCCD יש לינקים לשתי ביקורות, אחת מהם בtoms hardware, נלך לבדוק... בכל מקרה מישהו יודע משהו על הBH?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by Gico,

האם אפשר לקבל המלצת מעבד לשרת Plex, בדגש על Transcoding? תודה. כלל האצבע אומר שנדרשים 2,000 יחידות Passmark לכל Client של 1080p שמשתמש ב-Transcoding.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מחשב חדש בסביבות 3000 לא כולל מסך, ואני צריך המלצה ללוח אם טוב למחשב שמבוסס על: מעבד Q6600 זיכרון DDR2 2/4G עם עדיפות שיתמוך גם בDDR3 חשוב שיהיה טוב לאוברקלוק, אבל שימו לב שהאוברקלוק שאני עושה הוא לא בשביל הישגים, אלא רק בשביל להוסיף תמורה למחיר! אני חושב שזהו, תודה למי שעוזר :]

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  13. אני מחכה כבר המון זמן לדברים החדשים שיגיעו כדי לקנות מחשב חדש אבל מה לעשות שהדברים לא זזים כמו שרוצים... היות והמחשב שלי מתפגר מיום ליום וזה מתחיל לשגע אותי כבר , חשבתי אולי לקנות מחשב עם לוח אם ומעבד הכי זולים (Amd2500+some mobo) ואז עוד כמה חודשים-חצי שנה כשיצאו לוחות אם עם nforce 400 ,עם סליי, DDR 2 וכל השטויות אני ימכור את הלוח והמעבד או שיעביר אותו למחשב הישן (p4-2000) ויקנה מעבד 64 ב 939 עם לוח אם טוב במחירים שפויים ... מה אתם חושבים על הרעיון הזה ? ככה אני יוכל גם להשקיע בכל הדברים האחרים יותר וכו' וגם ככה עדיין אין יתרון משמעותי למעבדי 64 בנתיים (עד שיצאו ישומי 64ביט) כרטיס מסך אני גם לא מחליף בזמן הקרוב יש לי 9800PRO חדש שמספק אותי בנתיים תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  14. Started by avinatbezeq,

http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=109&p2=47 להבנתי: יתרון מעניין דווקא ל-i5, פרט לשני מבחנים בהם יש כנראה ניצול שלי ה-thread-ים, וה-920 מגיע לעד 50% יתרון!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום חברים, נניח ואני קונה מעבד אינטל יד שניה. עוד לא קניתי. אין קבלה ואין קופסא מקורית. לפי המספר הסידורי באתר של אינטל רושמים שהמעבד נמכר בזמנו בתור box ויש אחריות עד 2017. דיברתי בצט עם התמיכה של אינטל אבל הבחור לא הצליח לענות על השאלה - למי לפנות בארץ כדי לממש אחריות??? הבנתי שחיון ואיסטרוניקס הם המשווקים פה ושלחתי להם מייל. טרם קיבלתי תשובה. מישהו פה יודע מה עושים וכיצד מממשים אחריות של אינטל בארץ? בבקשה תענו רק מי שמבין ויודע בוודאות מה עושים. תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  16. אחרי דור של בלבול משמעותי עבור הצרכנים, במפתחת השבבים עושים את הצעד הנכון ומפרידים באופן מובהק בין דגמי ה-Zen 3 Plus העדכניים ביותר לבין דגמי ה-Zen 3 המרועננים שיגבו אותםלכתבה

17. Started by KarniVore,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HTPC ומצאתי מארז יפה אבל הוא דורש לוח אם microATX יהיה עליו כנראה Core 2 duo 7300 ו RADEON HD4850 יש לכם הצעות?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  18. משהוא מוכן לשפוך קצת אור עלהם

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by exercise,

http://www.dailytech.com/Sun%20Leaks%206core%20Intel%20Xeon%20Nehalem%20Details/article10834.htm Dunnington מעבד עם 6 ליבות מסדרת פנרין ויש כמה שקפי ביצועים של nehalem

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  20. בלוחות אסוס למשל הסידרה P5K וכן הלאה יש P5KR ו-P5KC מה הפרוש ואיפה ניתן לקרוא מה הפרוש של כל האותיות. דבר נוסף איך אני יודע אם ללוח יש על הבורד חיבור לפייר ווייר ויו אס בי כדי לחבר לפנל הקדמי .

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by T_A,

או בצורה פשוטה יותר: איזה שינויים יביא הפרסקוט על הנורת'ווד ?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by Bright Moon,

פורסם הסבר ב-Inq על Microbuffers או "מיקרו-בלמים" (אני מקווה שזה תרגום מדויק). The AMD version as we understand it is really quite a bright idea, and may simplify the desktop/server ram situation quite a bit. That version of a microbuffer it is more or less the components of a registered DIMM (rDIMM), shrunken down to a single discrete chip. Add in some special sauce and a few more features, and there you have it. The interesting part is where they go, AMD will put one microbuffer between two DIMM slots, basically making each drive two DIMMs. This will effectively make each RAM channel support twice the number of DIMMs, allowing DDR3 to be a workable server solution. T…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  23. אני לא מצליח כל כך למצוא תשובה לזה... ידוע שיש X16 PCIE 3.0 מיועדים ל-GPU. יש עוד ככל הנראה X4 PCIE 3.0 עבור ה-IO ועוד X8 PCIE 2/0 עבור הציפסט. כל זה מתורגם ל-24. אני צודק?

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  24. שלום רב לכולם, אני מעוניין בקניית מחשב חדש שהשימוש בו יהיה בעיקר להורדה, צפייה וקידוד סרטים גם תכני HD. אני מתלבט לקנות עכשיו או לחקות עד שזכרונות ה-DDR3 יכנסו יותר חזק לשוק ושהמחיר שלהם ירד! - חשבתי על מעבד Q6600 אבל אם יש משהו יותר טוב לסרטים אנא ייעצו לי! - הבעיה עכשיו בלוח האם היא האם לחקות ל-DDR3 או שאין צורך, אני כל כך מתלבט. איזה חברת לוח אם לבחור ואיזה זכרונות? מה אתם מציעים? ואם בכל זאת כדאי להשקיע איזה לוח אם ואילו זכרונות גם ב-DDR2 ו-DDR3. כל מה שאני רוצה הוא לקנות מחשב היום או עד מקסימום שני חודשים אבל לא להתחרט במשך שתי השנים הקרובות או השלושה!

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  25. אפשר בבקשה דירוג של הכרטיסים הטובים ביותר מלמעלה למטה..!? אני חשבתי על זה תהאמת... CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL4 DUAL XMS עוד שאלה...: יש לי עכשיו כרטיס 1GB בודד במחשב והוא די חדש... חודשיים וחצי 3.... הכרטיס הוא..: transcend 1gb DDR2

• 0 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים