מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שיש לו בעייה עם האורך של הכ. מסך.... יש לי INNO3D GF3 TI200 .צפוייה בעייה? ומה שמעתי שצריך לעשות לו עדכוני BIOS בשביל שהוא יעבוד נורמלי... אני כבר חושב לקחת במקומו את ה LEADTEK
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הדלוקס לרגיל? כי אני יכול להשיג ב 750 שקל את הרגיל ובאותו מחיר את האי פוקס הזהה.. אז מה ההבדל ומה עדיף בין שני הדגמיים של אסוס..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב שלי הפעלתי אותה וירד לי הטמפרטורה של המעבד ל31 מעלות וגם של הלוח אם ל31 עכשיו השאלה שלי היא מה זה בדיוק עושה איזה פעולה בדיוק שזה גורם לקרור? והאם זה פוגם בביצועים?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
התקציב הוא 1200ש"ח... מה שאני צריך הוא לוח אם וזכרונות מתאימים.. אגב יש אפשרות שזכרון DDR יעבוד עם המעבד הזה?
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
-
-
איזה לוחות אם פותחים לבד את המכפלה של מעבדי AMD ולאיזה מעבדים? איזה TB הAXP1700+ ה"חדש"?(AאוB) תודה לכל העונים ;D
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב חדש- בחנות של הדובים ראיתי שמדגישים AMD 1700+ 0.13M לעומת 1800 0.18M האם קיים גם 1700 0.13M- כי בחנויות אחרות שבהן לא מצוין 0.13 או 0.18 המחיר ל 1700 הוא יותר זול.-אבל אולי זה 0.18 ? ועוד משהו- לא מתוכנן OC רציני- אבל נאי רוצתה שתהיה לי את האופציה הזאת. במידה וקניתי אחד מהמעבדים שמיוצר ב 0.13M- האם הקירור המקורי שלו יספיק (ARCTIC SILVER עליו) או צריך קירור נוסף כמו וולקנו? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא עשיתי לו שום אוברקלוק... הטמפרטורה הזאת נורמלית? באיזו הוא אמור לעבוד?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות AMD DURON ומחפש לוח אם בשביל מעבד זה שירוץ אם זכרונות sdram only בגלל שעכשיו יש לי p3 ו 384 sdram והייתי רוצה להשאיר אותם למעבד. אז בקיצור כל מה שאני רוצה לדעת זה, 1:האם המעבד הנ"ל תומך בsdram והאם יש לוח אם למעבד זה שיעבוד אם זכרונות sdram.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
לאחרונה שמתי לב שהתוכנה של ASUS מצביעה על 40 מעלות במעבד ואילו הביוס מצביע על 32~ מעלות למה זה קורה - האם זה גבול הקריאה של התוכנה.
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
חברים אני רוצה להכנס לנושא AMD ואבקש המלצה לגבי המעבד החדש XP2800+ לוח אם מתאים מסוג NFORCE2 מי יכול לתת לי המלצה ונתונים כולל הצורך באיוורור בברכה רא
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קודם כול ההזמנה מפנדה ? - איך הם , תוך כמה זמן אני יקבל הכול ? מעבד : AMD 2400+fan לוח asus deluxe A7NV8X - משהו כזה ... זיכרון : אני מתלבט כי אין בפנדה XTREM DDR ' אני צריך לבחור שם סוג זול של 333 2700 ??? וכרטיס מסך אני הולך על REDON 9700 של GIGABYTR ..
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אנשים בבקשה, עם למישהוא יש טבלת השוואות בין מעבדי INTEL מה 8086 עד ל P4, בבקשה שיביא לי לינק או שישלח לי לדואל jj516@bezeqint.net הפרמטרים שאני צריך הם אפיק נתונים אפיק כתובות גודל הסגמנט מהירות סוג אוורור שנת הופעה עם יש אז בבקשה כי אני חייב!
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
צריך להיות SAMSUNG 333 אם למשהו יש אותו או יש את מספרי הצ'יפים זה יעזור למה אתם שואלים - כי שום תוכנה לא מצליחה לגלות את מהירות מלבד הציון שזה DDR זה אכן SAMSUNG כי כתוב עליו אבל אין מדבק הכותבת את מהירותו.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שמעתי איפשהו שיש למעבדי AMD דרייברים ואם לא מתקינים אותם הם עובדים הרבה יותר לאט. זה נכון ? אם כן איך מתקינים אותם ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף לי 2*256 DCDDR 333 ב AMD או 256 850 RDRAM באינטל ??? אם ישוו בין מערכות שקולות של INTEL ו AMD ובאינטל יש RDRAM850 ובAMD DCDDR333 אז הAMD ינצח? למרות שבאינטל זכורונות יותר מהירים?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש של אינטל 850 ,845,והחדש 7205 יש SIS האם אני ירגיש הבדלים בביצועים בין הזיכרונות? מה לוח האם המומלץ? (השימוש במחשב למשחקים ותוכנות ) ללא OC תודה
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
חבר שלי בחר סיסמא לפני שנה ללוח אם שלו שככה רק הוא יוכל לגשת לשם, עברה שנה שהוא לא נגע בביוס וכעת הוא שכח את הסיסמא, אם מוציאים את הסוללה מהלוח הביוס יפתח שוב?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ראיתי שרשמתם בכתבה שאפשר לשנות את הג'אמפרים ולהפעיל את שינוי המכפלה בVAX, אפשר לעשות את אותו הדבר גם ב7VRXP? אם כן, מישהו יוכל להראות לי באיזה תמונה איפה נמצא הג'אמפר הזה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה לוחות מבוססי ה-Intel PE ChipSet נחשבים טובים ל-OC? ה-ABIT IT7-MAX2 REV2 לא בא בחשבון בגלל המחיר המטורף שלו, אני רוצה משהו במחיר סביר שיכול להגיע ל-OC דיי רציני, וגם שיהיו לו אפשרויות טובות ל-OC, בזה אני לא כל-כך מבין אבל אני יודע שחשוב כמה Voltage אפשר לשים למעבד, ו-FSB ומכפלה, ובלה בלה בלה. המעבד שככל הנראה יהיה על הלוח זה ה-Pentium 4 1.8A שידוע טוב ל-OC, ואני מתכנן להביא אותו לסביבות ה-2.8 או עם ה-ThermalRight AX478 או עם מערכת קירור מים שאני יתחיל לבנות מהחודש הבא. התקציב הוא מ-500-800ש"ח. תודה מראש, מתן.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני צריך לעדכן את הביוס של המחשב שלי...אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה טוב. אז ככה זה הלוח שלי. GA-7VR עם ציפסט של VIA הביוס שלי זה F1 הורדתי את העידכון של הביוס ל F4 איך אני מעדכן??? דרך התוכנה שבאה עם הקובץ??? או שעם האופציה שנקראת Q-Flash מזה בכלל???
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-