מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
כמה סטיב נהנה להתעלל ולהביך את הכחולים, משהו. כמה עדכונים מעניינים לגבי מכירות מוצרים לפי מותג/דגם - שווה הצצה:
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי מפלצת לא קטנה (i7 מואץ) שמשמש לאיחסון ולהורדות בשעת הצורך, המחשב פועל 24/7 ואני שם לב כי צריכת החשמל שלו היא כ 130 וואט. הייתי מעוניין לבנות יחידה יותר חסכונית בחשמל משאריות, יש לי מארז, ספק כח ודיסקים (לא אצטרך מסך/עכבר/לוח מקשים כי אתחבר מרחוק) כך שמה שאני צריך לוח אם+מעבד+זיכרון. השימוש במחשב יהיה בעיקר לאיחסון וחיבור לרשת כך שאני מאמין שלא יהיו דרישות מיוחדות מהמעבד. מצד שני, אני משתמש בהמון טאבים בגלישה (באדג'). כמובן ששאלת המחיר חשובה לי ולא אכפת לי לוותר קצת עבור הוזלה. -מה מומלץ לרכוש? -מה שאוכל לי את רוב הזיכרון הוא הדפדפן, יש אחד חסכוני יותר? -הייתי רוצה לחבר אותו למחשב שלי באמצעות כבל רשת ישירות, האם עדיף לוח עם שתי יציאות L…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה מעבד עדיף לי יש אחד של אינטל שהוא 2.8Ghz Dual - Core ויש אחד של AMD שהוא Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO(חד ליבה) איזה מעבד עדיף לי אם המחשב יהיה בעיקר למטרת משחקים ואינטרנט?אני בכלל לא משתמש בתוכנות של גראפיקה, ובכללי, אני בכלל לא משתמש בתוכנות עזבו עכשיו את הכ. מסך, לוח אם וזכרון, כבר דאגתי לזה לפי מה שהבנתי AMD עדיף למטרות אלו, אבל המעבד של אינטל שציינתי הוא כפול ליבה וAMD לא... ושמעתי שהרבה דברים בקרוב יפעלו על מעבדי DUALCORE, לצערי אני לא יכול להוסיף עוד כסף בשביל מעבד כפול ליבה של AMD. אגב, למי שמשתמש במעבדי AMD, איך האמינות שלהם? הם מחזיקים פחות זמן מאינטל? כי אף פעם לא התעסקתי עם AMD אז... מה עדיף לי?
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח הזה:?ASUS P-4C800Deluxe(875P) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2085 ויש לי מעבד פנטיום 4 2ג'יגה ליבת נורטווד שעובד על 400 מגה הרץ או אפ-אס-בי. עכשיו אני רוצה לדעת איך יהיה השילוב עם המעבד והלוח אם ? המעבד והלוח אם האילו טובים לאובר לפי מה שאני יודע ואני רוצה לעשות אובד של בין 600 -1000 מגה הרץ ל2.6 בין 3.0. מה יהיו התוצאות ? המעבד יהיה מספיק קר בכל זאת זה לא אובר רציני ויהיה לי קירור xp90 ביחד עם מאוורר נחמד שעוד לא החלטתי עליו.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ביצעתי ריסטרט למחשב לאחר שהוא ניתקע מסיבה שטרם איתרתי, בעת ביצוע הפוסטינג קיבלתי את ההודעה בנוסח הנ"ל: CMOS settings wrong Press F1 to run SETUP Press F2 to load default values and continue יש לציין שבעת הריסט המחשב ניכבה לשניה ונידלק מיד.... האם זה כתוצאה מכניסת הביוס למצב בטוח?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבקש את עצתכם בבחירה בין שני בורדים 1.gigaByte 8srx http://www.gigabyte.com.tw/products/8srx.htm יתרון: סאונד creative 2.Asus p4s 333vm http://www.asus.com.tw/mb/socket478/p4s333/overview.htm יתרון:lan אשמח לשמוע את עצתכם בתודה מראש רספיוטין
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש לוח אם X99 עם הדברים הבאים : כרטיס קול - שממיר סאונד ל-5.1 ( DTS או דולבי ) משהו איכותי ( לחיבור לרסיבר ) חיבור M.2 ל סמסונג 960 ( החדש ) לבצע OC ( שהבאס יכול להגיע ל 165MHZ ) תודה למסבירים ועונים נכונה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ברשותי מחשב נייח שקניתי לפני כעשר שנים. משמש אותי לגלישה באינטרנט ואופיס בלבד (אין משחקים). לפני שיורדים עליי למה איני זורק אותו וקונה חדש אציין שלאחרונה החלפתי מאווררים והוא עובד ממש טוב. הזיכרון חלש וברצוני להגדיל את הזיכרון הקיים מ-2G ל-4G. בלוח אם יש 2 סלוטים, על כל סלוט מותקן כרטיס זיכרון "קינגסטון" מסוג: KVR800D2N6/1G לוח אם ( ASUSTeK, P5KPL-CM ) תומך בזיכרון באופן הבא : DDR2, עד 4G, מהירות:667 / 800 /1066(o.c). מעבד: PENTIUM DUAL CORE CPU E-5200 @ 2.50GHZ אצטרך 2 כרטיסים כ"א של 2G , אין לי ניסיון עם רכישת זיכרון. אשמח אם תוכלו להנחות אותי איזה כרטיסים מומלץ לקנות (מותג, מהירות), היכן קונים, האם כדאי לרכוש ברשת (אמזון , איביי וכו'). תודה רב…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברה... מה עדיף לקנות? e6300 או amd 4200/4600 כפול ליבה? אני רוצה לקנות מחשב חדש... ואני לא יודע מה כדאיי אני משחק במשחקים, תוכנות אינטרנט וכ"ו... תודה ושבת שלום לכולם...! (נ.ב. - אם הייתי צריך לכתוב את זה ב"מפרטים", אז סליחה...)
-
- 56 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לעזאזל כל הזמן אני שומע משהו חדש ואני כבר לא יודע איזה לוח לקחת... GIGABYTE 945P-S3 שכמובן הוא עם 945 וממליצים עליו לאנשים בלי צרכים מיוחדים או ABIT IB9 שהוא עם 965 והוא יותר ל OC... אני לא משדרג חלקים כל שנה שנתיים..(אפילו לא שלוש) ולכן אני רוצה לדעת אם עדיף לי 965 או 945 או שכשה 945 כבר ייחשב לציפסט ישן גם ה 965 ייחשב לישן... מה לקחת???
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר 3 פעמים שמתי לב שהגוגל מכניס את המעבד שלי ל100% עבודה ואני לא יודע למה.... להתקין מחדש את הגוגל או שיש למישהו פתרון אחר?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי שהמעבד הנל " supports dual-channel DDR4-2666 memory" , מעבד שתומך מהירות 2666 , יחד עם זאת רוב האנשים שבונים היום מחשבים מרכיבים זכרונות בהמלצה של 3000-3600 מגה הרץ , מה אני אמור להבין מי זה , שאין ניצול מספיק טוב של המעבד לזכרונות או מה או אין קשר בכלל בדברים ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שהK מציין מכפלה פתוחה, ושהוא המיועד לאוברקלוק אבל מה זהX ? מבדיקה שטחית בחנויות המקוונות שמתי לב שזה המעבדים היקרים ביותר. יותר מזה אין לי מושג
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. האם הוא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך הנל במצבים הבאים: - בסטוק (ליבה אחת 2.7 GHz) - ב OC ל 3.4חד ליבה - בשני המצבים, גם OC וגם UNLOCK.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדוע בכל הפורום הזה ישנה התעלמות מוחלטת מהזכרונות המהירים ביותר RD-RAM שעובדים במהירות פי שתיים ויותר מה- DDR400?? ומדוע לא משלבים אותם במפרטים שבפורום ?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים ! אני הולך ליקנות מחשב בזמן הקרוב (מאוד ) ואני מאוד מתלבט לגבי הלוח אם , אני ראיתי שכולם פה מאוד ממליצים על הלוחות של EPOX והסבירו לי גם שיש לו כרטיס קול ברמה מאוד גבוהה . ההתלבטות שלי היא בין הA-BIT לEPOX יש יתרונות מסויימים לABIT כמו הFIREWIRE שיש לו והמחיר ההנמוך ב100ש"ח . מה אתם אומרים ? מה היתרונות של הEPOX , אם בכלל ? עוד משהו..... המפרט הוא : abit ic7 intel p4 2.8c kingston memory 256mb 3200 compucase -HEC המחיר יצא לי 2640ש"ח - כשהמארז הוא לא מKSP פשוט כי אין להם אותו....
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נתקלתי בהצעה זולה של אייבורי שמכילה לוח ECS דגם H61H2-M3 B3. יש שם הצעות עם לוחות אחרים אולם המחיר עולה ב200 ש"ח. איך החברה הזאת? האם היא אמינה? האם ההפרש במחיר שווה את זה? לינק למחשב באייבורי
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לרנות עוד מעט זכרון a-data 400ddr כעולה 220 בksp אני לא יכול יותר מזה ואין לי מושג איך להגדיר את המחשב אליו ואני לא יודע עם הלוח שלי תומך בוא זה הלוח שלי Intel D845EBG2
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 600-650 שקל לשדרג את המחשב ואני מחפש לוח אם במחיר הזה.. המפרט כתוב למטה הדרישות שלי: שהיה אפשרות לאוברקלוק אפשרויות שאני מאוד מאוד מאוד ישמח אם היו זה: רייד פי סי איי אקספרס א(אם היו לי עוד אני יכתוב בהמשך) תודה יונתן 8)
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נגיד שאני אלך על כרטיס מסך R9 390 המפיץ חום. לכרטיס הנ"ל יש 3 מאווררים שמסלקים את החום לחלל המארז. לוח ,האם ,הזיכרונות , המעבד וחלקים נוספים חשופים לאווירה החמה הזאת ועובדים בטמפ' גבוהה. והשאלה האם החום הנ"ל מגדיל את הבלאיי של הרכיבים במחשב ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל החברים. במהלך השבוע האחרון לצערי נשרף לוח האם שלי כיוון שהוא היה ישן (GIGABYTE GAZ68X UD3H B3) וגם המעבד היה אחד הדורות הראשונים של הI5 הבנתי כי לא ישתלם למצוא לוח אם חלופי המתאים לו. אבקש המלצה על לוח אם ומעבד אשר מתאימים למארז סלוני של DH202 thermaltech. המחשב מיעוד ברובו למשחקים/סרטים ואינטרנט כאשר אני מתכוון להעביר את שאר החומרה מהמחשב הקודם(ספק,כונני דיסקים וCD ROM) למעט הזיכרונות אז אם יש המלצות אני אשמח לקבל. כמו כן אני אשמח להמלצה על קירור (אני משתעשע ברעיון של קירור מים) בהתחשב במוגבלות המקום. כמו שהבנתם אני אהיה מעונין להמשיך לשדרג את המחשב ובכך להאריך את חייו. התקציב הוא די פתוח כי…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אנו נמצאים בעידן בו ניתן ליהנות ממשחקים עדכניים גם ללא כרטיס גראפי ייעודי כלל? לקחנו לסיבוב את ה-Ryzen 5 3400G, המעבד העוצמתי ביותר בעל הליבה הגרפית המובנית שיש ל-AMD להציע, בשביל לבדוק לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
אז ככה אני מתכוון לקנות מעבד למחשב שלי וארצה לשאול אם יקחו לי עליו מכס ואם כן כמה בערך המעבד: https://www.ebay.com/itm/Core-i5-4570-Haswell-Quad-Core-4x-3-2-GHz-LGA-1150-84W-SR14E-c/254222654061?epid=1662795289&hash=item3b30d9da6d:g:J00AAOSwinlc0Jjc המארז פחות מקילו תודה רבה לכול העוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחירי מעבדי skylake i7k ובמיוחד לוחות האם Z170 DDR4 ( לא הסבירים שביניהם אלא אלה שמחירם 1000 וקצת ) , עדיין מאוד יקרים האם ידוע אם צפוייה בחודש חודשיים הקרובים ירידת המחירים שלהם לפחות ל200 - 300 שח פחות לכל רכיב ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נהרס לי הלוח שלי ג'יגה ביתud3 שנשברו לו הפינים של המעבד ואני עובד עם המחשב ואני צריך היום דחוף לקנות לוח אם חדש עם ביצועים טובים,אני לא מתכנן אוברקלוק ואני רוצה לוח שיתמוך בחומרה עתידית, חשוב לי לציין שאני צריך ממש עכשיו לקנות ולכן אם אפשר להציע לי את הלוח מאייבורי או לפחות מskypc בכל זאת אני מעיף מאייבורי שהרבה יותר קרוב אלי
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-