מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, נכנסתי לאתר של ASUS לשם השוואת לוחות.. והבחנתי בלוחות מבוססי צ'יפסט H61.. לא מצאתי מידע בפורום.. הלכתי לאתר של אינטל.. השוואתי ל-H67 וסידרתי לכם בטבלה (מצורפת) רק את השדות השונים.. נ.ב. כמובן שיצרניות לוחות האם יכולות לשחק (לטובה) במספר שדות.. כך לפחות ב-ASUS.. ולדעתי, היצרניות יחכימו אם לא יגזימו בתוספות, על מנת לשמור על הפרש מחיר "הגיוני" לעומת ה-H67 שיצדיק קיום צ'יפסט חדש זה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מפרט מחשב לוח ga-h170-d3h של גיגהבייט מעבד I7 6700K זיכרונות 32GB DDR4 crucial 2400MHZ קירור למעבד ANTEC H600 PRO ספק כוח ANTEC 1300W כרטיס מסך sapphire r9 390x tri-x 8gb gddr5 512bit עכשיו הדילמה שלי להחליף לוח לMSI Z270 GAMING PRO CARBON שאני יוכל לעשות קצת אוברקלוק השאלה שלי האם זה משתלם להחליף לוח? ומה דעתכם על MSI בלוחות אם? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למשחקים LOW-MED כזה נמאס לי מהשבב המולחם על הלוח וחשבתי על 2 אופציות : 1. H81 + G3220 של אינטל - ולחבר לו את הכרטיס מסך שיש לי GT430 2.Q 5535 R3 + לוח מתאים של AMD ולחבר לו את הכרטיס מסך שלי GT430 ועדיין לא הבנתי כל כך את הקשר בין המעבד למעבד של הכרטיס מסך במשחקים , תמיד אמרו לי שבמשחקים מה שחשוב זה הדיסק הקשיח והכרטיס מסך ולא המעבד איך המעבד קשור למשחק אין לו עיבוד גרפי איזה עוד עיבודים יש למעבד במשחקים ? תודה . חשבתי לקחת מעבד Q8200 או Q6600 בשקע 775 ולוח אם 775 משומש ששוה ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להרכיב שרת שירוצו עליו מכונות וירטואילות ע"י ESX. יש רשימה של לוחות אם ובקרי STORAGE שעליהם ESX עובדת. אני רוצה לרכוש לוח שיתאים ושיתמוך בE5400 ו8 גיגה זיכרון. פה יש את הרשימה של הלוחות הנתמכים: http://www.vm-help.com/esx/esx3.5/Whiteboxes_SATA_Controllers_for_ESX_3.5_3i.htm האם אחד מהם מתאים לדרישות ומומלץ ע"י הפורום כלוח זול ואמין? הומלץ לי על GIGABYTE GA-EP43-DS3L, אני רואה שיש דגמים שלפי מספר הדגם אני מניח שקרובים לדגם הזה ומצויין שם סוג בקר הSATA. אני רוצה לדעת אם ללוח הזה יש את אותו בקר SATA כי אז זה מעלה את הסיכוי שזה יעבוד אבל אני לא יודע איזה בקר יש על הGIGABYTE GA-EP43-DS3L. אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנחנו עדיין לא יודעים מתי נזכה לראות את דור ה-Cannon Lake בפעולה, אבל בענקית השבבים מבהירים כי אין להם שום עיכובים במסגרת התוכנית הנוכחית לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אז יש לי כרגע 2 ג'יגה זיכרון פנימי ואני מעוניין להרחיב ל 4. כרגע אני עם win 7 32 bit, אז אין טעם להרחיב את הזיכרון לפני שאני מתקין ווינדוס 64 ביט, נכון?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
נשרפו לי מעבד AMD 1700+ ולוח גיגהביט 7VRXP לפני שבועים אבל למזלי קניתי את החלקים מחנות אמינה שהיה לי אחריות שלוש שנים קיבלתי היום את הלוח ואת המעבד ( וגם קניתי מארז חדש ) הרכבתי הכול והדלקתי המחשב נדלק ופתאום שמעתי כזה רעש לא ברור ואז הוא נכבה. היה ממש קצת ריח ( לא הרבה כמו בפעם הקודמת שנשרף) חוץ מזה אני רוצה להדגיש שהמאוורר של המעבד פעל כמו שצריך! לא הבנתי מה קורה ישר נתקתי מהחשמל בדקתי שהגוף קירור יושב כמו שצריך הדלקתי שוב והוא מייד נכבה ללוחות האלה יש הגנה של חום??? ( גיגה ביט - 7VRXP) מה יכול לגרום לשרפת המעבד והלוח? תעזרו לי אני כבר לא יכול !!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה! רציתי להיתיעץ איתכם על שני מעבדים, על ה-i7 3770K וה-i7 3930K. האם אתם יודעים מה פחות או יותר ההבדל בביצואים עם עבודה ב-WMware ובגיימינג וכמובן האם זה שווה את ההשקעה הכספית? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרכיבים שיש לי הם: מארז: התאמה ללוח Micro-ATX. מעבד: Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 זיכרונות: G.Skill Aegis 2*8GB DDR3 דיסק קשיח: ADATA SP900 2.5" SATA3 256GB SSD הלוח הקודם שלי היה Asus H971-Plus י(Mini-ITX) ולצערי הוא נהרס. המחשב הוא למטרה ביתית וקצת משחקים. איזה לוח הכי מומלץ לי לקנות? המחיר הוא לא הבעיה, יכול גם להגיע ל-500. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מה יותר טוב בשביל שרתים? ואיפה אני יכול למצוא חנות טובה שמוכרת מעבדי XEON כי לא מצאתי בשום מקום.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עד כמה החצי זיכרון מטמון משפיע תחת הדברים השונים (משחקים, שימוש כללי במחשב וכו') ? האם הזיכרון המטמון משפיע באופן ניכר על ההתחממות של המעבד / יכולת ה OC שלו ? האם שווה להוסיף 250-350 שקל בשביל ה Q9550 ?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב שמשמש למדיה (מחובר לTV דרך HDMI ) לוח אם asus p8p67-m, מעבד I3. מער' הפעלה 7 /64 ביט. בניסיון להדליק מחדש אותו לא עלה ביוס ולא היה וידאו. ניסיתי להחליף כרטיס מסך - ללא הועיל. בדקתי זיכרונות - תקינים. הוצאתי סוללה וביצעתי reset ל RTC-לא עזר. יש בפנים Dram led שמהבהב באטיות. חיפשתי ברשת וכולם מכוונים לבעיה כלשהי בביוס וממליצים לעדכן, אלה שאיך מעדכנים ביוס כשאי אפשר להיכנס אליו כי אין וידאו? האם למישהו יש פתרון ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג מ 3770K לכיוון ה 5930K ולפלטפורמת ה DDR 4, אני עם GTX 980 האם אני אחוש בהבדל במשחקים או בעבודה כללית?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עד כמה ההבדל ביניהם משמעותי? למה מומלץ כל אחד? אם כבר פתחתי ת'רד אז יש לי עוד שאלות : בתקציב של 550 שקל (גמיש) ללוח M, איזה כדאי? (עדיף מIQPC), אני לא עושה OC, לא SLI, יהיה במחשב 8800GTS,ומעבד אינטל כלשהו..
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם. אז ככה: אני בונה מחשב שישמש גם HTPC (ה מ ו ן אחסון ) + מחשב משרדי מולטי-טסקינג (לפעמים מעבר לבינוני) מחשב שמצד אחד רצוי שיתאים ללפחות 3 שנים, ומצד שני שיהיה ניתן לשדרגו היה והדבר יהיה רלוונטי. מעבד: הבטתי על המעבדים המומלצים באתר לנושא ועל בנצ'ים ומצאתי עצמי מתלבטת בין שלושה ATHLON IIX4 630/635/640 בהתחשב בהפרש העיבוד הקטן אבל גם הפרש המחירים בין ה- 630/635 (כ-50 ש"ח) ומצד שני בחוסר רציני של השוואות מספקות של ה- 640 ובהפרש הכספי מול ה- 635 (מעל 100) נראה לי שהדבר הנכון ביותר יהיה ללכת על ה- 635. לוח: כאן הדבר הופך מסובך יותר היות ויש לי דרישות רבות (מאוד) 1. הוא חייב לתמוך בכמה שיותר קונקטורים של SATA: כלומר לפחות 8 SATA נראה לי כמו מספר טוב. 2. חייב להיות CROS…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניתן רק לכבות את המחשב ולהדליק מחדש. ברגע שאני מבצע ריסט הוא מראה לי קוד 00 ב DEBUG ואין כלום על המסך. רק בביצוע כיבוי מלא והדלקה מחדש הכל עובד בסדר. תודה לעזורים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
כמה סטיב נהנה להתעלל ולהביך את הכחולים, משהו. כמה עדכונים מעניינים לגבי מכירות מוצרים לפי מותג/דגם - שווה הצצה:
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה אני מתכוון לקנות מעבד למחשב שלי וארצה לשאול אם יקחו לי עליו מכס ואם כן כמה בערך המעבד: https://www.ebay.com/itm/Core-i5-4570-Haswell-Quad-Core-4x-3-2-GHz-LGA-1150-84W-SR14E-c/254222654061?epid=1662795289&hash=item3b30d9da6d:g:J00AAOSwinlc0Jjc המארז פחות מקילו תודה רבה לכול העוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הציעו לי 2 לוחות אם .. ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? ואחד של אינטל לא בדיוק הבנתי איזה אבל רשמו לי 965 INTEL אז איך הלוח אם הראשון? הוא יתאים לאוברקלוק? ויש בו כרטיס קול? ואתם מצליחים אולי במקרה לזהות מהזה הלוח השני?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הלוח אם במחשב השני שלי ,שהוא בן כמה שנים טובות ומשמש אותי להורדות, הלך לעולמו. מצאתי לוח מתאים יד שנייה בחמישים שקל. הבעייה שבמקרה הבחנתי שחסר פין אחד בשורה הקיצונית ביותר. אני מעריך שהוא באיזה שהוא צורה נישאר תקוע בתושבת של הלוח האם המקולקל. האם להערכתם המעבד הנ"ל נחשב ז"ל? האם באמת כל הפינים נמצאים בשימוש? הערה: מדובר במעבד NORTHWOOD פנטים 4 2.4 GHZ סלוט 478
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בס"ד ללוח אם Z77 של Gigabyte או של Asus בדקתי בזאפ לכאורה ב Asus יש בלוח של ה Z77 יותר מהירות.. אבל ה Gigabyte יותר פופלרי מה עדיף Gigabyte או Asus
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתוכנית כרגע לקנות בימים הקרובים שילוש מעבד 2600X לוח אם ככל הנראה אם אמצא לו זכרונות B450 AORUS PRO זכרונות? הכיוון הוא 3200MHZ CL16, זה לפחות מה שמפורסם כמעט בכל אתר ותיק שאופטימלי למעבד הזה. תזמונים קצרים יותר עולים יקר יותר... באתר של לוח האם מופיעה הרשימה הבאה: אף אחד מהקודים של ג'י סקייל או קורסיאר לא מופיע בניו אגג חוץ מאחד שגם באתר של הזכרונות עצמם מציון שהם מתאימים לאינטל, ללא אזכור לAMD. זכרונות שמציון עליהם באתר ניו אגג שהם תואמים לAMD לא מופיעים ברשימה הזו. שורה תחתונה, אם הלוח תומך עד 3200MHZ, כל זכרון שהוא 288 פינים יתאים ללוח והרשימה הזו היא המלצה גרידא, או שצריך לבחור דווקא מתוך זה ונסיון לקח…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מחפש מעבד חזק בעיקר בשביל עריכת וידאו+קצת משחקים. זה קישור למעבדים הנתמכים - https://www.asus.com/supportonly/H81M-K/HelpDesk_CPU/ מפרט קיים- כרטיס מסך(אולי ישודרג בהמשך) GT 630 ווינדווס 10 תודה..
-
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-