עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מתלבט בין השניים, ואחד כרגע לא נמצא אצל היבואן =\ [P5N32-E]... ודבר שני, אשמח לקבל קישורים לאתרים של חנויות מחשבים, במיוחד לכאלה בהן יש את שני לוחות אם ללו או לפחות אחד מהם. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  2. Started by homart,

שלום לכולם!! אני עומד בפני קניית מחשב חדש, את המחשב השין שלי קניתי לפני עידן הליבה הכפולה של אינטל ועכשיו אין לי מושג בגשו לגבי הדבר הזה... אשמח אם תוכלו להסביר לי מה זה ממש בקצרה.... בנוסף אשמח לדעת מה ההבדל בין הe4500 והe2160 של אינטל... והאם שווה להשקיע עוד 200 שקל ב4500 איפה במעבדים האלו מצויינים בהירויות המעבד? זה כבר לא נמדד בג'יגה הרצים?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  3. בהתלבטות לבנייה של מחשב בתקציב 3500 מדוע לא להשתמש במעבדי אינטל באותו מחיר של מעבד כפול ליבה של amd?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  4. זה זיכרונות VALUE אבל הם עושים 550HZ על 2.5 3 3 5 T1 כמה הייתם אומרים הם שווים ?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  5. Started by XXbandXX,

קראתי כתבות על לוחות אם וגם הרבה בפורום הזה ואני עדיין לא מצליח להגיע להחלטה - אני בטוח שיש כאן הרבה חברה שמבינים יותר טוב ממני ומקווה שיעזרו לי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה לוח אם לקנות, אני רוצה המלצה ללוח אם טוב רוב האנשים אמרו לי ללכת על ערכת השבבים X38 אני קונה כ.מסך 8800GT אז צריך להיות ללוח PCI-E 2.0 לגבי הזיכרונות אני מבין שDDR3 בזמן הזה זה רק לעשירים :'( ... האם כדי ללכת על DDR2 כרגע? לגבי התקציב אני מוכן להשקיע בערך 1700 שח אשמח לשמוע כל רעיון אפשרי תודה.

• 0 תגובות
    • 411 צפיות
  6. Started by UNDERDOG,

איזה לוח יותר טוב באוברקלוק ? למעבד E2140

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by carock,

אני מתכנן לקנות מחשב עכשיו.. ועוד כשנה ככה להחליף כרטיס מסך למשהו אחר שיתמוך בDX11 אם יהיה או שיהיה לו תמיכה טובה יותר בDX10(כמו 9800 או הG100) לא משנה בקיצור יש מצב שלוח יגביל אותי..? אם כן אני יקנה את הX38..

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  8. Started by malkind86,

אני מחפש לוח אם שיתאים ל מעבד הזה האם יש אותם עדיין במכירה או שחייבים לחפש יד שניה וכזה??? ומהו המחיר שלהם +/-

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  9. Started by basharis,

שלום, אני מנסה לבנות מפרט לשרת משרדי בסיסי. השרת יהיה בעל מעבד AMD X2 כלשהו ויריץ לינוקס. השרת יריץ VMWare ועליו עוד מספר שרתים וירטואליים. אני זקוק ללוח אם אמין שיסחב את העסק. הדרישות די בסיסיות: 1. יציב/אמין. 2. תמיכה בזכרון 4GB 3. תמיכה בחיבור 4 דיסקים ב SATA לפחות 4. כמה שיותר כניסות PCI - יכול להיות שאצטרך להוסיף כמה כרטיסי רשת ואחרים. אני מניח ש 4 זה סביר (הרבה לוחות באים היום עם 2 בלבד). 5. כרטיס מסך מובנה הכי בסיסי בעולם (ישמש רק לצורך boot). לא חשוב: 1. ביצועים/OC. שיהיה סביר וזהו. 2. RAID (מזוייף) ברמת הלוח. אנחנו משתמשים במערכת ההפעלה בשביל זה. 3. איכות כרטיס וידאו/קול. תקציב - אני מניח ש 400-600 ש"ח יספיקו?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  10. Started by דודי הסטלן,

שלום, רציתי לדעת אם השארת מעבד סטוק רגיל של אינטל למעבד הנ"ל מעבד תוצרת INTEL דגם CORE2 QUAD Q6600 8MB בתדירות 2.40 ג''יגה הרץ לבס 1066 לתושבת 775 יכול להוות סיכון למעבד עקב התחממות ופעילות של המעבד בטמפרטורה גבוהה...? או שכדאי להחליף קירור ? תודה לעונים, דודי.

11. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314636.new#new לוח - GA-P35-DS3L מישהו יודע אם בחיבור שני מאווררי מארז ללוח (FAN1/2) הלוח שולט על המהירות שלהם ? או שזה סתם חיבור מתח. כרגע שמו לי שניים מחוברים ישירות לספק הראשי. במידה והלוח בעל יכולת כזו - כל מאוור יתאים ? או נדרש מאווררים מיוחדים? ןמנסיונכם - האם אכן יש אכן הורדה של מהירות הסיבוב והפחתה בפועל של רמת הרעש, נניח בנצב של שימוש להקרנת סרט - HDTV ?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  12. ומה אומר DUAL CHANNEL? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  13. ראו כאן: http://tw.giga-byte.com/FileList/WebPage/mb_080104_des/data/tech_080104_des-overview.htm http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2748 נשמע מעניין וחסכוני בחשמל/כסף (ביחוד לשרתים). קיבלתי היום לוח DS3L גרסה 2.0 . האם ניתן לשדרג ברמת BIOS את הלוחות ל2.1 לצורך שימוש בתוכנה ? או שחייבים להחליף לוח ? (כמובן שלא ציינתי את הגרסה בהזמנה... )

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by ilPAL,

היי, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים (או תמיכה טכנית), מתנצל מראש. המפרט שלי בפרופיל אבל מה שרלוונטי לשאלה הוא: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D PQI 400MHZ PC3200 Dual Channel 1024MB 2-3-3-6 הכל עובד תקין רק שקיבלתי היום עוד שני זכרונות (משומשים אבל אמורים להיות טובים): A-Data Vitesta DDR500 2x512mb הבעיה שאני לא בטוח במאה אחוז מה הזכרונות האלו, זה בדיוק כמו הסטיק בתמונה הבאה: http://www.hardware.info/en-US/productdb/bGlkapiWmA/viewproduct/AData_Vitesta_DDR_500_1_GB (רק 512MB כל אחד) כשאני מפעיל את המחשב איתם הוא לא עולה, אפילו לא מציג במסך כלום - אבל גם לא מצפצף בכלל (וכשאני מחבר כמובן רק אחד אז הוא כן מצפצף). יש למישהו רעיון? אולי הם לא מתאימים? תודה מראש, ilPAL

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  15. Started by hedva,

האסוס נמצא במפרטי AMD של 1000 עד 2000 ש"ח ועולה בערך חצי מהשני שנמצא במפרטי אינטל של 3000 ש"ח (ללא כרטיס גרפי) מה ההבדלים בינהם ?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  16. הייתי היום בK.S.P איזה 3 שעות, בדקנו יציבות ועבודה של כל חלקי המחשב - הכל תקיו. הרצנו את Crysis (עם הלוח הישן) על high וקבילנו FPS שנע בין 60-19 ה19-29 היה רק במקמות בעלי פירוט גרפי גדול. לוח האם שלי FOXCONN 945 G6MD אני מתכנן להחליף אותו מחר, K.S.P אמרו לי שאינם בטוחם במאית האחוזים כי זה הלוח והמליצו לי להתעייץ בפורום הזה ובguru3d.com לפני שנבצע שינוי בפנים המחשב. הייתכן כי לוח האם שלי (שנחשב כיום לאחד המעפנים) :\ הוא האחראי לביצועים הירודים? ובעצם כרטיס המסך בסדר גמור? (כי בקדנו 2 כרטיסים על הלוח - זהים) Gigabyte 8800GTS 512 G92 ואם כן, לאיזה לוח להחליף?

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  17. Started by natan805,

יש לי כרגע 4600x2 ואני מוכר אותו למשהו.אני רוצה מעבד יותר טוב של amd שאני ירגיש הבדל.יש למשהו עצה?.{רק amd ! שיתאים ללוח של am2 albetron km51pv } חזבתי על ה 6000x2 של amd אבל לא ראיתי שמציעים אותו האם אני ירגיש הבדל גדול או שיש מעבד אחר שמומלץ ממנו. תודה מראש. תקציב 800 ש"ח .אפשר להתפשר במקרה הצורך.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  18. היי יש הבדל גדול (מבחינת הביצועים ) בין "GIGABYTE MA69VM-S2 " ל - "ASUS M2N-MXSE "???

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  19. רצוי שהיה של אסוס או ג'יגבייט, תודה.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  20. שלום, יש לי שני סטיקים כפי שניתן לראות בתמונת CPUZ אני רוצה להגדיל את כמות הזיכרון ל1 GB או 2... איך הכי כדאי לעשות? איזה צ'יפים הכי זולים ומתאימים. תודה רבה, SPC [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  21. Started by giladbi,

בלינק הזה מתוארת בקצרה מערכת http://www.automatedtrader.net/algo-trading-news-1036.xhtm INTEL XEON איפה אני יכול לקבל הערכת עלות של מחשב כזה?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  22. מחפש לוח למערך sli ובוא זמנית שייתן ביצועים מעולים בoc.. תקציב כמו שאמרתי 1K

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  23. הצעת מחיר - skypc.co.il 1398 Intel Core 2 Quad Q6600 Box 526 ThermalTake BigWater 735 532 GIGABYTE GA-P35-DS3L 2,496 ₪ סכום כולל מע``מ (כולל משלוח של 50 שקל) מה דעתכם, יתאים לOC? יש לי יותר כסף.. אני פשוט שוקל אם להשקיע אותו בלוח שיותר יתאים לOC או שזה יספק אותי (לא מתוכנן משהו קיצוני מדי, רק שיהיה משהו נחמד ושקט...)

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  24. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=269 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=501 איזה זכרונות יותר עדיפים מבחינת ביצועים ומבחינת OC ? (אל תתיחסו למחיר)

• 0 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.