עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by veredaniel,

שלום לכולם משום מה אני לא מצליחה להיכנס לbios של הלוח dfi 661 fx ניסיתי delete וctrl s וesc ושום דבר לא עזר אולי מישהו מכיר את הלוח ויכול לעזור תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by Gritzman,

איך ניתן לפרק את הגוף קירור CNPS7000V-AL של זלמן מהלוח אם? --------------- לא משנה, הסתדרתי...

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  3. אני מתלבט בין ה 2 הלוחות הבאים: abit nf7 ver2 asus a7n8x-x מי יותר טוב ? האם יש הבדלים רצינים מבחינת איכות ? אני לא יעשה overclocking ומתלבט בין 2 הזכרונות הבאים: samsun 2700 333MHZ 256ddr hynix 2700 333MHZ 256 ddr תודה על כל תגובה

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  4. כעיקרון אני הולך על הלוח הזה: GA-MA74-GM-S2H אבל יש את זה ב8 שקל יותר: GA-M68SM-S2L מה ההבדלים? לקחת את הראשון אם השני? המעבד הוא 4800.. תודה..

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  5. ממה שאני הבנתי ווינדוס שבע תומך עד 16 גיגה של זכרון .. אם ככה למה יש לוחות אם שיכולים להכיל עד 32 גיגה?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  6. כמובן עם חריץ PCI-E DDR2 ו-SATA2 מתכנן לעשות קצת OC לא ממש כבד... מעבד AMD 5000 איזה לוח אם כדאי לקנות אני הולך לקנות מחנות נועה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=162&AdCat=&parentid=41

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  7. שלום. האם מישהו מכיר מכשירים מסוג המכשיר הנ"ל? ברצוני לרכוש מכשיר כזה אבל אני לא יודע האם הוא יתן לי את האינדיקציה שאני צריך, או שזה סתם מכשיר שישב לי בבית ולא יהיה לי שימוש בו. דוגמא למכשיר בלינק הבא: http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xi=408517

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  8. זיכרונות: האם כדאי לי לקנות סטיק של 1024? כדי שעוד שנה נגיד אני רצה עוד אחד שיהיה לי 2 ג'יגה.. האם כדאי ומשתלם?.... ואיזה חברה כדאי וסוג! כי שמעתי שבמעבדי amd 754 לא פועלים בdual channel זה אומר שזה לא משנה אם לוקחים סטיק של 1024 ו512X2 זה נכון?? ואיזה חברה הכי כדאי חוץ מGEIL שהם דיי מוזרים ואיזה דגם.. ואם עדיף 512X2 אז איזה חברה גם ואיזה סוג תודה בקיצור: האם כדאי לקחת סטיק של 1024 ? אם 512X2 ואם כן תפרטו למה ואיזה חברה הכי טובה ואיזה דגם! לוח אם: שמעתי שהגירסה הראשונה היה לה קירור חרא ביותר(EPOX)! אבל אני לא יודע איך לבדוק.. כי אני קונה מחבר של אבא שלי =/ בעעעעעעעעעעע אז מה דעתכם.. בבקשה אני חייב תשובה האם לקחת MSI או משהו.. והאם EPoX EP-8KDA3J זה הדגם השני? או שבכלל ל…

9. איזה לוח אם יותר טוב? IN9 32X-MAX Wi-Fi או ASUS STRIKER EXTREME? למשחקים ול OC

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by dodoboy,

נישרף לי המחשב הקודם כרגע אין לי הרבה כסף .. צריך לוח אם מעבד וזיכרונות עד 1500 שקל ....לא צריך משהו מפציץ הדרישה היחידה שהלוח אם יכלול כרטיס מסך נורמלי כי כרגע יש לי fx5200 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  11. Started by ilay22,

כשאני עובד עם פוטשופ וPAINTER אני רואה שהמעבד קופץ ל100% עם כל פעולה שאני עטשה אז נראה הגיע הזמן לשדרג. איזה מעבד מומלץ לתוכנות גרפיות? + כמה משפיע הכרטיס מבך בביצועים של התוכנות האילה?

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  12. Started by avigdo,

: אני עומד לרכוש מחשב חדש P4 שמטרותיו - עריכת וידאו (מתחיל)משחקים (לא חדישים). נדרש שכרטיס קול וכרטיס המסך לא יהיו על ה MB כדי להגן על ה MB במקרה שאלה נשרפים. לוח האם שהוצע לי - ABIT SA7. נכנסתי לאתר אך ישנם כמה דברים לא מובנים - זקוק לעזרה ופירושים של הנתונים: 3DR333 400/533 Mhz 133 Mhz QDR A133 5P האם יש טעם לרכוש כרטיס עם USB1.1? עד כמה 1 USB אנכרוניסטי מול USB2? האם ניתן לנטרל את כרטיס הקול על ה MB ולשלב שם כרטיס קול בחריץ נפרד? האם הMB הזה, תומך בכיבוי מחשב באמצעות תוכנה בלבד ללא לחיצה על כפתור הכיבוי? האם יש MB עדיף התומך בעבודה לא פחות מהירה באותו תקציב פחות או יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by Lumber_Jack Jim,

יש לי מתחת לאפשרות הזאת שלושה סעיפים: User Define,היא לא רלוונטית לשאלה. 8NS143Mhz ו7NS125Mhz. מה הפירוש של שתי האפשרויות האחרונות?

14. שלום! יש לי לוח-אם Asus M2N-E nForce570 Ultra Socket AM2, ואני רוצה לדעת האם אפשר להרכיב עליו גוף קירור Zalman CNPS8700 LED. בעיקרון, כתוב שאסור שיהיו על הלוח-אם רכיבים כמו PSU, disk drives, VGA card, RAM בגובה של יותר מ-39 מ"מ וברדיוס של 61.5 מ"מ ממרכז המעבד. על הלוח-אם יש גוף קירור מנחושת בגובה של כ-4 ס"מ ובמרחק של כ-6 ס"מ ממרכז המעבד. הבעיה היא שאני מודד עם סרגל, ואני לא ממש יודע מאיפה למדוד את המרכז של המעבד, ואני גם לא בטוח אם הגוף קירור הוא בגובה של 4 ס"מ או כמעט 4 ס"מ. יש אולי מישהו שיודע מנסיון האם הגוף קירור הזה של זלמן מתאים ללוח-אם האמור של אסוס?

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  15. בס"ד שלום רב אני רוצה לקנות מעבד ולוח אם יד 2 באחד המדריכים באתר ראיתי השוואה של מעבד AMD I9 7900X ל intel I9 7900X רציתי לשאול אם אני אקנה את ה - AMD ואצרף לו לוח אם : MSI B550M PRO-VDH WIFI האם הוא יתן מענה מעולה למשחקים עכשויים? יש לי כ"מ GTX960 של G-FORCE תודה רבה מצרף קישורים https://he.aliexpress.com/item/33011949630.html?spm=a2g0o.cart.0.0.354f5c6ewwsE1y&mp=1&gatewayAdapt=glo2isr https://he.aliexpress.com/item/1005004909447557.html?spm=a2g0o.cart.0.0.354f5c6ewwsE1y&mp=1&gatewayAdapt=glo2isr או שחבל על הכסף ועדיף לקנות את זה: https://he.aliexpress.com/item/100500521841250…

• 0 תגובות
    • 345 צפיות
  16. האם לוח זה תמוך בכרטיס מסך 8800GT (לא במערך SLI) או שרק הוא תומך ב 8800GTX ו ULTRA?

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  17. שתי דברים 1. cas katency (cl) זה זמן התגובה של הזיכרון?? 2. מה זה אומר נגיד 2-3-3-2 הראשון cl ומה זה כל השאר?

18. אז ככה ישנם 4 מעבדים 1. q6700 2. e8400 3. q9300 4. q9450 אז ככה אני ממש מתלבט באיזה מעבד לבחור אני מעוניין בהמהרת המעבד עכשיו לא איכפת לי המחיר של כל אחד ואחד מהם אני פשוט רוצה את המחשב הטוב ביותר שאני יכול לקבל מתוך המעבדים האלה כולל אוברקלוק אגב המחשב הוא למשחקים . לגבי קירור למעבד חשבתי על Thermaltake V1 דעתכם בנושא +תשובה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by עדן.ט,

היי. רציתי לדעת כמה חשמל צורך מחשב ממוצע (ללא מסך) ליחידת זמן. וכמה כסף הולך בארץ על יחידת כח מסויימת . (אני רוצה לחשב כמה כסף נשרף על מחשבים שדולקים בלי שיהיו לידם) תמונה כללית- אנטיוירוס ברקע, תוכנות מסרים כמו אייסקיו מנסגר. בנוסף תוכנות כמו טיםספיק (TS) ומשחק רשת שרץ (MU למי שמכיר.) נלוות אליו תוכנות שגורמות לו לפעול אוטומאטית (בוטים למינהן- autoclicker) אין שימוש בCD או DVD, הארד דיסק כן מן הסתם. המשחק לא הכי כבד, אבל עדיין משהו, מרגישים איטיות שאתה נמצא עליו והוא פועל. אני רוצה לדעת נגיד כמה וואט זה צורך בשעה או בדקה, לא ידעת איך זה הולך. ובנוסף כמה משלמים על וואט אחד או על כמות מסויימת. מקווה שזה ברור. ואם כדי לדעת צריך פרטים טכניים על המחשב אני מוכנה לבדוק, תאמרו ל…

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  20. הדור החדש של נייד ה-Titan האימתני הופיע במספר חנויות מקוונות כשהוא מצוייד בשבב Coffee Lake מעידן חדש שטרם נחשף באופן ממשי לכתבה

21. איפה אני יכול למצוא בביוס את האופצית הEist?! תודה ענקית לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  22. ואין לי במחשב כונן פלופי לעומת זאת בדיסק של ABIT יש לי דריוורים ל SATA מה עושים ? כמו כן בדיסק יש סיפריה DRIVERS ובה שתי ספריות אחת SATA ואחת , V130 SATA DRIVEDISK תודה רבה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  23. שילוב של ליבות העיבוד החדשות מבית חברת Nuvia תזניק את הביצועים ותאפשר להתחרות במעבדים של אינטל ו-AMD מצד אחד - ובמעבדיה האישיים של אפל מהצד השני?לכתבה

24. "מטפלי הפסיקות" (Interrupt Handlers)?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מחפש זכרונות, DDR3, הכי איכותים שיש (גם מבחינת OC וגם מבחינת קירור ויציבות), ועם המהירות MHZ הגבוהה ביותר. כמו כן,בגלל חלונות VISTA וכול זה, מעדיף בקיט של 4 ג'יגה.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.