מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום מחפש המלצה ללוח אם P35 עם כמה שיותר חיבורי PCI על הלוח ושיתן תמורה טובה לביצועים אחד כזה אמין ולא עושה בעיות המחיר לא משנה אני יכול להשקיע שיתאים למעבד Q6600 ולזכרונות 800... תודה!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
עכשיו זה רציני! ובכל הכנות תענו לי דבר ראשון המעבד AMD Athlon 64 X2 6000+ Socket AM2 Box יש הבדל גדול בביצועים בין הלוחות אם האלה: 1) GIGABYTE GA-M61P-S3 - עולה 421 2) Asus M2n-E - עולה 511 אם אחד יותר טוב מהשני איזה מהם והאם זה בהרבה ובכל הכנות כי אני רוצה שמשחקים ירוצו על המחשב הכי טוב שאפשר משחקים כמו [crysis,ut3,COD4] תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
טוב אז ככה חברים אני צריך פה תגובות רציניות ואמיתיות ככה שאנשים שמבינים שיענו בבקשה. אז ככה את המפרט שלי ניתן לראות בצד הלוח אם העכשיוי שלי הוא MSI P6N SLI והלוח שאני רוצה לקנות הוא ASUS P5N32-E SLI. ברצוני לשדרג משום שקשה לבצע OC עם הלוח שברשותי כרגע כלומר יש לי E6600 ואני מגיע גג ל3.5 GHZ עם כל הניסיונות זה הכי גבוה ויציב שהצלחתי להגיע. אז השאלות הן: האם החלקים שברשותי (ניתן לראות בצד) יתאימו ללוח אם שברשותי לרכוש? האם יהיה שיפור משמעותי בOC שאני מתכוון לעשות בין שני הלוחות? האם יהיה שווה לקנות את הלוח הנ"ל בשביל ביצועים בOC ובכללי? האם הלוח שווה מבחינת כסף? האם הוא יותר טוב מהASUS COMMANDO מבחינת ביצועים בOC וביצועים בכללי? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב לאחי, והמליצו לי על לוח האם הזה, הבעיה היא שלאחי יש גם צורב DVD, וגם שני כוננים קשיחים עם חיבור ישן (ATA/IDE/או איך שלא קוראים לזה), האם אפשרי לחבר את כל השלושה בלוח האם הזה? ואם לא, איזה לוחות מומלצים,בסביבה תקציבית דומה,יכולים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שניהם (4G (2X2. מה עדיף? G.SKILL 800MHZ PK 4-4-4-12 ב-1000 ש"ח G.SKILL 1000MHZ PQ 5-5-5-15 ב-650 ש"ח המחיר של השני נראה לי קצת מוזר... בכל מקרה המעבד (Q6600) יגביל אותי לפני שהזכרונות יגבילו (ועד כמה ה-PK יגיעו בערך?). מזמין מחר, מחכה לתגובות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום, קניתי לוח Gigabyte GA-S57SLI-S4 rev2.0, וזכרון OCZ PC6400 2x1024mb Special Ops Edition. הלוח מעודכן לביוס האחרון, FE. http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2512 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_special_ops_edition נוצרו לי הרבה תקלות סביב שניהם. בלוח הצלחתי להפעיל את הזכרונות רק על 2 סלוטים מתך ה-4 (אני אקח אותו למעבדה השבוע, זה פחות מטריד אותי). שני הזכרונות עבדו מצוין. הרצתי סריקה של Memtest ואחד הסטיקים יצא עם בעיה - ישר נסעתי להחליף. החליפו לי את הזכרונות בלי שום בעיה, וכשהגעתי הביתה חיברתי את שניהם והמחשב לא עבד. גם לא ציפצף. פשוט לא עבד. ניסיתי אחד כל פעם, ואחד מהסטיקים עבד והשני לא. הסטיק שע…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
[move][glow=red,2,300]לכל המומחים[/glow]![/move] מישהו יודע את הבדלי הביצועים בין הזכרונות הבאים? ומה אומרים התזמונים? מה ההבדלים בינהם? מה צריכה להיות ההתאמה בין הבאס לזכרונות? איך מחשבים תאימות של באס לזכרונות? בהנחה שאין חשיבות למחיר, איזה סט זכרון טוב יותר? OCZ DDR 2 1066 5-5-5-15 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_sli_ready_edition_dual_channel 4-4-4-15 OCZ DDR 2 800 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_sli_ready_edition_dual_channel הזכרונות מיועדים ללוח ASUS P5KR http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1799&modelmenu=1 תודה!
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום אני מחפש איזשהו לוח אם של אינטל, העונה לשם : INTEL T2 או INTEL TL האם יש משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
-
-
משתמשים יקרים שלום רב. צוות ביקורות המתפתח מחפש בימים אלו כתבים חדשים ומוכשרים שיצטרפו למלאכה ולצוות האתר. אם הנכם רואים את עצמכם מתאימים, זוהי אפשרותכם לתרום למערך התוכן הגדול מסוגו בארץ, ולהפוך לחלק מצוות קטן, איכותי, ומקצועי שנחשף לחידושים הטכנולוגיים המעניינים והעדכניים ביותר. נוסף על הזכות הגדולה להחשף לרכיבי החומרה החדישים ביותר, ולתואר המכובד הנלווה, לאחרונה התחלנו לתגמל בצורה נאה את כתבינו. דרישות התפקיד הן כדלקמן: א. מומחיות\הבנה עמוקה בתחום אחד לפחות בעולם המחשוב והחומרה. עדיפות למומחים בתחומי הליבה - לוחות אם, מעבדים, זיכרונות וכרטיסי מסך. ב. כשרון כתיבה ויכולת ביטוי בכתב. ג. אחריות אישית, ועמידה בזמנים. ההרשמה פתוחה לכולם. אין מה לחשוש מלנסות היות ואנו נברור א…
-
- 0 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש ועכשיו נותר רק להיסגר על לוח אם. אשמח להסברים. DQ35JOE-JOHANNESBURG/Q-35 מול INTEL P-35 אני יודע שעל ה Q35 יש כרטיס גרפי מובנה וזה קצת מרתיעה. תודה, ארז.
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
עדכנתי ביוס לגרסה האחרונה ויש אופציה חדשה של BACKUP? מישהו מכיר אותה? This BIOS is for Intel® System Recovery Tool (iSRT) skus only. בקיצור, זה מה שכתוב. בכל מקרה, עשיתי עדכון כי זה מתאים ללוח שלי ויש לי כעת אופציה לעשות גיבוי ממחיצה למחיצה וכו'. זה שווה משהו? יש למישהו ניסיון עם זה?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אתם חושבים שיהיה צוואר בקבוק בשילוב הזה? ???
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
התפכחתי מהחלום לבנות מחשב מפלצתי אחרי שקלטתי כמה זה הולך לעלות לי בשורה התחתונה (מארז ,קירור ,לוח אם...) ,עלויות שלא הבאתי בחשבון לפני שהתחלתי במסע הקניות בארה"ב. בכל אופן ,הנה המפרט של כל מה שקניתי עד כה: שני מעבדי AMD Opteron Quad-core 2344 HE ,socket F(1207) ,1.7 GHZ,2MB L3 cahce,55W,AMD-V (מחיר 248$ ליחידה). שמונה כרטיסי זיכרון Kingston 1GB ECC REG PC2-5300 ,667Mhz מדגם KVR667D2D8P5/1GB (מחיר 50$ ליחידה) . הזיכרון נקנה בהתאם להמלצת חברת לוחות האם TYAN ,אך לבסוף התברר שהלוח אם המיועד שלהם ל-Quad-core לא זמין עדיין. בכל אופן (ובמאמץ נואש אחרון לפני שאני מוכר הכל לחנויות פה בארץ),אני זקוק להמלצה על דגם של לוח אם זול ואמין שיתאים לחומרה הנ"ל (עד 1200 ש"ח ) אשר עשוי …
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אז יש לי 4 זיכרונות של RDRAM עכשיו אני רוצה להחליף 2 אם אני אחליף 2 ל ECC ושתים אשאיר רגיל זה יעבוד חוץ מזה יש לי 2 במהירות 400 MHZ אם אני אחליף את השנים האחרים ל 800 זה יעבוד?
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
http://www.tyan.com/product_board_detail.aspx?pid=169 שאלה להתייעצות כללית האם כדאי לי להחליף את הבסיס של המחשב שלי בלוח שבקישור שהבאתי ולקנות אופטרון תואם וזיכרון DDR 2 ולמכור את המערכת שלי ?? כלומר למכור את ה אופטרון 175 2 גיגה זיכרון והלוח A8N DELUX ולקנות את האופטרון 1216 (2400 מגצ) את הלוח בקישור ו 4 גיגה DDR 2 העלות של המעבד (900) הלוח (1400) והזיכרון (400 בערך) תיהיה כדאית מהמכירה של הישן??
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/NEW-Intel-Pentium-Dual-Core-E2140-1-6GHz-800MHz-775-CPU_W0QQitemZ350005453099QQihZ022QQcategoryZ129317QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ShippingPayment יוצא 75 דולר בול 300 המחיר הכי זול בארץ למעבד כזה כולל מאוורר
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב תקציבי חדש עם לוח אם של אסוס, ל AMD ועם כרטיס מסך מובנה. ראיתי שיש לוחות M2A-VM ו M2N-VM שניהם מגיעים עם או בלי HDMI. רציתי לדעת מה ההבדלים בין הצ'יפסטים (690 ו 7050) מן הסתם מבחינת ביצועים גרפיים (שם ראיתי ביקורת אחת שאומרת שה X1250 עדיף אבל לא משהו יותר מדי מקיף) ומבחינת שאר הפיצ'רים. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מעוניין בקניית מחשב חדש שהשימוש בו יהיה בעיקר להורדה, צפייה וקידוד סרטים גם תכני HD. אני מתלבט לקנות עכשיו או לחקות עד שזכרונות ה-DDR3 יכנסו יותר חזק לשוק ושהמחיר שלהם ירד! - חשבתי על מעבד Q6600 אבל אם יש משהו יותר טוב לסרטים אנא ייעצו לי! - הבעיה עכשיו בלוח האם היא האם לחקות ל-DDR3 או שאין צורך, אני כל כך מתלבט. איזה חברת לוח אם לבחור ואיזה זכרונות? מה אתם מציעים? ואם בכל זאת כדאי להשקיע איזה לוח אם ואילו זכרונות גם ב-DDR2 ו-DDR3. כל מה שאני רוצה הוא לקנות מחשב היום או עד מקסימום שני חודשים אבל לא להתחרט במשך שתי השנים הקרובות או השלושה!
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום, תוכלו לראות את המפרט שלי למטה בחתימה, יש לי 4 סטיקים של זכרון של 1 ג'יגה כל אחד סה"כ 4 ג'יגה המערכת מזהה אותם, אבל בפועל בווינדוס מופיעים לי רק 3 ג'יגה בנוסף, המהירות יורדת לי מ400MHZ ל 333 MHZ יש מה לעשות בנידון ??
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח-אם Asus M2N-E nForce570 Ultra Socket AM2, ואני רוצה לדעת האם אפשר להרכיב עליו גוף קירור Zalman CNPS8700 LED. בעיקרון, כתוב שאסור שיהיו על הלוח-אם רכיבים כמו PSU, disk drives, VGA card, RAM בגובה של יותר מ-39 מ"מ וברדיוס של 61.5 מ"מ ממרכז המעבד. על הלוח-אם יש גוף קירור מנחושת בגובה של כ-4 ס"מ ובמרחק של כ-6 ס"מ ממרכז המעבד. הבעיה היא שאני מודד עם סרגל, ואני לא ממש יודע מאיפה למדוד את המרכז של המעבד, ואני גם לא בטוח אם הגוף קירור הוא בגובה של 4 ס"מ או כמעט 4 ס"מ. יש אולי מישהו שיודע מנסיון האם הגוף קירור הזה של זלמן מתאים ללוח-אם האמור של אסוס?
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
-
שלום וערב טוב! קניתי מחשב חדש לפני כ6 חודשים היום בדקתי באתר של ג'יגבייט וראיתי שיצאו דרייברים מעודכנים הורדתי את הדרייברים ורציתי לדעת איך אני מתקין אותם האם עושה UNINSTALL לישנים או פשוט מתקין עליהם? הורדתי גם BIOS מעודכן,איך אני מעדכן אותו? תודה רבה ליאור
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה, כרגע יש לי בראש Q6600 עם ג'יגהבייט P35 DS3R. יש לי קירור מים , וספק שאני מקווה שיסחוב טוב בהמהרה (430W של אנטק). מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים, מה יותר כדא?י? ה E4500 או ה AMD 5000 הבנתי שבגלל שהE4500 הוא Core 2 Dou אז הוא איכותי יותר. אבל אם אני רוצה לחסוך בכמה שקלים, לא עדיף לי לקחת את הAMD שהביצועים שלו כמעט זהים לזה של intel? כעיקרון אני די מתלבט וחשבתי שכאן יוכלו לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-