מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
- 

צהריים טובים לכולם יש לי את הלוח אם K9NGM של MSI ורציתי לדעת מה דעתכם עליו... אני לא גיימר אבל אני מתעניין בכל הנושא של ווברקלוקינג ורציתי לדעת אם הלוח הוא טוב לזה, וגם סתם רציתי לדעת אם הוא לוח טוב בכללי... אז תודה למגיבים =) קישור לפרטים: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=256&maincat_no=1[br]פורסם בתאריך: 24.05.2007 בשעה 14:50:34 למה אף אחד לא מגיב???וסליחה על הדאבל - 

- 0 תגובות
- 447 צפיות

- 

- 

אז הלוח אם של אשתי מת (קבל נפוח) ויש צורך להחליף אותו. להחליף שילוש לא בא בחשבון כי המחשב לא מספיק בשימוש כדי להצדיק הוצאה כזו, אז אני מחפש לוח אם באיזור ה300-350 שקל שיהווה מחליף. הדרישות: תאימות למעבד AMD 6000+ AM2 תאימות לDDR2 אפשרות לשילוב כרטיס מסך מודרני (שיקנה בהמשך) אפשר למצוא משהו שיעמוד בדרישות שלי? - 

- 0 תגובות
- 592 צפיות

- 

- 

ענקית השבבים ממשיכה להרחיב את ההיצע שלה עם שמונה דגמים חדשים, מדורות ה-Skylake וה-Broadwell, לנייחים וניידים אנחנו יודעים שיצרניות המעבדים נוהגות להוסיף דגמים נוספים לקווי המוצרים שלהם ככל שעובר הזמן, הייצור ממשיך, רמות התפוקה מתייצבות וניתן להתחיל לחלק את השבבים לעוד ועוד תתי-קטגוריות אותן ניתן למתג באופן שונה – אלה מהלכים שמלווים אותנו בשוק זה כבר שנים. כעת מגיעה תוספת מעבדים נוספת שכזו מאינטל – עם שינוי קטן שעשוי להפוך את היכולת להבדיל בין אותם מעבדים חדשים למעבדים 'וותיקים' יותר לנוחה ופשוטה יותר. מדובר על שמונה דגמים חדשים שנצפו בקובץ המחירים הרשמי של החברה לדצמבר 2015, אשר משתייכים הןלדור הסקיילייק העדכני שהושק לקראת סוף שנת 2015 והן לדור ה-Broadwell מתחיל… - 

- 0 תגובות
- 567 צפיות

- 

- 

דבר ראשון, אחלה פורום. רואים שמדובר באנשים רציניים שמבינים עניין. אז ככה, יש לי MB ישן עם ציפסט GB450 של אינטל. מעבד 1.3G וזכרון 256 RDRAM. על פי האתר של אינטל, לוח האם תואם למקסימום מעבד 2.0 עם 256KBIT. השאלה היא איפה אפשר להשיג מעבד כזה? בטח אי אפשר, אז השאלה היא על איזה שילוב MB -מעבד-מארז (1200~ ש"ח) אתם ממליצים ככה שאני אוכל להעביר את שאר החומרה (כולל הזכרון RDRAM אם אפשרי)? תודה רבה רבה - 

- 0 תגובות
- 501 צפיות

- 

- 

כמה התקני מיקרו מתקדמים היום לאומת אינטל אם בכלל התקני מיקרו מתקדמים היום? לפי דעתי התקני מיקרו מתקדמים לאט ואפילו נעצרו מאז 2012 שאז יצא Opteron 6386 SE שהוא יחידת עיבוד מרכזית הכי מתקדמת עד היום של התקני מיקרו מתקדמים. לפי דעתי התקני מיקרו מתקדמים עשו את העסקה הכי טובה בעולם כאשר אינטל רצתה לחסוך בזיכרון מטמון יקר ועבדה רק לפי חוקים פיזיקליים שהיא יצרה (חוק מור). בסוף המחרה הצליחה לעקוף אותה עד שאינטל עלתה על הטעות היא (התקני מיקרו מתקדמים) קנתה בהזדמנות חסרת תקדים את מערך הטכנולוגיה המאוגד שמיצרים יחידות עבוד גרפיות. בגלל זה אני מסרב לקרוא ליחידות עיבוד גרפיות של מערך הטכנולוגיה המאוגד - יחידות עיבוד גרפיות של התקני מיקרו מתקדמים, וגם בגלל שמערך הטכנולוגיה ה… - 

- 0 תגובות
- 561 צפיות

- 

- 

אני עכשיו מסדר את המחשב וכול זה והתכנאים לא התקינו לי את הsecure ide הם אמרו שלא צריך את זה... כדאי להתקין את זה או לא? תביאו לי פקודה שמוחקת את המסנגר המזדיין מהמחשב! סעמק מחשב חדש רק התקנתי את השלט של כרטיס מסך וכבר איבדתי את המכסה של הבטריות... תעזרו לי לחפש! - 

- 0 תגובות
- 455 צפיות

- 

- 

איפה ניתן לקנות GA-990FXA-UD7 או Crosshair V Formula-Z - 

- 0 תגובות
- 969 צפיות

- 

- 

שמועות על רכישה צפויה של nVidia ע"י Intel גרמו לעליות תלולות במחיר המניה של nVidia אמש. מאינטל סירבו להגיב על הענין. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4440 - 

- 0 תגובות
- 606 צפיות

- 

- 

http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/am2_x2_4200/ - 

- 0 תגובות
- 603 צפיות

- 

- 

אני מבקש לקבל חוות דעת על לוח אם של אינטל מבוסס P35 DRAGONTAIL PEAK - 

- 0 תגובות
- 540 צפיות

- 

- 

מצטער שלא רשמתי נושא יותר נורמלי פשוט זה שאלות קצת מסובכות... הבעיה: יש ברשותי זיכרון של GEIL PC4400 זיכרון מעולה אבל שאני לא יכול לנצל אפילו עם הוולט מודים הכי חזקים שניסיתי... ראיתי בפנדס שמוכרים זיכרון MUSHKIN BH5 1GB ב 2100 שקל... והיום הלכתי וקניתי אותם ומישהו שאני מכיר בדק את הזכרונות האלו במתח של 3.4V והם עברו 24 שעות PRIME על באס 260 בתיזמונים 11-2-2-2 !!! הגעתי הבייתה דחפתי אותם לסלוטים ( אין לי וולט מוד לזיכרון ) הלוח מספק 3V והם לא פועלים אפילו על 220 ב 11-2-2-2 ואני יודע ש AXP מושפע הרבה מתיזמונים ובגלל זה לקחתי אותם... פנדס מוכנים למכור בשבילי את ה GEIL שלי וביקשתי מהם 2000 שקל וחשבתי לעצמי ש ב 2000 שקל האלו אני יקנה את הלוח החדש של DFI ל 64BIT שמספק לא פחות … - 

- 0 תגובות
- 498 צפיות

- 

- 

או לחכות לאינטל שיגיע לארץ ה 64 שראיתי בכתבה... שזה גם 3.2GHZ וגם 64BIT ועם עוד תוספות חדשות.במחיר של ה AMD..?.. :-[ קניתי כבר לוח ל AMD אבל אני יכול להחליף : - 

- 0 תגובות
- 496 צפיות

- 

- 

שלום לכולם זאת פעם ראשונה שלי פה בפורום אז אם עשיתי טעות או משהו כזה אני מתנצל מראש.... יש לוח את הלוח אם הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65G&s=478 ושמתי עליו שתי זיכרונות DDR400 והוא מזהה לי אותם כ- Singel Channel ולא כ -Dual Channel אם מישהו יודע למה אשמח לתשובות גם הגדרתי בביוס את המהירות של הזיכרונות שלי ל DDR400 ושני הזיכרונות זהים במהירות אבל לא מאותו יצרן - 

- 0 תגובות
- 435 צפיות

- 

- 

מעבד: AMD Athlon 64 3500+ Socket AM2, 2.2GHz, 512KB Cache, Box לוח אם : Gigabyte GA-MA69VM-S2 - 

- 0 תגובות
- 422 צפיות

- 

- 

היי לאחר שראיתי כי מעבדי הPhenom II 720\710 ומעבד ה7750 לPhenom Quad 1gen עלתה בי השאלה האם ניתן לעשות את אותו הדבר למעבדי הPhenom Triple 1gen כגון ה8450 ולפתוח אותם לQUAD. ככול שידוע לי ה7750 הוא גם Phenom 1gen. האם לדעתכם זה אפשרי? בתודה מראש. - 

- 0 תגובות
- 647 צפיות

- 

- 

יש לי מחשב ישן יחסית, שאני רוצה לחבר אליו כרטיס מסך שיש לי והוא לא בשימוש: Ati radeon x300se, אבל החיבור שלו לא מתאים ללוח אם שיש לי אני לא רוצה להחליף את כל המחשב, אלא רק את הלוח אם לאחד חדש, אבל אני לא יודע אם הזיכרונות והמעבד יתאימו ללוח אם החדשנ המפרט של המחשב הישן הוא: לוח אם - gigabyte 8ipe1000 מעבד - פנטיום 4 3.0 זכרונות - 4X512 ddr 400MHz - 

- 0 תגובות
- 434 צפיות

- 

- 

האם הזכרון הזה יעבוד עם הזכרון שיש לי בלוח יש לי לוח שתומך עד 4 GB 400 MHZ כיום יש לי 2 GB RAM וזה לא מספיק לי לויסטה ולכן אני רוצה להוסיף 512 MB לכול צד וסה"כ יהיה לי יחד 3 GB האם זה יעבוד ? האם יהיה בעיות ? 2 הזכרונות מאותו יצרן שניהם CL2 מערכת ויסטה בפועל לאחר OC הזכרון יעבוד על 333 MHZ http://www.morse-pc.com/product.asp?productid=546 - 

- 0 תגובות
- 461 צפיות

- 

- 

היי, אני מנסה להוריד ביוס ל IS7-E ואי אפשר להוריד! מישהוא יודע מה הקטע? ??? - 

- 0 תגובות
- 515 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, בזמן האחרון כאשר אני רוצה להריץ תוכניות מסוימות אני מקבלת הודעה שאין לי מספיק זכרון וירטואלי. גם כשאני עובדת ברקע עם התוכנית cachman ומבקשת ממנה שתעשה לי recovery לזכרון - המצב לא משתנה. מה עושים? - 

- 0 תגובות
- 582 צפיות

- 

- 

עולם הגיימינג עומד לקבל את אחד המוצרים המעניינים ביותר בתחום הקומפקטי - קונסולה ניידת של ASUS המבוססת על מעבדי AMD עדכניים ייחודיים. ריכזנו עבורכם את המידע הטכני הזמין וגם כמה הדלפות חמות לכתבה - 

- 0 תגובות
- 696 צפיות
- 1 follower

- 

- 

- 

שלום אני משתמש בחלונות XP פרו, אני מבצע כיבויי מחשב לוחץ --> התחל --> כיבויי --> תוך שניות כתוב "שומר הגדרות....". ואז המסך הופך לכחול ויש הודעה שגיאה. שאומרת: A problem has been detected and windows has been shut to prevent damage to your computer. if this is the first time you've seen rhis stop error screen, restart your computer. if this screen appears again, follow these steps: check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. if problems. continue, disable or remove any newly installed hardware or software. disable Bios me… - 

- 0 תגובות
- 695 צפיות

- 

- 

חפש לוח טוב ב -1600 ש"ח עם תמיכה ל45nm ו - דSLI 16X2 ו -ddr3 - 

- 0 תגובות
- 518 צפיות

- 

- 

היי קלטו סרטון שלי על הלוח אם הפצצתי הזה ביקורת בונה תתקבל בברכה (סליחה על איכות השמיעה טעות של הצלם...) - 

- 0 תגובות
- 849 צפיות

- 

- 

כל מיני אוברקלוקינג והשוואות עם לוחות אחרים... חוץ מזה http://www.bit-tech.net/review/362/ את זה כבר ראיתי טוב תודה למי שעוזר... - 

- 0 תגובות
- 435 צפיות

-