מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
זה הסיפור: הורדתי מהאתר של אינטל עדכון ביוס ללוח אם שלה,אחרי ההתקנה המחשב עושה ציפצופים ושום דבר לא עובד. אחרי שבוע של נסיונות כושלים הצלחתי בזכות עדכון שפתאום הופיע 5 ימים אחרי העדכון הקודם ונחשו מה זו הגירסה הישנה! אוקי המחשב עלה והיום התקנתי עדכון חדש (בפחד!)גירסה p08 וברשימת העידכונים הופיע -"תוקנה בעיה עם מעבדי 2ghz" עבר לי בראש-"% זה שלי!!!" וזה גם התיקון היחיד שיש בגרסה החדשה. אני לא רוצה לחשוב על אלפי האנשים שהתקינו את זה ולא יצליחו לתקן כי זה לקח לי שבוע של עבודה קשה אז תקשיבו לי ואל תקנו לוח אינטל זה דכאון בלי oc! אני שמח שלי המחשב עובד לפחות! ראו הוזהרתם
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בקיצור צריך מידע על שני לוחות אם המידע צריך ליכלול האם בלוחות קיימות אפשרויות OC , האם הכרטיס מסך המובנה בסדר מיבחינת הכרטיסים המובנים של INTEL,האם על הלוחות קיימת אפשרות DC ,אבל הכי חשוב שהלוחות יהיו עם אפשרויות OC לא להציע לוחות אחרים ביגלל שאני מעוניין בלוח של PALIT. אפשרות ראשונה Palit N73PV Conroe Support N73PV מחיר 345 שקל אפשרות שניה Palit P35A Conroe Support P35A מחיר 456 שקל 2 הלוחות מי TMS.CO.IL רק שהם אפשר ליקנות עם מישהו ימצא ביותר זול אני ישמח תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
-
-
נישרף לי המחשב הקודם כרגע אין לי הרבה כסף .. צריך לוח אם מעבד וזיכרונות עד 1500 שקל ....לא צריך משהו מפציץ הדרישה היחידה שהלוח אם יכלול כרטיס מסך נורמלי כי כרגע יש לי fx5200 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
נראה שכל קפיצה מעבר ל325 fsb אני לא עושה BOOT מה קורה פה ? מסכנים בעלי הפנרין והלוח הזה..... שילוב לא מוצלח
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
-
-
כפי שהבטיחה בעבר שתשיק מערכת Quad X 2 (כלומר 8 ליבות )
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח למחשב שמשמש בעיקר לצורכי אינטרנט אני מעוניין בכרטיס מסך על הלוח אני כרגע מתלבט בין 2 דגמים 1-גיגה בייט MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E, ATI X1200 2-אסוס M2V-MX SE AM2, VIA, K8M890, DDRII800, VGA, PCI-E הרכיבים שיהיו על הלוח הם: *Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore 512MB Kingston X2 DDR2 667 תודה מראש דניאל,
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
טוב, אפשר לסכם את הדיון החכם (שננעל) הזה ע"י כך: SSE השונים מגדירים סט של פקודות מכונה (אסמבלי) שמאפשרות לעשות פעולה בודדת על מספר נתונים בו-זמנית. כל גירסא שונה של SSE מגדירה/מוסיפה סט נוסף של פקודות שיכולים לתרום לסוג מסויים של תוכניות. (כמובן שמלבד סט הפקודות SSE דורש גם מימוש בחומרה של לוגיקה נוספת ורגיסטרים מיוחדים). כמובן שכדי לנצל את הפקודות SSE (ואת הביצועים שהם נותנים), צריך שהתוכנית תקרא לפקודות האלו ותדע לנצל אותם בצורה חכמה על הנתונים שהיא מעבדת. הקומפיילרים של היום יודעים לקחת אפילו חלק מקוד ב C ולהמיר אותו לפקודות SSE, ואם ממש רוצים לקבל תוספת ביצועים אפשר פשוט להוסיף בקוד ישירות קוד מכונה שמפעיל SSE על הנתונים השונים. SSE4 ממומש ברובו כבר בדגמים החדשים של א…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני יודע שההבדל העיקרי זה שבדגם ה r יש גם raid, ואני לא מתכנן להשתמש בזה בעתיד הקרוב או בכלל. השאלה היא אם יש עוד סיבות לשלם 50 שקל יותר בשביל הדגם הזה, או להסתפק בדגם הבסיסי יותר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתחבט קשות בבואי להרכיב מחשב לצורכי משרד בעיקר (אופיס אינטרנט מוסיקה ואולי קצת סרטים וכו..) בשאלה הקיומית על מה לבסס את המפרט למחשב חדש מבין 2 האפשרויות שבכותרת ??? אני מתעתד להרכיב מערכת בסדר גודל של 2500 +- ללא ציוד הקפי שאלה נוספת : oc יכול לתרום במשהו לשיפור משמעותי במסגרת השימושים שהגדרתי ? כי אם כן אני אשקול בחיוב מפרט שכזה. מודה לכם על נדיבותכם הרבה במתן הארות והערות שיקלו עלי לקבל החלטה מושכלת מיקי
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני עומד לפני רכישה של מחשב חדש לשימוש משפחתי מגוון הכולל בעיקר אופיס אינטרנט הורדת קבצי מוסיקה ואולי מעט סרטים( ללא משחקים) ומתלבט ומתחבט קשות בסוגיה הקיומית של בן לבחור במערכת מבוססת אינטל או AMD. האפשרויות שאני מעוניין לבחון באמצעותכם הינה בבחירה של מעבד אינטל E4400 ולוח Abit Fatal1ty F-190HD או הצירוף של מעבד AMD4800 ולוח ASUS M2A-VM HDMI . איזו קומבינציה צפויה לעבוד טוב/מהר יותר מבחינת ביצועים אני מבין שהלוח של אביט משמש אולי בעיקר למחשבי HTPC - האם יש בעובדה זו לפגום ביכולתו לשמש כלוח איכותי לייעוד משרדי בעיקר? אשמח מאוד לקבל חוות דעת מקצועית מהאחראים של הפורום תודה רבה מיקי
-
- 0 תגובות
- 376 צפיות
-
-
הייתכן דבר כזה? האם להאמין למקור? מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4416&Itemid=1
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אני לא אלך סחור סחור יש לי אפשרות לקנות זכרונות של Kingston במחיר עלות אני משדרג את המחשב Q-6600-G0 GA-P35DS3P כרגע התלבטתי בין הזכרונות האלו CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 - C2G6400C4 OCZ 2GB DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 3-4-4-15 OCZ2RPR800C32GK השאלה היא האם יש ל Kingston זכרונות באותה רמה איכות ביצועים כמו אלו בתודה מראש על העזרה עריכה אני הצלחתי למצוא את אלו KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL 4-4-4-12 דגם: KHX6400D2LLK2/2G http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5100 האם מומלצים
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מה תהיה בערך העלות שלהם? ואיך שהבנתי מעבד הפנום 9500 שכבר הגיע לארץ יכול לעבוד גם על לוחות AM2 הישנים. השאלה האם ידוע כמה אחוזים מהביצועים מאבדים אם שמים את ה9500 על AM2? והאם זה משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כשאני עובד עם פוטשופ וPAINTER אני רואה שהמעבד קופץ ל100% עם כל פעולה שאני עטשה אז נראה הגיע הזמן לשדרג. איזה מעבד מומלץ לתוכנות גרפיות? + כמה משפיע הכרטיס מבך בביצועים של התוכנות האילה?
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
היי חברים אני מתכנן להרכיב מחשב חדש למשחקים ובעתיד לאוברקלוק אז האם הלוח אם הזה של Abit שווה בהתאם לחברות האחרות כמו asus ו gigabyte כי אני יודע שלא הרבה מזכירים את abit אבל לפי הנתונים של הלוח הזה הוא נראה די עתידי ובמיוחד עם FSB1600 אז מה אתם אומרים ללכת עליו?? קישור ללוח http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IX38+QuadGT&fMTYPE=LGA775 תודה...
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
אני לפני קניה של לוח+מעבד +זכרון, כרגע ברשותי מעבד 3G , זכרון 2 כפול 512 , לוח שלא תומך ב DDR1, DDR2, כרטיס מסך 8800 GTS, ספק ENERMAX FMA 2 535W, ומארז שהוזמן וצריך להגיע אלי בימים הקרובים Thermaltake Soprano VB1000. אני מתכוון לקנות מעבד Intel Core 2 Duo כמובן לוח מתאים וזכרונות חדשים DDR 2. יש לי מישהו שמביא לי מחו"ל אני רק צריך לקנות ולשלוח אליו. חבר הרכיב לי את הסט הבא: מעבד: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115030 לוח: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131142 זכרונות: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227139 מאוורר למעבד: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835118223 הכל יחד יצא ל…
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום לכולם זאת פעם ראשונה שלי פה בפורום אז אם עשיתי טעות או משהו כזה אני מתנצל מראש.... יש לוח את הלוח אם הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65G&s=478 ושמתי עליו שתי זיכרונות DDR400 והוא מזהה לי אותם כ- Singel Channel ולא כ -Dual Channel אם מישהו יודע למה אשמח לתשובות גם הגדרתי בביוס את המהירות של הזיכרונות שלי ל DDR400 ושני הזיכרונות זהים במהירות אבל לא מאותו יצרן
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, דוד שלי טס לתאילנד ואחרי זה ליפן יכול להיות ואני רוצה שהוא יקנה לי שם מעבד של אינטל אני רוצה את הQ6600 G0 או מעבד אחר שתמליצו לי אפשרי לקבל המלצות ואם יש לינקים או קישורים לאתרים בחו"ל לגבי מחירים?? אודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
הוצע לי תחנת עבודה dell 690 precision . השאלה היא איזה מעבד לוח אם וזיכרונות הכי מהירים הקיימים בסידרה זו . האם שידרוג לשני דיסקים 146GB 15K RPM SAS - $330 יעשו את ההבדל (במקום sata 7200 רגילים). האם 4GB DDR2 667 Quad Channel FBD Memory (4x1GB) מספיק מהירים או שעדיף DDR3 . תודה מראש SIMULATOR
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
קודם כל אם אני יעדכן לביוס הכי חדש .. אז זה יתמוך לי ב c2d? ודבר שני אין לי עליו פלופי .. והתוכנה QFLASH או QBIOS מש וכזה ... אז מאפשרת רק דרך floppy הורדתי את הגרסא החדשה F4 ... אז אם אפשר בדרך אחרת ? אני זוכר הייתה לי תוכנה שמכינה לי דיסק שאני יכול עלשות מימנו בוט ואז אני יסתדר .. אז מה השם שלה ? אני לא זוכר .. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אח שלי הסביר לי שלקראת סוף שנה (אזרחית) כל החברות מורידות מחירים כדי לנסות לעמוד במכסות שהן נתנו בתחזיות (אם הן עדיין לא) - לקראת הדו"חות הכספיים השנתיים. האם זה אכן קורה גם בשוק המחשבים? (ואם כן האם זה משפיע על המחירים לצרכנים ועד כמה) עריכה: אולי זה לא הפורום המתאים.. נראה לי שזה יותר מתאים לפורום כללי.
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות HP6660 בעל 1G זיכרון. אני רוצה לדעת האם כדי להרחיב את הזיכרון ל-2G מאחר ותוכנת ההפעלה היא VISTA? או שאפשר להשאיר את הגודל הקיים?
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
תהיתי מדוע לאחר עידכונים מסויימים בביוס של P5K-E המחשב נכבה ונדלק באופן אוטומטי ולא מסתפק בריסטרט רגיל? זה לא הורס את המחשב ושאר הרכיבים שאחרי עדכונים מסויימים הוא נכבה ונדלק? (במיוחד כאשר מתעסקים עם OC וזה נהפך ללעיתים קרובות במיוחד)
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אהלן , יש לי נכון לעכשיו במחשב 2X512MB OCZ GOLD CL4 וגם 1GB PQI TURBO CL4 הבעיה שה PQI מגביל אותי ב OC (אני גם לא מבין למה יש לו תיזמונים יותר נמוכים מה OCZ אבל דברים כאלו לא ניתנים להסבר). בכל מקרה אני צריך סטיק במקום ה PQI עדיפות ל OCZ GOLD הבעיה שיש לי לוח 945 ג'גהבייט שתומך עד 667 , רציתי לשאול אם קיט של 2GB על 800MHZ יתאים ללוח הזה (אפשר לראות מפרט צד ימין בפרופיל). אני גם דיי בדילמה מה לעשות , האם לקנות עוד 2X512 ? אבל לא ישאר לי מקום ואני מתחיל להרגיש ש 2GB דיי חונקים אותי או לקנות קיט של 2GB ולהשאיר את ה2X512 אבל אז לא יהיה DC (גם עכשיו אין אבל אם קונים אז כבר..) הצעות יתקבלו בברכה , וכן אני יודע שדיי נדפקתי עם ה OCZ שיש לי עכשיו פשוט החנות שקניתי ממנה ל…
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-