עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני צריך שיתמוך בדברים הבאים: 1.מעבד P-4 2000GHZ 512K 478PIN המעבד הזה טוב? 2.ובכטיס מסך הזה V8440 Ti 4400 Series הוא בא עם 128DDR הוא טוב? הנה הלינק שלוhttp://usa.asus.com/vga/agpv8440/overview.htm 3.הא ואני צריך שתתאימו לי מארז מתאים שלא יהי יקר מדי 4. ואיזה זיכרון כדאי 256\512 RDRAM תודה לכל מי שיעזור לי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by elior18,

רכשתי הרד דיסק 160 SATA ואין לי חיבור SATA על הלוח אם הבנתי שאני צריך לקנות כרטיס שיתאם בניהם האם אחרי שאני ירכוש את הכרטיס ויחבר את האר דיסק הוא יעבוד כמו שצריך במידה ושניהם תקינים והלוח אם תואם או שצריך להגדיר לאחר מכן עוד כמה דברים ויש עוד גורמים שצריל לסדר??????????????

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  3. ברשותי מחשב בעל לוח אם של ABIT מדגם NF7 .כעת יש עליו שני סטיקים של זכרון של 256 כל אחד (חברת GEIL ,אם זה משנה)עליהם רשום DDR400 CL=2.5-6-3-3 .בלוח עצמו יש שלושה סלוטים לזכרונות.אני מעונייו להגדיל בלפחות 512 נוספים.הסוגיות הן: א.אם אוסיף סטיק אחד בודד של 512,האם המערכת תעבוד בדואל DDR,כמו עד כה? ב.היכן יש להוסיף אותו ?באמצע או שזה לא משנה ג.לגבי מהירות הזכרון ,אני יודע שיש להקפיד שתהיה זהה אחרת הכל יעבוד לפי המהירות הנמוכה יותר.השאלה היא באשר ל CL.האם חשוב שיהיה זהה לפי כל רצף המספרים,כי לא מצאתי שום דגם משום חברה עם אותו תזמון.אמנם יש עם מהירות דומה ,אך תמיד יש בתזמונים מספר כלשהו שאינו תואם.(הקישורים למאמרים באתר הינם טכניים מידי עבורי ולא הצלחתי להבין משם מה נדרש). ד.…

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  4. שלום עמדתי לקנות לוח abit nf7 ומעבד amd barton 2500 אך בזיגזג מציעים את המעבד רק עם שנה אחריות ובנוסף עלי לקנות בנוסף מאוורר למעבד. לדברי זיגזג התחלף מפיץ בארץ וכרגע קשה להשיג את המעבדים. מאחר שאני מחפשת מחשב זול (אך טוב) לא נותרה לי ברירה כי אם ללכת על מעבד סלרון (אין לי כסף להשקיע בפנטיום 4) אני טועה או שיש חלופות נוספות?

• 42 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by rosesr,

שלא יעבור את ה5000 בלי מסך רמקולים מקלדת עכבר.אני רוצה אחד שיחזיק מעמד שנתיים בלי OC לכרטיס מסך אולי OC אם אני אדע בעתיד אדיף G4TI תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Crazy Bigi,

שלום חברה האם שווה לי להחליף מעבד 1.8 נורטווד s-478 על מעבד 2.0A ההחלפה ראש בראש ...

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  7. איזה מעבד יותר טוב? Intel Core 2 duo E6750 או AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000 3.0Ghz 2Mb BOX AM2 מי יותר טוב למשחקים לשנים הקרובות ובכללי מי יותר חזק?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Intel Core 2 Duo E7200 הוא Intel Core 2 Quad Q6600 ואני משחק הרבה במשחקים וארבה מוריד דברים

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by WinnerLine,

אז ככה קודם כל ששידרגתי לוח אם כבר הרבה זמן שהיה אצלי חח (3 שנים ABIT IL 8) וקניתי ת - ‏EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E‎ עלה לי 430 השאלה היא האם הוא טוב לOC ? כרגע יש לי 945 (Pentium D 3.40 GHz 800 MHz4 MB (2x2 עד שאני ישדרג כמובן.. המכפלה שלו היא Min / Max CPU Multiplier 12x / 17x אז מה אתם אומרים עד כה?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  10. Started by oneq,

שלום, לאחרונה קניתי מעבד Ryzen 3600 ושמתי לב שהוא פועל במתח של 1.4V אוטומטית מהיצרן. החלפתי לקירור NH-D14 של נוקטואה אבל עדיין הטמפרטורות במנוחה קצת גבוהות, אז פעלתי לפי הסרטון הבא: הגדרתי מתח מקסימלי של 1.25V בתדר של 4300MHZ והכל נראה יציב. הבעיה היא שהגדרתי דרך Ryzen Master וההגדרות האלו לא פועלות אוטומטית כשהמחשב עולה, צריך להיכנס במיוחד לתוכנה ולהגדיר פרופיל כל פעם מחדש. יש אפשרות שזה יהיה מוגדר אוטומטית? מישהו יודע אולי? תודה.

11. מישהו מכיר סוחר כזה ?

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by D.J.C,

ה-cd והצורב נעלמו לי מהמחשב שלי ב- dvice manager מופיע עליהם סימן קריאה מישהו יכול לעזור לע? נ.ב יש לי xp לאחרונה מחקתי את nero והתקנתי את easy cd creator

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  13. Started by Nitro,

השאלה היא כזאת: האם כל זכרון 512 MB, DDR500 נראה "Vitesta", או שזוהי סדרה מיוחדת..? תודה, נדב.

• 8 תגובות
    • 540 צפיות
  14. Started by DrLEON,

יש לי ויסטה במחשב לכן שמתי 4GB במיוחד שהיום זה לא כל כך יקר.

• 55 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. מצאתי את המפרט של הלוח: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/D865GBF/sb/cs-008984.htm רשום שם: [AGP 3.0 (4X & 8X Speed 1.5 and 0.8 Volt Only) השאלה שלי האם כרטיס מסך - רדאון 9200 הוא במצח הזה? 1.5/0.8 VOLT...?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  16. וב אז ככה... יש לי סטיק זיכרון של סמסונג כזה..http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_227_858&products_id=4376&PHPSESSID=fdac5025266808d6d538f75716f9cd2f עכשיו בקיי אס פי יש משו שהוא נראה לי אותו דבר אבל אני לא בטוח.. יעני זה..[ftp=ftp://http://ksp.co.il/hmain.php?uin=133]http://ksp.co.il/hmain.php?uin=133[/ftp] עכשיו הם אותו דבר? כי בקיי אס פי זה 110 שקל פחות אז הרבה יותר שווה לקחת משמה..

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  17. יש לי תקציב יחסית נמוך והבקשות שלי הם : איכות OC טובה, פיצרים, צ'יפסט חדש,ואם אפשר עוד פיצ'רים ואני יכול לקבל הכל ועוד חוץ מ-OC במערכת AMD כזאת ‏MA790X-DS5 מחיר : 500 ש"ח מעבד AMD לא יודע איזה מחיר 330-380 ש"ח מקסימום.....איזה לקנות תגידו אתם... או מערכת של אינטל הכוללת לוח MSI P45 NEO F + מעבד E5200 במחיר כולל של 830 ש"ח אבל ההיתרון היחיד במערכת AMD שאמרתי היא שיש בלוח תמיכה מלאה של CF כלומר PCI E_2.0 X2 וזה מאוד חשוב לעתיד אבל זו תוספת......מה אתם חושבים? הספק כרגע ליברטי 400W והכרטיס מסך HD4850 אז תחשבו על הCF עם החלקים האלה

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by Stroller,

אני בתהליך בחירת מפרט למחשב חדש שצריך לשמש גם למשחקים. לוח האם שאקח כנראה יתמוך רק ב PC2700 וכנראה אקח 256MB (נראה לי שזה מספיק לאפליקציות ביתיות, ומשחקים, דעתכם?) זכרון Mushkin 256 PC2700 עולה 550 שח זכרון Corsair CM256 2700 C2 עולה 690 שח האם יש סיבה טובה ללכת דווקא על הזיכרון היקר? לזכרון Corsair יש עוד דגם במחיר זהה עם סיומת האותיות PT, מה ההבדל מהדגם ללא הסיומת?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by timac,

מה הלוח אם הכי טוב בתקציב של 600-650 שקל מותאם לקונרו..?? הלוח לשימוש כללי בלי OC עדיפות למשחקים.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by hkglh4,

http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr3&no=52 לא מובן לי מה זה 2T או 1T שמופיע בזיכרון מצורף קישור לדוגמא CAS_Latency 9-9-9-24 2T והאם זה זיכרון טוב ? או יש אחרים ?

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by fatalico,

ברשותי לוח אם של MSI השם 865PE neo2 הגירסא המדוייקת היא זאת http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=433 רשימת המעבדים בהם תומך הלוח היא http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_cpu_support_detail.php?UID=433&kind=1 מהו המעבד -יד ראשונה- הכי זול שניתן למצוא בארץ ומתאים ללוח??

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by Bluemen,

שלום לכולם, אז בשעה טובה הגיעו כל החלקים של המחשב חיברתי אתמול הכל ואני פשוט מופתע מהמהירות. לא רגיל לכאלה זמנים בכל דבר פשוט. חפרתי וחפרתי על כל חלק וזה מושלם הבעיה שיש בעיה קטנה המעבד: 12700K הלוח: z690 asus tuf gaming wifi d4 הזיכרונות: g.skil ripjaws 16X2 3600MHZ CL16 הלוח מזהה את הזיכרונות, כותב גם שיש dual אבל כשאני מעביר xmp ל enable המחשב לא מצליח לעלות. רושם בעליה safe-mode ולא מעלה תווינדוס.. מה הבעיה? רק אל תגידו לי שהלוח לא תומך בזיכרונות! עכשיו מלא בדיקות (גם פה שאלתי) כאילו אני קונה בית.. תודה!

23. Started by berliita,

שלום, יש לי מחשב די ישן של IBM (מקורי, עם כל החלקים המקוריים וללא כל תוספות) מסוג THINKCENTER (דגם MT-M 8189-73G). איך אפשר לגלות מה סוג הלוח הראשי שלו, כלומר מה שם החברה שייצרה את הלוח ומה שם הדגם?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש לי 2 אבל הכרטיס מסך לוקח את כול המקום של השני אז ככה שנשאר לי1 עכשיו אני צריך עוד איזה חיבור 1 לפחות של PCI אפשר לעשות משהו בנידון ? או שרק לוח חדש כי הלוח הזה חדש .. יש דבר כזה אולי PCI חיצוני ? או משהו בסגנון ?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by tintin,

אתם יכולים להסתכל במפרט שבצד. הלך לעולמו סטיק אחד מתוך ה 2 של ה CORSAIR DOMINATOR שנמצאים אצלי על 1090MHZ 5-5-5-12 השאלה האם להחליף לאותו זכרון או להחליף לדגם הזה: g.Skill DDR2-800 CL4 4GB set, F2-6400CL4D-4GBPK 2X2GB DDR2 800MHZ 4-4-4-12 עובדים במתח 2.1-2.0 שהוא 100 שקל יותר זול המחשב הוא למשחקים כבדים יש לי מסך DELL 24 ULTRASHARP לכן אני משחק על רזולוציות גבוהות. המחשב גם לעריכת סרטים מקצועית על AVID שבדרישות שלו כתוב שמומלץ 3GB ולעריכת תוכן HD 4 GB אז השאלה אם המהירות בין הזיכרונות כל כך משנה לביצועים ? ואם הזכרונות האלה טובות לOC ועד לאיזה מהירות הם יכולים להגיע? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.