עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by see4,

מחפש לוח אם שמכיל 8 חריצי זיכרון DDR2 ותומך במעבדי C2D , יש כזו חיה ? ( יש למשל MSI P45-8D) אבל לא מוצא בארץ אני צריך לבנות מחשב עם 16GB זיכרון בעלות הכי נמוכה , יש לי כרגע 8GB זיכרון ומעבד C2Q6600 , נראה לי לוח כזה + 8GB DDR2 יביא את העלות הכי נמוכה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by david2006,

פשוט אך צריך תשובה. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

הינה המחשב השין שלי אתם אולי זוכרים... AMD ATHLON XP 1800? GIGABYTE 7VRXP KT333 VER.2 256MB DDR SAMSUNG GEFORCE2 MX 400 64MB SOUND BLASTER 128 MODEM BALSTER והינה כמה חלקים מהמחשב שלי שאני מוסיף לו 20GB 40GB X52ASUS CD LG-CD X12X8X32 כמובן יש גם מארז חדש לגמרי רק קניתי לפני שבועים בערך... אם ספק 400וואט גנרי אני רוצה כסף לקנות אודיגי 2 ועוד כמה דברים למחשב החדש שיש לי... במפרט חוץ מהכרטיס מסך השרוף

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  4. Started by sdyanir,

שלום לכולם, שלשום ניסיתי להדליק את המחשב, ולהפתעתי, הוא לא פעל... בדיקה קצרה העלתה שספק הכח התקלקל (הבדיקה כללה את שקשוק הספק, שהשמיע צלילים שהעידו על חלקים שהתפרקו בפנים. פתיחת הספק אישרה את החששות). כשהחלפתי ספק, המחשב אכן התחיל לפעול, אבל לא נראה שקורה משהו פרט לפעולת המאווררים. גם המסך לא נדלק. ככל הנראה, לוח האם שבק חיים גם הוא, כי ניסיתי לפרק את כל מה שלא נחוץ להפעלת המחשב, גם ניסיתי כרטיס מסך אחר, ועדיין - כלום. אתם חושבים שיש משהו שאפשר עוד לעשות? אם לא, אז אני צריך המלצה ללוח אם שתומך בזכרון RDRAM, פנטיום 4, וכרטיס מסך AGP. או שאולי כדאי לקנות לוח אם וזכרון DDR2. ואולי גם להחליף את המעבד בדרך. ואם כבר, אז למה לא לשדרג כרטיס מסך. בקיצור, אני מחפש את הדרך הזולה ביו…

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  5. הלוח שמופיע בחתימה שלי למטה שבק חיים סופית . אני מצליח למצוא לוחות מבוססי via בלבד (כמו kv7vt4a pro מבית asrock ) שלא מאפשרים ככול הידוע לי את ה-overclock שאני רגיל מהלוח הישן שלי (ה-barton 2500xp עבד אצלי בצורה יציבה לחלוטין במהירות של barton xp 3200) חשבתי להזמין מ-ebay לוח זהה לשלי בעלות של 40$ אולם היבנתי שעד שזה יגיע לארץ זה עלול לקחת חודשיים ולכן אני מעדיף להוסיף כסף ולקנות בארץ ,אבל אני פשוט לא מוצא מקורות. עצות לינקים לרכישה והערות יתקבלו בברכה.

• 14 תגובות
    • 949 צפיות
  6. אני הזמנתי השבוע מחשב והזמנתי את הלוח אם של אסוס הa8v ובסוף אמרו לי שאין אותו בארץ זה יגיע רק שבוע הבא ואני צריך מחשב דחוף אז אני צריך הצעה ללוח אם טוב שמתאים לAMD64BIT939 ושלא יהיה PCI E כי יש לי את הגיפורס אפאקס5200 ובגלל הכרטיס מסך קשה לי למצוא לוח אם לא משנה כל כך המחיר העיקר שיהיה לוח אם טוב...... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by amirberner,

שלום, אני הזמנתי מחשב מסקיי פי סי, וביקשתי 2 זכרונות 1GB 667Mhz של טווינמוס, אבל הודיעו לי שאין להם כרגע כאלה אלא רק אותו דבר של קינגסטון ושזה טיפה יותר זול (הפרש של כ50 ש"ח לשני הסטיקים ביחד). איזו מהחברות הנ"ל עדיפה? האם להתעקש על טווינמוס? תודה

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  8. Started by משתמש חוזר,

לוח: GIGABYTE GA-P55-USB3 מעבד: Intel i5-750 (4 ליבות) זיכרון כרגע: ADATA 4GB (2x2GB) DDR3 1600MHz CL9 (שני סטיקים של 2GB) אני רוצה לשדרג ל-8GB. חשבתי להוסיף את Corsair Vengeance 4GB DDR3 1600Mhz CL9 קישור: http://ksp.co.il/?uin=11744 זה אמור להתאים, נכון? יש טעם לקנות שתי יחידות ולהחליף את הזוג הקודם? או שעדיף להוסיף יחידה אחת של 4GB לזוג הקיים למרות שאז שה-DUAL לא יעבוד. זה זניח, נכון? תודה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by alon83438,

מה ההבדל בין : NF7 ל NF7 - SL?? על כל פיצ'ר גם תסבירו בבקשה מה זה..

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  10. Started by see4,

אני מחפש זיכרון 1GB (קיט של 2 סטיקים) במהירות סטוק לפחות 667 שיש לו פוטנציאל OC טוב ובחיר מקס של 800-900 ש"ח בינתיים יש לי את המערכת AMD AM2 X2 4200+ Asus ?M2N-SLI Deluxe AM2, 570SLI, DDRII 800, 2xPCI-E? תודה על כל עזרה ...

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by asaf556,

שלום. נתקלתי בלוח הזה ורציתי לדעת איך הוא הוא זול ותומך במעבדים חדשים אז חשבתי לקנות אותו הלוח הוא Gigabyte GA73PVMS2H אשמח לקבל חוות דעת עליו או על לוחות אחרים במחיר שלו שיתאימו למעבד שאני רוצה לשים עליו E6300 החדש

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by sroolik,

תיכננתי לקנות אתלון 64 3 ג'יגה ולעשות לו קצת אוברקלוק, אבל המחיר של אינטל 64 ביט 3 ג'יגה פרסקוט ירד כמעט למחיר של amd וראיתי שזו לא בעיה כזו גדולה לעבור איתו באוברקלוק (עם הפרסקוט) את ה- 4 ג'יגה עם קירור אוויר (שזה מה שאני מתכנן לקנות) אני יודע של כל העניין של AMD נגד INTEL נחרש, אבל אני רוצה לדעת ספציפית לגבי השניים האלה השאלה שלי היא: איזה מבין השניים עדיף? כמובן שרוב השימושים במחשב יהיו לגלישה ומשחקים ואני כנראה יבצע גם אוברקלוק

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  13. בעיקר עם צ'יפסט 965 ו 945 אם אפשר... ואם יש קישורים לכם זה טוב נ.ב - מה הטעם בלקנות זיכרונות של 1000MHz http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14773 אם אין לוחות שתומכים בהם? (ועוד במחיר סביר והגיוני...מחיר כמו 965P-S3 .. או קצת יותר) *עוד שאלה קטנה - שמעתי בפורום שייתכן תמיכה של לוחות 965P-S3 בקטנסיפלד האם זה נכון? יש למישהו הסבר? הוכחה?

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  14. אז לאחרונה (היום) גיליתי שהזיכרון שלי הוא לא ג'נרי אלא מיוצר ע"י החברה SpecTek שיש לה אפילו אתר אינטרנט ברשת ( ) http://www.spectek.com/ אבל בחיים שלי לא שמעתי על חברה כזאת של זיכרונות. אולי מישהו יודע עליה משהו? היא נחשבת לטובה בכלל? תמונה מ CPU Z :

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  15. אין תקציב כרגע (כאילו, אין הגבלת תקציב, אבל לא להתפרע לי פה P:) לוח אם ש: א) יתאים למעבדי INTEL מסדרת X6XXX (כלומר, כפולי ליבה כגון E6600 ומרובעי ליבה כגון Q6600). ב) בעל חיבור PCI-E בודד. (אני לא מתכנן על מערכת כפולה של כרטיסי מסך (SLI ושות'), ועל-כן אעדיף חריץ PCI נוסף, במקום PCI-E). ג) חיבורי SATA2. ד) מספיק חיבורי PATA (או IDE) ע"מ לחבר לפחות 2 כוננים קשיחים (עדיפות ל2 כוננים קשיחים וצורב - כל השלוש בחיבור IDE). יש המלצות? תודה!

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by Menuval,

היי, אני מעוניין לשדרג את הזכרון הנכחי שלי משני סטיקים של 2GB יותר לכיוון ה12 או 16 GB ניסיתי לקרוא קצת באתר של אסוס, על הלוח שלי p7p55m. ולהבנתי ניתן לחבר לו עד 16GB של זכרון. לעומת זאת נכנסתי לטבלת ה QVL ושם לא ראיתי אף קומבינציה שתומכת סטיקים של 16gb/ אשמח לעזרתכם, http://www.asus.com/Motherboard/P7P55M/#specifications

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  17. שלום רב, אני מתלבט ברכישת מחשב חדש עם מעבד מסדרת Dual 2 core. מה שמטריד אותי הוא מהירויות התקשורת (FSB) בין המעבד, לוח האם והזכרון. האם קיים הבדל משמעותי במהירות הביצוע בין: 1. מעבד 1066Mhz על לוח אם 800Mhz וזכרון 667Mhz 2. מעבד 1066Mhz על לוח אם 1066Mhz וזכרון 1066Mhz תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by eitanir,

מחשב חדש, עיקר הרכיבים הם : מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP מארז כולל ספק HEC 6K31 300W לא הוספתי קירור מיוחד, אלא הקירור המגיע עם המעבד (שאמור להספיק). צלעות הקירור יושבות היטב. הבעיה היא שהמעבד מתחמם, ומגיע מהר מאוד ל 70 - 90 מעלות. עשיתי כפי שהציעו לי, נגעתי הצלעות הקירור כאשר המעבד הראה 80 מעלות, הוא היה חם יחסית, אבל לא רותח, ציפיתי למשהו חם יותר. האם יתכן שהחיישנים לא מכויילים ? האם עדכון ביוס יכול לפתור את הבעיה ? כיצד מעדכנים את הביוס ? תודה. עריכה, תוספת : כשאני נכנס לביוס אני רואה את הנתונים הבאים (בין השאר) : Current System Temp 41 Current CPU Temp 77 Current C…

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  19. היום היתי בחנות מחשבים ושאלתי על מעבדי AMD המוכר אמר לי שיש אנשים שהתלוננו בפניו כי יש תוכנות מסוימות (גרפיות וחישביות) שלא עובדות על מעבדי AMD 1. האם שמעתם על בעיה כזו? 2. ובאיזה תוכנות מדובר ? בתודה מראש קובי

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  20. אז ככה, היום בשעה טובה הושק Ryzen 3, האח הצעיר והקטן יותר לשושלת משפחת מעבדי Ryzen מבית AMD. AMD תימחרה את המעבד במחיר כה תחרותי על גבול הסנסציוני - 110$ בלבד, זוהי נקודת זינוק בה הוא מחד מתחרה ישירות אל מול מעבדי Icore 3 של אינטל, אך גם אל מול i5 ועל כך בהמשך. ראשית ריזן 3 מביא לזירה 4 ליבות במקום רק 2 שיש לאינטל i3, כמו כן המעבד של AMD פתוח ואינו נעול, וכפועל יוצא מכך מאפשר המהרתו לאותו אזור טיפוסי המוכר לנו מכבר של סביבות 3.9 עד 4.0Ghz . משמע שהיתרון כאן הוא כפול: גם פי שתיים ליבות, וגם תדר עבודה גבוה יותר שניתן להגיע אליו, בשעה שמעבדי אינטל נעולים לתדר נמוך מכך. בהיבט הזה למעשה מעבד Ryzen 3 מוחץ את התחרות מבית אי…

21. רציתי לדעת אם כדאי לשמור אחת מלוח אם מקולקל ללוח אם שלי כאשר הסוללה שלו תגמר. נ.ב. המחשב שלי בן 4 ועובד לפחות 4 שעות ביום כל ארבע השנים האלו.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by falcon76,

שלום, אני זקוק ללוח אם חדש, יש ברשותי מעבד פרסקוט HT 3.0GHZ 478 אני זקוק לולח האם בעיקר לגלישה+ ניהול מסמכים, לא מולטימדיה. דרישות מינימום: חריץ PCI עבור מודם חריץ PCI עבור כרטיס קול פוטיסימו חריץ PCI עבור כרטיס רשת חריץ AGP עבור GEFORCE MX/400 יציאות USB-2 (לפחות 4 מאחור ו-2 מלפנים) הזכרונות הקיימים 4 יחידות של DDR 333MHZ (לא מתכוון לשדרג כרגע) מכיוון שהמבחר עצום, אשמח לדגם מומלץ של חברת ASUS נטול תקלות ובעיות בעל צ'יפסט INTEL

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  23. Started by Thant,

Hi all, I'm new here so heya I'm about to build a new system and been trying to decide between 2 mobo's, any input is apreaciated: Abit IS7 or P4P800 deluxe With that im going to put a P4 2.8C processor 2x512mb DDR400 (not sure of brand yet) 2x80GB SATA HDD planning on a RAID 0 config Radeon 9800pro 128mb Thats the basics of it, again any input is welcome P.S sorry about typing in english, but typing hebrew on this computer is an ordeal

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  24. חזון אחרית הימים של שוק השבבים מתגלה בתור אמת לאמיתה: לאינטל יש את היכולת לשלב שבבים מסוגים שונים באותה יחידת עיבוד, ובכך לפתוח צוהר ליישומים ושימושים פורצי דרך לכתבה

25. מי לא מכיר את תוכנת הניטור CPUZ קצת משעמם הצבע. חיפשתי גירסה שונה לתוכנה. אז יש את הרגיל-CPUZ 1.56 גירסת - CPUZ 1.56.3 BETA גירסה בעיברית-1.55 קצת ישן וקצת צבע בעיניים. הגירסה של-ASUS RUG 1.57.1 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.