מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין : NF7 ל NF7 - SL?? על כל פיצ'ר גם תסבירו בבקשה מה זה..
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני מחפש זיכרון 1GB (קיט של 2 סטיקים) במהירות סטוק לפחות 667 שיש לו פוטנציאל OC טוב ובחיר מקס של 800-900 ש"ח בינתיים יש לי את המערכת AMD AM2 X2 4200+ Asus ?M2N-SLI Deluxe AM2, 570SLI, DDRII 800, 2xPCI-E? תודה על כל עזרה ...
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בלוח הזה ורציתי לדעת איך הוא הוא זול ותומך במעבדים חדשים אז חשבתי לקנות אותו הלוח הוא Gigabyte GA73PVMS2H אשמח לקבל חוות דעת עליו או על לוחות אחרים במחיר שלו שיתאימו למעבד שאני רוצה לשים עליו E6300 החדש
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
תיכננתי לקנות אתלון 64 3 ג'יגה ולעשות לו קצת אוברקלוק, אבל המחיר של אינטל 64 ביט 3 ג'יגה פרסקוט ירד כמעט למחיר של amd וראיתי שזו לא בעיה כזו גדולה לעבור איתו באוברקלוק (עם הפרסקוט) את ה- 4 ג'יגה עם קירור אוויר (שזה מה שאני מתכנן לקנות) אני יודע של כל העניין של AMD נגד INTEL נחרש, אבל אני רוצה לדעת ספציפית לגבי השניים האלה השאלה שלי היא: איזה מבין השניים עדיף? כמובן שרוב השימושים במחשב יהיו לגלישה ומשחקים ואני כנראה יבצע גם אוברקלוק
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בעיקר עם צ'יפסט 965 ו 945 אם אפשר... ואם יש קישורים לכם זה טוב נ.ב - מה הטעם בלקנות זיכרונות של 1000MHz http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14773 אם אין לוחות שתומכים בהם? (ועוד במחיר סביר והגיוני...מחיר כמו 965P-S3 .. או קצת יותר) *עוד שאלה קטנה - שמעתי בפורום שייתכן תמיכה של לוחות 965P-S3 בקטנסיפלד האם זה נכון? יש למישהו הסבר? הוכחה?
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אז לאחרונה (היום) גיליתי שהזיכרון שלי הוא לא ג'נרי אלא מיוצר ע"י החברה SpecTek שיש לה אפילו אתר אינטרנט ברשת ( ) http://www.spectek.com/ אבל בחיים שלי לא שמעתי על חברה כזאת של זיכרונות. אולי מישהו יודע עליה משהו? היא נחשבת לטובה בכלל? תמונה מ CPU Z :
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אין תקציב כרגע (כאילו, אין הגבלת תקציב, אבל לא להתפרע לי פה P:) לוח אם ש: א) יתאים למעבדי INTEL מסדרת X6XXX (כלומר, כפולי ליבה כגון E6600 ומרובעי ליבה כגון Q6600). ב) בעל חיבור PCI-E בודד. (אני לא מתכנן על מערכת כפולה של כרטיסי מסך (SLI ושות'), ועל-כן אעדיף חריץ PCI נוסף, במקום PCI-E). ג) חיבורי SATA2. ד) מספיק חיבורי PATA (או IDE) ע"מ לחבר לפחות 2 כוננים קשיחים (עדיפות ל2 כוננים קשיחים וצורב - כל השלוש בחיבור IDE). יש המלצות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את הזכרון הנכחי שלי משני סטיקים של 2GB יותר לכיוון ה12 או 16 GB ניסיתי לקרוא קצת באתר של אסוס, על הלוח שלי p7p55m. ולהבנתי ניתן לחבר לו עד 16GB של זכרון. לעומת זאת נכנסתי לטבלת ה QVL ושם לא ראיתי אף קומבינציה שתומכת סטיקים של 16gb/ אשמח לעזרתכם, http://www.asus.com/Motherboard/P7P55M/#specifications
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט ברכישת מחשב חדש עם מעבד מסדרת Dual 2 core. מה שמטריד אותי הוא מהירויות התקשורת (FSB) בין המעבד, לוח האם והזכרון. האם קיים הבדל משמעותי במהירות הביצוע בין: 1. מעבד 1066Mhz על לוח אם 800Mhz וזכרון 667Mhz 2. מעבד 1066Mhz על לוח אם 1066Mhz וזכרון 1066Mhz תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מחשב חדש, עיקר הרכיבים הם : מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP מארז כולל ספק HEC 6K31 300W לא הוספתי קירור מיוחד, אלא הקירור המגיע עם המעבד (שאמור להספיק). צלעות הקירור יושבות היטב. הבעיה היא שהמעבד מתחמם, ומגיע מהר מאוד ל 70 - 90 מעלות. עשיתי כפי שהציעו לי, נגעתי הצלעות הקירור כאשר המעבד הראה 80 מעלות, הוא היה חם יחסית, אבל לא רותח, ציפיתי למשהו חם יותר. האם יתכן שהחיישנים לא מכויילים ? האם עדכון ביוס יכול לפתור את הבעיה ? כיצד מעדכנים את הביוס ? תודה. עריכה, תוספת : כשאני נכנס לביוס אני רואה את הנתונים הבאים (בין השאר) : Current System Temp 41 Current CPU Temp 77 Current C…
-
- 4 תגובות
- 461 צפיות
-
-
היום היתי בחנות מחשבים ושאלתי על מעבדי AMD המוכר אמר לי שיש אנשים שהתלוננו בפניו כי יש תוכנות מסוימות (גרפיות וחישביות) שלא עובדות על מעבדי AMD 1. האם שמעתם על בעיה כזו? 2. ובאיזה תוכנות מדובר ? בתודה מראש קובי
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז ככה, היום בשעה טובה הושק Ryzen 3, האח הצעיר והקטן יותר לשושלת משפחת מעבדי Ryzen מבית AMD. AMD תימחרה את המעבד במחיר כה תחרותי על גבול הסנסציוני - 110$ בלבד, זוהי נקודת זינוק בה הוא מחד מתחרה ישירות אל מול מעבדי Icore 3 של אינטל, אך גם אל מול i5 ועל כך בהמשך. ראשית ריזן 3 מביא לזירה 4 ליבות במקום רק 2 שיש לאינטל i3, כמו כן המעבד של AMD פתוח ואינו נעול, וכפועל יוצא מכך מאפשר המהרתו לאותו אזור טיפוסי המוכר לנו מכבר של סביבות 3.9 עד 4.0Ghz . משמע שהיתרון כאן הוא כפול: גם פי שתיים ליבות, וגם תדר עבודה גבוה יותר שניתן להגיע אליו, בשעה שמעבדי אינטל נעולים לתדר נמוך מכך. בהיבט הזה למעשה מעבד Ryzen 3 מוחץ את התחרות מבית אי…
-
- 199 תגובות
- 40k צפיות
- 4 followers
-
-
רציתי לדעת אם כדאי לשמור אחת מלוח אם מקולקל ללוח אם שלי כאשר הסוללה שלו תגמר. נ.ב. המחשב שלי בן 4 ועובד לפחות 4 שעות ביום כל ארבע השנים האלו.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק ללוח אם חדש, יש ברשותי מעבד פרסקוט HT 3.0GHZ 478 אני זקוק לולח האם בעיקר לגלישה+ ניהול מסמכים, לא מולטימדיה. דרישות מינימום: חריץ PCI עבור מודם חריץ PCI עבור כרטיס קול פוטיסימו חריץ PCI עבור כרטיס רשת חריץ AGP עבור GEFORCE MX/400 יציאות USB-2 (לפחות 4 מאחור ו-2 מלפנים) הזכרונות הקיימים 4 יחידות של DDR 333MHZ (לא מתכוון לשדרג כרגע) מכיוון שהמבחר עצום, אשמח לדגם מומלץ של חברת ASUS נטול תקלות ובעיות בעל צ'יפסט INTEL
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
Hi all, I'm new here so heya I'm about to build a new system and been trying to decide between 2 mobo's, any input is apreaciated: Abit IS7 or P4P800 deluxe With that im going to put a P4 2.8C processor 2x512mb DDR400 (not sure of brand yet) 2x80GB SATA HDD planning on a RAID 0 config Radeon 9800pro 128mb Thats the basics of it, again any input is welcome P.S sorry about typing in english, but typing hebrew on this computer is an ordeal
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חזון אחרית הימים של שוק השבבים מתגלה בתור אמת לאמיתה: לאינטל יש את היכולת לשלב שבבים מסוגים שונים באותה יחידת עיבוד, ובכך לפתוח צוהר ליישומים ושימושים פורצי דרך לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מי לא מכיר את תוכנת הניטור CPUZ קצת משעמם הצבע. חיפשתי גירסה שונה לתוכנה. אז יש את הרגיל-CPUZ 1.56 גירסת - CPUZ 1.56.3 BETA גירסה בעיברית-1.55 קצת ישן וקצת צבע בעיניים. הגירסה של-ASUS RUG 1.57.1 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_76_1994&products_id=13621 או Intel Pentium 4 2.8GHz 1MB 800MHz 478 פרסקוט מה ההבדל בין 533 ו800
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
דגם הלוח GA-7DXE אני מחפש את הBIOS שיתן לי מתחים שניתן לשנות. אשמח אם יהיה באיוס שיאפשר לשנות מכפלות יש לי ברטון 2500 פתוח
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. אני יודע שאם כבר לוקחים לוח אם ל AMD עם כרטיס מסך משולב, עדיף כבר שערכת השבבים תהיה 6150 ולא 6100, ולכן בחרתי בלוח הזה. המחשב עצמו אמור לעלות כ 4000 ש"ח כולל מסך דק ומדפסת (לא בשבילי), ורציתי לשאול אתכם האם הלוח הזה נחשב לוח טוב - חיפוש בפורום הראה ששואלים וממליצים על הלוח הזה הרבה, אבל לא ראיתי שום דבר בקשר לבעיות, אבל בביקורות הרוכשים ב newegg יש הרבה שהתלוננו שהלוח הגיע DOA (מת ישר מהמפעל) וחלק טענו שיש בעיית איטיות (אחד אפילו אמר שהוא איטי יותר ממחשב מבוסס סוקט A שלו), ולכן אני פונה אליכם. שאר המפרט אמור להיות מעבד סמפרון 2800, 1GB זיכרון DDR2 667MHz הכי פשוט, דיסק של 80GB, פלופי, צורב DVD זול, מארז פשוט, מסך LCD, מקלדת, עכבר ורמקולים פשוטים, ומדפסת…
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מי מבצע את העבודה מבחינת OC ? ומבחינת FPS?? חיפשתי בנצ'מארקים אבל התוצאות היו משונות מי יודע מניסיון מי מהשנים טוב יותר? או שהם דיי דומים? תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הציעו לי באייבורי לבחור בין שני הזכרונות הנ"ל במוחיר זהה. אני מתלבט אם לבחור בקינגסטון שנחשבים לאמינים יותר או בceon שמציעים cl נמוך יותר. ופה רציתי לשאול: על מה ישפיעו ההבדלים בcl(הבנתי שלמי שמתכנן oc זה משמעותי יותר..ולמי שלא?)? זה משמעותי בשבילי או ששווה לבחור בחברה אמינה ומוכרת יותר? תודה רבה. נ.ב. אני מקווה לתשובה מהירה כי אני צריך לעשות את ההחלטה הזאת ממש בקרוב
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום למעשה קראתי המון חיובי על SB 2600והליבה הגרפית בהבט וידאו אבל אני מרגיש מישום מה שעכשיו זו תקופת מעבר לקראת הדברים האמיתים כלומר שאני הולך להתבאס אם אני אקנה עכשיו יש לי כוונה לעבור בעוד תקופה לוידאו 10 ביט אשמח לתגובות מחשבות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הזמנתי דרך מישהו שחזר לארץ חלקי ליבה למערכת i7 שאני מרכיב. אחד מהם זה זכרון של OCZ OCZ Gold 12GB (6 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227422 עשיתי טעות ורכשתי את גירסת GOLD במקום גירסת ה-PLATINUM. שהTIMING של GOLD Timing 8-8-8-24 שהTIMING של PLATINUM Timing 7-7-7-24 אני מתכוון להרכיב מערכת i7 920 עם הלוח של GIGABYTE הGA-X58-UD5 ולהמהיר את המעבד ל4 גיגה הרץ. המחשב נועד לעריכה, רינדורים ואפטר אפקטס. האם למכור בארץ (זה חדש באריזה) ולרכוש זכרון מהיר יותר? האם זה מאוד נורא ענין הלייטנסי? עד כמה זה ישפיע על הביצועים? או שהפרט הזה פחות עקרוני? במה זה ישפיע אם בכלל?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באחת השאלות של מה עדיף...... הזכירו כדרך אגב שאם רוצים להשתמש בDUAL בAMD צריך לקנות קיט ואי אפשר להוסיף מאוחר יותר ( אני לא זוכר איפה זה היה משהוא לפני כמה שבועות) מה פיספסתי כי לא תיקנו את התענה הזאת ? *חייב להשתמש בKIT (מה ההבדל בין קיט לשני מודולים זההים שבאו בנפרד) *למה אי אפשר לעבור מאוחר יותר זה נראה לי מוזר
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-