מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם! להלן בעייתי: ברשותי לוח אם של "אסוס", דגם A7M266. עליו יש מעבד אתלון אקס-פי 1400. ניסיתי להחליף את המעבד הנ"ל באתלון 2200. לפי האתר של אסוס, יש תמיכה במעבדי אתלון עד 2100 ללוח אם הנ"ל, אחרי עדכון ביוס. בחנות היה רק 2200, וחשבתי לעצמי, "נו, רק עוד 100 מה"צ"... איזו טעות! עדכנתי את הביוס בהצלחה ל1007, חיברתי את המעבד החדש.. וכלום! יש רעש של עבודה מהכוננים וכו', אבל אין איתחול. מה עושים? (חוץ מלדפוק ת'ראש בקיר על שזרקתי 400 שקל, או להחליף לוח אם).. יש דרך לגרום ללוח לחשוב שב2100 עסקינן? אולי רעיון אחר? עדכון הביוס היה כולל הboot block וה- ESCD אם זה משנה משהו.
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
בתור אחד שבונה שימים אלה תחנת עבודה חדשה ראיתי שישנם הבדלים עצומים במחירי הזכרונות. למשל :2 ג'יגה ב800 מה"ץ של חברה אחת יכולים לעלות עד כדי פי 2 מחברות מתחרות האם יש הבדלים משמעותיים בין זכרונות אלו? מה הם הזכרונות המשתלמים ביותר ביחס של עלות מול תועלת לתחנת עבודה במחיר של כ 15000
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
1.אם כן איזה? 2.שמעתי גם משהו על Memory Leak , זה משהו חומרתי או שקשור לתוכנה? 3.אם זה חומרתי, הבדיקה תמצא את זה?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
anandtech עשו השוואה כמה משפיע סוגי הזכרון DDR ו-DDR2 על הביצועים http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2810
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
OCZ DDR2 2048MB (1024MB*2) 800MHZ CL5 ב-384 ש"ח: http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2SE8002GK~15~0.htm האם ייתכן?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: 1. הבנתי שאמור להגיע (מתישהוא) מעבד 4850e שצורך פחות חשמל ונותן אותם ביצועים, האם כדאי לחכות או לקנות את ה- 4800 ? 2. ראיתי בשני אתרים שונים קוד מוצר שונה של המעבד (ADO4800DDBOX/ADO4800DOBOX) - עשיתי השוואה באתר של AMD וההבדל הוא ב- revision, אחד הוא G1 והשני G2 - האם יש לזה חשיבות ?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחנות מסוימת את הזיכרונות האלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14282 אך הם טוענים שאין להם במלאי כרגע(יש לחכות שבועיים לפחות) קניתי אותם במחיר 1290 והיום הם מפורסמים במחיר של 1540 הציעו לי במקומם את הזיכרונות האלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1817_2229&products_id=11907 והאלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_1998&products_id=14763 מחיר של 1490 ל-2 הזיכרונות(מחיר מיוחד על פי טענתם כיוון שאינם יכולים לספק את המקוריים) האם כדאי ללכת על הCORSAIR בתוספת 200 ש"ח או להמתין למושקין (את הGAIL כרגע פסלתי כיוון שהם זיכרונות VALUE ואני מתכוון לבצע OC אך עדיין חש…
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
טופס שדרוג: תקציב: מהו תקציב לשדרוג המחשב? 2000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? אין חריגה מטרות השדרוג: מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב? (סמנו באדום): גיימינג כבד או קל מערכת הפעלה: באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש (יש לציין גם קצב ביט - 32bit או 64bit מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray לוח אם: Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 זיכרונות: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כרטיס מסך: MSI GTX 970 דיסק קשיח: ) Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 מארז: Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120m…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי: לוח אם: Gigabyte 7VTXE+ שפועל בבאס של 266 עם BIOS מעודכן לגירסת F5 מעבד: AMD Athlon XP 1600+ שבא עם גוף קרור אורגינלי של AMD (כלומר שיש עליו את הסמל של AMD) זיכרון: Mushkin High Performance CAS 2-2-2 256MB ספק של Enermax 350W עם 2 יציאות לקירור מארז של TASK עם 2 מאווררים לכניסת אוויר מקדימה ו-2 מאווררים ליציאת אוויר מאחורה. עכשיו, אני רוצה לשדרג את המעבד שלי למעבד יותר חזק, והבעיה היא: שבאתר של Gigabyte רשום שהלוח אם שלי תומך עד למעבד של Athlon XP 2600+ עם BIOS מעודכן לגירסה F6a (זו גירסת בטא) http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_GA-7VTXE+.htm ובאתר של AMD רשום שהלוח אם שלי תומך עד מעבד Athlon XP 2100+ עם BIOS מעודכן ל…
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היום הייתי בחנות של logicpc ברמת גן ואמרו לי שהם מחכים כבר חודשים ללוח הזה ויש מצב שהוא בכלל לא יגיע. מנהל החנות אמר לי שיש תביעה של INTEL כנגד ASUS מפני שהלוח שלהם פתוח או משהו כזה...(לא הבנתי כול כך אבל הבנתי שזה משהו קשור לאוברקלוקינג) ובגלל זה הפסיקו את ההשקה של הלוח אם הזה ואם INTEL תנצח בתביעה אז יפסיקו למכור אותו. רציתי לדעת אם זה נכון ואם משהו שמע על זה שירחב. בנוסף לכך עכשיו בגלל המקרה הנ"ל אני צריך המלצה ללוח אם אחר אשר לא נופל מה-ASUS P5W-DH Deluxe.
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
פתחתי את המארז, ובטעות המאורר שעל הדלת של המארז יצא מהחיבור בלוח אם ועכשיו חיפשתי חיברתי אותו ל SUPERFAN משהו כזה הדלקתי את המחשב והוא נשמע כמו אופנוע שמתניע ישר כיביתי והוצאתי.. הנה המאורר שאליו אני מתכוון http://img139.imageshack.us/my.php?image=dsc03248.jpg [תמונה של מישהו פה] יש לי CM690+EP45-DS3
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, אני מתלבט בין השניים. המחירים דומים מאד. הצלחתי להבין שאחד הוא משולש ליבה והשני מרובע. מה ההבדלים מעבר לכך? מי ייתן ביצועים עדיפים? כיום? ובעתיד? למשחקים? לתוכנות? מי יותר מומלץ בכללי? תודה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
נכון לכרגע > מחיר זיכרונות DDR 2 במהירות 667 = 2Gעולים 380 ש"ח רוצה לשדרג לאחותי את המחשב = רק עבור הזיכרונות האם טכנית זה אפשרי ? ( המהירות שהזיכרונות יעבדו = בטוח פחות מהר > יודע ופחות מעניין אותנו ) THX
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לוח ASUS M2N-E זכרון 2GB 667. בקרוב זה יהיה 4. כרטיס מסך X1950, בקרוב HD4850 אז ככה, כמו שהבנתם כנראה אני משדרג מעט את המחשב. נפלה הזדמנות בחיקי להפטר מהמעבד 4400 שלי תמורת מחיר סביר ואני מעוניין לשדרג אותו. הבעיה היא שבזמן האחרון התעסקתי והתעניינתי הרבה במעבדי אינטל ובAMD אין לי מושג על הדגמים וההבדל ביניהם. התקציב הוא כל המעבדים שמתומחרים עד 600 ש"ח כשהעדיפות היא לחסוך כמה שיותר אם באמת ההבדל בין המעבדים היקרים לזולים הוא מזערי. אשמח לקצת מידע כללי על הtripple core והquad core למיניהם, הקבלה של הדגמים לעומת אינטל והמלצה על איזו סדרה ללכת ואיזה מעבד. או אולי עדיף לי לקנות פשוט dual core יותר טוב משלי עכשיו. אני יודע שבאינטל עדיף ללכת על ה E7400 בהרבה מקרים שהוא בכלל כפול…
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
הסתכלתי במפרט של לוח אם של MSI, ב"Compatibility" שלו לא מופיע SSD 850 EVO של סמסונג. השאלה אם זה באמת לא יעבוד ואם יש דרך לדעת בוודאות. כנ"ל לגביי GTX 1070. https://www.msi.com/Motherboard/support/Z170A-GAMING-PRO.html#support-hdd תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש לוח אם שמכיל 8 חריצי זיכרון DDR2 ותומך במעבדי C2D , יש כזו חיה ? ( יש למשל MSI P45-8D) אבל לא מוצא בארץ אני צריך לבנות מחשב עם 16GB זיכרון בעלות הכי נמוכה , יש לי כרגע 8GB זיכרון ומעבד C2Q6600 , נראה לי לוח כזה + 8GB DDR2 יביא את העלות הכי נמוכה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הינה המחשב השין שלי אתם אולי זוכרים... AMD ATHLON XP 1800? GIGABYTE 7VRXP KT333 VER.2 256MB DDR SAMSUNG GEFORCE2 MX 400 64MB SOUND BLASTER 128 MODEM BALSTER והינה כמה חלקים מהמחשב שלי שאני מוסיף לו 20GB 40GB X52ASUS CD LG-CD X12X8X32 כמובן יש גם מארז חדש לגמרי רק קניתי לפני שבועים בערך... אם ספק 400וואט גנרי אני רוצה כסף לקנות אודיגי 2 ועוד כמה דברים למחשב החדש שיש לי... במפרט חוץ מהכרטיס מסך השרוף
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
שלום לכולם, שלשום ניסיתי להדליק את המחשב, ולהפתעתי, הוא לא פעל... בדיקה קצרה העלתה שספק הכח התקלקל (הבדיקה כללה את שקשוק הספק, שהשמיע צלילים שהעידו על חלקים שהתפרקו בפנים. פתיחת הספק אישרה את החששות). כשהחלפתי ספק, המחשב אכן התחיל לפעול, אבל לא נראה שקורה משהו פרט לפעולת המאווררים. גם המסך לא נדלק. ככל הנראה, לוח האם שבק חיים גם הוא, כי ניסיתי לפרק את כל מה שלא נחוץ להפעלת המחשב, גם ניסיתי כרטיס מסך אחר, ועדיין - כלום. אתם חושבים שיש משהו שאפשר עוד לעשות? אם לא, אז אני צריך המלצה ללוח אם שתומך בזכרון RDRAM, פנטיום 4, וכרטיס מסך AGP. או שאולי כדאי לקנות לוח אם וזכרון DDR2. ואולי גם להחליף את המעבד בדרך. ואם כבר, אז למה לא לשדרג כרטיס מסך. בקיצור, אני מחפש את הדרך הזולה ביו…
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הלוח שמופיע בחתימה שלי למטה שבק חיים סופית . אני מצליח למצוא לוחות מבוססי via בלבד (כמו kv7vt4a pro מבית asrock ) שלא מאפשרים ככול הידוע לי את ה-overclock שאני רגיל מהלוח הישן שלי (ה-barton 2500xp עבד אצלי בצורה יציבה לחלוטין במהירות של barton xp 3200) חשבתי להזמין מ-ebay לוח זהה לשלי בעלות של 40$ אולם היבנתי שעד שזה יגיע לארץ זה עלול לקחת חודשיים ולכן אני מעדיף להוסיף כסף ולקנות בארץ ,אבל אני פשוט לא מוצא מקורות. עצות לינקים לרכישה והערות יתקבלו בברכה.
-
- 14 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני הזמנתי השבוע מחשב והזמנתי את הלוח אם של אסוס הa8v ובסוף אמרו לי שאין אותו בארץ זה יגיע רק שבוע הבא ואני צריך מחשב דחוף אז אני צריך הצעה ללוח אם טוב שמתאים לAMD64BIT939 ושלא יהיה PCI E כי יש לי את הגיפורס אפאקס5200 ובגלל הכרטיס מסך קשה לי למצוא לוח אם לא משנה כל כך המחיר העיקר שיהיה לוח אם טוב...... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני הזמנתי מחשב מסקיי פי סי, וביקשתי 2 זכרונות 1GB 667Mhz של טווינמוס, אבל הודיעו לי שאין להם כרגע כאלה אלא רק אותו דבר של קינגסטון ושזה טיפה יותר זול (הפרש של כ50 ש"ח לשני הסטיקים ביחד). איזו מהחברות הנ"ל עדיפה? האם להתעקש על טווינמוס? תודה
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
לוח: GIGABYTE GA-P55-USB3 מעבד: Intel i5-750 (4 ליבות) זיכרון כרגע: ADATA 4GB (2x2GB) DDR3 1600MHz CL9 (שני סטיקים של 2GB) אני רוצה לשדרג ל-8GB. חשבתי להוסיף את Corsair Vengeance 4GB DDR3 1600Mhz CL9 קישור: http://ksp.co.il/?uin=11744 זה אמור להתאים, נכון? יש טעם לקנות שתי יחידות ולהחליף את הזוג הקודם? או שעדיף להוסיף יחידה אחת של 4GB לזוג הקיים למרות שאז שה-DUAL לא יעבוד. זה זניח, נכון? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-