מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,810 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות זכרון משוג sdram ללוח אם asus cusi m עכשיו ידוע לי שהלוח אם תומך במקסימום 1GB של זיכרון הבעיה היא כזאת: על הלוח אם יש רק 2 מקומות שאפשר לשים עליהם זכרונות קראתי באיזה אתר אחד שצריך לקנות 2 זכרונות של 512MB[משו כזה] כל אחד ולשים אותם במקומות האלו ככה שבסה"כ יצא 1GB על 2 מקומות השאלה שלי: האם אפשר לקנות זיכרון אחד של 1GB ולשים אותו רק במקום המיועד לזכרון ואת המקום השני להשאיר ריק ??? :s05:
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
אז ככה, אמרו לי שכדאי לקנות את הפנום כי הוא יהיה ממש טוב. עם OC טוב, CF טוב והוא יהיה זול. אבל אני לא יודע ממש אם כדאי. יש לי תקציב ל-i7 אני פשוט לא יודע אם באמת כדאי לי לחכות או לקנות כבר את ה-i7. אני לא עושה OC עצבני וכאלה. כל פעם לעשות קצת, לא משהו מיוחד. ושאני יבין, ה-i7 לא טובים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. יש לי מחשב דיי טוב INTEL 2 DUA CORE E6750 HD4850 OVERCLOCKED 1GB זכרון(זאת הבעיה) רציתי לדעת על איזה זכרון אתם ממליצים לי לקנות תקציב 170-230 שקל גג! מהחנויות:IVORY,KSP בלבד....פשוט זה הסניפים היחידים הקרובים לבית שלי. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי מחשב חדש לא מזמן, עם 4 ג'יגה ראם. WINDOWS XP רושם רק 3.25 מה4 ג'יגה במאפיינים. הבנתי שיתכן כי חומרות מסויימות לוקחות לי זכרון מהRAM. יש לי כמה שאלות בנושא... 1) האם יתכן שכרטיס המסך לוקח את הזכרון מהRAM? איך אני בודק את זה? למה לו לקחת זכרון מהRAM, יש לו עליו חצי ג'יגה...? 2) האם הבנתי נכון (מה שמבטל את השאלה הקודמת), שחומרות ONBOARD לוקחות זכרון מהRAM? האם ניתן לשנות את זה כך שחומרות ONBOARD לא ישתמשו בזכרון הRAM במקרה זה? אם מדובר לדוגמא בכרטיס מסך ONBOARD ששואב לי מזכרון הRAM, אין לי שום צורך בו, יש למחשב כרטיס מסך נפרד שעובד לבד וחבל לי שחומרת ONBOARD לא בשימוש תקח לי מהRAM. 3) האם יתכן שהבעיה היא פשוט ש WINDOWS XP לא מצליח לזהות את כל הזכרון שלי? לכ…
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
טוב איזה תזמונים לשים שהמחשב לא יקרוס לי או משו ושנוכל להביא אוברקלוק.. ?
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם INTEL BUFFALO CREEK 33BUC 1333MHZ עד איזה מהירות של זיכרון אני יכול להוסיף? אני לא מבין בזה כל כך האם 1333MHZ זה המהירות הכי גבוהה של זיכרון שאני יכול להוסיף
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שאצלי רשום מעבד CPU 3.2 ו 3.21 CPU רשום גם 2 CPUs וגם במנהל התקנים יש 2 פעמים מעבד אז מה זה אומר שיש 2 מעבדים במחשב?
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
כותרת ללוח אם הזה (איזה מעבדים מתאימים ללוח אם: NFM2SוAbit) ..? תודה מראש לעוזרים..! http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=521305#
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
נשמות\עוזרים יקרים הנודדים\נודדות בפורום זה בשעה עגומה כזאתי, נשמתי לא יכולה לנוח בימים האחרונים ואחד הדברים שמטרידים אותה זה הדבר שנקרא DUAL CHANEL, ובכן יש לי שאלה על הנושא: קראתי ואני יודע מה זה עכשיו, השאלה שלי זה אם למשל יש לי KINGSTONE 1GB DDR2 667MHZ CL5.0 ואני שם עוד זיכרון של 1GB מחברת PQI נגיד או CORSAIR בעל אותו תדר 667MHZ ואותו CL5.0, האם יופעל הDUAL CHANEL, או שאני מחוייב לשני זכרונות זהים מכל ההגדרות כולל חברה? בתודה.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. עבור מפרט חדש שמיועד לשימוש כללי, גרפיקה 2D ועיבוד תמונה, משחקים לא כבדים וOC עתידי אפשרי (אולי) מי משלושת הזכרונות הבאים עדיף? אני רוצה ביצועים טובים היום בDUAL CHANEL. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2413 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11056 אולי משהו אחר בכלל? הסיבה שאני שואל היא שבחנות בה אני רוצה להרכיב את המפרט אין אף אחד מהזכרונות הללו והאופציה הכי זולה היא GSKILL CL4 800MHZ שעולים 980 ש"ח. כמו שהבנתי הם טובים לOC וללא OC אין סיבה לקנות כאלו. אני בכל מקרה מחפש לא לקפוץ יותר מידי במחירים, ולכן בודק אופציה לקנות את הזכרונות במקום אחר ולצרף להרכבה בחנות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שמתי MD 256 266 DDR האם כדאי להוסיף עוד 110 ש"ח ל SAMSUNG 333 ? או 60 ש"ח לMD 333 ? בעצם השאלה היא על מה אני אשלם !? על השם ?"SAMSUNG" או שיש הבדל ממשי בביצועים בין החברות..? כי עד עכשיו לא היה ואף מסך כחול 1 (המחשב בן שבוע וחצי ברוך השם) אבל מצד שני המשחקים זזים ממש גרוע UT2003....GTA3.....ON RADEON PRO ?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
-
-
האם ניתן לקנות סוללה כזאת בחנות של שעונים? האם זאת סוללה נטענת או רגילה? מהו אורך החיים של סוללה כזאת? והאם החלפה של סוללה זאת יכולה לשפר במיקצת את ביצועי המחשב? כיצד אני יכול לדעת מתי היא נגמרת?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שאלות : ראיתי בחנוית שאפשר לקנות זיכרון DDR3 בססטיק של זוג ובסטיק של 3 זוגות והנה השאלה בשביל שהזכרון יעבוד במקסימליות האם אני חייב לקנות 3 סטיקים כל זה נובע מכך DDR2 עובד ב DUAL ואז כל זיכרון מקבל חצי ממהירות הבס עכשיו האם זכרון DDR3 מקבל שליש מהבס ולכן מהירויות הזיכרון DDR3 מתחילות מ 1066 תודה רבה חייב לעשות קצת סדר בראש
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי 10 שנים על מק אייר החלטתי לרכוש מחשב שולחני, לכן אשמח לעזרתכם. אני מחפש לוח ל 5600X AMD ורציתי לדעת האם לרכוש לוח עם wifi/BT מובנה או לקחת כרטיס הרחבה נפרד. ושאלה שניה לגבי זיכרון, האם עדיין משתלם לקחת שני זכרונות בנפח קטן (כמו שהיה לפני עשור) או שזה לא משנה ועדיף ולקח יחיד בנפח גדול? (למקרה שארצה להרחיב בעתיד) למקרה שזה חשבו השימושים שלי למחשב די בסיסיים קצת עריכת וידאו וסאונד, משחקים פשוטים (CK3 וכדומה), שני כוננים HD בגיבוי raid 1 ועוד שני כונני SSD. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אז ככה, קניתי מחשב חדש ונשארו לי כל החלקים של המחשב הקודם . תמיד התעניינתי בכל הקשור להרכבת\פירוק מחשב אבל אף פעם לא ניסיתי . קראתי קצת את חוברת ההדרכה של הלוח אם שלי (של המחשב הקודם), וכתוב שם מה להכניס, לאן והכל . אני רוצה לנסות להרכיב מחשב לבד . עכשיו יש לי כמה שאלות . אם אני לא ארכיב נכון, אתם יודעים בכל זאת, זאת תהיה הפעם הראשונה שלי, יש סיכוי לאיזשהי התפוצצות ? יענו משהו שיסכן אותי ? או שרק ישרף משהו ?.. עכשיו בקשר ל - BIOS, אם אני מרכיב את המחשב הכל טוב ויפה אני צריך להתקין את ה - BIOS ?.. תודה מראש וחג שמח, משה
-
- 85 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין BOX לTRAY? אני מדבר על Intel E8400 ואיזה לוח יותר טוב? Gigabyte דגם GA-EP43-UD3L או MSI דגם P43 NEO-F ?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1-מה זו ההגדרה הזאת- write recovey time יש בערך מ-2> עד 5 2-מה זה hyper phate 2 3-לגבי קביעת התיזמונים לזיכרונות-אני רואה במס' מחשבים אם בביוס יש הגדרת על אוטומט > בוחר MANUAL ואז הוא מציג את המספרי תיזמון שהוא זיהה בעצמו , שומר ויוצא מהביוס ,,בתוכנת CPU-Z אני רואה מספרי תיזמון שונים -לא כמו בביוס----אז זה אומר שהוא מזהה את האפשרויות תיזמון בלשונית ה SPD לפי מגהרץ והתיזמון המתאים לו ... אז האם צריך לשנות בביוס לפי מה שהיה רשום ב CPU-Z ???? ולמה הם שונים בזיהוי התיזמון בדקתי את הביוסים והם מעודכנים מה קורה שאלתי משהו קשה מידי ?????לא עונים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב עם לוח MA785GMT-UD2H ויש לי כעת רק רכיב זכרון אחד בגודל 2GB בחוברת כתוב שהזיכרון יפעל בDUAL CHANNEL רק אם יש לפחות 2 רכיבי זכרון. מה המשמעות של זה והאם רצוי ומומלץ להתקין רכיבי זכרון בזוגות ? שאלה שנייה זה בנוגע לחיבור הFRONT PANEL CONNECTORS. איך יודעים מה זה ה+ ומה זה המינוס בחיבורים שמגיעים מהלוח הקידמי במארז ומה קורה אם מחברים בטעות הפוך ?
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, הבנתי שהמעבד שלי עובד על 333 מגה"צ והלוח על 166... על כמה עובד הלוח והמעבד של 64? בתודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ישנם הבדלים כלשהם בין המעבד E5200 לבין מעבדי C2D אחרים כמו E7XXX ו-E8XXX מלבד זכרון מטמון קטן יותר וכמובן מהירות שונה לפעמים? המעבד מבוסס על הטכנולוגיה שעליה מבוססים מעבדי C2D? ואיך הוא מבחינת OC, אפשר להגיע איתו ל-OC מכובד גם עם לוח P31?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היה סיפור גדול על זה, לא ממש הבנתי מה לעזאזל קורה פה.אני ימספר את השאלות- הבנתי שהבעיה היא כבר לא בסוקט, החליפו לשל LOTES ברוב הלוחות [כולל סדרת P55A של gigabyte] אבל ישנה גם בעיית מייצבי מתח, שלפי מה שהבנתי תקפה רק בלוחות עם מעט מייצבי מתח שלא מסוגלים להתמודד עם העומס.. 1. זה תוקן/הולכים לתקן את זה? 2. מה טווח הלוחות [ב-gigabyte] הפחות בטוח ל-OC בגלל הבעיה הזאת? [אם עדין קיימת] 3. האם החליפו לתושבת עצמה של LOTES, בלי הפינים של Foxconn או רק את המסגרת ברזל? 4. רצה שמועה שבלוחות P55A הבעיה תוקנה לגמרי.. גם אם זה אומר UD3. ואני לא מדבר על התושבת אלה על המייצבי מתח. זה נכון? 5. ולבסוף, זה תקף גם לגבי H55, H57 ו-Q57?
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני משדרג כרטיס מסך ל HD6870 במקום ה- 4850 הישן שלי, תוספת 2 סטיקים של samsung 2gb DDR3 1333MHZ ייתנו לי משהו? והאם לדעתכם ירוצו בסדר יחד עם הזכרונות הקיימים שלי? אני יכול לקנות אותם יחסית בזול מאוד. והאם שדרוג מעבד ל-PHENOM II X6 2.7GHZ יוסיף?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-