עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Svensk.il,

ערב טוב לכולם, יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 עם ליבת פרסקוט, FSB 533. אני יודע שכאשר אשים זכרון במהירות 400 mhz, זה אוטומטית ירד ל-333. השאלה היא, אם יש דרך לגרום לזכרון בכל זאת לעבוד על 400, כי קצת מבאס שאני לא יכול לנצל את הפוטנציאל שלו בגלל המעבד... (זכרון 512MB של Corsair אגב). תודה לכל העונים.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by neFT,

מה הכרטיס מסך הכי טוב שנכנס ללוח אם הזה? intel lakeport-g i945g HD4830 נכנס נכון? HD5670 נכנס? וHD4770 נכנס? ועכשיו איזה מעבדים טובים יכולים להכנס פה? מעל E5200

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. היי, מקווה שזה הפורום הנכון. ירשתי לאחרונה לפטופ דל ווסטרו 1310. (אחלה ללפטופ - לאט לאט הוא הופך להיות מחשב ראשי אצלי) כרגע יש לו 2 גיגה זיכרון, ורציתי אולי לשדרג את הזיכרון ל-4 (כנראה אקנה באיביי) השאלה שלי בעצם איך אני יודע איזה זיכרון אני צריך? כמה MHZ הזיכרון הנוכחי שלי? (או איך בודקים את זה בעצם? - לפתוח את המכסה לפרק את הסטיק ולקרוא מה כתוב?) איזה יצרניות מומלצות בקטגוריית זכרונות למחשבים ניידים? ברשותכם עוד שאלה, אני רוצה בנוסף להזמין דיסק קשיח עבור הלפטופ (כרגע יש 160) האם כדאי לקחת סיכון ולהזמין מאיביי דיסק קשיח? בהנחה שאני מוצא מוכר אמין שמתחייב למכור דיסק קשיח חדש - האם יש חשש שהמוצר יפגם במהלך ההובלה לארץ? (אם אני לא טועה דיסקים קשיחים מגיעים בניילון אטום ככה …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. היי, בשעה טובה התחלתי עם ההתעניינות לקראת רכישת מחשב חדש. בתור התחלה עיינתי במפרטים המומלצים כאן באתר למחשב למשחקים ללא מסך עד 4500 ש"ח. הנה הלינק, http://hwzone.co.il/specslist/view/77/ אני מניח שיהיו לי עוד הרבה שאלות אך דבר אחד בינתיים צד את עיני: המארז. כפי הנראה באתר של compucase הוא ללא פתח איוורור צידי, האם זה מתאים ל core2duo? הנה ההמלצה למארז: Compucase CI-6A19+ Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan הנה האתר: http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7 תודה, אופיר

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. יש לי את הקיט הזה gskill SNIPER ] F3-12800CL9D-8GBSR2 שהוא בעל זרם נמוך 1.25 Volts http://www.gskill.com/products.php?index=390 אני מוסיף קיט נוסף RipjawsX ] F3-12800CL9S-4GBXL עם זרם 1.5 Volts http://www.gskill.com/products.php?index=355 ואני לא ידעתי שיש הבדל בזרם שהזמנתי ורק עכשיו ראיתי רשום על שניהם שיש תאימות ללוח שלי (ASRock Fatal1ty P67 Professional) ושניהם אותו תיזמון ראיתי הזיכרון עוד לא הגיע. רציתי לדעת עם יש סיכוי שהם לא הסתדרו ביחד? או יגרם נזק? תודה רבה שנה טובה =] עדכון:בסוף הבאתי זיכרון סנייפר נוסף שם מתח זהה של 1.5 ושמתי אותם ביחד והכל בסדר את הסנייפר ה1.25 הוצאתי והוא מתוכנן לשימוש במחשב אחר שיהיה בבית.. תם ונישלם

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by tomz,

בדובים ראיתי היום שהגיעו זיכרונות OCZ מומלץ השאלה אם זה עוד מוצר שהם סתם הוסיפו או שבאמת הוא במלאי

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. :asthanos: אני עומד לקנות מ-Pandas מעבד(דרך אגב למישהו היו בעיות עם שרות הלקוחות שלהם? יש שמועות...), כנראה AMD Xp 1700 0.13M ורציתי לדעת אם אמורים להגיע עוד מעבדים של 0.13 אבל פחות מהירים מה- XP-2400 (וכמובן זולים יותר) ? ועוד משהו האם כדאי יותר לקנות את הXP-2000 מאשר את ה XP-1700 ? הבנתי שקל יותר לקרר אותו כי שטח הפנים של המעבד עם הHeatsink גדול יותר ואף על פי שהוא מייצר יותר חום הביצועים בטח הרבה יותר טובים (350MHZ הבדל) או בכלל לחכות שיגיע איזה ~XP2000 ב-0.13 מיקרון ולקנות אותו ? :smilyDJ:

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. איזה מעבד יותר טוב? של אינטל? או AMD?? מבין החדשים ביותר....

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by idanohh,

טוב אז יש לי מעבד ולוח אם רק מה שאני לא מבין זה מה זה ה System Bus ומה זה ה System Clock מה זה אומר לגבי המעבד והאם אצלי זה תקין או שאפשר למשוך אותו עוד ...??? מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. בהמשך להודעה האחרונה שפתחתי, לא הרגשתי שקיבלתי מענה למה שאני בדיוק צריך ולכן פתחתי פוסט נוסף כדי שאוכל להבהיר את עצמי טוב יותר מההתחלה. אני כרגע מחפש לשדרג את המחשב - לוח אם + מעבד - הכיוון שלי הוא AMD וזה רק בגלל התמחור הגבוה של INTEL . אני מבין שכנראה אצטרך לקנות זכרונות אבל את זה אבחר לבד וללא כל תלות בתקציב הנ"ל ( 2000 שקלים ) הדרישות שלי מהלוח אם + מעבד זה יכולות OC גבוהות וכמובן ביצועים גבוהים במשחקים. מעבד - טמפרטורה נמוכה, מעבד UNLOCK, תדרים גבוהים שניתן להגיע אליהם . לוח אם - אפשרויות מתקדמות של העלאת מתחים והגדרת משתנים כאלו ואחרים. אני לא מחפש להשתדרג בראייה קצרת טווח, אני לא רוצה לקנות מעבד 1090T שהוא 2 דורות אחורה מהמעבדים החדשים. כנ"ל לגבי לוח אם, אני לא רוצ…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. היי אני רוצה לקנות מעבד Celeron 1Gz ולהתקין אותו בלוח היחסית ישן שלי (שנה - שנתיים) SpaceWalker BX 100Mz (שהיה בו P3 450Mz) האם המעבד יתאים ללוח ? ואם כן תהיה איזה שהיא ירידה בביצועים ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by eitan1980,

אנחנו בפתחו של דור חדש - דור 9 באינטל. ידוע שיעבוד עם צ'יפ Z370 אך הכי מעודכן זה הZ390 . בהנחה שארצה לקנות 9900 i9 , וארצה z390 , יש מגוון גדול של לוחות אם מכמה חברות ובכמה גדלים. הדרישות שלי בסך הכל הם : א. שיהיו 4 חריצים לזכרונות - כך שאוכל לשדרג בעתיד במידת הצורך. ב. לא מאמין שאי פעם אקנה ואשים 2 כרטיסי מסך בSLI , אזי בטח לא רואה שום סיכוי שאצטרך 3 או 4 חריצים של PCI . (כלומר מקסימום 2 זה נראה לי מספק). ג. שיהיה M.2 על לוח אם, נראה לי שגם ככה בלוחות החדשים יש איזה 3 חריצים עבורם. העדפה לחברה מסויימת? כרגע אין לי את הידע מהו החברה המובילה והאמינה ביותר.אשמח לשמוע ממכם. מבין שיש: gigabyte ASUS MSI ASROCK …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by barduck,

שלום, יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte EX58-UD4P שעובד ב triple channel עם זכרונות 3x1GB OCZ3P1600LVG המחשב בין כמה שנים אבל עובד עדיין סביר וחשבתי למשוך איתו עוד כמה חודשים טובים לפני שאני אאלץ להחליף אבל אני ממש צריך עוד זכרון. השאלה שלי מה הדרך הכי זולה/יעילה להוסיף לזה זיכרון? אם אני מבין נכון אז זה חייב להיות בשלשות. את הזכרונות שיש לי כרגע כבר לא מייצרים. לוותר על מה שיש ולקנות 3x2GB ? להוסיף עוד 3x1GB? ואם להוסיף, אני חייב שיהיו בדיוק מאותו סוג/דגם/תזמון של מה שיש לי כבר? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by speed42,

מעניין אותי לדעת מבחינת ביצועים עד כמה מעבדי U טובים\גרועים? מעבר לעבודה שהם חסכוניים.. הם סוג של CELEREEON חדש? ניסיתי לחפש השוואות באינטרנט וסתם לדוגמא מבחינת נתונים "יבשים" I3 מדור רביעי מסוג U שווה מבחינת ביצועים ל I3 דור ראשון מדגם M זה באמת נכון מבחינת ביצועים בפועל?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by SABONIS,

אז ככה: אני מתכוון לקנות את המארז הזה: http://www.antec.com/us/pro_details_enclosure.php?ProdID=90510# יש לי לוח אם של אינטל INTEL D845PESV. בדף של המארז http://www.antec.com/specs/plusview1000amg_spe.html רשום בלוחות אם STANDARD ATX, האם זה אומר שהלוח אם שלי לא יתאים? הלוח אם צריך להיות במידה של ATX? אני מפחד שהברגים לא יתאימו במארז ללוח אם שלי... איך אני יכול לדעת שהם מתאימים? ובכלל, האם כל לוח אם מתאים לכל מארז? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by טכנאי שכונה,

תסתכלו על זה ... 4600*2 התדר שלו האמיתי זה 2.4GHZ והחד ליבה 4000 התדר האמיתי שלו זה 2.4GHZ וה 3800 התדר האמיתי שלו זה 2.4GHZ . לעומת אינטל שיש תדר ומהירות שעון ברורה . רגע רגע ... < צוחק > 3800*2 מקביל ל 3.8GHZ של אינטל ? יא יא יא

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. מה יהיה עדיף ? לקנות לוח טוב יותר וזכרונות פחות טובים ולעבוד עם מחלקים לזכרון או לקנות לוח פחות טוב וזכרונות טובים יותר ולעבוד ביחס של 1:1 ? התקציב הוא בינתיים 2700 ש"ח ללוח + זכרונות.

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by meir_sh,

שלום, יש שמועות על הוזלות קרובות בתחום המעבדים. מישהו יודע על תאריכים?? בתודה, מאיר

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by ariel-ro,

עינין אותי לדעת כמה ליבות יש למעבדים שלכם. לי יש ליבה אחת של AMD התגובה ה200 שלי

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by man-of-God,

שלום יש לי את הלוח אם הבא : ga-p55-ud3 rev 1.0 אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח 3TB (סייגיט) בהערות לדיסק הקשיח רשום "תומך Windows 7 64 bit ומעלה וכן בלוחות אם H61 ומעלה בלבד" האם הלוח אם שלי יזהה את הדיסק הקשיח ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Cynicoren,

שלום, זו המערכת שלי: AMD Ryzen 7 2700X Eight-Core Processor (16 CPUs), ~3.7GHz Windows 10 Pro 64-bit X470 AORUS ULTRA GAMING MSI NVIDIA GeForce RTX 2070 DDR4 V-Color 16G (2x8G) 3000Mhz RED HEATSINK בעיקר למשחקים. האם כפיוצ'ר פרופינג יש טעם לשדרג ל 32GB (במיוחד כשהDDR4 הולכים ונעלמים מהשוק)? האם יש צוואר בקבוק במערכת הזו שיהפוך את השדרוג ללא כדאי? תודה

22. Started by lipa,

כולנו רוצים את המחשב המושלם ,אבל אין דבר כזה !!! המחשב המושלם הוא המחשב של מחר ! המחשב המושלם הוא שיש כסף ללא הגבלה ! המחשב המושלם הוא מחשב שלא עובד , בגלל שידרוגים בלי סוף ,והתקנת דרייברים ,והתקנת מערכת הפעלה ( בקיצור מחשב בבניה ) ! השאלה מה אנשים צריכים , לא מה רוצים ? האם המחשב יעבוד לא טוב אם P4 1,7 ? האם צריך P4 3,06 ? בקיצור איזה מחשב מינימלי אתם ממליצים למשחקים ? עם כרטיס מסך טוב ? ( מחשב ל- P4 ) אני רוצה להוסיף שיש לי מחשב טוב ( הכל יחסי ) לוח אם של אסוס P4-PE מעבד P4 2,4 וכרטיס מסך ATI 9500 PRO כפי שאתם רואים אני משתתף במירוץ ( במגבלות כספיות ) להשגת תוצאות מקסמליות ב-3D MARK אבל אני רוצה לרגע לפחות לפרוש מהמירוץ ,ולבנות מחשב לא על תוצאות ב-3D MARK ,…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Vissor,

היי רציתי המלצה ללוח אם טוב למעבד Intel Core i7 860, חברה gigabyte או asus מחיר רצוי 500 שח... עוד שאלה אם מישהו יודע איזה זכרון מתאים למעבד הזה DUAL CHANEL או TRIPLE CHANEL ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. מעבד 6300 יכול להפעיל משחקים כבדים עם כרטיס מסך 1800GTO ? למשל ניד פור ספיד מוסט וונטד וspore המשחק שמדברים עליו הרבה? אפילו שיש לו 1.8 GHZ?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by nec_000,

כמה סטיב נהנה להתעלל ולהביך את הכחולים, משהו. כמה עדכונים מעניינים לגבי מכירות מוצרים לפי מותג/דגם - שווה הצצה:

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים