מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין מספר לוחות אם - והלוח שהכי מעניין אותי זה Fatal1ty H97 Killer השאלה אם העובדה שלוח זה תומך רק ב DDR 3 מהווה חיסרון לעומת לוחות חדשים שתומכים ב DDR 4 דעתכם בנושא ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עובד כרגע עם 4X2 רוצה להוסיף עוד גיגה 8 ..השאלה אם אוסיף סלוט אחד של 8 זה בסדר יעבוד כמו שצריך? או שאני צריך דואל 4X2 שוב?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ! רכשתי לפני כמה זמן מחשב מפרט Intel 3570 B75 - d3h Gigabyte 16gb Kingston Ocz agility 3 120gb ssd Wd caviar blue 1tb Gtx 660 gigabyte High power 500w עכשיו יש לי אפשרות להחליף את הלוח אם לh77 או z77 בתוספת ההפרשי מחירים .. המחשב ברובו גיימינג ועבודות גרפיות כבדות ותלת מימד לא מתוכנן אובר קלוק האם שווה לי להשקיע את התוספת כסף של ה140 - 250 שח בשביל לוח אם יותר טוב ? מה ההבדלים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך השילוב של A7V333 וATXP 1800PLUS? ??? לפי הבנתי יש בעיות של חום עם מעבדים ה1800 ,האם זה תקף גם לנ"ל אני מאוד אוהב את אסוס אז בבקשה לא להזכיר לוחות אחרים ,אני פשוט רוצה לדעת אם שווה להשקיע בכזו מערכת שאלה נוספת:האם זיכרונות 2100 יעבדו טוב עם הלוח(לא מבחינת תאימות) השאלה היא אם שווה לרכוש זיכרונות 2700/3000 והאם הם ייתנו תוצאות הרבה יותר מוצלחות מאשר 2100.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שקופיות רשמיות מענקית השבבים מדברות על שיפור של כ-11 אחוזים ביכולות העיבוד הכלליות בדור המעבדים החדש שלה, בתוספת לחסכוניות ולשיפור של 40 עד 50 אחוזים ביכולות הליבה הגראפית המובנית לכתבה: http://hwzone.co.il/רשמית-ה-skylake-של-אינטל-מבטיח-שיפור-גדול-בעי/
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מנכ"ל אינטל החדש פט גלסינגר חושף תוכנית מלהיבה עבור החברה לשנים הקרובות שכוללת הרחבת מפעלים, שיתופי פעולה ותחילת ייצור של שבבים בטכנולוגיות מתקדמות יותרלכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
מדובר במערכות כפולות מעבדים, אופטרון הוא גרסת ה AMD64 לשרתים, הזיאון הנ"ל הוא הזיאון החדש והמהיר ביותר של אינטל. הזיאון משתמש ב DDR2 ב 200 מגה הרץ, האופטרון משתמש ב DDR400 (בשני המקרים בגרסת ECC מן הסתם) לשני המעבדים 1 מ"ב זכרון מטמון. לאחר הפתיחה, סקירה על האופטרון בתצורות השונות, הכרות קצרצרה עם בניה 1218 של Windows XP X64 Edition Free: , מציג תוכנה שיודעת לנצל את ה 64 ביט ומשמשת ככלי לבחינת ביצועי מערכות 64 ביט, את ערכת השבבים של הלוח בו מותקן האופטרון (ערכה ישנה של AMD עם AGP בניגוד ל PCI-E של אינטל), מזכיר שה NFORCE4 בדרך, את כפולי הליבות, קצת על מתי לדעתו AMD תעבור ל DDR2 (כאשר יגיעו ל DDR2 800). מציג את המתחרה של אינטל, הנוקונה: הנוקונה תומך בסט הפק…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב ורציתי לדעת מהו לוח האם הטוב ביותר שנותן יחס ביצועים למחיר הטוב ביותר אשמח לכל מענה והסברים אלו הלוחות שאני מתלבט ביניהם: ASUS-P5KR GIGABYTE GAP35CDS3R GA-P35-S3L אך אם למישהו הערות אשמח לקבל המחשב מיועד לרנדרים ועבודה בפוטושופ עם מעבד Q6600 זיכרונות OCZ GOLD 2 GB 667 כרטיס מסך MSI 7600 GT
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי, בשעה טובה התחלתי עם ההתעניינות לקראת רכישת מחשב חדש. בתור התחלה עיינתי במפרטים המומלצים כאן באתר למחשב למשחקים ללא מסך עד 4500 ש"ח. הנה הלינק, http://hwzone.co.il/specslist/view/77/ אני מניח שיהיו לי עוד הרבה שאלות אך דבר אחד בינתיים צד את עיני: המארז. כפי הנראה באתר של compucase הוא ללא פתח איוורור צידי, האם זה מתאים ל core2duo? הנה ההמלצה למארז: Compucase CI-6A19+ Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan הנה האתר: http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7 תודה, אופיר
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות: 1. יש לי דילמה איזה לוח כדאי לי לקחת : או Gigabyte GA-H97-HD3 S1150 או Gigabyte GA-H87-D3H S1150 אני אישית לא רואה ביניהם ממש הבדל(מלבד בסוג סדרה) , אם מישהו מבחין בהבדל אשמח לשמוע בנוסף ראיתי גם את הלוח Gigabyte GA-H97-Gaming 3 S1150 שיקר יותר ב200 ש"ח משני הלוחות החדשים- למה? במה הוא יותר טוב?, מותאם יותר למשחקים? 2. האם כדאי לקחת את המעבד Quad Core i5 4690 3.5Ghz S1150 על פני המעבד Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 ? יש הפרש של 200 ש"ח עבור הבדל לא גדול במהירות המעבד תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9700 PRO של GIGA-BYTE ולוח אם GA-7VAXP של GIGA- BYTE שהוא תומך רק כרטיסי מסך 1.5v והכרטיס מסך שלי הוא 0.8v אמרו לי שאפשר לסדר את זה עם עדכון דרייבר לביוס אז בבקשה שמישהו יביא לי לינק לדרייבר הזה ושלא יגיד לי להיכנס לאתר של GIGA-BYTE נ.ב אני לא יודע איך עושים בדיקות של הכרטיס מסך (3D MARK לא שאני יודע מה זה וכל השאר). אבל אם אתם רוצים להסביר לי איך עושים את זה אני יביא לכם תוצאות של מה ששוה הכרטיס. אלה הפרטים של המחשב שלי: AMD ATHLON XP 2000 GIGA-BYTE GA-7VAXP CORSAIR 256 DDR 3200 MAXTOR 80 GB 7200 HERCULES GAME THEATRE XP GIGA-BYTE RADEON 9700 PRO
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצטער מראש על החפירה אבל הפרטים יעזרו לעוזרים להגדיר את הפיתרון הכדאי לי. ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Q6600 לוח אם: ABIT IP35 PRO קירור מעבד: THERMALTAKE ULTRA EXTREME 120 מאוורר מעבד: DELTA 120/38MM 2300RPM מארז: LIAN-LI עם שני מאווררים 120/25MM מכניסים. אחד מהם DELTA ב-2300RPM שני מאווררים מוציאים. אחד מהם כמו ה-DELTA המכניס. טמפ' חדר בקייץ מגיע ל-34 מעלות. היום ניקיתי את המחשב לאחר יותר מ-3 שנים ללא ניקוי רציני והחלפתי משחה טרמית מאחר והטמפ' במצב רגוע ותדר עבודה של כ-1.8GHZ הגיעה לאזור ה-65 מעלות בליבה החמה ביותר. לאחר הניקוי, הטמפ' מגיעה לאחר כמה שעות עבודה ל-59 מעלות בליבה החמה בטמפ' חדר של 32.4 מעלות. סיבה נוספת להחלפה היא שלוח האם הזה ללא תמיכה יותר …
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום שמי אלעד אני קניתי מחשב נייד ולפי המפרט של המחשב הזכרונות הם DDR4 2133MHZ ,התקנתי שתי תוכנות שיבדקו מהם הרכיבים של המערכת ..ולפי התוכנות הזכרונות הם DDR4 והמהירות היא באיזור ה 1064MHZ ..שאלה האם יש הבדל בין המהירות במאמץ לבין המהירות במנוחה(בדקתי במנוחה) ? האם יש DDR4 במהירות זיכרון כזו כמו שהתוכנות מראות לי?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי זכרון שאלו הפרטים שלו: Module Name Samsung M3 68L3313CT1-CB0 Module Size 256 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC2100 (133 MHz) אני רוצה להוסיף עוד 256. קודם כל האם לוח האם שלי תומך בדואל? יש לי לוח אם Intel Brownsville D845GBV אם אתם לא יודעים אז איך אני יכול לבדוק אם הוא תומך בדואל? אם הוא תומך אז איזה זיכרון הייתם ממליצים לי להוסיף? אם הוא לא תומך אז אתם חושבים שעדיף לי לוותר על הזכרון הקיים ולהחליף אותו ב-512?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז יש לי מעבד ולוח אם רק מה שאני לא מבין זה מה זה ה System Bus ומה זה ה System Clock מה זה אומר לגבי המעבד והאם אצלי זה תקין או שאפשר למשוך אותו עוד ...??? מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש עוד מעט (ליתר דיוק כמה חלקים...) ואני מתלבט בין 2 לוחות אם החלקים שאני קונה: intel p4 3.2ghz 800fsb corsair 512mb DDR (2x256) pc3200 low latency memory kit gforce4 ti 4200 (מה שיש לי כרגע) אני מתלבט בין ה- MSI 865PE Neo2-S ל- ABIT IC7 Intel 875P (אם למישהו יש עוד הצעות ללוחות אם אני ישמח לשמוע) אני מחפש לוח אם עם ביצועים טובים בעיקרף ואני לא צריך שום לאן כי יש לי כבר כרטיס רשת שאני יעביר מהמחשב הישן (תקנו אותי אם אני טועה, אם זה לא אותו דבר) וגם שמעתי משהו בקשר ל PAT ??? אם מישהו יכול להסביר לי קצת על זה אני ישמח, ואם אני יוכל להפעיל את זה בשני הלוחות כי שמעתי שזה רק בלוחות 875. תודה רבה. ;D
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע להגיד לי מה ההבדל בין 2 לוחות האם האלו? איזה מהם עדיף? ושאלה נוספת, האם יש לוחות מסדרה Z390 שכוללים WIFI מובנה? https://www.yahavpc.co.il/product/3347/לוח-אם-חברת-gigabyte-דגם-z390-aorus-elite-lga1151-2-ddr4-hdmi https://www.yahavpc.co.il/product/3348/לוח-אם-חברת-gigabyte-דגם-z390-aorus-pro-lga1151-2-ddr4-hdmi
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
למחשב תקציבי לשימושי אינטרנט, אופיס, משחקים קלים איזה לוח אם (עם כרטיס מסך מובנה) עדיף: לוח המבוסס על ציפסט אינטל G-31 כגון: GIGABYTE GA-G31MF-S2 או: לוח המבוסס על NFORCE 630I -GPU?7100 כגון: ASUS P5N-EM HDMI 775 שניהם במחיר כ 400 ש"ח האם יש עוד אלטרנטיבות? של חברות אחרות (עם פיצ'רים רבים יותר) או צ'יפסטים אחרים, בתחום סביבות המחיר הזה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. עבור מעבד 2600K, איזה לוח אם יחשב ל"מספק"? אינני יודע מה ההבדלים בין הלוחות השונים, ולכן בתחילה חשבתי לבחור בזול ביותר, אבל מצד שני - מדובר במעבד שיכול לעבור המהרה די בקלות, ולכן נשאלת השאלה - האם יש לבחור בלוח אם אחד על פני השני? האם כולם תומכים בהמהרה זאת? תודה מראש! הערה: הלוח אם הזול ביותר שמצאתי הוא ה MSI P67S-C43
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה יש לכם להגיד על הלוח M הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3097&catcode=171 הינה המפרט: http://img244.echo.cx/my.php?image=finish0xs.jpg אל תשימו לב לכרטיס מסך כי אני קונה את הכרטיס הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2737&catcode= השאלה היא!!!! 1.האם כדאי לקנות את הלוח M הזה הנ"ל? 2.האם הוא יתאים למפרט ? :s05: תודה רבה מראש לכל העוזר!!!
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להעיף את הלוח אם שלי עם משהו אחר וחזק! אני כעיקרון על המחשב רק על משחקים אז תמליצו לי בבקשה על לוח טוב יש לי תקציב של עד 2500 (תנו לי לוח שינצל את הכסף!) תודה.
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גירסה משופרת של ה-LP SLI הקיים מקור : DFI
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להרכיב שרת שירוצו עליו מכונות וירטואילות ע"י ESX. יש רשימה של לוחות אם ובקרי STORAGE שעליהם ESX עובדת. אני רוצה לרכוש לוח שיתאים ושיתמוך בE5400 ו8 גיגה זיכרון. פה יש את הרשימה של הלוחות הנתמכים: http://www.vm-help.com/esx/esx3.5/Whiteboxes_SATA_Controllers_for_ESX_3.5_3i.htm האם אחד מהם מתאים לדרישות ומומלץ ע"י הפורום כלוח זול ואמין? הומלץ לי על GIGABYTE GA-EP43-DS3L, אני רואה שיש דגמים שלפי מספר הדגם אני מניח שקרובים לדגם הזה ומצויין שם סוג בקר הSATA. אני רוצה לדעת אם ללוח הזה יש את אותו בקר SATA כי אז זה מעלה את הסיכוי שזה יעבוד אבל אני לא יודע איזה בקר יש על הGIGABYTE GA-EP43-DS3L. אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יכול לזהות תושבת של מעבד על לוח האם? בכוונתי לשדרג את המעבד, ונאבדה לי החוברת של הלוח אם. יש איזה שהיא תוכנה שבעזרתה ניתן לבדוק את התושבת? או דרך אחרת...?!?! תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-