עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tomz,

בדובים ראיתי היום שהגיעו זיכרונות OCZ מומלץ השאלה אם זה עוד מוצר שהם סתם הוסיפו או שבאמת הוא במלאי

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. או שכדאי 667MHZ? יש הרבה הבדל במחיר או בביצועים? נ.ב. לא עושה OC. והזיכרון שיש לי כרגע הוא 667MHZ CL5. אני צריך לקנות CL5 גם כן?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. לאחר שנים של הכנות אינטל מציגה את תהליך היצור של 14 ננו-מטרים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%aa%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%9a-%d7%94%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90/

4. יש לי את הקיט הזה gskill SNIPER ] F3-12800CL9D-8GBSR2 שהוא בעל זרם נמוך 1.25 Volts http://www.gskill.com/products.php?index=390 אני מוסיף קיט נוסף RipjawsX ] F3-12800CL9S-4GBXL עם זרם 1.5 Volts http://www.gskill.com/products.php?index=355 ואני לא ידעתי שיש הבדל בזרם שהזמנתי ורק עכשיו ראיתי רשום על שניהם שיש תאימות ללוח שלי (ASRock Fatal1ty P67 Professional) ושניהם אותו תיזמון ראיתי הזיכרון עוד לא הגיע. רציתי לדעת עם יש סיכוי שהם לא הסתדרו ביחד? או יגרם נזק? תודה רבה שנה טובה =] עדכון:בסוף הבאתי זיכרון סנייפר נוסף שם מתח זהה של 1.5 ושמתי אותם ביחד והכל בסדר את הסנייפר ה1.25 הוצאתי והוא מתוכנן לשימוש במחשב אחר שיהיה בבית.. תם ונישלם

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Ori ZEE7,

http://www.tms.co.il/product/10539 שווה להרכיב עם מעבד מהדור הקודם? בערך שליש מהמחיר שלו...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by elikh,

היי, אחרי חפירה עמוקה בפורומים בחו"ל עדיין לא הצלחתי להבין משהו: ניקח לדוגמה 6700K + Z170. הבנתי שיש חיבור ישיר בין המעבד לpcie X16 lanes. ובנוסף לזה יש עוד 20 קווים של PCIE שמגיעים מהצ'יפסט. 1) איפה אותם קווים? אם מחברים SLI שתופס 2 קווים של 8, למה נשארים רק עוד 4 קווים? איפה ה16 הנותרים מהצ'יפסט? 2) האם הלוחות אם שעומדים לנחות עלינו z270, הולכים לתמוך ב24 קווים מהצ'יפסט? 3) אם אנחנו מדברים על 6850k עם 40 קווים, אז כל הPCIE יישבו על המעבד הזה? בלי תוספת מהצ'יפסט? 4) השאלה נובעת מהעובדה שאני רוצה לקנות kaby lake + 1080 sli + ssd m.2. האם לא יישאר לי יותר שום מקום לכרטיס הרחבה נוסף? עם הZ270 אפשר שני SSD? 5) אול…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, אני רוצה להרכיב מחשב שמיועד לעריכת וידאו, שימוש בתוכנות AVID, PHOTOSHOP, AFTER EFFECTS, CUBASE, FINAL CUT ועוד.. עכשיו אני באמת לא מבין הרבה בלוח אם, אשמח אם מישהו יעזור לי וימליץ לי על לוח אם טוב - עד מחיר של אלף שקל - שיאפשר לי לבנות מחשב חזק. אני עדיין לא סגור בדיוק על המפרט אבל פחות או יותר - מעבד i7, זכרון של 8GB ואולי שניים, כרטיס מסך אני עדיין לא יודע אבל זה יהיה של NVIDIA בערך בשווי של 1200 שקל, שני דיסקים קשיחים SATA III כל אחד 1TB, לא יודע אם זה עקרוני אבל FIREWIRE, USB 3, זהו פחות או יותר.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי חברים, הלך לי הכרטיס מסך ואני מנצל את ההזדמנות לעשות שדרוג קל ולקנות מסך 1440p 144hz + כרטיס מסך חזק. השאלה היא האם הרכיבים שיש לי יתאימו למשחקים בביצועים גבוהים בשדרוג הנל. i5-4670K @ stock (יש אפשרות לעשות אובקרקלוק, יש קירור מים) 16GB 1600mhz

9. Started by neFT,

מה הכרטיס מסך הכי טוב שנכנס ללוח אם הזה? intel lakeport-g i945g HD4830 נכנס נכון? HD5670 נכנס? וHD4770 נכנס? ועכשיו איזה מעבדים טובים יכולים להכנס פה? מעל E5200

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. תקציב בסביבות ה-800-900 אבל לא קשיח. * אני מעוניין בלוח ASUS כי יש להם תוכנת OC אוטומטית שמניסיוני עובדת מצויין. * לצרכי פיתוח יש צורך ב-UART והרבה יציאותצ USB. כמה שיותר יותר טוב. נכון שיש מפצלי USB וגם ממירים מ-USB ל-UART אבל אם ניתן אני מעדיף להמנע מהם. * יש טעם להעדיף לוחות תואמי IVY BRIDGE מאיזו סיבה? תודה. ד"א - יש איזושהי סיבה להעדיף I5-3750K על I5-2500K בכלל?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני מעוניין ללכת הפעם לכיוון אינטל במקום AMD ואין לי ממש מושג גדול בלוחות לאינטל התקציב שלי כ 500-600 ש"ח. אני מעדיף לוח שיתמוך ב DDR2 , PCI-E, אני לא ממש מבין בציפסט, עדיפות לכרטיס קול O/B טוב ועם כמה שיותר יציאות מחברה טובה כמובן ( יהיה נחמד שגם תהיה אופציה טובה ל OC ). בתודה מראש ושנה טובה !

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by אורי מ.,

במקום עבודתי ישנן כמה תחנות עבודה שולחניות של HP ו-Dell. לאחרונה שמתי לב שכולן הגיעו מהיצרן עם Hyper Threading מכובה בביוס. כאן עולה השאלה שלי, אם ברירת המחדל של היצרן היא שהליבות הלוגיות מכובות האם יש לך סיבה? האם יש איזשהו חסרון בהפעלה של הליבות הלוגיות שגורם ליצרן להעדיף להשאיר אותן מכובות? בניסוי קטן שנעשה על אחת התחנות (Dell 1650, XEON E3-1270(4C/3.4-3.8GHz), 16GB) לא היה שום הבדל ביביצועים של הרצת תוכנת מודלים בין מצב שבו הליבות הלוגיות מכובות למצב שבו הן פועלות. *אותה תחנת עבודה הגיעה לביצועים טובים יותר (עם אותה תוכנת מודלים) מאחרת של HP (דגם Z400) עם מפרט שאמור להיות חזק יותר - XEON W3680 (6C/3.33-3.6GHz), 24GB.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני מתכנן לקנת מחשב בקרוב.... בעיקרון הרבה זמן תכננתי את זה: http://tms.co.il/product/4518 אבל אז מצאתי את אלה.. http://tms.co.il/product/3625 ובשביל 89 שקל אני רואה שיש פה 4 יתרונות: -נראים הרבה יותר יפה -800mhz -חברה מוכרת יותר -CL4 לדעתכם זה שווה 89 שקל? ואיך הזכרונות האלה נחשבים? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by felad,

היי סליחה על הבורות :-) יש לי מחשב שקניתי לפני כמה שנים אני זוכר שאמרו לי שהוא תומך גם ב USB 3.0 אבל לא בטוח שזה נכון, איך אני יכול לדעת ? לוח האם שלי הוא : http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H55M-UD2H-rev-13#ov התקנתי גם Speccy ( מצורפת תמונה ) אבל עדיין לא הבנתי מה יש לי.

15. שלום חברה... מה עדיף לקנות? e6300 או amd 4200/4600 כפול ליבה? אני רוצה לקנות מחשב חדש... ואני לא יודע מה כדאיי אני משחק במשחקים, תוכנות אינטרנט וכ"ו... תודה ושבת שלום לכולם...! (נ.ב. - אם הייתי צריך לכתוב את זה ב"מפרטים", אז סליחה...)

16. מעבד 6300 יכול להפעיל משחקים כבדים עם כרטיס מסך 1800GTO ? למשל ניד פור ספיד מוסט וונטד וspore המשחק שמדברים עליו הרבה? אפילו שיש לו 1.8 GHZ?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by זאק,

יש לי את הלוח אם הזה ואני קניתי דיסק קשיח חדש וחיברתי אותו.. וכשאני מנסה להתקין ןןינדוס הוא לא מזהה את הדיסק קשיח. ניראה לי זה בעיה בחיבור sata יש למישהו מושג מה אני עושה?? אגב הדיסק קשיח תקין..

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. עמדתי לקנות קיט של זוג מותאם דואל צ'אנל, פעמיים גיגה, זיכרונות ocz , ddr 400 cl2. פלטיניום (עם צלעות קירור כאלו ). המוכר בחנות הציע לי לבדוק אם הם תואמים ללוח שלי, כי הם עובדים 2.8 v. (רשום v1.x-2.6 ,v2.x- 2.8 ). הלוח שלי הוא אביט as8. חיפשתי במפרט שלו ולא ידעתי לזהות אם יש נתון זה. מצרף קובץ צילום של משהו שאולי קשור. רשום שם גבול תחתון 2.1 וולט וגבול עליון 3.1 וולט, האם אלו התחומים שהלוח יכול לעבוד אתם? כיום יש לי פעמיים 512 קורסייר ddr400 cl2. קראתי באיזה מקום שהם עובדים ב 2.5 וולט ובמקום אחר שזה 2.7, לא בטוח. ומה קורה אם הקורסייר וה ocz עובדים במתחים שונים? הסיבות שאני רוצה את הocz הזה , כי זה זוג בדוק מראש לדואל צ'אנל, מתאים לסי אל שיש לי, קראתי עליו דברים מצוינים ויכ…

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by OverBooking,

אני שמעתי על תוכנה כזו של אינטל שבד"כ יש אותה למפיצים של אינטל בארץ. אם אין את התוכנה של אינטל, אז אשמח לקבל כל תוכנה אחרת שמבצעת בדיקת תקינות מעבד. תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. ברשותי מעבד Xeon E5520 יחיד (4 ליבות + HT ) 2.26GHz רציתי לדעת: 1) איזה לוח אם יתמוך בו 2) במידה ואפשר לעשות OC למעבד הזה האם הלוח יאפשר זאת (ואיזה לוח כן יאפשר זאת) מעוניין לרכוש בארץ את הלוח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by mrbig,

שלום אני מחזיק בלוח 775 DUAL של אסטרוק עם מעבד 6300 הלוח הישן שלי הוא ABIT ציפסט 865 אני רוצה להחליף בין הלוחות והמעבד בלי לפרמט את ההרד דיסק שלי אני קראתי פה בפורום שאפשר לנסות יחסית בקלות ע"י הסרת דריוורים כיבוי והפעלה עם הלוח החדש. יש מישהו שיכול להראות לי איזה דריוורים אני צריך להסיר ? אני נשאר עם כל החלקים שלי (כרטיס מסך AGP וכל שאר הדברים). תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by dafa,

שלום, הזמנתי מחשב חדש, שמהפרט שלו מבוסס בעיקרו על המלצות של חברים והפורומים כאן מעבד Athlon 64 3800X2 D.C AM2 AMD לוח אם MSI K9N NEO 940 AM2 AMD 2 זכרונות שכל אחד 512MB DDR2 667Mhz את הזכרונות המליצו לי לקנות Kingston, אבל בחנות לא שמתי לב ולקחתי ceon. עדיין אפשר להתקשר ולבקש שיחליפו. אין בעיה להוסיף כסף בשביל זה. האם לבקש kingstion או להישאר עם ceon? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Necessary_Evil,

מה אתם אומרים עליו? שוה קניה? אני מתכננת לקחת אותו + P4 1.8 וזכרון עוד לא החלטתי... אני רוצה שיחזיק מעמד הרבה זמן ועם אופציה לשדרוג בעתיד... לוח טוב או עדיף לקחת משהו אחר? (האיפוקס למשל...) תודה מראש, חציל

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. ראיתי שירדו המחירים ל 9550. האם מעבד Q9550 של אינטל טוב יותר משמעותית מ- 9450 Q והאם ארגיש בהבדלים? האם זה שווה להוסיף עוד 200 ¤ עליו? איזה יותר טוב לאובר קלוקינג וגם ראיתי שיש גרסא חדשה שתצא בזמן הקרוב של סטפינג-stepping) של מעבדי מ C1 הנמכרים היום ל ( E0, ועל פי החברה מעבדי ה Q9550 שימכרו מה 22 לחודש יהיו מהסטפינג החדש. לפי הפרסום שלהם השינויים העיקריים בסטפינג ה E0 החדש יהיו: New SSpec and MM numbers for the converting products CPUID will change from 0x10677 to 0x1067A Package change to Halide free package האם יהיו הבדלים שארגיש בין הגרסא החדשה והישנה והאם מישהו יכול להסביר בקצרה מה אומרים השינויים הללו בגרסאות תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אתלון 64 4000+, 2.4 גיגה הרץ, 1 מ"ב זכרון L2, שקע 939, 130 ננו מטר. אתלון FX55, מהירות שעון 2.6 גיגה הרץ, 1 מ"ב זכרון L2, שקע 939, 130 ננו מטר. אתלון 64 בשקע 939 - "הזולים": אתלון 64 3000+ ו 3200+ ב 90 ננו מטר, 1.4v vcore, שקע 939, חצי מגה L2, גרסת D0 (תהליך ייצור משופר ושיפורים קטנים בליבה). מספרי המודל: ADA3000DIK4BI / ADA3200DIK4BI מקור: צריך להירשם לפורום כדי להיכנס לפורום הזה. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=&threadid=42065&highlight=90nm פרטים על ה 90 ננו מטר של האתלון 64: ======================= יישום של SSE3 - בסימן שאלה. שיפורי ליבה מסוימים. שיפור מסוים לבקר הזכרון. מנגנון עצירת פעולת מעבד עקב חום על הליבה. B…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.