מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
בקרוב אקנה מחשב חדש, בתקציב של עד 10,000 ₪, כך שאני רוצה שהחומרה תהיה כמה שיותר חזקה בשביל הפעולות שאני מבצע (עריכת וידאו, פיתוח תוכנות [Android Studio ,Visual Studio], משחקים כמו Just Cause 3 ,GTA V). מאחר והמעבד Intel Core i7 6700K בקרוב יתחיל/התחיל להימכר, מתי הוא יגיע לארץ? עריכה: אני רואה שהמעבד נמכר ב-Ivory. כדאי לקנות מהם? עריכה 2: פתחתי דיון חדש לגבי בקשת מפרט למחשב.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנת מחשב בקרוב.... בעיקרון הרבה זמן תכננתי את זה: http://tms.co.il/product/4518 אבל אז מצאתי את אלה.. http://tms.co.il/product/3625 ובשביל 89 שקל אני רואה שיש פה 4 יתרונות: -נראים הרבה יותר יפה -800mhz -חברה מוכרת יותר -CL4 לדעתכם זה שווה 89 שקל? ואיך הזכרונות האלה נחשבים? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~IQ6600~3~0.htm ואז את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~Q660-G0~3~0.htm :bash: הם לוקחים עוד 300 ש"ח על מה?! על זה שזה G0?! הרי זה עולה מהיבואן אותו דבר לא?! אינטל הרי הפסיקה לייצר את הדגם החדש, אז החנויות עושות עלינו On The Go?!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
כרגע ההיטסינק של המעבד שלי הוא GlobalWin CAK II 38 (המאוורר הוא דלתא). ולצערי נדפק לי החוט של החיבור של המאוורר לספק + ניטור הסיבובים, אז נאלצתי לחבר את המאוורר ללוח אם... :-[ אני יודע שהדלתא דורשת 1 ומשהו אמפר וזה לא ממש בריא ללוח אם (בלשון המעטה)... :-\ זה מחובר ככה כבר איזה חודשיים - שלוש :-[, ורציתי לדעת אם אני ח-י-י-ב במיידי ללכת להשיג לי מתאם לחיבור לספק ???, או שאני יכול לחכות אם זה איזה חודש עד הקנייה הגדולה של המאווררים (והציוד) שאני מתכנן ? דרך אגב, יש לי מעביר רגיל מ 4 פינים ל 3, אבל הלוח מצפצף לי אם הוא לא מזהה את המאוורר של המעבד מחובר אליו...
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבד 6300 יכול להפעיל משחקים כבדים עם כרטיס מסך 1800GTO ? למשל ניד פור ספיד מוסט וונטד וspore המשחק שמדברים עליו הרבה? אפילו שיש לו 1.8 GHZ?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב בסביבות ה-800-900 אבל לא קשיח. * אני מעוניין בלוח ASUS כי יש להם תוכנת OC אוטומטית שמניסיוני עובדת מצויין. * לצרכי פיתוח יש צורך ב-UART והרבה יציאותצ USB. כמה שיותר יותר טוב. נכון שיש מפצלי USB וגם ממירים מ-USB ל-UART אבל אם ניתן אני מעדיף להמנע מהם. * יש טעם להעדיף לוחות תואמי IVY BRIDGE מאיזו סיבה? תודה. ד"א - יש איזושהי סיבה להעדיף I5-3750K על I5-2500K בכלל?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה למי שנכנס לנסות לעזור!! יש לי לוח אם MSI H87M-G43 ומעבד CORE I5 HASWELL 4430 3.0GHz בכל מקום שאני מסתכל על המעבד כתוב שבטורבו הוא יכול לעבוד ב 3.2GHz.. מישהן יודע איך אני יכול לגרום לו באמת להיות על הטורבו ולעלות תדר? הוא אינו מעבד המהמרה כמובן אז לא הבנתי איך אני מכניס את הטורבו למצב פעיל או שמא הוא פעיל רק במצב שהוא צריך להיות פעיל כמו משחקים כבדים וכו'
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם windows ישרוד החלפה של לוח האם? עובר מ-MSI ל-ASUS, אותו צ'יפסט... האם בכלל כדאי לנסות או שלוותר מראש ולהתקין מחדש?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב נייד (Asus Zenbook ) יש לו כרטיס זיכרון אחד מולחם ואחד נשלף. אני מעוניין להחליף את ה4GB ל8GB (כרטיס טוב שיעשה תעבודה) אני לא משחק במחשב אבא חשוב לי שיחזיק תוכנות חזקות ואולי 2 מערכות הפעלה. הכרטיס המולחם שלי הוא CL11 , אם אני מכניס לו כרטיס שהוא CL9 זה מומלץ? או שכדאי שיהיה באותה מהירות ? ואני מתלבט בין שלושת הכטיסים האלו? מה מומלץ יותר? 1) http://www.amazon.com/Kingston-HyperX-Impact-1600MHz-HX316LS9IB/dp/B00KQCOTCM/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448438951&sr=1-1&keywords=Kingston+HyperX+8GB+DDR3l 2) http://www.amazon.com/Kingston-Technology-1600MHz-PC3-12800-KVR16LS11/dp/B00CQ35HBQ/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448439300&sr=1-1…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עד כמה החצי זיכרון מטמון משפיע תחת הדברים השונים (משחקים, שימוש כללי במחשב וכו') ? האם הזיכרון המטמון משפיע באופן ניכר על ההתחממות של המעבד / יכולת ה OC שלו ? האם שווה להוסיף 250-350 שקל בשביל ה Q9550 ?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש כיום מיליון ואחד חברות שמיצרות לוחות אם אני רוצה לפתור אחת ולתמיד מיהי החברה הכי טובה בעולם ביצור לוחות אם ASUS GIGABYTE DFI MSI ///// באמת שאין לי שמץ של מושג . ולכם יש?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחזיק בלוח 775 DUAL של אסטרוק עם מעבד 6300 הלוח הישן שלי הוא ABIT ציפסט 865 אני רוצה להחליף בין הלוחות והמעבד בלי לפרמט את ההרד דיסק שלי אני קראתי פה בפורום שאפשר לנסות יחסית בקלות ע"י הסרת דריוורים כיבוי והפעלה עם הלוח החדש. יש מישהו שיכול להראות לי איזה דריוורים אני צריך להסיר ? אני נשאר עם כל החלקים שלי (כרטיס מסך AGP וכל שאר הדברים). תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה יהיה עדיף ? לקנות לוח טוב יותר וזכרונות פחות טובים ולעבוד עם מחלקים לזכרון או לקנות לוח פחות טוב וזכרונות טובים יותר ולעבוד ביחס של 1:1 ? התקציב הוא בינתיים 2700 ש"ח ללוח + זכרונות.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בחודש הבא, ושמעתי דיבורים על ליבת Vince... במה מדובר בדיוק? מתי הוא יוצא לשוק? אילו דגמים הוא כולל (יש 3200 ?) האם יש הפרש ניכר במחיר ביחס ל-Winchester באותה המהירות? לא יודע פשוט אם כדאי לחכות לו או שזה מיותר. אני מתאר לעצמי שעדיין אין תשובות לכל השאלות הללו... מי שיודע - בבקשה תשתפו תודה.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני "מציל" את החצי ג'יגה ומשמיש אותה? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז אני קונה מחשב חדש, ויש לי התלבטות בין ה Asus B150m k לבין ה gigabyte b150m d3h זה שאר המפרט של המחשב: מעבד: 879 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 זכרון: 319 ₪ - * מבצע * - 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 2570 ₪ - * בהרכבת מחשב שלם * - ASUS Nvidia GeForce GTX1070 8G D5 1657Mhz Strix דיסק קשיח: 226 ₪ - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty מארז: 359 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 340 Black - Red ספק כוח: 290 ₪ - * מבצע * - Antec 550W 80+ Bronze NE550M Modular קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 גוף קרור למארז: 158 ₪ - Fractal Design R2 Silent…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המטרה - מחשב שיוכל להריץ סרטים ב hd בחצי שנה הקרובה בערך.. קצת רקע - המחשב שלי כבר בן 5 בערך, והלוח אם הלך. אני עם מעבד i5 מהדור הראשון שלו על סוקט 1156 שכבר לא מיוצר יותר מסיבות כאלו ואחרות אין לי טעם לרכוש עכשיו מחשב חדש ולכן אני רק רוצה להחיות את הקיים (שבעתיד יעבור לשימוש ההורים) לדעתי אני לא צריך מעבר ל i3 סביר ולוח אם פשוט שיהיו לו יציאות usb לפרונט של המארז ועוד איזה 4 אפילו מאחורה. אני צריך רק pci אחד לכרטיס hd5770 המטרה - לחסוך כמה שיותר. אבל מעדיף שהלוח יהיה של חברה מוכרת ואמינה תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Guerrilla dev: PS3's Cell CPU is by far stronger than new Intel CPUs Sony's Cell architecture was beastly in power, and one dev says it's actually more powerful than today's Intel chips. https://www.tweaktown.com/news/69167/guerrilla-dev-ps3s-cell-cpu-far-stronger-new-intel-cpus/index.html
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש והחלקים כבר נבחרו, נשאר לי רק לקנות זכרונות. אני קונה את המחשב ב-KSP ואני מעונין בזכרונות 4GB, אשר יעברו OC. ב-KSP יש 2 סוגי זכרונות 4GB במחיר סביר: 1. 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader עולה 450 שקל - תזמונים 5-6-6-18 - 1.8VOLT 2. 2GB OCZ Vista Performance Platinum XTC - עולה 400 שקל (2 סטיקים) - תזמונים 5-4-4-18 - 2.1VOLT בזכרונות היקרים יותר- התזמונים גבוהיים יותר אך צורך פחות מתח. בזכרונות הזולים יותר- תזמונים נמוכים אך מתח גבוהה יותר משמעותית. איך 2 ניגודים אלו משפיעים לי על המפרט (בעיקר אם אני עושה אוברקלוק) ? ד"א, שאר המפרט הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 קירור למעבד: TT BigTyphoon לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה סטיב נהנה להתעלל ולהביך את הכחולים, משהו. כמה עדכונים מעניינים לגבי מכירות מוצרים לפי מותג/דגם - שווה הצצה:
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי מפלצת לא קטנה (i7 מואץ) שמשמש לאיחסון ולהורדות בשעת הצורך, המחשב פועל 24/7 ואני שם לב כי צריכת החשמל שלו היא כ 130 וואט. הייתי מעוניין לבנות יחידה יותר חסכונית בחשמל משאריות, יש לי מארז, ספק כח ודיסקים (לא אצטרך מסך/עכבר/לוח מקשים כי אתחבר מרחוק) כך שמה שאני צריך לוח אם+מעבד+זיכרון. השימוש במחשב יהיה בעיקר לאיחסון וחיבור לרשת כך שאני מאמין שלא יהיו דרישות מיוחדות מהמעבד. מצד שני, אני משתמש בהמון טאבים בגלישה (באדג'). כמובן ששאלת המחיר חשובה לי ולא אכפת לי לוותר קצת עבור הוזלה. -מה מומלץ לרכוש? -מה שאוכל לי את רוב הזיכרון הוא הדפדפן, יש אחד חסכוני יותר? -הייתי רוצה לחבר אותו למחשב שלי באמצעות כבל רשת ישירות, האם עדיף לוח עם שתי יציאות L…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה זיכרון פנימי עולה כל כך הרבה כסף בימינו?? בקושי אפשר למצוא 512mb DDR 266mhz בפחות מ-800 ש"ח! מה גורם לזיכרון פנימי להיות כל כך יקר??
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי עדכון כזה שמתקינים מדיסקט בדוס אבל מה זה עושה לביוס מהעדכון הרגיל?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-