עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בספסיפיקציות של הלוחות של אסוס כתוב תמיד: *Due to OS limitation, when installing total memory of 4GB capacity or more, Windows® 32-bit operation system may only recognize less than 3GB. Install a 64-bit WindowsWindows® OS when you want to install 4GB or more memory on the motherboard. תמיד חשבתי שמערכת הפעלה 32bit יודעת להתמודד עם עד 4GB של RAM בחומרה. למה כאן אסוס בעצם אומרים שפחות מ 3GB יעבדו בפועל? אני חייב לעבוד עם מערכת הפעלה 32bit מכל מיני מגבלות, אולי לא כדאי לי לקנות לוח של אסוס?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ravid,

יש לי עדכון כזה שמתקינים מדיסקט בדוס אבל מה זה עושה לביוס מהעדכון הרגיל?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by tal_levi1000,

כמה יכול לעלות שרת עצבני כזה Transport VX50 עם כל האפשרויות מותקנות?? זה תומך ב 8 אופטרונים 16 סטיקים של ראם... (לא בטוח שזה אמור להיות בפורום הזה פשוט לא ידעתי איפה לשים את זה)

• 39 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by yosh co.,

הייי, אנחנו רוצים לבנות שרת איכסון בנפח 24גיגה לטובת הספרייה שלנו בתאמי המטרה היא ליצור שרת נייד ובעתיד לשכפל אותו, אבל רגע אני מחפש 1. לוח אם mATX *לפחות שישה מחברי sata *אין צורך ברייד, הרייד בתוכנה אבל רייד5 יהיה נחמד לגמישות בתכנון. 600-800 שקל. משהו כזה ? 2 ספק כוח * "קטן" או low profile. *שיחזיק את הלוח-אם ושישה כוננים. 400-600שח למרות שגמיש הכוננים אני הולך על 4גיג כאלה ב900~שח כל אחד תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Boomer,

מישהו יכול להסביר לי למה זיכרון פנימי עולה כל כך הרבה כסף בימינו?? בקושי אפשר למצוא 512mb DDR 266mhz בפחות מ-800 ש"ח! מה גורם לזיכרון פנימי להיות כל כך יקר??

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by neFT,

מה הכרטיס מסך הכי טוב שנכנס ללוח אם הזה? intel lakeport-g i945g HD4830 נכנס נכון? HD5670 נכנס? וHD4770 נכנס? ועכשיו איזה מעבדים טובים יכולים להכנס פה? מעל E5200

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Lirux,

אני שוקל להחליף את השילוש של הלוח אם מעבד וזיכרונות כדי לקבל תמיכה ב ddr2 אבל אני לא יודע אם זה שווה כי מתי שהוא יעברו ל ddr3 אז אולי שווה לחכות עם זה... או שהקונרויים של היום יתמכו ב ddr3 ?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by DIGITAL,

קרוב שלי מגיעה מחו"ל שבוע הבא ויש באפשרותו להביא לי לוח אם אני מתלבט בן AT7 MAX2 ABIT לבן ASUS A7V8X. מחיר ה ASUS בחול לגרסה המלאה 170$ לעומת מחיר ה ABIT 210$ לגרסה מלאה. מי טוב יותר בלי להתיחס למחיר (ואני מבקש לא סתם תשובה אלה הסבר מאחורי התשובה כמו ניסיון אישי, נידע על בעיות בדגם זה או אחר וכ"ו). DIGITAL

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. (CPU Type QuadCore AMD Phenom II X4 945, 3000 MHz (15 x 200 (Motherboard Name Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394 Motherboard Chipset AMD 785G, AMD K10 (System Memory 4096 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM (DIMM3: G Skill F3-10600CL9-2GBNT 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz (DIMM4: G Skill F3-10600CL9-2GBNT 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz המחשב שלי מאוד איטי ואני לא מדבר על משחקים. אני בעיקר מתכנת (Visual Studio, Eclipse, Intellij). בכל מקרה הבעיה שלי זה ה HD והזיכרון (PageFile מאוד גבוהה ואוכ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by numnumnum,

היי. ברשותי מחשב All in one Toshiba Toshiba DX735-D3201: http://support.toshiba.com/support/modelHome?freeText=3132888 4 ג׳יגה זיכרון. לפי תוכנת CPU-Z, זה DDR3 1333, סמסונג, דגם m471b5773dh0-ch9. שני סלוטים במחשב, שניהם תפוסים. מעוניין להרחיב ל-8 ג׳יגה. האם כל זיכרון ddr3 1333 יתאים? האם הזיכרון הספציפי הבא יתאים? Komputerbay 8GB (2x 4GB) DDR3 SODIMM (204 pin) 1333MHz PC3-10600 8 GB (9-9-9-24) Laptop Memory Kit - Retail Package- (Not for Mac) https://www.amazon.com/dp/B0031GK3OI/ref=cm_sw_r_awd_7kzivb16YHSK2 https://www.amazon.com/dp/B0031GK3OI/ref=cm_sw_r_awd_7kzivb16YHSK2 האם 1600 מגה הרץ יכול גם להתאים? מוסיף גם תמונה של פרטי המעבד, לפי CPU-Z.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by D@Nte,

לפני כמה זמן נשרף לי הלוח אם הישן שלי (FATAL1TY AA8XE) ואמרו לי שאני צריך להחליף את הלוח אם, לכן הם "המליצו" לי את ה AW9D באלף שלק ! התעצבנתי מהם ולכן החלטתי לפנות למישהו שאני יותר בוטח בו. אותו אדם הציע לי 2 לוחות אם: 1) GIGABITE GA-965P-S3 REVISION 3.3 (אם צריך פרטים כל שהם תיפנו אלי) שעולה 659 ש"ח או 2) ASUS P5B - GREEN (אם צריך פרטים כל שהם תיפנו אלי) שעולה 785 ש"ח עכשיו, אני רוצה לדעת מה יותר עדיף לי אם אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי (די משמעותית) כמו כ. מסך, זיכרון ראם וכ'ו.... והכל כמובן לדברים די חדשים (לדוגמא כ. מסך שתומך DX10 וכ'ו) . או בקיצור משהו שאני יכול לשרוד איתו בשנתיים הבאות בלי לחשוב האם אמשחק הזה או הזה ירוץ בגלל הלוח אם או המגבלות שלו. תודה רבה מראש לכ…

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. היי אני רוצה לקנות מעבד Celeron 1Gz ולהתקין אותו בלוח היחסית ישן שלי (שנה - שנתיים) SpaceWalker BX 100Mz (שהיה בו P3 450Mz) האם המעבד יתאים ללוח ? ואם כן תהיה איזה שהיא ירידה בביצועים ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. איזה מעבד יותר טוב? של אינטל? או AMD?? מבין החדשים ביותר....

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. האם אנו נמצאים בעידן בו ניתן ליהנות ממשחקים עדכניים גם ללא כרטיס גראפי ייעודי כלל? לקחנו לסיבוב את ה-Ryzen 5 3400G, המעבד העוצמתי ביותר בעל הליבה הגרפית המובנית שיש ל-AMD להציע, בשביל לבדוק לכתבה

15. אם תראו את המפרט שלי תראו את הזיכרונות NCP ??? :, אני רוצה שתעזרו לי למצוא זיכרונות מיועדים ל-OC בסכום של עד 2500, עריכה: אני מחפש לשות OC הכי גבוהה שאפשר עם 2500K.

• 38 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by orengreen,

Hello, first of all, I apologize for not writing in hebrew (I'm using a non-hebrew keyboard, but you can write in hebrew) and telling you guys what a great site this is!!! I need to buy a new motherboard (+CPU) and a new video card. I'm looking for something that is not "top of the line", because I don't want to pay so much, so I'm looking for something just one level below the best. I am a gamer, but not really heavy, and I'm not going to do overclocking. What combination (motherboard+CPU) do you think I should buy? Also, my memory sticks (DDR-SDRAM PC-3200/400) are still good, so if I can keep them that would be good. They are both 512MB. Finally, I know this i…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. יש לי את המעבד הנ"ל עם לוח P7P55D LE קירור זלמן 7700ALCU כשקניתי אותו ניסיתי לעשות OC למעבד והבנתי שהקירור הזה לא בשביל זה.... עכשיו יש לי הזדמנות למחור לחבר את כל הסט הזה. ולקנות I5 2500K עם לוח מתאים? כדאי? המחשב בעיקר למשחקים....אבל אני עורך מדי פעם ווידאו.. הכרטיס מסך שלי כרגע GTX 275 בקיץ אני אחליף אותו ח GTX 570... איזו לוח כדאי ??? Gigabyte GA-P67A-UD3 MSI P67A-GD53 Gigabyte GA-P67A-UD3P ASRock P67 Extreme4 Asus P8P67 MSI P67A-GD55 ASRock P67 Extreme6 Asus P8P67 Pro MSI P67A-GD65 מבין כל אלה ;D

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by raiman1,

חיפשתי בוויקיפדיה אבל אין בעברית...

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by טכנאי שכונה,

תסתכלו על זה ... 4600*2 התדר שלו האמיתי זה 2.4GHZ והחד ליבה 4000 התדר האמיתי שלו זה 2.4GHZ וה 3800 התדר האמיתי שלו זה 2.4GHZ . לעומת אינטל שיש תדר ומהירות שעון ברורה . רגע רגע ... < צוחק > 3800*2 מקביל ל 3.8GHZ של אינטל ? יא יא יא

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by efee123,

יש דרך או אפשרות להציל אותו? הוא לא היה מחובר לחשמל כשהוא נרטב... תודה!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by elad the master,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4732 :yelclap: מה אתם אומרים..? זה אמור להיות מעבד סוס וOC מצויין! רק איך לנועה יש אותם בכלל..?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. בהמשך להודעה האחרונה שפתחתי, לא הרגשתי שקיבלתי מענה למה שאני בדיוק צריך ולכן פתחתי פוסט נוסף כדי שאוכל להבהיר את עצמי טוב יותר מההתחלה. אני כרגע מחפש לשדרג את המחשב - לוח אם + מעבד - הכיוון שלי הוא AMD וזה רק בגלל התמחור הגבוה של INTEL . אני מבין שכנראה אצטרך לקנות זכרונות אבל את זה אבחר לבד וללא כל תלות בתקציב הנ"ל ( 2000 שקלים ) הדרישות שלי מהלוח אם + מעבד זה יכולות OC גבוהות וכמובן ביצועים גבוהים במשחקים. מעבד - טמפרטורה נמוכה, מעבד UNLOCK, תדרים גבוהים שניתן להגיע אליהם . לוח אם - אפשרויות מתקדמות של העלאת מתחים והגדרת משתנים כאלו ואחרים. אני לא מחפש להשתדרג בראייה קצרת טווח, אני לא רוצה לקנות מעבד 1090T שהוא 2 דורות אחורה מהמעבדים החדשים. כנ"ל לגבי לוח אם, אני לא רוצ…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. היה לדוד שלי את הלוח הזה ASUS P7H55-M LE LGA1156, ויום בהיר אחד התחילו בעיות של קריסה, תקיעה פתאומית של המחשב, מסכים כחולים לרוב. אחרי המון עבודה הצלחתי לבודד את הבעיה לחריץ זכרון אחד על הלוח. הלוח כבר לא באחריות (וגם נקנה מנעה מחשבים ז"ל), ומשיטוט קצר לא מצאתי אף מקום שמוכר לוחות בתושבת 1156(!) מצאתי ב"מציאון" של KSP את זה Gigabyte GA-P55A-UD4P אבל הם נותנים רק חודש אחריות ולך תדע מה עבר עד שהגיע למציאון... האם יש משהו שפספסתי? האם לא תהיה ברירה אלא לקנות גם מעבד אחר? תודה לכם,

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by DarkenHero,

אהלן חברה, לפני בערך שנתיים קניתי מחשב ממפרט שאתם הרכבתם לי (תודה על העזרה אז) ורציתי לשאול משהו. לי יש מעבד AMD Phenom II 955 x4 Black Edition. המהירות שלו אמורה להיות 3.2Ghz אבל למעשה הוא תמיד פועל לי על 800Mhz. (המכפלה יורדת מx16 ל x4). קראתי שזה כביכול מנגנון שלו כדי שהוא לא יפעל סתם, אבל גם שביטלתי את הC1E וגם את הCool'n'quite הוא עדיין ממשיך לרדת ל800Mhz. זה מפריע לי במשחקים בעיקר כי כל הזמן יש לי לאגים מטורפים בחלק מהמשחקים בגלל זה. ד"א זה לא בגלל הכרטיס מסך כי הוא nVidia Geforce GTX 470. ניסיתי גם לעשות שהמתח קבוע, וגם לשנות את ההגדרות צריכת חשמל המינימאליות למקסימאליות וזה לא עוזר.. תודה רבה על העזרה!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by lipa,

כולנו רוצים את המחשב המושלם ,אבל אין דבר כזה !!! המחשב המושלם הוא המחשב של מחר ! המחשב המושלם הוא שיש כסף ללא הגבלה ! המחשב המושלם הוא מחשב שלא עובד , בגלל שידרוגים בלי סוף ,והתקנת דרייברים ,והתקנת מערכת הפעלה ( בקיצור מחשב בבניה ) ! השאלה מה אנשים צריכים , לא מה רוצים ? האם המחשב יעבוד לא טוב אם P4 1,7 ? האם צריך P4 3,06 ? בקיצור איזה מחשב מינימלי אתם ממליצים למשחקים ? עם כרטיס מסך טוב ? ( מחשב ל- P4 ) אני רוצה להוסיף שיש לי מחשב טוב ( הכל יחסי ) לוח אם של אסוס P4-PE מעבד P4 2,4 וכרטיס מסך ATI 9500 PRO כפי שאתם רואים אני משתתף במירוץ ( במגבלות כספיות ) להשגת תוצאות מקסמליות ב-3D MARK אבל אני רוצה לרגע לפחות לפרוש מהמירוץ ,ולבנות מחשב לא על תוצאות ב-3D MARK ,…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים