מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
- 

היי, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים (או תמיכה טכנית), מתנצל מראש. המפרט שלי בפרופיל אבל מה שרלוונטי לשאלה הוא: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D PQI 400MHZ PC3200 Dual Channel 1024MB 2-3-3-6 הכל עובד תקין רק שקיבלתי היום עוד שני זכרונות (משומשים אבל אמורים להיות טובים): A-Data Vitesta DDR500 2x512mb הבעיה שאני לא בטוח במאה אחוז מה הזכרונות האלו, זה בדיוק כמו הסטיק בתמונה הבאה: http://www.hardware.info/en-US/productdb/bGlkapiWmA/viewproduct/AData_Vitesta_DDR_500_1_GB (רק 512MB כל אחד) כשאני מפעיל את המחשב איתם הוא לא עולה, אפילו לא מציג במסך כלום - אבל גם לא מצפצף בכלל (וכשאני מחבר כמובן רק אחד אז הוא כן מצפצף). יש למישהו רעיון? אולי הם לא מתאימים? תודה מראש, ilPAL - 

- 0 תגובות
- 542 צפיות

- 

- 

שלום לכולם בחברה שבה אני עובד יש שני לקוחות עם הלוח הזה - ga-8n-sli-quad royal של ג'יגהבייט, בחרנו בלוח הזה בזמנו כיוון שיש את האפשרות לחבר אליו 4 כרטיסי מסך וכתוצאה מזה לחבר אליו 4 מסכים ויותר.. במשך השנה שעברה מאז יצא לנו להחליף אותו כבר כמה פעמים אצל שני הלקוחות- בדרך כלל בגלל כרטיס הרשת של nvidia שמת ממש אחרי מספר ימים וגם בגלל בעיות אחרות בנתיבי הPCI-Ex וכל מיני תופעות אחרות כמו קפיאה ושלב הפוסט... מישהו כאן מכיר את הלוח הזה? האם הוא ידוע כבעייתי או שרק לנו יש איזה חוסר מזל איתו? כי הוא אמור להיות לוח ברמה גבוהה ביותר.. - 

- 0 תגובות
- 578 צפיות

- 

- 

אני כבר קראתי ביקורות עליהם באתרי חומרה שונים, אבל די קשה להחליט מי יותר טוב, מי יותר משתלם ועוד. לדעתי, שניהם לוחות מעולים. מה דעתכם? - 

- 0 תגובות
- 584 צפיות

- 

- 

מעבד הדגל המוביל את סדרת ה-Broadwell-E שצפויה להגיע בקיץ, ה-Core i7 6950X, עשוי לשבור את גם את הגבולות בפן הכלכלי ולעלות 1,500 דולר לא מזמן קיבלנו אישור מאינטל עצמה על הדיווחים המספרים אודות מעבד בעל עשרה ליבות פיזיות (ובעל 20 ליבות לוגיות בעזרת טכנולוגית Hyper-Threading אותה הוא נושא) אשר צפוי להגיע בצמרת מעבדי האקסטרים החדשה של אינטל, ה-Broadwell-E. לא מכבר אף קיבלנו תאריך השקה: יוני 2016. כעת אותם דיווחים מספרים על פריצת דרך נוספת שמעבד זה ירשום, חוץ מלהציע מספר גדול יותר של ליבות: הוא עשוי לשבור את גבול ה-999 דולר המסורתי עבור מעבד הדגל של אינטל בסדרות האקסטרים, ולהגיע בתג מחיר חסר תקדים ולא מבוטל של 1,500 דולר. Intel Core i7 6950X – לא בטוח שיהיה… - 

- 0 תגובות
- 745 צפיות

- 

- 

ללוח k8n ultra-9 של גיגהבייט היה עד היום F1 עד F6, כשלוחצים ל "more" באתר, הרשימה גדלה באמת לכל האופציות האלה להורדה. היום ראיתי שמחקו את כל הביוסים מ f4 עד f6 ומיהרו להוציא f7 beta. נראה לי קצת חשוד, מישהו יודע אם באמת אלה נחשבות גירסאות בעייתייות ומומלץ לחזור ל F3 או לחילופין לעדכן לבטא? - 

- 0 תגובות
- 508 צפיות

- 

- 

שלום לכולם. אני מתלבט אם לקנות מחשב :AMD athlon 64x2 5200 עם זכרון : 2GB. את הלוח אם אני לא מכיר: AS Rock ALIVENF 6G מה דעתכם לגבי לוח האם? האם הוא מוכר ואמין?תודה מראש - 

- 0 תגובות
- 430 צפיות

- 

- 

אני מתככוון לקנות מחשב ב זמן הקרוב אבל יש לי קצת בעיה בבחירת לוח אם... מה עדיף? ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? או ?IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI-E? תודה לעוזירם - 

- 0 תגובות
- 434 צפיות

- 

- 

בעבר (בעיקר בולדוזר וקודם לכן) כדי להוציא את המיטב ממעבדי AMD, מפתחים היו צריכים להפעיל אופטימיזציות מיוחדות ספציפיות למעבדים אלה והפער בין בנייה ספציפית למעבד ובין בנייה גנרית היה גדול למדי. תוכנות כלליות ומערכות הפעלה נבנו כמעט תמיד למעבד גנרי (המכנה המשותף לכל המעבדים). במעבדי אינטל הפער בין קוד ספציפי ובין קוד גנרי לא היה גדול אבל עבור מעבדי AMD הפער היה משמעותי. ברייזן התמונה השתפרה מאד. ברייזן 5 הפצת הלינוקס המהירה ביותר היא ההפצה Clear Linux שנבנתה ע"י אינטל עם אופטימיזציה ספציפית למעבדי אינטל. למרות האופטימיזציה הספציפית לאינטל ביצועי הרייזנים החדשים מעולים גם בקוד לאינטל. הנה כאן: https://www.phoronix.com/scan.php?page=art… - 

- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower

- 

- 

אהלן, אז לפי הכותרת ניתן להבין כי אני מעוניין לרכוש מעבד מסוג Intel Core i9 10850K 3.6Ghz 20MB Cache s1200. ולשם כך אני צריך לוח אם חדש כי לוח האם שלי מתאים למעבדים מסוג של עד i7. אשמח להמלצות ללוח אם במחיר של עד 1000 שקל שמתאימים, לוח האם הנוכחי שמותקן אצלי הוא Asus PRIME H270-P אז משהו טיפה יותר טוב מזה, אם אפשר אפילו כמה שיותר זול אבל עדיין לא פחות טוב בביצועים כמובן. מקווה שהייתי ברור, תודה. - 

- 0 תגובות
- 835 צפיות

- 

- 

כנס CES 2022 הטכנולוגי נפתח רשמית ואינטל ממהרת להכריז על הרחבה עסיסית של היצע המעבדים השולחניים שלה - אלו המיועדים לקהל המשתמשים הנרחב ביותרלכתבה - 

- 0 תגובות
- 391 צפיות
- 1 follower

- 

- 

היי, בהמשך לזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=94242.0 (בקצרה, הזיכרון שלי עובד על פחות ממה שהוא אמור לעבוד) חיפשתי באינטרנט איך מגיעים לתזמוני זיכרון בביוס שלי (זה מוחבא, צריך ללחוץ Crtl+f1...) בכל מקרה, שהגעתי, מצאתי הרבה יותר מה4 אופציות... אשמח אם תאירו את עיני בקשר אליהם! כמובן יש לקבוע את הCL, וחוץ מזה: tRC tRFC tRCD tRRD tRAS tRP tWR tWTR tRWT tREF כמובן שכתוב ליד כל אחד את השם המלא, אבל לא היה לי כוח להעתיק... השאלה שלי זה למה לעזעזל יש לי כל כך הרבה אופציות שאף פעם לא ראיתי בשום תוכנה שאמרה לי נתונים על הזיכרון שלי, האם כדי לי לנסות לשנות גם אותם ומה הם ה4 הרגילים תודה עריכה - ועוד שאלה כללית האם כל ערך תלוי רק בעצמו או גם בשאר? כלומר (למען הפי… - 

- 0 תגובות
- 650 צפיות

- 

- 

אני מחפש לוח אם שתומך רשמית במעבדים עם 800MHz FSB. התקציב שלי הוא 700-800 ש"ח, אז תמליצו על אחד טוב. - 

- 0 תגובות
- 607 צפיות

- 

- 

אני מחפש לוח אם למעבד AMD Athlon XP 3000+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU וזכרונות ddr 3500 לוח שיהיה טוב ושל חברה טובה תקציב טוב לא מופרז - 

- 0 תגובות
- 585 צפיות

- 

- 

http://techarp.com/showarticle.aspx?artno=499&pgno=1 16 מעבדים במבחני ביצועים, הרשימה מתעדכנת אחת לכמה שבועות. - 

- 0 תגובות
- 555 צפיות

- 

- 

בסיסי יחסית התומך במעבד היוצא בתקופה הקרובה ...(הכוונה ל intel prescott) - 

- 0 תגובות
- 655 צפיות

- 

- 

אהלן אני מחפש ספילטר לHEADER של המאוורר מערכת ואני לא מוצא חנויות שמוכרות אותו בארץ יש לכם איזשהו מושג מאיפה להפליץ כזה בארץ? - 

- 0 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

הכירו את הנייד הראשון של החברה הסינית שיבוסס על מעבדי ה-Ryzen, בתור תוספת מבורכת להיצע המצומצמת להיצע הקיים לכתבה - 

- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower

- 

- 

שלום רב, אני מעוניין לשדרג את כמות הזיכורן במחשב שלי מ8 ג"ב ראם ל16/32. כרגע אני משתמש במעבר יחסית ישן core i7 2600k עם לוח אם asus p8p67 mpro. צוואר הבקבוק שלי הוא בזיכרון ולכן אשמח להמלצות ( בעיקר מודאג מההתאמה של זיכרון רלוונטי למערכת היחסית ישנה הזו). מעוניין לקנות ישר, עדיף באיסוף עצמי מאזור חיפה/ קריות. מוכן להשקיע סביבות 300-450 ש"ח ל16 גב. תודה מראש על העזרה, תומר. - 

- 0 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

חיפשתי את הלוח האם הזאת ולא מצאתי. אולי חיפשתי לא טוב. אולי מישהו יודע איפה מוכרים אותם בארץ? - 

- 0 תגובות
- 564 צפיות

- 

- 

איזה לוחות מבוססי ה-Intel PE ChipSet נחשבים טובים ל-OC? ה-ABIT IT7-MAX2 REV2 לא בא בחשבון בגלל המחיר המטורף שלו, אני רוצה משהו במחיר סביר שיכול להגיע ל-OC דיי רציני, וגם שיהיו לו אפשרויות טובות ל-OC, בזה אני לא כל-כך מבין אבל אני יודע שחשוב כמה Voltage אפשר לשים למעבד, ו-FSB ומכפלה, ובלה בלה בלה. המעבד שככל הנראה יהיה על הלוח זה ה-Pentium 4 1.8A שידוע טוב ל-OC, ואני מתכנן להביא אותו לסביבות ה-2.8 או עם ה-ThermalRight AX478 או עם מערכת קירור מים שאני יתחיל לבנות מהחודש הבא. התקציב הוא מ-500-800ש"ח. תודה מראש, מתן. - 

- 0 תגובות
- 687 צפיות

- 

- 

על האופצייה אפשר לקרוא פה : http://en.wikipedia.org/wiki/Option_ROM בקצרה הלוח אמור לתמוך בפונקציה הזאת כאשר מחובר לחריץ ה PCIE שלו בקר SAS לדוגמא, אני צריך שתהיה לי האופצייה להיכנס לבקר מתי שהביוס (המחשב) עולה ואת האפשרות להיכנס לקונפיגורציה של הכרטיס, ושהלוח יתמוך בבוט דרך הכרטיס הלוח חייב להיות בעל 2 חריצי PCIE X16 ותושבת LGA775 תמיכה בזכרון עד 8 גיגה, כרגע הכרטיס מותקן על הלוח ABIT IP35 PRO ואין ללוח הזה את האופצייה (אביט סגרו הבסטה ואין אפשרות לעדכן ביוס) כן יש לי אפשרות להגדיר כוננים דרך ווינדוס (עדיין לא ניסיתי להתקין מערכת הפעלה במצב כזה) אבל המצב לא אידיאלי מי שמבין בעיניינים כאלו אנא המליצו לי על לוח כזה תודה - 

- 0 תגובות
- 630 צפיות

- 

- 

-------------------------------------------------------------------------------- אני קונה מחשב בעוד שבועיים מקווה שעד אז מחירי המעבדים יירדו המפרט שלי : לוח P35 של גיגה בייט הר דיסק 500 גיגה זיכרון 4 גיגה כרטיס מסך 8600 256 מגה זיכרון DDR 3 איזה מערכת הפעלה אתם ממליצים ? אין לי מושג מה זה 64 ביט לעומת 32 איך אוכל לדעת איזה היא הגירסה האחרונה של XP - 

- 0 תגובות
- 424 צפיות

- 

- 

יש לי לוח של אביט ai7 הבאס המקורי היה עומד על 200 עם שני צמדים של זכרונות במהירות 400 הרץ זוג של סמסונג וזוג של וינבונד 3200 שניהם מעבד 2.4 800 הרץ בהתחלה הלוח היה עומד על באס בסיסי של 200 פתאום הוא ננעל על 204 בגלל שהזכרונות הם לא מאותה חברה אפילו שינוי של 1 יוצר אי תאימות ומקריס את המערכת מה שמאלץ אותי להחזיר את הלוח ידנית ל 200 אבל יש עדיין בעיות מוזרות כמו איטיות האינטרנט פתאום מודיע שאין תקשורת ב local connection ( יש סימן של שני מחשבים עם איקס לידם) סימן שאין חיבור לאינטרנט שאני מכבה ומדליק את המודם הבעייה ניפתרת זמנית ניסיתי עם מודם אחר והבעייה חוזרת עכשיו שטרחתי להסביר את הבעייה איך לעזזל אני מחזיר את הבאז ל 200? האם זה קשור לצריבת ביוס (כי צרבתי אבל הכל הלך בס… - 

- 0 תגובות
- 478 צפיות

- 

- 

המעבד צריך להיות למשחקים כמו crysis far cry 2 gta iv המפרט של המחשב hd4850 vapor x לוח אם g41 4 giga 320 gb enrmax 500w תודה רבה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 16.10.2009 בשעה 09:12:07 מקפיץ..בבקשה תעזרו לי - 

- 0 תגובות
- 478 צפיות

- 

- 

מישהו יכול לתת לי לינק לסרטון באתר של טום בקשר להורדת הלוח קירור של הKT333 תודה! - 

- 0 תגובות
- 897 צפיות

-