מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
בלוח האם הזה (epox 8k5a2 פלוס) יש 2 חיבורי IDE רגילים ועוד 2 חיבורי RAID שהבנתי שהם יכולים לתפקד גם כחיבורי IDE רגילים נוספים. אני חיברתי אל אחד החיבורים האלה 2 דיסקים קשיחים (על כבל אחד של 80 גידים), ג'ימפרטי אותם, ובאתחול ה RAID config utility אפילו מזהה אותם כ primary master ו slave, אבל (!!) שם המערכת נתקעת ולא ממשיכה באתחול... לא מתקדם וגם לא נכנס לקינפוג ה RAID (אמור להיות Ctrl+H). כל מקרה אני כבר אובד עצות. ניסיתי בלי ג'מפרים, עם, על כבלים נפרדים... לא יודע מה עוד. יש לכם עצות? אם זה לא יצליח אצטרך לקנות כרטיס PCI-to-IDE תודה נ.ב. חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובות לבעיה...
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
פשוט יש לי הזדמנות לקנות אחד כזה במחיר ממש זול,אבל מה ההבדל בינו לבין ה-REV 2.0?
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
או בצורה פשוטה יותר: איזה שינויים יביא הפרסקוט על הנורת'ווד ?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
צריך חוות דעת על זיכרון הבא: Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader האים מישהוא ניתקל בבעיות תאימות איתו ומה היכולות של הזיכרון הזה. ERO
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני בקרוב לקנות עומד מחשב חדש בקרוב. אז ההתלבטות שלי היא כזו: האם לקנות Athlon64 3000+ ולוח-אם מהדגמים החדשים שיצאו לאחרונה? או: לקנות P4 2.8C ב- 200ש''ח פחות, ולקנות לוח-אם חזק מאוד, ותיק, עם כבוד, כמו ה- P4C800 Deluxe של Asus? אני רוצה לציין שאני אעשה אוברקלוקינג גבוה, אז צריך להתחשב גם בזה. ולגבי הזכרונות: כדאי לי לקנות זכרונות מהירים מאוד, שיעמדו בבאסים גבוהים יותר כמו OCZ PC4000? או: זכרונות פחות מהירים, אבל הרבה יותר איכותיים כמו OCZ PC3500LE או Mushkin Black II (שניהם מבוססי BH5)? אלפי תודות לעוזרים. 8)
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
רציתי לחסוך זמן ותבכול למי שחושב להרכיב בקרוב מחשב עם מעבד Athlon 64: אם חשבת להשקיע בזכרון DDR 400 CAS2, וגילית שה- TwinMOS TwiSTER הוא הזכרון הזול ביותר, ראה הוזהרת! קניתי לוח Asus K8V Deluxe, אחד מהלוחות הדי מומלצים, שאפילו קיבל ציונים לא רעים מ- Tom's בנושא תאימות לזכרונות. בנוסף קניתי את הזכרון הנ"ל בגלל מחירו הזול יחסית (פחות מ- 700 ש"ח ל- 512MB - כמעט הזול ביותר עבור CAS2). בקיצור - הזכרון הנ"ל תוקע את המחשב בצורה יסודית, כך שאפילו ה- VGA לא מתעורר! קיבלתי הודעות ב- POST המדבר של ASUS בסגנון "System failed due to CPU overclocking error", שזו כמובן שטות, מכיוון שאי אפשר לעשות אוברקלוקינג בלוח זה לא דרך ה- BIOS, אבל מה לעשות שבכלל לא הגעתי לשלב שהמחשב עלה כדי שאוכל ל…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ההשוואות שלהם אף פעם לא היו מקיפות אבל לפי מה שהבנתי הם מקבלים אותם מהשלוחה של המגזין בחול. בכל מקרה, התוצאות קצת מוזרות (הם לא התחשבו בOC אבל עדיין, מוזר שהם לא הכניסו לבדיקה את הNF7 ...) מה אתם אומרים על ההשוואה (אם מישהו ראה אותה)?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם שישמש אותי עד לעוד שנה וחצי, חשבתי על ASUS P4P800, אבל שמעתי שעוד כמה חודשים יכנסו לשוק לוחות חדשים שהחיבור לכרטיסי המסך שלהם יהיה חיבור PCI שיחליף אץ חיבור AGP, אז שווה לקנות אותו או שהוא יצליח לעמוד שנה וחצי בלי החלפה? בקשר לזכרונות, חשבתי לקנות את KINGSTON 256MB 400MHZ PC3200 שיעבדו בדואל, נכון לעכשיו הם מצויינים אבל עוד כמה זמן הם יחזיקו עד שאני יצטרך להחליף אותם ל 512MB?
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
חברה שלום, עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי את ההשוואה הרצויה, ולכן אני שואל אתכם: איזה לוח יותר טוב GA-7S748-L או GA-7VT600-L? שני הלוחות הם פשוטים ועולים בסביבות ה-400 ש"ח. למעשה הם כמעט זהים מבחינת המפרט, ההבדל הוא ב chipset. ב-GA-7S748-L ה chipset הוא SiS 748 chipset וב-GA-7VT600-L ה chipset הוא VIA KT600 chipset. איזה מהם, לדעתכם, הוא יותר טוב? האם אפשר לקבל הפנייה להשוואה בין הלוחות? תודה על התגובות. עריכה: מצאתי את ההשוואה הזו: http://www.digit-life.com/articles2/roundupmobo/sis748-chipset.html לא מדובר בדגמי הלוח שציינתי, אך ניתן לראות כי ה KT600 מהיר קצת יותר מה Sis748, אך ה NVIDIA nForce2 Ultra 400 עוקף את שניהם בכל המבחנים. כמו כן מצאתי את הבדיקה הזו של ה Chipset: ht…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את לוח האם הבא: Shuttle AN50R nForce3 150 Athlon 64 Skt754 DDR ATX Motherboard w/Audio, Gigabit LAN, RAID/Serial ATA Retail לא מתאצי אותו בשום מקום בארץ , מישהו יכול אולי לעזור לי ? וגם, איך הלוח אם הזה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הלוח אם הזה: GA-6VXE+ של ג'יגה בייט תומך סוג אחר של זיכרונות חוץ מ SDRAM? תודה
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
מישהו יוכל להגיד לי?? מה הם הכי טובות ומהם הכי גרועות בתחום? תודה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
לאיפוקס: תפעילו את תוכנת ה Magic Bios של הלוח, מצאו הורידו והתקינו את הביוס.. * נוספה מכפלה 9 * AGP SIZE על 128 מגה דיפולט * תיקון באגים של כרטיסמ סך וXP * אצלי: יציבות הרבה יותר טובה באוברקלוק
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לרכוש את לוח האם הנ"ל בארץ ? הדגם המדויק בבקשה ....
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
או האם עדיף 433MHZ עם תזמונים טובים יותר?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך הזכרונות האלה של חברת WINBOND דגם: W942508CH-6 אני יודע שהם 333MHZ ושהם קיט של 512X2 אבל רציתי לדעת אך הם בכלליות יחסית לחברות אחרות באותו המהירות,יכולם OC וכאלה...
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היום קיבלתי מ GIGABYTE עדכון ביוס חדש גירסה F13A ללוח G7VRXP הבעייה: תוכנת הפלאש לא מזהה את הצ'יפ ואת קובץ העדכון. מדובר בגירסת פלאש 867 העדכון אמור לפתור בעיית תאימות ל 48bit LBA למרות שהלוח אמור לתמוך בכך אך כנראה עדיין יש בעייה. להלן הקישור לעדכון http://ggts.gigabyte.com.tw/FileList/9065/7vrxp_f13a.exe אשמח לשמוע אם למשהו אחר זה עובד. אני אכתוב להם בחזרה אבל סביר שיקח להם מספר שבועות לענות כפי שהיה במייל האחרון.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הכנסו למג'יק ביוס ותורידו... קיבלו היי האיפוקס האלה... בכל מקרה עכשיו זה רשמי
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני קראתי כמה מאמרים על זכרונות, ואני קצת מבולבל.. ??? אם נגיד יש לי זיכרון שהוא 400Mhz ומעבד של 333FSB זה יכול להוריד מהביצועים "אי ההתאמה" הזאת? ובקשר לDUAL СHANNEL איך שהבנתי בעיקרון זיכרונות שבאים בDUAL CHANNEL מביאים ביצועים יותר טובים מאשר זיכרון אחד שעובד בערוץ אחד, זה נכון גם לגבי AMD וגם לגבי INTEL כאחד? והאם מהירות המעבד צריכה להשפיע לי על בחירה בבחירה בזכרונות, כלומר אחד שעובד בערוץ אחד או שתיים במקביל?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי, הזכרון שלי הוא של יונדאי PC3200 אם זה עוזר אז 512 MB. התזמונים שלו הם 3:3:3:8 לפי מה שאני מבין הם די איטיים, אבל אני לא יודע מה ה- CAS שלהם, ואיזה תזמונים כדאי לי לשים במקומם אם בכלל, ולמה עוזרים בכלל התזמונים האלה תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/news.html?101720#101720
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז אני מניח שחלק מכם יודעים שאני בקרוב ( עוד חודש שאבא יהיה בחול בNewEgg ) מקבל תמחשב החדש,הזכרונות והמעבד יקנו בחול ואומנם הלוח יקנה בKSP מכיוון שאמרו לי שיש עליו מכס גבוה וקל לתפוס אותו עדיין לא ביררתי רצינית תנושא ככה שאם מישהו פה פעם הביא לוח אני אשמח לדעת אם תפסו אותו .. אז בקשר ללוח אני מתלבט אנלא עושה OC .. המפרט אמור ליהיות כך - A64 3000+ Abit KV8-Max3 Mushkin 512 3200 R9600XT - מה לעשות את הכרטיס הנוכחי כבר רכשתי לא מזמן .. והוא לא יקנה בכלל פשוט רציתי לציין אותו . הזיכרונות זה הפשוטים של מושקין הם זולים והם די טובים עד כמה שאני מבין אז בקשר ללוח אם לא יהיה מכס אז מה כדאי לקנות בטווח המחירים של האביט למרות שאני מאמין שהוא די טוב . וגם בארץ אני עדיין …
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש עם הרדיסק חדש מבוסס SATA ואני לא יכול להגדיר אותו כבוט דרייב בביוס איפשרתי את כל הcontrollers והכל ההרדיסק עצמו פועל אבל אי אפשר להתקין עליו winXP.... מה לעשות? ועוד שאלה, אני משתמש עכשיו בהרדיסק ATA רגיל. כשאני מחבר את הSATA הוא הופך לכונן C ודוחק את הATA לD... אפשר לעשות שהSATA יהיה ישר D?
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ויש לי שני אפשרויות: 1. לקחת זיכרונות קינגסטון 512 מגה בדואל (סה"כ 1024) יחד עם ASUS R9600XT או אפשרות 2. לקחת זיכרונות גייל 512 מגה בדואל (סה"כ 1024) יחד עם R9800P של ספייר אטלנטיס, אני נוטה לאפשרות השניה, אבל... אין לי שום נסיון עם חברת גייל, מבחינת תזמונים הם יותר טובים מקינגסטון אבל לגבי הצ'יפים שלהם אין לי מושג, מבחינת אחראיות לשניהן יש אותה אחראיות. לגייל יש גם שני זיכרונות אחד עם מפזר חום מאלומיניום ותיזמונים נמוכים מהדגם GOLDEN DRAGON והשני הוא בלי מפזר חום ותיזמונים יותר גבוהים אבל עם צ'יפ מיוחד- 5ns WLCSP אלה שלושת הדגמים, מה ההבדלים? Kingston DDR-RAM 512MB PC3200 Memory GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory GeIL DDR-RAM 512MB 3…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-