מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
- 

קניתי היום זיכרונות של OCZ Reaper HPC Edition ולפעמים מחשב עושה מסך כחול והפעלה מחדש מפרט: לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: PENTIUM D 820 כ. מסך: 8600GTS לפי המפרט של הלוח הוא תומך בזיכרונות של 800MHZ מבקש עזרה תודה! - 

- 0 תגובות
- 438 צפיות

- 

- 

אהלן, רציתי לשאול, איזה "ערך מוסף" נותן חיבור ה3PIN של המאווררים בלוח אם מול מולקס הרגיל? (לוח האם שלי מופיע במפרט). האם זה חיווי של מהירות בלבד? או גם שליטה על המאוורר? תודה רבה! - 

- 0 תגובות
- 634 צפיות

- 

- 

קראתי עכשיו את כתבה על הקואד החדש של אינטל. למרות שאין שם יותר מידי ניתונים נראה שיש לו פוטנציאל. בכל מקרה שהוא יצא בנומבר יש מצב שסוף סוף המחירים של ה X6800 ירדו. אין שם אומנם אידקציה לאיך הוא יתפקד במשחקים אבל הם אמרו שהם יבחנו את זה בשלב הבא. כמו כן נראה שהמעבד הזה הוא סוס עובודה לא קטן נותר רק לקוות שהוא מספק את הסחורה במשחקים. גמר חתימה טובה וצום קל לכולם. - 

- 0 תגובות
- 696 צפיות

- 

- 

לקחנו דגם בכיר חדש של אינטל ממשפחת ה-Alder Lake לסיבוב של מבחני ביצועים ויצאנו מרוצים. ה-Core i7 12700K אמור לגרום למתחרות לחשוב טוב על מהלכים עתידייםלכתבה - 

- 0 תגובות
- 747 צפיות
- 1 follower

- 

- 

אני רוכש השבוע את הלוח הזה של גיגה בייט... הוא נחשב סביר לאובר קלוק ? - 

- 0 תגובות
- 542 צפיות

- 

- 

שלום לכולם יש לי לוח של גיגה בייט GA8IK1100 REV1 העניין הוא שהלוח כפי שידוע לי לא תומך ב C,I,A של גיגה בייט אלא רק אותו לוח בתצורת REV2 העניין הוא שלפני כשבוע החליפו לי את הלוח בגלל בעיה שצצה בו ובהסתכלות קצרה על הביוס התגלה לי כי יש אפשרות לפתוח את אופציית ה CIA ושם לכוון לספורט טורבו קרוז וכו העניין הוא שיש תוכנה שבאה עם הלוח שנקראת EASY TUNE 5 ומשום מה אופציית ה CIA לא נפתחת לי שם כאילו נלוח לא תומך? קצת מסובך אני יודע אבל לא הבנתי את פשר העניין מה גם שהאופציה פועלת דרך הביוס המחשב בזמן מנוחה מגיע ל 45 מעלות בניגוד ל 39 שהוא לא עובד? - 

- 0 תגובות
- 519 צפיות

- 

- 

שלום לכולם האם ישנה אפשרות בלוחות לפנטיום 3 מבוססי via 694X להפעיל את אופציית fast writes חיפשתי ולא מצאתי, יש לי שני לוחות: asus cuv4x e ו msi 6309 שניהם מבוססים על 694X ובשניהם אני לא מוצא בביוס את האופציה בברכה. - 

- 0 תגובות
- 459 צפיות

- 

- 

בCPUZ הוא מראה לי את זה http://img470.imageshack.us/img470/2452/untitledjy5.jpg עכשיו השאלה זה האם באמת התמיכה היא עד X16 וצריך לשנות משהו בהגדרות או משהו או שהנתון שהוא מציג שקרי? (מפרט בצד) - 

- 0 תגובות
- 596 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, לגבי הסימונים החדשים של מעבדי האינטל. מה ההבדל בין: Core 2 Duo E8300 Core 2 Duo E8400 Core 2 Duo E8500 ? ולמה בד"כ הקפיצות במחיר בין 8400 ל 8500 היא גדולה מאוד (יותר מאשר בין ה 300 ל 400)? שאלה נוספת: על איזה לוח אם הייתם ממליצים ביחד עם אחד המעבדים האלו? תודה - 

- 0 תגובות
- 587 צפיות

- 

- 

שלום לכולם! מחפש לוח אם תמוך בסוקט 478, (יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 גה"צ.) בעל חריץ PCIE X 16. יש לי זכרונות DDR במהירות 200MHZ. תודה! - 

- 0 תגובות
- 482 צפיות

- 

- 

שלום לכולם הצלחתי להניח את ידי על הBIOS הטרי של Asus P5N-D. הביוס הוא 601 עם AWDFLASH. לכל מי שיש את הלוח הזה בטח מכיר את בעיית הסרטים+ארפיטקטים שלו. ASUS שיחררה BIOS חדש (עדיין לא באתר שלהם). התקנתי אותו ובינתיים הרצתי סרט כבר 20 דקות ושום דבר לא קרס הנה ההורדה של הBIOS: http://wikisend.com/download/478744/P5ND-0601.zip תהנו!!! סוף סוף! - 

- 0 תגובות
- 597 צפיות

- 

- 

עשיתי בדיקה רגילה רק לזיכרונות והתוצאה היא 5397 זה טוב ואיך יתכן לחבר שלי יש זיכרונות יותר טובים והוא מקבל פחות? - 

- 0 תגובות
- 493 צפיות

- 

- 

הלוח: P5LD2VMוAsus איך הוא? והאם הוא תומך במעבדים כפולי הליבה? ואיך הE6300? כדאי אותו או את הE6400? ואני רוצה אם אפשר המלצה ללוח אם של ASUS טוב במחיר של עד 500 ש"ח בערך... - 

- 0 תגובות
- 414 צפיות

- 

- 

לצד עיכובים נוספים ושיאי הכנסות נוספים - יצרנית השבבים מספקת לנו פרטים חדשים אודות דור ה-Alder Lake המסקרן במיוחד לכתבה - 

- 0 תגובות
- 609 צפיות

- 

- 

במהלך Q4 2021 או Q1 2022 מפתחת השבבים AMD מתכננת להשיק את הדור הבא של מעבדיה והמאיצים הגראפיים שלה על ליטוגפריה הבאה 5nm אצל TSMC, שיאפשרו תוספת של 84% טרנזיטורים באותו תא שטח. משמעו בעיקר בתחום ההאצה הגראפי, כמעט כפליים ביצועים לעומת הדור הקודם, כי אל לנו לשכוח שגם התדר עבודה שניתן להגיע עולה בהתאמה. מבחינת מעבדים, הדבר יאפשר הכפלת כמות הליבות במעבד חדש לעומת המעבד יוצא באותו גודל שבב. לאור נתונים אלו יש בהחלט מקום לאופטמיות זהירה לקראת לשנה הבאה. Zen4 ו- RDNA3 נראים מפתים מתמיד. הבעיה כנראה תהיה כמו היום, זמינות מוצרים בכמות מספקת אשר תענה על הבקוש בשוק. https://www.kitguru.net/components/cpu/christopher-nohall/tsm… - 

- 0 תגובות
- 685 צפיות
- 1 follower

- 

- 

אינטל עוברת תקופה לא קלה, במובנים רבים, וזה לא סוד. אבל, הנה, בביקורו בארץ של המנכ"ל הטרי, נמסר כי החברה מרחיבה את פעילותה בארץ ולא באיזה מיליון או שניים של דולרים, אלא במכפלות של המצב הקיים. מעבר לזה שזה מבורך עבור מדינתנו, זה גם מבטא את הגישה של " מכה קלה בכנף " מבחינת החברה לגבי התמונה הכוללת. https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=39067890 - 

- 0 תגובות
- 903 צפיות
- 1 follower

- 

- 

יש באתר של ASUS עדכונים לBIOS של ה P4PE אבל לא רשום מה הם ת למה הם, וכו'?? למישהו יש מושג? - 

- 0 תגובות
- 771 צפיות

- 

- 

שלום, אני לקראת שדרוג של המערכת הנוכחית שלי, הקנייה של החלקים תעשה מאתר www.newegg.com ויביאו לי אותם לארץ. הלוח שבחרתי הוא Asrock z77 extreme 4, המעבד - I5 3570K הדברים היחידים שלא נסגרתי עליהם הם הזיכרונות. יש מבחר כל כך גדול והרבה סטים מומלצים (corsair vengeance, gskill ripjaws וכו') אני חושב שאני אלך עם סט של 2 סטיקים 4GB כל אחד (יש הצדקה לקנות 16GB?) לגבי מהירות, יש סיבה לקנות זכרונות יותר מהירים מ-1600? לגבי שימוש- המערכת היא לשימוש כללי ועריכת תמונות בפוטושופ\לייטרום מידי פעם. אשמח לשמוע את חוות דעתכם, תודה. - 

- 0 תגובות
- 718 צפיות

- 

- 

שלום, יש לי בעיה. יש לי מחשב שקנתי בחופש הגדול ולפני כמה ימים הוא הפסיק עובד. לפני כמה ימים השתמשתי במחשב והכל עבד מעולה. אבל אחרי שאתחלתי אותו פתאום המחשב הגיע למצב מוזר המחשב עצמו היה דולק (שמעתי את המאווררים והנורות דלקו) אבל המסך הראה שהוא לא מחובר למחשב(הנורית שלו מעבעבת וזה תמיד קורה כאשר אני למשל סוגר את המחשב ומשאיר את המסך דולק) ולא היה מה לעשות לחצתי על כל הכפתורים וכלום לא עזר אז לחצתי ארוך על המתג כיבוי והמחשב נכבה אחרי כמה שניות. אבל כשהדלקתי אותו המחשב התחיל לפעול אבל אחרי שתי שניות בדיוק הוא נכבה. פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק והיה הרבה אבל זה לא עזר , הוצאתי את הבטרייה של הביוס אבל גם זה לא עזר. בדקתי אם הכל מחובר ולא מצאתי משהו חריג , ניתקתי את הכונן … - 

- 0 תגובות
- 439 צפיות

- 

- 

שלום, מנסה למקד את השאלה הקודמת... אם יש לי את הנתונים הללו במחשב: דגם לוח אם - ASUS psl 02 se מעבד - pentium d 3.00 ghz סוג זכרון פנימי - vdr2 (4GB, 64bit) האם כרטיס מסך של nvidia geforce 550 או 560 יכול להתאים לי? או שכדאי להשקיע בכרטיס מדגם אחר (גם של גיפורס nvidia) שיותר יתאים למחשב? - 

- 0 תגובות
- 709 צפיות

- 

- 

האם כדאי לקנות את המעבד הזה Q9300 במחיר של 800 שח-יד שנייה תודה - 

- 0 תגובות
- 475 צפיות

- 

- 

F7 GA 7VRXP 1. Support "System Information" display in CMOS setup when pressed 2. Support Q-flash utility "Protect function" 3. Hide "Show Full Screen Logo" CMOS setup option when no Logo file in BIOS. 4. Fixed boot from USB ZIP, USB CD-ROM 5. Correct "IRQ Priority" CMOS setup item function. - 

- 0 תגובות
- 903 צפיות

- 

- 

שלום, בביוס של BAD AXE 2 במעבד ללא אובר קלוק (לא רוצה אוברקלוק) אבל המליצו לי להפעיל enhanced ל POWER של המעבד מה שבעצם מספק CURRENT יותר יציב למעבד. האם מצב זה הינו מומלץ? כמו כן זכרון 800 של GSKILL שני סטיקים של 2 גיגה. היה מקודם על 1.84V שניתי את זה ל 1.88 ואני מרגיש לאחר שני שנויים אלו VISTA עובד יותר חלק. מה אתם אומרים? - 

- 0 תגובות
- 484 צפיות

- 

- 

המפרט שלי מופיע בצד ימין. אני מתכוון לשדרג את המעבד שלי ל Phenom 2 965, האם תהייה לו בעייה עם הזיכרונות הנוכחיים שלי? ובכללי, אני חושב ליקנות גם קיט חדש של 4 גיגה , בסביבות ה 500 ש"ח , יש איזשהו קיט מומלץ? - מדובר על זיכרונות DDR2 , תושבת AM2+ . נ.ב, הקירור הנוכחי אמור להסתדר עם הפליטת חום של המעבד? (125W) , לא מתוכנן OC. תודה. - 

- 0 תגובות
- 676 צפיות

- 

- 

טוב בקצרה, אני מחפש את לוח האם המשתלם ביותר לתושבת הזאת, אל הלוח יחובר מעבד 750 אני לא מעוניין בלוח אם בעל יכולת ייצוב מתח נמוכה, אלא לוח אם שיכול להתמודד עם הרבה לחץ ולאורך זמן. לא יבוצע CROSSFIREX ולכן לא מעניין אותי חריץ PCIE שני. בינתיים העיניים שלי על הP7P55D של ASUS שמציע אחלה תכונות יחד עם כמובן עמידות ויכולות אוברקלוקינג. משהו אחר? אולי BIOSTAR? GB ASROK - 

- 0 תגובות
- 670 צפיות

-