מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,810 דיונים בפורום זה
-
מה אמור להיות ההפרש במחיר בין box לtray ? מדובר במעבד e5300 ואם נגיד אני קונה tray, אתם יכולים להמליץ לי על קירור מksp שיהיה מספיק טוב למעבד? תודה!
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 לוחות אם שנעים סביב אותו מחיר: Gigabyte P35-DS3L לבין Abit IP35-E מה ההבדל ביניהם ומי עדיף?
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ראיתי את שתי המעבדים האלה .. והם אותו מחיר.. ואני יודע ש E8400 זה ליבה כפולה ו Q8400 זה ליבה מרובעת .. אז למה הם אותו מחיר ?! :s05: ואיזה מעבד כדאי יותר לקחת ?! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 לוחות האם האלו ? Asus P6T Deluxe V2 ל- Asus P6TD Deluxe תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מה ההבדלים בין מעבדי אינטל וAMD.. כי רוב אנשים שאני מכיר אומרים שאינטל הרבה יותר שווים ושאני פה גולש במפרטי מחשב אני רואה שרוב האנשים מעדיפים לתת לבנאדם שמעוניין לקנות מחשב מעבד AMD.. אני יודע שמעבדי AMD יותר זולים אבל האם הם באותה רמה כמו אינטל?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין: intel core 2 due e7200 intel core 2 due e8400 אחים מה ההבדלים ומה אתם ממליצים..
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מה המשמעות של UD בלוחות האם? לדוגמא: GA-X58A-UD5 - מה המשמעות של UD5 לעומת זה GA-X58A-UD3R שהוא UD3 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
מישו יכול להסביר לי מה זה ננומטר ומה ההשפעה שלו על המעבדים?? בבקשה
-
- 4 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש בקרוב, ורציתי לדעת איזה מעבד יותר טוב. אני מקודד סרטים, רוצה שהמשחקים יפעלו מהר. איזה יתרונות יש לכל אחד מהם? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טוב הסכמתי הם מה שאמרו לי לגבי הנעבד C2D E6300 בשילוב הדברים הקימים במחשב http://hwzone.co.il/community/view_pcspecs.php?ID=56138 מה אני צריך/מומלץ לקנות: ep45-ud3l ep43-ud3l ואם יש יותר משתלם ויותר ביצועים אבל שח חברה אחרת מבין החברות שיש בKSP תגידו לי ואני מחפש מארז זול עם מאוורר גדול (על כל הדלת) עד 400 ש"ח ושהספק למטה. ובבקשה מחנות בגדרה והסביבה (ליד רחובות) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לקנות אחד מהם, יש לי אותם פשוט ואני רוצה לדעת מה יותר טוב כדי לדעת מה לשים במחשב. 1. Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz (אני יודע שאין הרבה פרטים, אבל זה מה שהמחשב שלי נותן, זה מחובר למחשב) 2. Intel®©'04 Pentium® 4 506 SL8J8 2.66GHz/1M/533 3. Intel®©'04 Pentium® 4 506 SL8ZH 2.66GHz/2M/533 אשמח לקבל תשובה, תודה!
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
AMD Athlon II X4 640 Socket AM3 או Intel Core 2 Duo E7200 Tray או שעדיף בכלל AMD PHENOM אבל אני מחפש משהו עד 550 ש"ח גג תודה! כי אני רוצה לחבר לזה גם לוח-אם טוב! התקציב הכולל גם ללוח-אם זה 900 (ואני צריך לוח-אם שמתאים לDDR 2 RAM ) המחשב הוא מחשב למשחקים שכבר יש לי את החלקים הבאים 4GB DDR2 kingston 800 MGH nvidia geforce 9800 GT תודה לעוזרים!!!
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב קצת עכשיו קשה לי להחליט איזה לוח עדיף לי לקנות GA-P43-ES3G או אחד הלוחות הסדרת הP43 או אפילו P45 או את ה DFI LP BI P43-T34 שמגיע עם 4GB DDR3 1066 ב900 שקל פחות או יותר וחשבתי לקנות E5300 או משהו בסגנון אם יש למישהו עצה על מה עדיף להשקיע זה יהיה נחמד אני מוכן להשקיע עד 1500 שח ואני צריך מעבד לוח וזכרונות יש לי כבר ספק חדש יחסית 650W של THERMALTAKE HDD ומארז יש כבר לא צריך להשקיע תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות בין שני המעבדים הנ"ל? יש תקציב לשניהם! המפרט שאני קונה הוא בעיקר למשחקים כבדים ואופיס! מה מתאים יותר. אשמח לתגובות ממבינים!!!!!!!!!!
-
- 60 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
עם כל הנושאים שנפתחו על זה, עוד לא הגעתי להחלטה חד משמעית... אל תציעו לי ללכת על DS4 כי זה לא בתקציב. עכשיו, DS3 או DFI? תשובה עם פירוטים =] תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אוקי רציתי לדעת האם אפשר לדעת בלי לפתוח את המארז (כלומר באמצעות תוכנה) את מספר הזכרונות שתקועים בלוח אם וכמה חריצים יש סה"כ???? למעשה יש לחבר שלי מחשב והוא לא מבין בזה כלום והמחשב ממש איטי (256Mb זכרון RAM) זה DDR ואני רוצה לקנות עוד זכרון של 256 ולהוסיף לו אבל איך אני יכול לדעת אם יש שם נגיד סה"כ שני חריצים שאפשר להכניס בהם זכרון וכבר תקועים של שניים של 128... למעשה רציתי לשאול איך אני יכול לבדוק עניין זה כל עוד אני מסביר לו את זה בטלפון... בנוסף דבר קטן, איזו תוכנה תגיד לי איזה DDR הזכרון הזה תומך?? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
שלום! היה לי מאוורר של INTEL על המעבד ואתמול החלפתי לCooler Master ושמתי לב שיש לי כבר משחה טרמית על המעבד מהמאוורר הישן וגם על המאוורר החדש (הוא לא בדיוק חדש) והמשחה לא הייתה טריה, האם אני צריך לנגב את המשחה הישנה מהמאוורר החדש ומהמעבד? או שאפשר להשאיר את המשחה הישנה על שניהם ולהרכיב? תודה!
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרונות לאוברקלוק ל-i5 750 שיהיו טובים לאוברקלוק ולא יגבילו אותי, ואני רואה הבדל גדול במחירים- דומינטור עולה למעלה מאלף שקל ל4 ג'יגה, לעומת זכרונות של ג'י סקיל שנראים טוב במחיר של 700. האם שווה להשקיע על זה כסף, או על משהו אחר כמו לוח אם, מעבד, כרטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי מעבד q6600 עם לוח אם p35 d3sl זיכרונות של שתי ג'יגה וכרטיס מסך 8800gt i chil oc האם אני צריך קירור למעבד (לא מתכנן oc) על ספק enermax 400w
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
יש לי במחשב לוח אם מסוג Intel® Q45 Express Chipset אתה יודעים עליו משהו? טוב לא טוב? יש מקום לכרטיס מסך נוסף? ואם לא טוב, יש לכם לוח אם טוב להמליץ לי עליו עד 600 שקל? תודה רבה רבה לעוזרים מראש:]
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי, הביוס על הלוח אם שלי עושה לי בעיות. כל פעם שאני מפעיל את המחשב לאחר שאני מכבה אותו אני צריך לעשות טקס שכולל הכנסה של דיסק bootable , ריסטרט כניסה לביוס auto detect hard disk שמירה והפעלה מחדש ורק אז המחשב עולה לגמרי עד היום זה הסתדר עם הכנסה של הדיסק ואז זה עלה רגיל עכשיו הטקס הגיע לרמות מעצבנות ביותר אז החלטתי לנסות לעשות update לביוס כי לפי הבנתי המועטה אך מספקת שם נירא לי הבעיה כי בשאר הרכיבים(HDD ) אין שום בעיה והם עובדים כראוי, השאלה שלי היא כזאת: הנה הקישור לעידכונים:http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=1860 זהו גם הדגם המדויק של הלוח ואל תשאלו למה אני לא קונה חדש פשוט ככה עכשיו, אם אני אוריד את העידכון האחרון שיצא הוא יכלול …
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד (Asus Zenbook ) יש לו כרטיס זיכרון אחד מולחם ואחד נשלף. אני מעוניין להחליף את ה4GB ל8GB (כרטיס טוב שיעשה תעבודה) אני לא משחק במחשב אבא חשוב לי שיחזיק תוכנות חזקות ואולי 2 מערכות הפעלה. הכרטיס המולחם שלי הוא CL11 , אם אני מכניס לו כרטיס שהוא CL9 זה מומלץ? או שכדאי שיהיה באותה מהירות ? ואני מתלבט בין שלושת הכטיסים האלו? מה מומלץ יותר? 1) http://www.amazon.com/Kingston-HyperX-Impact-1600MHz-HX316LS9IB/dp/B00KQCOTCM/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448438951&sr=1-1&keywords=Kingston+HyperX+8GB+DDR3l 2) http://www.amazon.com/Kingston-Technology-1600MHz-PC3-12800-KVR16LS11/dp/B00CQ35HBQ/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448439300&sr=1-1…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב מסוג S-ATA כי בעתיד אני קונה מחשב חדש ואני רוצה שיתחבר ללוח ... הצורב : LG - DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Interface: S-ATA LightScribe: No ------------------- הלוח אם שלי : הצורב יתחבר ללוח אם שלי..? ד"א ההארד דיסק שלי מחובר על SATA.. ואני רוצה להיות בטוח שזה יתאים..
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היום אני נוסע לקנות אחד מהם... צריך לדעת אבל מה מהם לקנות, הבדל של 50 שקלים ביניהם אז ממש לא משמעותי המחיר. מכאן - http://www.tms.co.il/cat/412/394:1336 Corsair 16Gb Kit (4G X4) CML16GX3M4A1600C9B CL-9-9-9-24 קישור: http://www.corsair.com/vengeance-low...4a1600c9b.html VS. Corsair 16Gb Kit (4GX4) DDR3 1600 CL9 X79 QUAD http://www.tms.co.il/product/10887 אליו אני לא מוצא קישור שאני בטוח בו באתר של corsair. צריך עזרה דיי דחוף לבחור אחד בינייהם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-