מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי kingston 256MB 333MHZ+samsung 256MB 333MHZ. אוקיי, עכשיו יש לי שתי שאלות.... בביוס אני יכול לשנות תזמונים של BUS/DRAM/PCI/AGP הדיפולט שלי היה 4:3:2:1, בהתחלה חשבתי בטיפשותי שזה התזמונים של הזיכרונות....לא משנה, העברתי ל4:4:2:1 שהזכרונות על 153MHZ בערך.....מה זה אומר? ומה אומרים המספרים האחרים מתוך ה4? שאלה שניה.....בדקתי בCPU-Z את התזמונים של הזכונות שלי (מצורף תמונה), ואני לא יודע איך לשנות אותם כדי שיהיו יותר מהירים.....(הבנתי שכמה שהמספרים יורדים זה יותר מהיר?). אז איך משנים אותם? ואיפה? תודה, ומקווה שתעזרו לי עם הבעיה...
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
can a computer make restart because the memory cards arent the same ? i have a gigabyte 7vrxp and 512 mb 333 mhz generic 256 333mhz 2-2-2 crosair 256 333 mhz generic the computer restarts almost every 10 minutes when 2 of the cards are connected but when i work with one card only the computer works fine/ whats the solution ? thanx demulti
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת איך הוא בהשוואה ל 8rda+ Rev 2.1 מכל הבחינות. אם יש למישהו לינק לביקורת בכל שפה שהיא אשמח לקבל
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לוח שיכלול בתוכו כ.קול, כ.מסך נורמלי( שיראו בו סרטים כמו שצריך) וכמובן כ. רשת. לוח שלא יהיה יקר וטוב. המלצות גם ל AMD וגם ל INTEL בבקשה... ורצוי כמובן היכן אני מוצא אותו...
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה. הלכתי לפורום מפרטים והם עזרו לי לבנות את המפרט הזה: pentium 4 2.8c Abit IC7 supetalent case thermaltake 420w אני משאיר את הכרטיס מסך (asus geforce 4 ti4600) ואת ההרדיסק עדיין לא החלטתי על זכרונות! ובזה אני צריך עזרה אז קודם כל המחשב מיועד למשחקים כבדים וOC בינוני עוד שנה-שנתיים. אני צריך זכרונות במקסימום 1000 ש"ח עכשיו הבעיה שלי היא שאני מתלבט אם לקנות 1 ג'יגה זיכרון ממוצע או 512 זיכרון לOC! אם אני אקנה 1 ג'יגה זה ישפר בהרבה את תחום המשחקים? 512 יספיק לי אולי לפחות זמן? מה לדעתכם כדאי? אם אני לוקח זכרונות רגילים נראה לי שאני אקח סמסונג ואם זכרונות לאוברקלוק אז אני חושב שאני אלך על GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3500 Golden Dragon Series Dual Channel …
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
הורדתי האתר הזה (וגם מהאתר של אינטל) את התוכנה החדשה זאת שמראה את הטמפרטורות ומהירות של המאווררים ועוד כל מיני אינפורמציה היה רשום שהתוכנה מתאימה לדגם הזה D865PERL כשניסיתי להתקין את התוכנה היה רשום לי שאפשר להתקין את התוכנה רק עם לוחות שתומכים בIDCC (INTEL DESKTOP CONTROL CENTER) מה זה יכול להיות?!?!?! הוא באמת לא תומך?? אולי זה הביוס או משהו כזה, דריברים אולי?!?! תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
הגרסה הראשונה היא F7 שנותנת תמיכה רשמית במעבדי הפרסקוט והאקסטרים. הגרסה השניה, F8 מתקנת מספר בעיות שהיו בPAT. התקנתי, יש שיפור בביצועים הכלליים. גרסאות הביוס החדשות יצאו גם ל8knxp אולטרה ולגרסאות השניות של הלוחות.
-
אני עכשיו מסדר את המחשב וכול זה והתכנאים לא התקינו לי את הsecure ide הם אמרו שלא צריך את זה... כדאי להתקין את זה או לא? תביאו לי פקודה שמוחקת את המסנגר המזדיין מהמחשב! סעמק מחשב חדש רק התקנתי את השלט של כרטיס מסך וכבר איבדתי את המכסה של הבטריות... תעזרו לי לחפש!
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה 2 הלוחות הבאים: abit nf7 ver2 asus a7n8x-x מי יותר טוב ? האם יש הבדלים רצינים מבחינת איכות ? אני לא יעשה overclocking ומתלבט בין 2 הזכרונות הבאים: samsun 2700 333MHZ 256ddr hynix 2700 333MHZ 256 ddr תודה על כל תגובה
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
מישהוא יודע היכן ניתן לרכוש זכרונות של וינבונד 400 או סמסונג יש שנייה 512
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P4S533-VM ניסיתי להתקין זכרון פנימי של 512 MB במהירות 400MHZ של KINGSTONE.שהתקנתי בסלוט הראשון הכל היה בסדר אח"כ העברתי לסלוט השני כדי לבדוק אותו ומאז אני מקבל צפצוף שגיאה בשני הסלוטים כאשר אני פותח את המחשב.החזרתי בחזרה את הישן 256MB במהירות 133 והוא עובד טוב על שני הסלוטים. אני כבר מיואש!!! רציתי לדעת למה זה קורה?והאם בכלל ניתן לשים בלוח שלי זכרון במהירות מעבר למה שהוא תומך? הלוח שלי תומך עד 333 MHZ לפי מה שאני יודע אבל נאמר לי שמהירות הזכרון יכולה גם לרוץ אחורה אנא תעזרו לי!!! הנה הקישור ללוח שלי: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S533-VM&langs=01
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
אני מחכה כבר המון זמן לדברים החדשים שיגיעו כדי לקנות מחשב חדש אבל מה לעשות שהדברים לא זזים כמו שרוצים... היות והמחשב שלי מתפגר מיום ליום וזה מתחיל לשגע אותי כבר , חשבתי אולי לקנות מחשב עם לוח אם ומעבד הכי זולים (Amd2500+some mobo) ואז עוד כמה חודשים-חצי שנה כשיצאו לוחות אם עם nforce 400 ,עם סליי, DDR 2 וכל השטויות אני ימכור את הלוח והמעבד או שיעביר אותו למחשב הישן (p4-2000) ויקנה מעבד 64 ב 939 עם לוח אם טוב במחירים שפויים ... מה אתם חושבים על הרעיון הזה ? ככה אני יוכל גם להשקיע בכל הדברים האחרים יותר וכו' וגם ככה עדיין אין יתרון משמעותי למעבדי 64 בנתיים (עד שיצאו ישומי 64ביט) כרטיס מסך אני גם לא מחליף בזמן הקרוב יש לי 9800PRO חדש שמספק אותי בנתיים תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב דק מאוד מחבר קרוב רחוק הוא דגם IBM SUB notebook המפרט שלו הוא pentium 3 1.1 מג"צ זיכרון 256 הרדיסק 20 גיגה כולל DVD + צורב רגיל FLOOPY DISK אני רוצה בערך לברר את המחיר ועם המחיר משתלם ידוע לי שלא רשמתי את הדגם ... מכיוון שאין לי את הידע...
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
אני צריך הסבר לגבי 2 דברים 1 מה זה psb parking בתוכנת הביוס והאם היא אמורה להיות enabale או dis 2 מה זה latency time clock ומה אמורה להיות הספרה שם כרגע 32 בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לדעת מתי תהיה השקה מסודרת של הלוחות של DFI עם ה NFORCE3 והסוקט החדש. מה יהיה מחירם והאם עדיף להתנפל עליהם ? או להמתין ללוחות אחרים שיהיו לתשובה, כמו חברות ABIT או שASUS.... בקיצור האם יהיה משתלם לרכוש את הלוח החדש עם ה NF3 ?
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
רובנו מכירים את התוכנה uAMD Tool המאפשרת לחשב את דירוג מעבדים שונים בתדרים שונים. שאלתי היא מה בדיוק הנוסחאות לחישוב הדירוג של כל סוג ליבה? זה מאוד מאוד חשוב לי תודה לעוזרים נ.ב. צריך נוסחא נפרדת למעבדי ה- A64 בעלי 1MB Cache מאלה של ה- 512KB Cache לא?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הרבה פעמים שאני שומע את המילים תזמונים וCAS ואני לא כל כך מבין בזה אני יודע שכמה שהתזמונים נמוכים יותר כך הם טובים יותר חוץ מזה אני לא יודע כלום אז מישהו מוכן אולי להסביר לי? תודה עריכה: ואני יודע שיש אשקול מעלי שמסביר הכל על תזמונים וכל זה אבל הוא באנגלית, והאנגלית שלי היא לא ממש טובה...
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני מחפש רשימה שכתוב בה את המהירות של המעבד נגיד a64 3000 אז אני רוצה לדעת מה המהירות (ghz) שלו אני יודע שכבר נתנו אבל אני לא יודע מה לחפש. בכל מקרה תודה עריכה: בעע לא שמתי לב שיש בטופיק אני ממש מצטער אם מישהו יכול למחוק\לנעול אני אודה לו :-X
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Gigabyte מדגם GA-K8NSNXP nnforce 3 250. יש לי אפשרות ב BIOS לעשות smart fan קראתי על זה בחוברת של הלוח ורשום שזה מפעיל את המאווררים במהירויות שמתאימות לטמפרטורה ומוריד רעשים. האפשרות כרגע מופעלת (ככה קיבלתי את המחשב) השאלה שלי היא כזאת : האם כדיי לבטל את זה ולעשות שהמאוורים יעבדו הכי מהר שאפשר, ואם גם הטמפרטורות ירדו (אני מעריך) או להשאיר את זה מופעל). מעבד amd 64 3200+ clawhammer שיש עליו ZALMAN CNPS7000B-Cu. הטמפרטורות כרגע הם 38-46 במנוחה תלוי עם המזגן פועל כמו רוב הזמן אז זה קרוב ל40 והטמפרטורה במארז 28 עם מזגן ובלי 35. אין לי מושג איך לבדוק טמפרטורה בזמן משחק אז אם אפשר להסביר לי את זה גם אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
רשום שבחבילת ה Powerpack ישנם 8 mini heatsinks ... מישהו יודע במה מדובר.. כי אני לא מצאתי אותם
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם בדקתי את הזכרונות של אח שלי ( הם ב OC ) ונימצאה שגיעה אחת... אבל ראיתי כאן פעם בפורום ששגיאה שהסיומת שלה היא 00 היא לא שגיאה שגורמת ל RESTART... זה נכון ???
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לומר לי מה מיוחד בלוח אם הזה???
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
יש לי לוח של אביט ai7 הבאס המקורי היה עומד על 200 עם שני צמדים של זכרונות במהירות 400 הרץ זוג של סמסונג וזוג של וינבונד 3200 שניהם מעבד 2.4 800 הרץ בהתחלה הלוח היה עומד על באס בסיסי של 200 פתאום הוא ננעל על 204 בגלל שהזכרונות הם לא מאותה חברה אפילו שינוי של 1 יוצר אי תאימות ומקריס את המערכת מה שמאלץ אותי להחזיר את הלוח ידנית ל 200 אבל יש עדיין בעיות מוזרות כמו איטיות האינטרנט פתאום מודיע שאין תקשורת ב local connection ( יש סימן של שני מחשבים עם איקס לידם) סימן שאין חיבור לאינטרנט שאני מכבה ומדליק את המודם הבעייה ניפתרת זמנית ניסיתי עם מודם אחר והבעייה חוזרת עכשיו שטרחתי להסביר את הבעייה איך לעזזל אני מחזיר את הבאז ל 200? האם זה קשור לצריבת ביוס (כי צרבתי אבל הכל הלך בס…
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בביוס של הלוח שלי באופציה הזאת של TOP performance וכאשר אני מפעיל אותה אני מקבל תוספת של 1000! נקודות ב 3D MARK 19521 נקודות לעומת 18500 ! מה שמפתיע אותי שהמגה הרצים של המערכת נשארו אותו דבר ולא נראה שחלק כלשהוא נמצא על אובר קלוק! מה פשר האופציה הזאת ומה היא עושה.. אגב לא מצאתי איזכור שלה בספר הוראות תודה 3000+ AMD 64 1024 TWINMOSS EPOX 8KDAJ3 80 WD 8 JB 9800 PRO SHAPPHIRE POLO 3 IN 1
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-