עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Swimmer,

אני מחפש לוח אם קטן, סטנדרטי[P3 1000], שכל הכרטיסים למינהם צרובים עליו[מעבד, כרטיס מסך, כרטיס רשת], בגודל של 24 על 15 ס"מ לפחות... למודינג חמוד לממיר של Yes

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by Shay2111,

האם זה אפשרי לשחזר את הביוס לגרסה ישנה יש לי לוח של גיגהבייט GA-EX58-UD5 אם עדכון ביוס F13 שמשהוא מוזר בעדכון הזה כשהמחשב עולה יש תרגע שבוא הוא מראה חומרה ואיזה מהירות מעבד וגרסה רק שאני יודע שיש לי מעבד I7 2.66 שלא נמצא באובר קלוק וכשה המחשב עולה הוא מראה שמעבד שלי נמצאה על מהירות 2.80 ובביוס הוא מראה 2.66 ??

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by ticls,

בזמן האחרון אני מרגיש שאני יפיק תועלת מהוספת זיכרון, בעיקר לעריכת וידיאו ומולטיטסקינג, ובאופן כללי האיטיות (הלא קריטית) של המחשב. יש לי שני סטיקים של 1x2GB DDR3 1333Mhz אני רוצה לקנות עוד אחד, הבעיה שקראתי שבמשחקים אני דווקא עלול לאבד ביצועים משום שכרגע זה עובד על דואל צ'אנל ואם יהיה לי 3 סטיקים זה לא יעבוד על הטכנולוגיה הזאת. או משהו כזה. מאחר ו 4 gb מספיק לכל משחק היום אני בעצם פוגע בשימוש העיקרי שלי במחשב עם ה"שדרוג" הזה. אני לא בטוח במה שאני כותב , אשמח להבהרות מלומדות בנושא. תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by amirx19,

אני אמור לקנות בקרוב 4GB ללוח אם המדובר.האם יש זכרונות שהם לא מומלצים ושכדאי להתרחק מהם או שהכל אותו דבר.מדובר על זכרונות 800 .מעט OC מדי פעם לא משהוא קבוע.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by guypld,

מצטער טעיתי בפורום..העברתי...

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by coch,

הופה - עדכון מעניין. http://www.guru3d.com/news-story/amd-ryzen-r7r5-and-r3-processor-line-up-listed.html יש לציין שהמקור עצמו הוא אתר ידוע, אבל אין לזה אישור רישמי. ב Guru מניחים ש "X" שווה ערך למעבדי "K" של אינטל.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום , אני זקוק נואשות למחשב נייד נורמלי - שעובד קצת יותר מהר משלי . ולא נתקע כמוהו . (כעת אני עובד עם atom ) לפי הצרכים שלי יספיק לי intel i3 או i5 אבל הבנתי שמעבדי amd זולים הרבה יותר. האם יש מישהו מהמומחים כאן שיוכל לכתוב לי איזה מעבד ב AMD שווה ערך ל i3/i5 ? תודה מראש, חיים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eido,

היי אני קונה לוח אם P35C DS3R וחשבתי על הזיכרון הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VS2GBKIT667D2&cart=1185746616152205〈=heb מה דעתכם הזיכרון טוב בכלל?

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  9. הדור הבא שיגיע ב- 2019 יביא פקודות עיבוד חדשות למעבדים אינטל / AMD ? שנים מדברים על פקודות AVX-512 ואינטל מביאה חלקים מהסט אך לא כל הסט 1. האם באמת משהו חדש יהיה השנה ששווה לשדרג ? PCI-E 4.0 רחוק מלהרשים ויקח שנתיים עד שיצרנים יוכלו להגיע למהירות שדורש 2. משהו חדש לעיבוד וידאו ?

10. הדגמים הנייחים החסכוניים מאינטל בדרך להכרזה רשמית, עם מנעד מחירים רחב יותר - וללא ליבות חסכוניות במערך בחלק גדול מן המקריםלכתבה

11. שלום לכולם, אני, כמו שכתוב בכותרת, זקוק לעזרה בעדכון הביוס שלי. ובכן, אז מה שעשיתי עד עכשיו זה לבדוק את הדגם המדויק של הלוח אם שלי, (Aopen ax3sp pro) (כן, ישן, אני יודע...) נכנסתי לאתר של Aopen, וחיפשתי עידכוני ביוס... ומצאתי... 7 עדכונים... ובשלב הזה אני קצת הסתבכתי... דבר ראשון שרציתי לדעת זה האם אני חייב להתקין את כולם לפי הסדר? הדבר השני הוא, איך מתקינים? קיבלתי 7 קבצי RAR (אחד לכל עדכון) ובתוך כל אחד יושב קובץ BIN אחד וקובץ EXE אחד... מה אני אמור לעשות? בכל מקרה, מה שאני בעצם מבקש, זה מדריך כמה שיותר מפורט לגבי מה עושים ואיך, מתי, מי נגד מי, כמה כמה... וכו'... תודה מראש לכל עוזר.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  12. אל תהרגו אותי אבל הn-force לא בעייתים? בגלל זה השאלה... תודה ענקית.חבר'ה.

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  13. כן אני יודע שאני מזיין לכם תמוח קצת בזמן האחרון... לא נורא מה דעתכם על הלוח : VIA Mini-ITX EPIA SP13000 SP-13000 CN400 1.3GHz בשביל HTPC? Processor - VIA C3/ VIA Eden EBGA processor Chipset - VIA CN400 North Bridge - VIA VT8237 South Bridge System Memory - 1 DDR266/333/400 DIMM socket - Up to 1GB memory size VGA - Integrated VIA UniChromePro AGP graphics with MPEG-2 decoder /MPEG-4 Accelerator Expansion Slots - 1 PCI Onboard IDE - 2 X UltraDMA 133/100 Connector Onboard Serial ATA - 2 SATA Connectors Onboard LAN - VIA VT6103 10/100 Base-T Ethernet PHY Onboard Audio - VIA VT1617A 6channel AC' 97 codec Onboard TV Out - VIA VT1623 TV Encoder Onboard 1394 - VIA VT6307S …

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by Tsunami,

מה לדעתכם עדיף בהנחה שה-GIGABYTE יותר זול ועם אחריות לשלוש שנים מול שנתיים של EPOX ??? שניהם סה"כ די דומים במפרט...............

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  15. הפריחה המחודשת הנוכחית של מפתחת השבבים מטאיוואן עשויה להפוך את AMD לשותפה חדשה ומפתיעה, אשר תעשה שימוש בטכנולוגיות שלה בכדי לשפר את מעבדיהלכתבה

16. משפחת Alder Lake הניידת הסתפקה עד עתה במעט פחות ליבות עיבוד בהשוואה למקבילה הנייחת שלה - אבל נראה שזה עומד להשתנות בקרובלכתבה

17. Started by Albetron,

יש מידע רשמי על זה?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by IG,

שלום. לאחרונה שמעתי שמועה שאינטל עומדים להוציא מערכת שמתקשרת באמצעות לייזרים- דבר שמחליף את הבאס הקיים ומאיץ את העברת הנתונים בדי הרבה. יש משהו בשמועה הזו או סתם חרטא? (אישית הייתי הולך על חרטא, אבל אני זוכר שלפני איזה שנתיים קראתי שאינטל פיתחו משהו מסגנון... אז יש מצב שזה כבר נכנס לשוק...)

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  19. לפי הווידאו נראה שכן, אבל אני רוצה להיות בטוח שאין כאן קאטץ'. בכל זאת המעבד הוא אינטל אטום, והוא אמור לא להספיק ל-1080P.ושאלה נוספת - האם יש (או אמור לצאת) לוח דומה עם יציאת DVI או HDMI?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  20. שלום. יש לי 512M ואני מעונין להוסיף עוד סטיק אחד כזה, זה המפרט שלי: AMD Athlon 64, 2GHz 3200+ (מה אומר ה3200+?) Abit Kv-8 pro 204MHZ וזה כל המידע שיש לי על הזיכרון: האם אני ארגיש הבדל בביצועים בהוספת סטיק זיכרון? בעיקר בשימוש שוטף (כיום כאשר הFF ואייטונס פועלים ביחד המחשב בקושי זז) האם יהיה הבדל בין הוספת סטיק אחד לבין קנית שניים והחלפת הקיים? (כי הוא נראה לי די מעפן) אם אני מוסיף אחד של 1G בנוסף ל512, יכולה להווצר בעיה? במידה וכן, על אילו זכרונות תוכלו להמליץ לי? (דגם אחד של 512 ואחד של 1G) תודה רבה, דורון

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  21. היי אני מחפש MOBILE XP 2500 או 2600. האם יש איזו חנות (חוץ מ excaliberpc) בארץ או בחו"ל שמוכנה לגלות מה הסטפינג שהיא מוכרת ? האם מישהו קנה כזה מעבד בארץ ? אם כן באיזו חנות ומה קיבלת ? תודה

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  22. המותג של יצרנית השבבים שמוכר לנו בעיקר תודות לדורות רבים ומצליחים של מחשבים שולחניים קטנטנים ממשיך להתרחב - אל עולם הניידים בו החברה תתבסס על שירותיהן של שותפות שיווק על מנת להביא את מוצריה אל ההמוניםלכתבה

23. Started by ToR,

איזה לוח אם אתם ממליצים ל: P4 2.4 Corsair 3000/3200 512mb לוח שייתן אופציה ל OC טוב למעבד וכמו כן שימוש מקסימלי(או יותר) לזכרון. USB2 - חובה Onboard LAN - עדיף אבל לא חובה RAID - עדיף אבל לא חובה FireWire - יהיה נחמד אבל לא חובה S-ATA - יהיה נחמד אבל לא חובה Chipset - המלצה שלכם, רק שייתן אופציה ל OC טוב למעבד וכמו כן שימוש מקסימלי(או יותר) לזכרון( DDR3000/3200) אם אפשר כמה אופציות (ולא, לא IT7-MAX2 , הוא פשוט יקר מדי(1300ש"ח)) פתוח למגוון אפשרויות, רק אם אפשר להסביר למה עדיף את הלוח המסויים בתודה מראש : : :

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by gogober,

האם יש חשיבות לחיבור קווי הבס של הפלופי ללוח האם,בכלל אפשר לחבר אותום הפוך?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  25. שבב ה-Apple M2 Ultra לא הפתיע אף אחד בעצם קיומו - אך עדיין גורם לנו להשתאות לכמה רגעיםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.