מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק להמלצה בין הזכרונות הבאים: כולם ddr 512 mb 3200 cl2.5 1. samsung 2. A-data 3. twinmos תודה
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות זכרונות SDRAM למחשב ישן. כשחיפתי בחנויות המקוונות ראיתי כי יש זכרונות של 8 צ'יפים וזכרונות 16 צ'יפים. במחשב מורכב מעבד סלרון 900. איזה זכרונות אני צריך לקנות לו?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בשיחה עם מישהו, הוא העלה הערה שהלוח Gigabyte k8nf-9 לוח גרוע, ומקרטע, ולא מתאים למשחקים. וביחד גם כל סדרת GIGABYTE. זה נכון? (יש לי לוח GIGABYTE K8NF-9 אבל אני לא נהנה מימנו, בגלל שצריך להחליף אותו.. הוא פגום ואיטי)
-
- 65 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד i3 2100, נכון שהוא ישן אבל מה דעתכם עליו ביחס להיום? יגביל כרטיסים חדשים? אני גם בכללי קונה מחשב חדש בחודשים הקרובים, פשוט נודעתי למשל שמעבד i5 3470 אפשר יהיה לשים עליו כרטיס מסך חדש ולשחק ועדיין ליהנות ומשחקים יעבדו בסדר, היות והוא מרובע ליבות.. אצלי למשל זה גם יכול להיות אפשרי או שבמקרה שלי צריך באמת החלפה לדעתכם? זה נכון שהמעבדים החדשים יחזיקו יותר זמן בשוק מבחינת ביצועים מאשר מעבדים מהדור שלי?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 4 followers
-
-
ראיון עם מהנדס המערכת של קונסולת הדור הבא היפנית מספק לנו אישור רשמי לשימוש בשבבי עיבוד מתקדמים מעידן ה-Zen 2 וה-Navi לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_596&products_id=2511
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום. אני מתכוון לרכוש מחשב (בעצם שניים) עם E6550 (או E6320) תלוי במחיר הכללי. כעת איני זקוק לכרטיס מסך חזק ומספיק לי משולב. האם יש לוח אם עם P35 וכרטיס מסך משולב? תודה
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הרבה פעמים ראיתי ויכוחים בין המחנות של AMD/INTEL שבהם היו תגובות כגון "אל תקנה X, חשבון החשמל שלך יקפוץ פלאים" וכו. הוידאו הבא בא לתת סופסוף מענה לשאלה האם באמת בחירה ב CPU מיצרן X לעומת המתחרה תשפיע איכשהו על חשבון החשמל שלכם. התוצאות יפתיעו את רובכם - מובטח: https://www.youtube.com/watch?v=kbWWQGJcpdQ
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. אני חוזר הבייתה ושומע את המחשב עושה קולות של סירנה משטרה... עכשיו השאלה שלי מה מסמלים הקולות כמו של סירנת משטרה? יש לי AMD 2500 לוח של אפוקס 8RDA3+ V2.1 זיכרון DDR400... מה מסמלים הקולות האלו? אני לא חושב שזה טמפרטורה כי המעבד היה בטמפרטורה יחסית נמוכה 45+-... אז מה הם מסמלים?
-
- 1 תגובה
- 408 צפיות
-
-
http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1862&modelmenu=1 תומך במעבדי QUAD או לא כי באתר רשום - Intel® Core2 Extreme / Core2 Duo Ready
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בהשוואה ל-318mhz עם SLI-DR: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2620&p=10
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לעשות השוואה בין מעבד לכרטיס מסך בכוח עיבוד?? מה יותר חזק? מעבד AMD 4400DC או geforce 7800gt?? אפשר טבלה או משהו להשוות בין כוח עיבוד?
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
איזה מהם הטוב ביותר מבחינת ביצועים במשחקים ותוכנות, שמירת ביצועים לאורך זמן (כך שלא צריך לשדרג מהר מדי), ותאימות עם תוכנות ומשחקים? שימו בצד את נושא המחיר. אני מעוניין לדעת רק לגבי ביצועים, תאימות, ו-FUTUREPROOF. ולנמק. לא סתם לזרוק "קח רייזן, אל תחשוב יותר מדי". תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום. אני ממשיך לנסות וללמוד יותר על כל ה"עניין" הזה.... CPU-Z מראה מכפלה של x4, והמהירות של המעבד יורדת ל 2 גיגה הרץ, כאשר אין פעולות רצות (idle). כאשר דבר מה דורש חישובים [אני מניח], המכפלה עולה ל 16, והתדר מגיע לתדר ה"מקורי" - 3.2Ghz [Phenom II X4 840] שיחקתי קצת ב BIOS, ואחד הדברים ששמתי לב אליהם שם זה ש Cool n Quite היה על Enabled. העברתי ל DISABLE מאז, המכפלה נשארת קבוע על 16, והמהירות על 3.2, גם בעת שהמחשב לא עושה דבר מסוים [idle] האם זאת מהותה של הטכנולוגיה הזאת - ה Cool N Quite??? או שאולי אני מפספס פה משהו? ובואופן כללי - האם להשאיר אותה פעילה או לא? תודה!
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ברשותי מעבד מסוג Pentium 4 northwood C במהירות שעון של 3.0GHz עם קירור מקורי של אינטל טמפרטורת המעבד הממוצעת היא 55 מעלות אך במקרים קיצוניים מגיע המעבד גם לטמפרטורה של 70 מעלות זה תקין או שישנה בעיה במערכת שלי?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנוגע לכרטסי הקול הנ"ל: 1.האם עדיך להשתמש בכ.קול המובנה בלוח או לקנות את הכ.קול החיצוני(AUDGUY VALUE 7.1)? 2.למי יהיו ביצועים יותר טובים?(בX-530) 3.האם יש לוח אם יציאת/כניסת S/PDIF ? 4.האם יש לכ.קול המובנה דריברים לשליטה בנפרד על כל רמקול? תודה לעוזרים, עריכה: מנהלים,אם זה הפורום הלא מתאים לשאלה זאת אז אנא ממכם תעבירו אותה לפורום המתאים ואל תנעלו,תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה טוב יותר בשבילי (ובכללי).
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי מספר לוחות זולים לתקציב שלי רציתי לדעת מה עדיף מבינהם? 1 Gigabyte GA-AB350M-DS3H V2 2 Gigabyte B450M DS3H 3 Gigabyte B450 AORUS M מה מהם עדיף השימושים זה כמו הכל משחקים שירים סרטים מחשב שצריך לעבוד 10 שעות ביום לפחות...
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
פעם הייתי עמוק בענייני מחשבים היום כבר אין לי זמן לקרוא ולהתעדכן.אני מלמד איזה בחור מחשבים ועכשיו הוא החליט על שדרוג.הוא עושה הרבה מאוד קידודי וידאו והוא צריך מעבד חזק.אני די בטוח שנלך על איי אם די אבל אני כבר לא יודע מה טוב מה חדש וכל השאר. אני צריך המלצה על המעבדים החזקים יותר בשוק היום ועל לוחות אם שמתאימים להם.אין צורך ביכולות המהרה רק מקום להרבה זיכרון מהירות ואמינות.יציבות מאוד חשובה ואמינות שלא יהיו הרבה תקלות. אם מישהוא יכול לעזור לי זה יחסוך לי הרבה עבודה שחורה.. תודה מראש DEMULTI
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יכול להיות מצב שלוחות אם כמו a-bit או asus או gigabyte של היום יוכלו לתמוך במעבדים של ה"מחר" של amd , ז"א האם הם יכולים לתמוך במעבדים שייצאו עם תמיכה ב-ddr2 או שזה מצריך קניה של לוח אם חדש???
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קראתי שלמעבדי SB מומלץ לעבוד במתח של לא יותר מ1.5 ורציתי לדעת אם הזכרות האלו http://tms.co.il/product/10059 מתאימים? ואיך הם יתפקדו בOC?
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
תראו את המפרט שלי בחתימה. זאת אומרת שכל החלקים שלי די טובים ומתקדמים. אז אני רוצה לקנות לוח ומעבד חדשים. האם כדאי לחשוב על הכיוון של AMD 64 BIT? יש לאסוס לוחות של AMD 64? כי אני ממש כל החיים הייתי רק עם אינטל. או שהאפשרות השניה זה שאני מביא לוח אם של ABIT-IC7 לוח מאוד טוב ודי יקר למי שמכיר ב400 שקל. ואני נותן את הלוח והמעבד שיש לי עכשיו מוסיף 300 שקל ומקבל פרסקוט 2800 ויש לי מחשב חדש ב700 שקל. מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 לוחות האם האלו ? Asus P6T Deluxe V2 ל- Asus P6TD Deluxe תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כמה סטיב נהנה להתעלל ולהביך את הכחולים, משהו. כמה עדכונים מעניינים לגבי מכירות מוצרים לפי מותג/דגם - שווה הצצה:
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
האם לפי התמונה המחשב לא מנצל את כל יכולת הזיכרון ואם לא מה לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-