עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lmlm,

איזה משהו מיפן בדק שני מעבדי Clovertown (שני מרובעי ליבה) בלוח Supermicro לעוד בדיקות: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=111251 Clovertown הוא מעבד לשוק השרתים

2. Started by abcdjkh,

מה מבינהם עדיף יותר? GIGABYTE GA-P35-DS3 ASUS P5K (QUAD READY) INTEL P35 FSB 1333MHZ HD AUDIO GBL

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! יש ברשותי מעבד AMD Athlon 64 3700, אני מעוניין לרכוש משחה טרמית עבורו (האורגינלית כבר נהרסה) איך איני יודע מה המשחה שהכי תתאים למעבד שלי. בבקשה תייעצו לי ! תודה !

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  4. שלום, יש לי בבית 2 זכרונות... שניהם DDR2 מחברת Geil. אחד הוא 1GB 800Mhz Cl4 והשני הוא גם 1GB אבל הוא 667Mhz CL5. לזה עם ה667 יש קירור מובנה שהגיע איתו בצבע כסוף שמכסה את כולו... אני רוצה להעביר את הקירור לשני... מי שמכיר הזכרון היותר טוב הוא מסדרת הדרגון פייר (ניראה לי ככה קוראים לו...) ומוזר שדווקא הגרוע יותר מגיע עם קירור... האם הקירור יתאים?? אם כן איך עושים את זה? ועוד שאלה קטנה... יש לי לוח Abit IB9... האם הוא תומך בזכרון הדרגון פייר 800Mhz CL4 ? זה דחוף.. תודה.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by yair.,

מה עדיף? Micron DDR 512MB PC3200 400Mhz או 512MB A-DATA DDR 400 דרך אגב הזמנתי כבר את כל המחשב נשאר לי רק ללכת לקנות את הזכרונות

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by brum,

שלום. אני בטוח שיש כאן הסבר באיזשהו מקום אבל לא מצאתי... :s05: בלוח שבו DUAL CHANNEL - מה ההבדל בין כשמחברים 2 סטיקים של 256 לבין כשמחברים אחד של 512. במה ועד כמה יתבטא ההבדל (באופן תאורטי ובאופן מעשי) ? אשמח לקבל תשובה . תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 515 צפיות
  7. יש לי את התוכנה EVEREST אבל היא לא ממש נותנת מידע איך אני יכול לדעת? זה מה שהיא נותנת לי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 683 צפיות
  8. שמעו זה ממש דחוף לי עד 700 שקל ככה (לא חובה לבזבז הכל) איזה לוח הכי טוב לאינטל??? ? אני חשבתי על ה IA7 מה אתם אומרים פשוט הוא בא עם ה uguro אז אני חושב שהוא יותר משתלם מה אתם אומרים ממש דחוף!

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by yehielio,

אני זקוק להמלצה בין הזכרונות הבאים: כולם ddr 512 mb 3200 cl2.5 1. samsung 2. A-data 3. twinmos תודה

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by Dubek,

שלום. אני צריך לקנות זכרונות SDRAM למחשב ישן. כשחיפתי בחנויות המקוונות ראיתי כי יש זכרונות של 8 צ'יפים וזכרונות 16 צ'יפים. במחשב מורכב מעבד סלרון 900. איזה זכרונות אני צריך לקנות לו?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by RayZ,

בשיחה עם מישהו, הוא העלה הערה שהלוח Gigabyte k8nf-9 לוח גרוע, ומקרטע, ולא מתאים למשחקים. וביחד גם כל סדרת GIGABYTE. זה נכון? (יש לי לוח GIGABYTE K8NF-9 אבל אני לא נהנה מימנו, בגלל שצריך להחליף אותו.. הוא פגום ואיטי)

• 65 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. יש ברשותי מעבד i3 2100, נכון שהוא ישן אבל מה דעתכם עליו ביחס להיום? יגביל כרטיסים חדשים? אני גם בכללי קונה מחשב חדש בחודשים הקרובים, פשוט נודעתי למשל שמעבד i5 3470 אפשר יהיה לשים עליו כרטיס מסך חדש ולשחק ועדיין ליהנות ומשחקים יעבדו בסדר, היות והוא מרובע ליבות.. אצלי למשל זה גם יכול להיות אפשרי או שבמקרה שלי צריך באמת החלפה לדעתכם? זה נכון שהמעבדים החדשים יחזיקו יותר זמן בשוק מבחינת ביצועים מאשר מעבדים מהדור שלי?

13. ראיון עם מהנדס המערכת של קונסולת הדור הבא היפנית מספק לנו אישור רשמי לשימוש בשבבי עיבוד מתקדמים מעידן ה-Zen 2 וה-Navi לכתבה

14. Started by giloman,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_596&products_id=2511

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by tberger,

שלום. אני מתכוון לרכוש מחשב (בעצם שניים) עם E6550 (או E6320) תלוי במחיר הכללי. כעת איני זקוק לכרטיס מסך חזק ומספיק לי משולב. האם יש לוח אם עם P35 וכרטיס מסך משולב? תודה

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  16. הרבה פעמים ראיתי ויכוחים בין המחנות של AMD/INTEL שבהם היו תגובות כגון "אל תקנה X, חשבון החשמל שלך יקפוץ פלאים" וכו. הוידאו הבא בא לתת סופסוף מענה לשאלה האם באמת בחירה ב CPU מיצרן X לעומת המתחרה תשפיע איכשהו על חשבון החשמל שלכם. התוצאות יפתיעו את רובכם - מובטח: https://www.youtube.com/watch?v=kbWWQGJcpdQ

17. Started by stas12,

שלום. אני חוזר הבייתה ושומע את המחשב עושה קולות של סירנה משטרה... עכשיו השאלה שלי מה מסמלים הקולות כמו של סירנת משטרה? יש לי AMD 2500 לוח של אפוקס 8RDA3+ V2.1 זיכרון DDR400... מה מסמלים הקולות האלו? אני לא חושב שזה טמפרטורה כי המעבד היה בטמפרטורה יחסית נמוכה 45+-... אז מה הם מסמלים?

• 1 תגובה
    • 421 צפיות
  18. Started by Da7kStar,

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1862&modelmenu=1 תומך במעבדי QUAD או לא כי באתר רשום - Intel® Core2 Extreme / Core2 Duo Ready

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by qpalzm,

בהשוואה ל-318mhz עם SLI-DR: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2620&p=10

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  20. האם זה אפשרי לעשות השוואה בין מעבד לכרטיס מסך בכוח עיבוד?? מה יותר חזק? מעבד AMD 4400DC או geforce 7800gt?? אפשר טבלה או משהו להשוות בין כוח עיבוד?

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  21. איזה מהם הטוב ביותר מבחינת ביצועים במשחקים ותוכנות, שמירת ביצועים לאורך זמן (כך שלא צריך לשדרג מהר מדי), ותאימות עם תוכנות ומשחקים? שימו בצד את נושא המחיר. אני מעוניין לדעת רק לגבי ביצועים, תאימות, ו-FUTUREPROOF. ולנמק. לא סתם לזרוק "קח רייזן, אל תחשוב יותר מדי". תודה.

22. שלום. אני ממשיך לנסות וללמוד יותר על כל ה"עניין" הזה.... CPU-Z מראה מכפלה של x4, והמהירות של המעבד יורדת ל 2 גיגה הרץ, כאשר אין פעולות רצות (idle). כאשר דבר מה דורש חישובים [אני מניח], המכפלה עולה ל 16, והתדר מגיע לתדר ה"מקורי" - 3.2Ghz [Phenom II X4 840] שיחקתי קצת ב BIOS, ואחד הדברים ששמתי לב אליהם שם זה ש Cool n Quite היה על Enabled. העברתי ל DISABLE מאז, המכפלה נשארת קבוע על 16, והמהירות על 3.2, גם בעת שהמחשב לא עושה דבר מסוים [idle] האם זאת מהותה של הטכנולוגיה הזאת - ה Cool N Quite??? או שאולי אני מפספס פה משהו? ובואופן כללי - האם להשאיר אותה פעילה או לא? תודה!

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by nondos,

ברשותי מעבד מסוג Pentium 4 northwood C במהירות שעון של 3.0GHz עם קירור מקורי של אינטל טמפרטורת המעבד הממוצעת היא 55 מעלות אך במקרים קיצוניים מגיע המעבד גם לטמפרטורה של 70 מעלות זה תקין או שישנה בעיה במערכת שלי?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by deyv,

יש לי כמה שאלות בנוגע לכרטסי הקול הנ"ל: 1.האם עדיך להשתמש בכ.קול המובנה בלוח או לקנות את הכ.קול החיצוני(AUDGUY VALUE 7.1)? 2.למי יהיו ביצועים יותר טובים?(בX-530) 3.האם יש לוח אם יציאת/כניסת S/PDIF ? 4.האם יש לכ.קול המובנה דריברים לשליטה בנפרד על כל רמקול? תודה לעוזרים, עריכה: מנהלים,אם זה הפורום הלא מתאים לשאלה זאת אז אנא ממכם תעבירו אותה לפורום המתאים ואל תנעלו,תודה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Impact,

בקרוב אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה טוב יותר בשבילי (ובכללי).

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.