עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני דיברתי פההרבה בפורום על ה Q9450 ואמרו לי לחכות אז מחכה כפי שהבנתי יצאו עכשיו מרובעים חדשים וכפולים {יכול להיות שאני לא מבין... תודיעוני} בכתבה שקראתי פה הבנתי שהמעבד הנ"ל עומד לצאת מהשוק ביגלל החדשים א"כ מה המעבד הכי מישתלם אם אני קונה תוך שבועיים-חודש מחשב עדיף לחכות כמה שיותר ביגלל הכרטיסי מסך גם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  2. שלום לכולם, אני חדש בפורום ואשמח לקבל את עזרתכם היות והידע שלי בחומרה הוא דל, אשמח לקבל את עזרתכם בשאלה הדי בסיסית שלי: כרגע יש לי AMD64BIT שרץ על לוח אם מסוג Albatron K8X800 Pro 2 עם סטיק זיכרון דואלי יחיד של 512RAM PC3200 R2 מסוג OCZ. אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512mb למחשב, כאן מגיע תורכם. אני רוצה לדעת במה אני צריך להתחשב בקניית סטיק הזיכרון החדש? כלומר, אני לא רוצה שהתזמון של הזיכרון הישן שלי היפגע והאיכות של הזיכרון (הבנתי ש OCZ היא חברה מעולה) תשאר גבוהה גם כן.... איזה זיכרון כדי לי לקנות? אותו זיכרון בדיוק? כמו כן רציתי לשאול אם תהיה לי בעיה להריץ את הסטיק הנוסף בדאול צ'אנל? הלוח שלי תומך ב 2 ערוצים דואלים ו 2 SDRAM לא? מודה לכם מקרב לב!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by shanibh,

היי, חיפשתי לוח ונראה שהלוח הנ" נראה משתלם תקציבית וביצועית, למרות שאם קיים משהו בשוק שנותן מענה יותר חזק, אולי ישתלם להוסיף עוד 200-300 ש"ח, מה אתם אומרים? בעיקרון הלוח כנראה יאכלס את ה(תלוי בתשובות בתרד הקודם ;D) : Q6700 או Q6600 או E6850 תודה

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  4. ב"ה שלום חברים 2 לוחות חדשים מבית פוקסקון הגיעו לארץ ע"י היבואן "לייף מחשבים" והם : FoxConn P9657AA-8EKRS2H הלוח מבוסס ציפסט 965P שתומך בכל סוגי מעבדי CORE 2 ו ICH8R שתומך בכל סוגי ה RAID הבאים 0, 1, 5, 0+1, JBOD ומחירו יהיה החל מ 700 ש"ח עד 800 ש"ח. FoxConn 975X7AB-8EKRS2H הלוח מבוסס ציפסט 975X שתומך בכל סוגי מעבדי CORE 2 ו ICH7R שתומך בכל סוגי ה RAID הבאים 0, 1, 0+1, 5 ומחירו יהיה החל מ 1,150 ש"ח עד 1,300 ש"ח. 2 לוחות נוספים מבית אלבטרון הגיעו לארץ ע"י היבואן "רוסטק" והם : Albatron PXP965 הלוח מבוסס ציפסט 965P שתומך בכל סוגי מעבדי CORE 2 ו ICH8 שלא ממש תומך באופצית ה RAID לצערנו כמו ICH8R מה שמהווה חיסרון ללוח זה ! ומחירו יהיה החל מ 750 ש"ח עד 900 ש"ח. Albatron PX975X …

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  5. ללוח הזה יש שני סלוטים של PCI-E רציתי לדעת אם יש דרייברים פרוצים שיאפשרו SLI והאם אני צריך SLI BRIDGE כדי לאפשר SLI אני חיפשתי קצת בפורומים אחרים אמרו שיש דבר כזה למרות שאף אחד עוד לא בדק בעצמו .... עריכה: מצאתי את הדרייברים הנחוצים , וזה ממש הופך אותו ללוח של SLI , אפשר לחשוב שהחריץ השני עם X4 מגביל אבל בהשוואה עם מערכת דומה ולוח SLI "תקני" אין הרבה הבדל , כמובן שצריך SLI BRIDGE כמו בכל SLI כדי לקבל את המקסימום וזה אפשר להשיג בקלות מ EBAY ...

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  6. החלטתי לתרום חלקים של מחשב/ ציוד היקפי לאנשים שבאמת צריכים/ זקוקים ואין להם אפשרות כספית לקנות..

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  7. Started by rtyrty22,

למרות שאמרתם רבעון רביעי האם יש תאריך השקה ברור ?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by X1000P,

קניתי מחשב חדש! יש לי עכשיו בעיה בכרטיס מסך יש הרבה איבותים ויש לי בעיה עם העכבר אז יום שלישי אני נותן לחנות את המחשב!! אז בPCMARK04 קבלתי 1400 נקודות בערך זה בסדר לזיכרון הזה samsung 512 ddr 400mhz pc3200 :-[ רק תגידו לי כמה עם זיכרון כמו שלי אני צריך לקבל נקודות בערך ! :-[

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  9. crosair ddr2 2048mb (1024mbx2) 667mhz cl5 או g.skill ddr2 2048mb (1024mbx2) 800mhz cl4 מה יותר טוב מיבניהם ומה ההבדלים? ואם יש משהו יותר טוב במחירים האלה? תודה רבה אנשים

10. גרסה הנדסית מוקדמת של דגם ה-Ryzen 7 5700G נבחנת לראשונה - ומציגה שיפורים דו-ספרתיים בהשוואה לדגמי Ryzen 3000 מקביליםלכתבה

11. אני משחק Metro 2033 Redux על גרפיקה LOW. אני משתמש בתוכנת Core Temp לניטור טמפ' התקנתי 4 מאווררים חדשים ובדקתי את כיווני האוויר (3 מכניסים אוויר ואחד מוציא + עוד אחד שמכניס אוויר לצלעות קירור של המעבד) ניקיתי את המעבד והחלפתי משחה טרמית, גודל אפונה. טבעי שהמעבד מגיע לטמפ' כאלה? אולי צריך להחליף? לשדרג?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. המפרט: מעבד: [url=https://tms.co.il/intel-core-i7-13700k-1700-tray]Intel Core i7 13700K / 1700 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 1536 קירור למעבד: [url=https://tms.co.il/coolermaster-masterliquid-ml240l-v2-rgb-liquid-cooler]CoolerMaster MasterLiquid ML240L V2 RGB Liquid Cooler[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 254 לוח אם: [url=https://tms.co.il/asus-rog-strix-b760-i-gaming-wifi-m0eay0]Asus ROG STRIX B760-I GAMING WiFi[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 895 זיכרון: [url=https://tms.co.il/corsair-vengeance-rgb-ddr5-32g-7200-cl34]Corsair DDR5 32G (2x16G) 7200 CL34 Vengeance RGB[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 764 מארז: [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=101637]מארז מחשב Antec …

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  13. Started by blabla2002,

היי קניתי זכרונות של סמסונג והחלפתי מtccc ל uccc האם אם טובים מקוד של הזכרונות הם k4h510838c

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  14. אני פשוט לא מצליח... לא מוצא פתרונות... נמאס לי... עזרה...

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  15. שלום, קיבלתי היום לוח mATX מבוסס NF2 תוצרת Albatron,דגם KM18G Pro,הלוח הותקן עם דיסק קשיח חדש,ובעת ההפעלה הראשונית אני מגיע למסך שבו רשום nVidia Boot Agent,לאחר מכן רשום Boot from CD,ואז הוא רושם שמבחן המדיה נכשל,ושצריך לבדוק את הכבל... לאחר כמה שניות הוא רושם שצריך להכניס את דיסק הבוט וללחוץ Enter,מה שמחזיר אותי לאותה נקודה. עזרה plz... תודה מראש. *הדיסק הקשיח תקין.

16. אוקיי.. הרכבתי כבר מפרט והשאלות פה הם כמה vs ברכיבים שציינתי... אז נתחיל מעבד: intel core 2dou e720 box vs intel conroue p4 e830 ספק כוח: delta 400w vs ezcool 500/zomax 500 זיכרון: mushkin ddr2 2048mb (2x1024) 800mhz cl-5-5-15 sp vs pc800 kingstone 2x1gb כרטיס תצוגה: palit nvidia geforce 9600gso sonic 384mb pci vs geforce 960gt 512mb ddr3 באדום אלו השידרוגים שאני רוצה לעשות...אנ ימקווה שרשמתי את השמות נכון... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  17. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  18. אינטל מדווחת על עוד רבעון כלכלי מוצלח למרות כל האתגרים - ומכריזה על יעד (רחוק יחסית) שאמור להיות הסופי בהחלט לבואם של דגמי הדור הבא לכתבה

19. חיפשתי וחיפשתי ובדקתי וחיכיתי ו ... קדחת. נאדה. זיפ. כלום. יש למישהו מידע בעניין ? תודה.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  20. מעבדי Ice Lake מודרניים עם חיבורים מודרניים מצפים לכם בדור החדש של הטאבלט המתקדם - שבוחר לשמור על העיצוב המוכר שלו מהשנים הקודמות לכתבה

21. Started by sambusak,

יש לי P4 1.7 סוקט 723 עם זכרונות RDRAM לוח אם: אינטל GB850 שלא ניתן לבצע עליו OC האם יש לוח מומלץ ל OC למעבד מהסוג הזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בסקירה זאת אנו מביטים על אחד מלוחות האם הטריים מבית MSI בשביל לדעת האם הוא שווה את הכסף שלכם, או שאולי יש אפשרויות משתלמות יותרלכתבה

23. Started by ymss69,

החלטתי לשדרג את המערכת שלי לאחד מהמעבדים החדשים+זכרון, ומהחלקים שאני יוציא ממנה אני ירכיב מערכת נוספת- אז אני צריך לוח אם לD920 וזכרונות, תקציב 900 שקל-חובה כרטיס מסך מובנה! או להכניס גם כרטיס מסך (אפשר גם 6200 יותר מפיפא המחשב הזה לא יריץ).

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  24. Started by Radeon38,

שלום אני מחפש לוח אם מבוסס AMD (מעבד ) אבל מכיוון שיש לי חומרה בכרטיסים אני צריך אותו לפי המפרט הבא SLI - סלוט אחד X16 וסלוט אחד X8 - כרטיס מסך ובקר רייד 3 PCI כרטיס קול 1212M לוכד וידאו PCI סלוט אחד PCX הקטן לכרטיס רשת אלחוטי של אביט (מה שחולק מתנה לפני שנה בהגרלה) האם יש היום לוחות עכשווים עם כל הסלוטים האלה. עברתי באתרי היצרנים.כבר אין היום SLI כל כך.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  25. שלום! אני מעוניין לקנות לוח אם מעבד וזכרונות כבסיס למחשב חדש. מעוניין במעבד IB i5 ובזיכרון איכותי ככל שניתן. לא יבוצע OC ואני בספק אם אכניס כרטיס מסך לחבילה. בינתיים הוא לא מיועד לגיימינג אלא רק למולטימדיה. הכיוון שלי הוא מעבד כמו 2500 i5, אם קיים דגם IB מקביל. אני מעוניין שלמחשב יהיו ביצועים גבוהים אך לא מוגזמים לצרכים שלי. יש דעות שה-IB גרועים ביחס ל-SB. האם זה ברמה שכלל לא משתלם לקנות IB? לגבי לוח האם קצת קשה לי להחליט על הצ'יפסט בגלל החדשים שנכנסו וכל הטכנולוגיות של אינטל שנתמכות בהם, אם הן נחוצות או לא. אשמח אם מישהו יעזור לי לשפוך קצת אור על הנושא. תקציב לא מוגבל אך אין לי כוונה להוציא יותר ממה שנחוץ (עם עדיפות לרכיבים איכותיים גם אם יקרים מעט). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים