מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יצאו לאחרונה המון המון מעבדים pentium d/m/core2/965 amd /FX60/2X ועוד ועוד אז מה הוא היום המעבד הטוב ביותר? ואם אפשר לדעת מה מחירו של המעבד הטוב ביותר
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
מה אמורה להיות מהירות השעון של מעבד AMD 3000+ 64 Bit
-
- 10 תגובות
- 603 צפיות
-
-
זה המפרט שלי כרגע: המחשב מיועד לגיימינג. בעיקר לשחק World of Warcraft בריידים של 20 אנשים, על (בתקווה) הגדרות Ultra (ההגדרות הכי גבוהות). כמובן שבלי קשר אני אשמח לשחק פה ושם גם משחקים אחרים, בין היתר חדשים שייצאו, אבל ההתמכרות העיקרית שלי היא ל-WoW. השאלה שלי היא כמה משפיע הלוח אם על הביצועים של המחשב והאם יש סיבה לקנות לוח אם יקר שכזה אם כל הדרישות שלי ממנו הן להיות מסוגל להגיע עד ל-16gb RAM ושהכל יתחבר אליו ויעבוד כמו שצריך? אני לא הולך לעשות OC, לעשות CF או SLI או שום דבר מיוחד שכזה. לא יהיה עדיף להוסיף 100 שקלים על לקחת את המעבד i5 4690 ולרדת בלוח אם למשהו פשוט יותר (כל האלה שהם צ'יפסט B85)? בנוסף, האם בכלל ההבדל בין i5 4590 ל-i5 4690 מצדיק 100 שקלים? תודה רב…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל יש לי כמה שאלות: 1. מה ההבדל בין Dual core ל Core 2 Duo 2. האם ליבה כבולה משמע כפול במהירות כלומר אם יש לי 2.5GHZ זה בעצם 5GHZ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ראיתי שבחו"ל מחירו ירד ב 16% וגם של שאר המעבדים, מישהו יודע מתי זה יתעדכן?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש מחר כנראה בksp אני קונה 2GB של זכרון 800Mhz השאלה שלי היא האם זה משנה מאיזו יצרנית אני קונה: Smasung או Transcend (היותר זולות) או Kingston (קצת יותר יקר)? על Transcend בכלל לא שמעתי, Samsung מוכרת אבל לא שמעתי עליה בתחום הזכרונות, ו kingston היא טובה... האם שווה להתפשר על כמה עשרות שקלים? שאלה נוספת: יש לי אפשרות לקנות גם זכרון אחד של 2GB של Transcend מה עדיף זכרון אחד של 2GB או שניים של 1GB כ"א??
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ואם יש לי כרטיס מסך לא משהו, ולוח אם גם כן לא משהו, מה כדאי יותר להחליף בשביל ביצועים יותר טובים בגיימינג? נ.ב בבקשה בלי התגובה (המתבקשת :-[ ) "תחליף את שניהם... נכון לעכשיו אני יכול להחליף רק אחד משני החלקים.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה קצת (קצת? הרבה) נאבית: האם מתוכנן עידכון ביוס ללוח מדגם Gigabyte 965G-DS4 שיאפשר תמיכה במעבדים עם FSB גבוה יותר? האם דבר כזה אפשרי בכלל (אני יודע ש-ASUS עשתה זאת, אבל לא שמעתי על GIGABYTE)? תודה רבה, דביר.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בונה כרגע מפרט מחשב שמתבסס על מעבד INTEL CORE I5, ולוח-אם INETL DP55WG. בהשוואה במספר חנויות נתקלתי שני סוגים של המעבד המדובר: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX ו- INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – TRAY אשמח אם מישהוא יוכל להאיר את עיני להבדלים ביניהם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה: האם מעבד AMD ATHLON 64 X 2 4200 בהכרח יותר טוב ממעבד AMD ATHLON 3800 64 X 2 ?
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
קניתי מארז חדש והעברתי את לוח האם לשם. מסתבר שבמארז החדש הכפתור של הריסט, הפאוור וכל הפרונט פאנל מתחבר בצורה שונה מאיך שהם התחברו קודם. יש לי על הלוח-אם (דגם MX-03 של Dell) כניסה שחורה רחבה של 2 שורות של 17 פינים כל שורה שבשורה אחת באמצע חסר פין. איך אני יודע איפה בכניסה השחורה אני מחבר על חוט של הפרונט-פאנל?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שאני קצת חופר בנושא אבל לא קיבלתי את התשובות שלי מהנושא הקודם - ( אולי הוא לא היה ממוקד מספיק ) , אז הנה סיבוב שני למי שלא הספיקה לא החפירה הקודמת : אני זקוק למעבד, המעבד שלי קיום הוא CELRON 3GHZ ( טוב נכון ) , ואני רוצה לשדרג אותו, אז כמו שאמרתי בכותרת, עד 300 ש"ח נראה לי סביר. הלוח אם שלי זה Gigabyte GA8L915P - Duo PRO שתומך רק PCI-1 . * חשוב להדגיש שאני משחק רק שני משחקים - COD4 &5 ששניהם רצים על אותו מנוע גרפי ככה שיש להם אותן דרישות, אני כנראה יקנה את הכרטיס מסך שהמליצו לי עליו בפורום כרטיסי מסך - HD2600XT. אני רוצה שהמעבד יהיה תואם לו, כלומר שלא יווצר צוואר בקבוק אז מה ההמלצות שלכם? עוד שאלה: איזה מעבד יותר חזק CELRON 3GHZ א…
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הרבה פעמים שאני שומע את המילים תזמונים וCAS ואני לא כל כך מבין בזה אני יודע שכמה שהתזמונים נמוכים יותר כך הם טובים יותר חוץ מזה אני לא יודע כלום אז מישהו מוכן אולי להסביר לי? תודה עריכה: ואני יודע שיש אשקול מעלי שמסביר הכל על תזמונים וכל זה אבל הוא באנגלית, והאנגלית שלי היא לא ממש טובה...
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
קראתי בנעוץ ובעוד פורומים שהלוחות החדשים תומכים במעבדים עתדיים.ועדיין זה לא מובן לי.או שלא הבנתי נכון.מה הכוונה מעבדים עתדיים? עד כמה שנים זה יתמוך? ואיך זה משתנה בין שאר הסוקטים למשל 750 620 וכו.האם אני אוכל לחבר ללוח שלי את המעבד שיצא בעוד 4 שנים?. יש לי לוח gigabaite: soket 750 p55 ud3 .תנו לי קצת מידע.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
האם צריך לעשות לו oc במשחקים כמו grid bioshock וכו או שאפשר לשחק בלי oc והם יפעלו חלק.. עם כרטיס מסך 4850hd ו2 ג'יגה זיכרון ודרך אגב איך בכלל עושים oc?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Abit IS7/IS7-E/IS7-G האם כרטיס מסך RADEON 9550 יתאים ללוח שלי?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. מעבד:i5-2500k. מערכת הפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT. כרגע מותקן אצלי זיכרון RAM,בנפח כולל של (8GB (4*2GB=זיכרון DDR3 1600MHZ DUAL CHANNEL (הזיכרונות הישנים). בביוס מוגדר הזיכרון על מצב XMP. הזיכרונות הישנים:CL7,החדשים:CL8. לוח האם שלי תומך בנפח זיכרון של עד 32GB. בדקתי,והזיכרונות החדשים נתמכים ע"י לוח האם שלי. הזיכרונות החדשים גם כן DDR3 1600MHZ. האם לפני הגדלת נפח הזיכרון ל(16GB (4*4GB,צריך לשנות משהו בביוס לפני כן? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הוא קונה מעבד AMD ATHLON XP 2800 לוח אם ABIT NF7-S2 זכרון GEIL 256 MB BLUE PC3200 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=248_574&products_id=6960 והוא לא רוצה לקנות דיסק קשיח חדש בגלל בעיות תקציב והוא רוצה לדעת אם המחשב החדש יתמוך בדיסק הקשיח הישן(20GB)
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת+מבקש לצרף הוכחה,ו/או ניסיון מוצלח של בעל לוח אם כמו שלי עם סידרת זיכרונות אילו. תודה רבה מאוד מראש.
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להזמין מחשב בשבוע שבועיים הקרובים. ויש לי שאלה לגבי שתי סוגים של זיכרונות. הראשון זה של A-DATA 2×8 cl16 2400 ב670 שקלים. והשני זה של G.Skill Ripjaws 2×8 cl15 3000 במחיר של 790 שקלים. השאלה היא, האם שווה לי לשלם את הפרש של ה120 שקל. בשביל הזיכרונות היותר יקרים ואם יהיה ביכלל הבדל בביצועים וכו' ? אשמח לתשובה עם הסבר למה כן או למה לא . תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי על הכתבות שיש בדביק ובכל זאת הסתבכתי מה ההבדל בין CL2.5 ל CL3 ? הבנתי שככל שזה יותר קטן זה יותר טוב, אבל בפועל יש הבדל רציני ? והאם שווה להוסיף 90 שקל ולקנות את ה 2.5 או פשוט לחסוך 90 ולקנות 3 ? ועוד שאלה איך הלוח ?ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II? ? הוא יותר טוב מ-?GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) ? לפי ההשוואה שלי הabit תומך ב sata2 וה hyper transport של הgigabyte הוא 1600 לעומת ה abit שהוא 2000
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה:מה ההבדל בן dual core ל core 2 due? לא הבנתי מה ההבדל בינהם שמעתי שאולי זה ה bit בכל אחד מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה ההבדל גם בביצועים והאם ההפרש משמעותי תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, ישנם 2 לוחות אם של Gigabyte: 1. GA-MA785GM-UD2H 2. GA-MA785GM-US2H מה ההבדלים בניהם ? כי המפרט שאני הולך לקנות הוא: 1. AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 2. GA-MA785GM-UD2H , יחידות 1 3. מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 4. OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 5. WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1 6. ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver , יחידות 1 7. כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE Kit, יחידות 1 וכמו שאתם רואים לוח האם הוא מגרסא של DDR2 ובחנות אומרים של-DDR2 יש להם רק את הגרסא של US2H האם הם זהים ?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום, ישנם 2 לוחות אם של Gigabyte: 1. GA-MA785GM-UD2H 2. GA-MA785GM-US2H מה ההבדלים בניהם ? כי המפרט שאני הולך לקנות הוא: 1. AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 2. GA-MA785GM-UD2H , יחידות 1 3. מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 4. OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 5. WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1 6. ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver , יחידות 1 7. כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE Kit, יחידות 1 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=3118,3017 במספר חנויות אומרים לי שאין את הדגם UD2H אלא רק את US2H. הם יכולים להזמין לי אותו מחו"ל וזה יקח 3 שבועות. הא…
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה... והאם שווה קנות מחשב עכשיו או לחכות להם??
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-