עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Dolman,

אהלן, יש לי 2GB ראם בשני סטיקים של 1GB של G.Skill מדגם F2-5400PHU1-1GBNT. אני רוצה להוסיף עוד 2GB, ומתלבט איזה זיכרון להוסיף, ואם כדאי להחליף לXP של 64 סיביות כי כרגע יש לי 32. הלוח אם הוא P35-S3 של GIGABYTE.

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by ShayGTi,

אני מתכוון לרכוש לוח אם חדש למחשב שלי (פנטיום 3) האם כדאי לנסות להרכיב אותו לבד או לתת למעבדה? כמה לוקחים על דבר כזה?

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  3. שלום לכולם. נגיד ואני רוצה לקנות 8GB זכרון למחשב , השאלה היא פשוטה , איזה מודולים עדיף לקחת , 4X2GB או 2X4GB , ואם אפשר הסבר קטן למה אחד מהם עדיף על השני , ואחרי זה איזה בדיוק זכרונות הייתם מציעים לקנות ? (8GB כן ) תודה לעוזרים מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mdin123,

יש לי שני כרטיסים בגודל 256 במהירות 400 DDR1 של חברת KINGSTON ולוח אם של ASUS דגם P4S8OO. עכשיו קניתי כרטיס אותו דבר רק בגודל 1024. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את שלושת הכרטיסים למחשב? תודה.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by ohad651,

מה אתם אומרים על הזכרונות האלה מצאתי אותם ב-690ש"ח אני צריך את הזכרונות למעבד AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX אם למישהו יש המלצה טובה יותר אני ישמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  6. שלום לכולם .. רציתי לדעת משהו שמסקרן אותי כבר הרבה זמן .. האם ההבדל בין התדרים 667 ל 800 כל כך גדול בביצועים שבגללו הוא עולה ב 100 שקל +- יותר? ובנוסף, האם שווה לי לקנות 2 סטיקים של ג'יגה בתדר 667 או סטיק של ג'יגה של 800 ובעתיד, כשאני מאמין המחירים של 800 ירדו, לקנות עוד סטיק ? תודה רבה !

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לדעת האם המפרט הבא יביא לי ביצועים טובים למשחקים ואם תוכלו לשפר לי אותו ולהישאר באותו טווח מחיר. אני מעוניין לא לחרוג מ-3500 ש"ח אבל אשמח להצעות ייעול שיוסיפו כמה מאות שקלים בודדים. המפרט הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E4500 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: Transcend 2GB DDR2-667 CL5 כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia Geforce 8800GT 512MB ספק כוח: HEC 500W הארד-דיסק: קיים, לא כלול במחיר מארז: קיים, לא כלול במחיר האם המעבד הנ"ל שווה משהו בכלל עבור משחקים ? אשמח לכל עזרה שהיא, תודה מראש ! נא להעביר לפורום מפרטים, טעות שלי

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  8. K8N Neo4 Platinum ל- OCZ DDR1 500MHZ GOLD GX XTC CL3 2X1GB האם הזכרונות יעבדו בצורה תקינה על לוח האם המוזכר לעיל ? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by Sm1le,

היי מה המצב ? יש לי שאלה האם הכרטיס זכרון הזה : OCZ DDR2 PC2-5400 Gold GX XTC Dual Channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel יתאים ללוח אמ הישן שלי ? :865PE Neo2-FIS2R http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=865PE_Neo2-FIS2R תודה מראש

• 6 תגובות
    • 437 צפיות
  10. Started by tomer_et,

ראיתי מספר פעמים באתר שאנשים ממליצים על זכרונות muskin האם muskin זה סוג הזכרונות או החברה שמייצרת אותם (סליחה על הבורות) וחוץ מזה על איזה זכרונות DDR אתם ממליצים - איזו מהירות - והאם כדאי לקנות עכשיו או להמתין עם זה קצת.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  11. Started by yanir,

הבנתי שלא מומלץ לעדכן ביוס אם המחשב עובד כמו שצריך... זה נכון? איזה נזק יכול להיגרם בגלל עדכון ביוס ע"י תוכנה מהאינטרנט (לפי החברה, הלוח אם והכל - לא סתם חובבני)? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by brum,

שלום חבר שלי קיבל מפרט למחשב עם המעבד הזה - והוא זול יחסית לשאר הקונרו. לא מצאתי אזכור שלו באתר, האם זהו מעבד "סביר" למחשב שיעבוד בעומס של אימיול, ועריכת מוסיקה או שלא כדאי לקנות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  13. http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL7RR&ProcFam=483&PkgType=ALL&SysBusSpd=ALL&CorSpd=ALL קצת חמים ליד ה3.4 החדשים שלהם ב26W יותר 110 מול 84 בסטפינגים האחרונים.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by RonTwins,

שלום לכולם ושבת שלום! רכשתי בשבועיים האחרונים את לוח האם IL9-Pro של חברת Abit,המבוסס על ה945P של אינטל. התברר לי אתמול,שלא ניתן לשנות לו את הFSB דרך הביוס,ולכן,אני מחליט להחליף אותו,והשאלה שלי היא כזאת: האם אני אוכל להחליף את הלוח בלוח שעולה באותו מחיר בKSP והלוח לא נפגע,כלומר,האם הם יסכימו סתם ככה להחליף לי את הלוח? תודה רבה לעונים.

• 5 תגובות
    • 509 צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב חדש וחזק מאוד, ברגע שאני משחק במשחקים חזקים המחשב מתכבה בפתאומיות. הטמפרטורה של הכרטיס גראפי והמעבד לא עוברים את ה62. רציתי לדעת איפה נמצאת ההגדרה שבה המחשב מתכבה בזמן שמגיע לטמפרטורה מסויימת. אני חושב שנמצאת שם הגדרה שפשוט מכבה לי את המחשב שאני מגיע לטמפרטורה הזאת. במידה ועברתי על החוקים אודה למנהלים שיערכו את האשכול ולא ינעלו בכדי שאלמד להבא, אני משתמש חדש. תודה מראש. אליאור.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by penny_hardaway,

שלום לכולם! רציתי לדעת מתי כבר יגיעו לוחות מבוססים NFORCE 2 ומתי יגיע האפוקס KT400 לארץ? ואיזה מהם עדיף? אני רוצה להזמין את המחשב עד יום שלישי השבוע.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by xray,

יוצא לשוק עכשיו ה I7 האם תם עידן הדואל והקוואד או שמא מדובר בדבר שאינו מוכח עדיין ועוד חזון למועד?אני מתענין במחשבים למישחקים האם כדאית ההשקעה ? מתי צפויים אם ביכלל הוזלות המעבדים האחרים הנמוכים מן ה I 7 ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by udi2181,

ברוב ההמלצות שמומחי הפורום נותנים אני שם לב שמעבד i5 מופיע ברוב המפרטים מעל ה i7 . לפי כך אני מבין שהביצועים בין 2 סדרות המעבדים לא משמעותית בצורה ניכרת ואפשר לחסוך בכסף גם כן בקנייה של מעבד i5 בעל ביצועים זהים פחות או יותר למעבד i7. איזה מעבד מסדרה i5 הכי מוצלח מבחינתכם ? מה ההפרש הכספי ממעבד מסדרה i7 שיכול להוציא את אותם ביצועים ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by g-a-l,

שלום לכם לפני כחודש הלך לי המחשב שהיה אצלי בערך חמש שנים-פנטיום 3 חודש לקח לי להתעניין/לקבל אינפורמציה חדשה דרך האתר שלכם בנוגע ללוחות אם, זיכרונות ולמעבדים של ימיינו ולהחליט לבסוף על מחשב שכולל את הלוח והמעבד שאני רוצה ואז ראיתי את הכתבה הזאת על ההוזלת מחירים של אינטל בעוד כ-4 חודש http://hwzone.co.il/news/1166664896/69732/ ראיתי שלאחר ההוזלה המחיר של הE6600 יהיה זהה למחיר של E6400 היום אז רציתי לדעת אם כדאי לחכות 4 חודשים ולקנות באותו מחיר את הE6600 .? האם ההבדל במהירות הכללית של המחשב תהיה שונה משמעותית בין הE6600 ל E6400 ? שמצדיק את החשיבה המוזרה שלי להיות 4 חודשים ללא מחשב פרטי (יש לאחותי בינתיים אני משתמש בו רק בערב) יש לציין שאני לא מבין כלום בOC ניסיתי ליקרוא על ז…

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  20. אני מעוניין להסב את תשומת ליבכם לעובדה שהסטיקי הישן הלך לעולמו וקם במקומו סטיקי חדש ורענן כאן המקום לומר את דעתכם האם משהו חסר בסטיקי לדעתכם, האם יש נושאים או שאלות נוספות שעשויות לעניין את כלל הקוראים באתר?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by GamePad,

איך מעדכנים את הביוס של ga-6iem של גיגה בייט? ניסיתי עם העדכון האוטומטי של הלוח ולא קרה כלום, ניסיתי להוריד מהאתר ועדיין... מה עושים? והאם זה באמת נחוץ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shaybitton,

שלום, אני צריך המלצה ללוח אם חזק מאוד עבור מעבד, Athlon AMD XP 2400+ וסוג זיכרון מתאים במהירות 400Mhz , לפחות 512MB תודה ! נ.ב הלוח עם ציפסט של nVIDA2 או של VIA ?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by manga05,

MSI 865PE MAX, 4 DIMM SLOTS, 2 green 2 blue. 2 memory chips 400 mhz twinmos 512mb each ניסיתי את כל הקומבינציות וזה לא עובד ב DUAL (לפי EVEREST) התיזמונים שהם תומכים : הראשון : 3-3-3-8 השני 3-4-4-8 שניהם עובדים כרגע ב SINGLE MODE, יש לי סהכ 1 גיגה כרגע (ויש רק את שני ה DIMM של 512 מגה כל אחד - הזיכרונות לא פגומים) אציין שלפני כל העסק הזה היו לי 2x256mb והם כן עבדו ב DUAL

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  24. רכשתי מחשב לפני שבועיים עם לוח של ASUS מדגם A8N-VM CSM http://usa.asus.com/products3.aspx?l1=3&l2=15&l3=210&slname=NVIDIA%20GeForce%206150%20+%20nForce%20430 הלוח אמור להגיע עם BRACKET של TV OUT: http://www.computerhq.com/ASUS_Composite_TV_and_S-Video_Ports/AV_S/hardware/partinfo-id-98345.html פה בפורום מצאו לי את הברייקט הזה בCOMP IL, אבל הם אומרים שאין להם את זה במלאי והם לא מתכוונים להמשיך ולייבא אותו. אני אובד עצות, כל המהות של המחשב הזה היא לקולנוע ביתי, וזה קצת קשה בלי TV OUT HELP ME :s05:

• 49 תגובות
    • 7.5k צפיות
  25. Started by Jewish_hammer,

עם הזכרונות הללו http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 אני אוכל לעשות OC משמעותי ל E6300 על גבי ASUS PB5 ?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.