מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,810 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי לוח אם מסוג ga-ma780g שנראה ככה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3004#ov השאלה שלי האם הכרטיס usb 3 הזה יתאים אליו http://www.ebay.com/itm/New-2-Port-Express-USB-3-0-PCI-Expx1-Adapter-Internal-Port-Expansion-Cards-/310810411946?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item485dbe83aa והאם באמת זה מה שיאפשר לי להעביר קבצים מזיכרון נייד שתומך ב usb 3 במהירות גבוהה יותר ממה שאני מעביר כיום? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים לבד. אז לקחתי אותו למעבדה. הריצו עליו בדיקה עם תוכנה כל שהי, וזיהתה בעיה במעבד. האם שני זכרונות לא זהים (אחד של ג'יגה ואחד של 256 לא אותו חברה) יכולים לגרום באיזושהי צורה לתקלה במעבד?
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
כפי הנראה אני מקבל בשבועיים הקרובים את המחשב, ולכן התחלתי לברר לגבי ראוטרים ואחרים על מנת לדאוג שיהיה לי אינטרנט למחשב החדש. (המודם מחובר למחשב הישן שיישאר אצל אח שלי, ואני מעוניין ליצור רשת על מנת שיהיה אינטרנט גם לי כמובן.) במהלך הבירורים על רשתות אניטרנט ניתקלתי בסיפור של כרטיסי רשת שבהם אאלץ להשתמש כדי ליצור רשת. אם אני לא טועה, ברוב הכרטיסים יש היום כרטיס רשת מובנה, הכרטיס שלי יהיה GB 965P DS3. האם הכרטיס הזה כולל כרטיס רשת או שאאלץ לרכוש אחד כזה באופן נפרד? אגב, הרשת תיהיה כנראה חוטית, אך ייתכן שבסוף אחליט על אלחוטית, נראה. תודה מראש, שבת שלום לכולם.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את הזיכרון שלי מחצי ג'יגה לג'יגה ואני לא יודע מה אני יכול לשים על הלוח אם שלי הנה השם שלו Intel Eatonville D915GEV והזכרונות שיש לי עכשיו למרבה הצער הם SDRAM DDR2 512MB 533MHZ ואני רוצה להוציא את הסטיק הזה ולשים שם 1 ג'יגה כתוב לי באוורסט שיש לי 4 סלוטים לDDR2 אבל יש לי עכשיו SDRAM DDR2 רציתי לדעת אם אני יכול לשים שם DDR2 רגיל ואם אני יכול לקנות ג'יגה דואל ג'אנל ועד איזו מהירות? כאילו 533,667.... כמה? אחד מאלו אני כנראה הולך לקנות אם אוכל דואל ג'אנל (נוטה לכיוון הOCZ אבל אתם יותר מבינים....) OCZ 1024MB DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 4-4-4-12 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7006 TWINMOS TwiSTER 1GB PC2-6400 800MHZ CL5 …
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
הינה צילום של מה ש cpuz מראה לי... אבל על הלפטופ יש מדבקה ועליה רשום "centrino duo"... אז אני מבולבל... =\ מה יש לי? ומה ההבדל בין centrino ל core? :s05:
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי את האורך ורוחב של המעבד הזה. הסיבה שאני שואל זה כי אני רוצה לעשות DELID ויש לי מלחצים קטנים שהזמנתי פעם מאיביי ואין לי מושג אם זה יתאים. לא רוצה סתם להוריד את הקירור הענקי ולגלות שזה לא מתאים וגם הברגים של הקירור כבר כמעט הרוסים ולא רוצה סתם להתעסק עם זה(MUGEN 2...) תודה מראש אם למישהו יש תשובה או תמונה ליד סרגל זה יעזור
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה באופן כללי לאו דווקא למשחקים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מתי צפויה יציאה של מעבדי intel x series חדשים? המעבדים האחרונים מהסדרה יצאו בסוף 2019, האם הבאים יהיו שייכים לדור 11 או 12 הבא עלינו לטובה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנידרשות וכו ,האם מישהו יודע איזה סוג של בדיקות עושים שם ,כלומר האם מדובר בבדיקות בעזרת תוכנות בלבד או עם מכשירים חיצוניים ? והאם יש באפשרותי לבצע לבד בבית את אותם הבדיקות ?
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה רציתי לשאול האם הזכרון הבא מתאים ללוח אם שלי. זה הזכרון: http://www.ebay.com/itm/8GB-KIT-2X4GB-PC3-10600-DDR3-1333MHZ-DESKTOP-RAM-MEMORY-/310361517678?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4842fcee6e זה הלוח אם(צולם דרך התוכנה AIDA 64): ועוד שאלה,האם משתלם להזמין את הזכרון הזה מחו"ל? הוא עולה 125 שקל כולל משלוח,יש בארץ משהו דומה לזה?
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 או Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 מה יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מפרט הלוח אם שלי לגבי זכרונות מופיע בקובץ המצורף. Main Memory Supports 4 unbuffered DIMM of 1.8 Volt DDR2 SDRAM Supports up to 2GB memory size (maximum support is 512MB for each module) Support Dual Channel DDR2 533/400MHz and up(*DDR2 Memory Modules are not the same as DDR Memory Module, please check your memory vendor for more information) Supports up to 4 memory banks (2 double sided or 4 single sided memory modules) 1. האם אני יכול לקנות 1 GB DDR2 והוא יתאים ללוח האם? גם אם ינוצל רק 512MB 2. בבקשה תתרגמו לי את המפרט לשפה פשוטה. מה אני יכול לעשות בתכלס כדי לשפר את המחשב מבחינת זיכרון תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
הלוח של EPOX 8KDA3J או הלוח של ג'גבייט GA-K8VT800M תגובות!!!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זכרון למחשב איך אני יכול לדעת מה לקנות למחשב שלי שיתאים?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בCPU-Z מה שרשום זה יעני חלקי 2 נגיד 200 אז זה 200X2 = 400 יופי אני יודע חשבון... בקיצור יש לי 400 D: סליחה על הת'רד לנעול או אפילו למחוק חח ותודה לXTRACT שתרם לי 15 שניות מחיו P:
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את ה-Phenom II X4 955 סידרת RB-C3. הסידרה הזו לא אמורה להגיע עם 95W? כי שלי הגיעה עם 125W... אני ישמח לקצת הסבר. יום טוב!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמרו לי בחנות מחשבים שכן אבל לא ראיתי בשום מקום שרשום את זה אם למישהו יש הסבר על הדואל קור בבקשה שיסביר או שיתן לינק תודה
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל .... יש לי 8 גיגה ראם במחשב החדש שקניתי .... האם בישביל להפעיל משחקים עם AA גבוהה אני יצטרך כמה שיותר ראם - במיוחד המשחקים החדשים שיצאו כמו Dragon age 3 וכו שהם דורשים בישביל להפעיל על הכי גבוה 8 גיגה אז שווה לי לשדרג ל 16 גיגה או שזה לא ממש משנה ? הכוונה לא יראו כזה הבדל ומה שמשנה זה בעיקר הכרטיס מסך (דרך אגב זה GTX 770 עם כל התוספות של EVGA +2giga )? ,תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זאת בטח שאלה שנשאלה כאן. אבל בכל זאת קראתי קצת את המדריך למעבדים שנמצא כאן (חבל"ז) השאלה שלי נוגעת לאמת הפשוטה. האם באמת ישנם בעיות תאימות למעבדי AMD לעומת INTEL? עם חלונות XP משחקים פופולרים תוכנות פופולריות, דוס, משהו?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום III 800 ג'י פורס 4 עם 512 (היה לי 256 עד לא מזמן) כשהיה לי 256 הפעלתי את פיפא 2006 - עבד נחמד. טיפה איטי השאלה שלי אם המשחק יעבוד טוב יותר, והזיכרון שהוספתי ישפיע על הביצועים במשחק אחרי שהוספתי עוד 256 שזה 512?? תודה מראש לעוזרים עומרי
-
- 9 תגובות
- 582 צפיות
-
-
12gb 6 x 2gb OCZ DDR3 1333mhz PC3 10600 RAM-Memory זה 12 ג'יגה ראם 6 כרטיסים שכל אחד מהם 2 ג'יגה , עכשיו השאלה : הדגם הזה מתאים למעבד Intel Core2 Extreme Quad QX9770?
-
- 10 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ובינתיים אלה הם המעבד והלוח האם שבחרתי (הם עולים לי ביחד 2300 ש"ח): לוח אם ASUS M2N-SLI Deluxe מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX אני מעוניין שיהיה במחשב החדש שני כרטיסי זיכרון של ג'יגה של DDR2 במהירות 800MHz, כלומר 1GB X 2. שאלתי היא איזה CL לבחור בהתאם ללוח האם שאקנה? תודה מראש! 8)
-
- 7 תגובות
- 547 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם GTA IV יכול לרוץ חלק על 2GB זיכרון 8800GT כרטיס מסך ומעבד E2160 800FSB 1.8Ghz חבר שלי התערב איתי שמעבד לא קשור בכלל למשחקים ואמר שבמצב כזה IV יזוז בלי בעיות. מה אתם המומחים אומרים?
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בלוח אם רשום שאני יכול לשים רק עד 266 מגה הרץ? האם זה נכון? מכיוון שהלוח הינו די חדש ואין סיכוי שזוהי המגבלה שלו, כאילו מה אני לא יוכל לשים סטיק 2700 ויותר??? כיום יש לי 256 מגה של די די אר ומהירות עבודה של 266mhz השאלה היא במקרה ואני יוכל לשים זיכרון מהיר יותר אז עלי יהיה להחליף סטיק או פשוט לשים אותם שיעבדו יחד???
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-