עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני צריך לוח-אם עד 800 ש"ח של ג'יגהבייט הוא אסוס ושלא יהיה ABIT זה לא לשימוש OC. תודה

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  2. יש לי מספר זכרונות של סמסונג וA-DATA, אשר לא עובדים עוד. שמעתי שלפחות סמסונג נותנת אחריות לכל החיים על הזכרונות, אך לא הצלחתי למצוא את זה. האם יש מקום או חברה שאכן מחליפה זכרונות אחד כנגד אחד (ללא תוספת תשלום)?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  3. אני רוצה לשדרג את המעבד שלי שכרגע הוא intel core 2 duo E6850 למעבד חדש יותר (אני בכללי רוצה לשדרג את כל המחשב בקרוב אבל המעבד ספציפית חשוב עכשיו כי הוא מונע ממני להריץ משחקים שאני ממש רוצה לשחק) השאלה שלי היא האם הלוח אם תומך במעבדים החדשים יותר או האם להחליף גם אותו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היום הרחבתי את זכרון הRDRAM שלי ל512 מ-256 ורציתי לדעת על מה זה בדיוק משפיע מבחינת המחשב ומבחינתי כמובן שאני יודע שהכל אמור לעבוד יותר מהר קצת אבל על מה בדיוק זה משפיע והאם אני מרגיש את זה???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Ck3,

אני לא גיימר, אולי פעם ב.. מוריד איזה משחק.. בעיקר רואה סרטים, ומשתמש באימיול ומריץ כמה תוכנות במקביל.. לא מאוד כבדות, אבל יש שימוש מוגזם בזכרון וירטואלי.. עד כמה יהיה משמעותי בשבילי ההבדל בין זכרון שרץ ב266 מה"צ לעומת 400? אני שואל את השאלה הזאת כי החלטתי להוסיף זכרון, ואני מתלבט מה וכמה.. כרגע יש לי 256 DDR של קינגסטון במהירות 266MHZ, ועומדות בפני כמה אופציות: 1) להוסיף עוד 256 2) להוסיף עוד 512 3) לעשות טרייד אין ולקבל סטיק של 512 במהירות 400MHZ של חברה לא מוכרת (USI?) במקום ה256 תמורת 300 ש"ח בנוסף, מה אתם אומרים על חברות 'לא מוכרות' כל עוד אני לא עושה OC? שווה לקחת סיכון? אני לא בטוח שהלוח אם שלי תומך בdualDDR, זה biostar p4vma-m. בחוברת שלו כתוב שהוא תומך בזכרון של …

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  6. Started by ScreameR,

יש לי קצת כסף, כדאי להחליף ?

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  7. איזה לוח אם יהיה יותר טוב ומהיר לפנטיום 4 2.53? לוח האם: gigabyte GA-8PE667 ultra שעולה 839 ש"ח... או לוח האם: Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 ושעולה 638 ש"ח.... איזה לוח אם יותר טוב לפנטיום 4? את מי כדאי לקחת.. כי בלוח אם של הsis יש גם dual DDR ותמיכה הזכרונות DDR 400 ויש גם serial ATA... ועוד שאלה קטנה מה ההבדל בין הלוח האם הזה GA-8SQ800 Ultra ובין אותו הלוח רק ultra 2 ? ההבדל במחיר הוא של כמעט 400 שקל? למה זה?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  8. אני לא קונה מחשב בגלל שאני לא יודע איזה לוח אם לבחור !!! יש שני לוחות אם שאני מתלבט בינהם, אחד הוא ה Chaintech 7NJS ZENITH ---- http://www.chaintech.com.tw/eng/products/SOCKA/7NJS.asp ---- http://www.chaintech.com.tw/eng/products/SOCKA/images/7NJS_b.jpg ---- והשני הוא ה ABIT NF7-S -- http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/mb_spec.jsp?pPRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=NF7-S -- http://202.168.194.118/abit/upload/products/NF7_S_large.jpg -- מה לעזעזאל אני לוקח ??? ועוד דבר אמרו שה ABIT יותר טוב בגלל שהוא יכול לפתוח את המכפלה של המעבד... פתיחת המכפלה תופסת גם לגבי מעבדי ה BARTON של AMD ??? כי אני שמעתי שלא.

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by Oranili,

pc3200 DDR זה DDR400?

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  10. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם. אני אמור לקנות מחשב חדש, שישמש להקלטות מוזיקה ומשחקים. אחרי התעניינות ולבטים התפקסתי על ה-D805. עכשיו מתעדכנים מחירי ה-9XX, ואני שוב מתלבט. השאלה - האם משתלם לחרוג בתקציב באיזה 400 ש"ח ולקנות את ה-920 או את ה-930? בהנחה שאני רוצה מפרט שיחזיק לי שנתיים שלוש, האם ה-805 מספיק או שה-920,לדוגמה, ייתן לי תמורה משמעותית שמצדיקה תוספת מחיר?

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by jorylit,

קניתי זכרונות pdp 512mb ddr 400mhz liberty cl2.5 memory, והיסתכלתי בeverest ובhwinfo ובשתיהם כתוב לי 200mhz.

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום רב, רכשנו למשרד זכרונות DDR2 800MHz ECC 2*4GB . התברר שלוח האם לא תומך ECC memory (דגם GIGABYTE EQ45M-S2) ומאז אנחנו במסע חיפושים אחר לוח אם שיתמוך בזכרונות הנ"ל. כפי הנראה ה chipset הנחוץ הינו x38/x48 אולם בארץ לא ניתן להשיג לוח אם בהתאם לפרמטרים הנ"ל. (לאחר ברורים מול 3 חנויות, איש מחשבים וגוגל)... גם חנויות שמופיע באתר שלהן דגם תומך ECC, לא מוכרות אותו יותר. (לדוג' Gigabyte GA-X48-DS5, Gigabyte GA-X48-DQ6) אודה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by killer2004,

שלום לכולם, כרגע ברשותי מחשב חזק אבל עם זכרונות לא משהו (2 ג'יגה) פשוט לא מספק אותי.. Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 יש לי VISTA שהיא בעצמה לוקחת לי ג'יגה מהזיכרון ולא נשאר לי הרבה לשאר הדברים, בהתחלה הציעו לי לקחת עוד 2 סטיקים של הזכרונות האלו ז"א 4 ג'יגה אבל העדפתי ללכת על משהו יותר רציני אז הציעו לי ללכת על 4 סטיקים כל אחד ג'יגה של DOMINATOR שזה הזיכרון הכי טוב כיום ב - DDR2 תמורת 670 ש"ח כולל החזרת הזכרונות של 2 ג'יגה שיש לי כעת במחשב, השאלה שלי כזאת האם כדאי לחכות שהמחרים של DDR3 ירדו ולקנות 4 סטיקים? כי כרגע המחירים נורא יקרים ! מה אתם אומרים? מה עלי לעשות ? מפרט המחשב שלי : מארז:Antec P182 SE Advanced Super Mid Tower לוח:ASUS STRIKER EXTREME (LGA775) NFORCE 6…

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by The Ball,

שלום לכולם דבר ראשון אני רוצה להגיד שאם זה לא הפורום המתאים אתה יכולים להעביר את הת'רד הזה.. ולנושא.. אבא שלי רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD ואת הלוח הנ"ל אבל דבר אחד הוא לא מבין (וגם אני) האם הכרטיס מסך שעל הלוח עובד ב- SHARD MEMORY? ואיזה דגם הוא? 420 440 או 460?

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by Daedalus,

שלום לכולם אני צריך המלצה למעבד וללוח אם זולים . אני לא צריך מחשב למשחקים אלא לאיטרנט עבודות מוזיקה וכו' ... . המפרט שלי כרגע הוא : Axp 2000 לוח אם של Leadtek אני לא זוכר כרגע את הדגם המדויק Geil 256 333Mhz X 2 Radeon 9500Pro 128 MB WD 60 Giga 7200 אני צריך לוח אם ומעבד בסביבות ה 1000 שקל עדיף כמה שפחות ושיתאימו לשאר המפרט . אם כבר פתחתי דיון אז אני יתעייץ איתכם בקשר למה שקרה : לפני כמה ימים המחשב שלי נסגר פתאום והרחתי ריח שרוף . ניסיתי להפעיל את המחשב אבל מה שקרה זה שהכוננים דולקים ( מופיע אור ) , המאווררים על הלוח אם עובדים , הכרטיס מסך עובד ( המאוורר שלו עובד וגם החלפתי באחד אחר ) אבל המסך פשוט לא נדלק כמו שהוא אמור להידלק אחרי שפותחים את המחשב . אז ניסיתי להחליף ס…

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by gtlv79,

שלום לכולם משהו יכול להסביר מה זה סוג הזכרונות האלו בתודה מראש ???

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  17. Started by shlomid,

שלום אני רוצה להזמין זיכרונות מחול אבל אני לא מכיר אתרים שמוכרים מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by aofer,

איך זה הולך לקרות בארץ? למישהו יש מושג? החל מה22 השינוי במחירים גם יהיה בישראל או שייקח איזה שבוע שבועיים עד שיגיע מלאי חדש של מעבדים? אני כבר ממש לחוץ על לקנות מחשב חדש ואני מחכה חודשיים לירידת מחירים הזאתי...

• 1 תגובה
    • 406 צפיות
  19. שלום, מישהו יודע אם קיים לוח אם בעל תושבת כפולה למעבדי i5? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by tomer84,

שלום רציתי לדעת באיזה מעבדים הלוח הזה biostar group g41-m7 תומך כיאילו אם הוא תומך ב i3

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. האלן האלן יש לי כרגע Corsair 4gb kit DDR2-800 אני כבר לא בעיניינים כ"כ אז אם מישהו יכול להסביר לי איזה זיכרון אני צריך או רצוי להוסיף ע"מ שהכל יעבוד כמו שצריך ? אני חייב לציין שאני רוצה להוסיף עוד 4GB ורציתי לדעת מה קורה אם אני מוסיף DDR3.. אשמח להמלצה גם על זכרון אם למישהו יש אחת כזאת.. עריכה: אולי כבר עדיף לי לעבוד לDDR3 ופשוט לקנות חדש, הלוח אם הוא Gigabyte ga-ep45-DS3L intel תודה רבה רבה למי שיעזור!! שבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  22. תמיד עיניינה אותי השאלה הזאת תמיד יש את הסלרון שהוא חלש מהפנטיום אבל מה המאפיינים שלו שמחלישים אותו? מה סירסו בו שהוא יותר חלש? הסמפרון של AMD זה כמו סלרון?

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dark_zero,

הייתה צריכה להיות היום ירידת מחירים אפשר לראות את הבדלי המחירים באיזשהוא חנות כבר?

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Old Cat,

שאלה מוזרה. חבר שלי ביקש בחנות לקנות TRAY ולבחור פתרון קירור אחר קצת טוב מזה של אינטל. אמרו לו בזו הלשון (ציטוט מהמייל שקיבל מהחנות): לא מומלץ לרכוש מעבד מסוג TRAY מאחר ומעבדים אלו מגיעים במגש ולא בקופסא סגורה ומעבד כזה עבר את מינימום הבדיקות שאינטל מבצעת למעבדים לעומת מעבדי ה BOX אשר עוברים את כל הבדיקות והביקורות של אינטל. מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 10.8k צפיות
  25. הצ'יפסט הוא NF4 SLI Intel Edition. עוד שאלה, האם הצ'יפסט 915 תומך ב805D. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.