עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה לקנות לוח אם לזכרון ddr 333 mhz ושזה יהיה טוב לפנטיום 4 1.8 וגם שיהיה טוב לפנטיום 4 3.06 עכשיו איזה חברה הייתם ממליצים לי? giga byte? asus? או חברה אחרת?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by Sifo Jen,

תיראו את זה: http://www.pc-spot.co.il/index.php#EpVppVuFypFXvbiPMX מה זה אומר? בינה מלאכותית על לוח אם? יאיר.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by OR007,

כיוון שההבדל ביניהם הוא פחות מ-100 ש"ח אני שואל שאלה זאת, למרות שאני באופן אישי נוטה לכיוון של AMD, למישהו יש בנצ'מרקים שמשווים ביניהם אולי ?

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  4. אז שמעתי שכמה אומרים שה Epox 8RGA+ הוא יותר טוב ל-Overclocking.. האם זה נכון? ומה שונה בלוח אם עצמו חוץ מהכרטיס מסך שהוא onboard? (שונה מ8RDA)

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by shloosh,

אפשר יהי לשים את המעבד בלי בעיה עליו?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  6. מומלץ ואיך הוא בהשוואה ללוח המקביל של גיגה-בייט ?

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by yosizach,

יש לי ראידון 9700 פרו של ATI אבל לפי הכתבה הוא ל יעלה בקושי של ea מה לעשות ?! אתם רוצים להגיד לי !! שנדפקתי !!!?!!! אני צריך לקנות כרטיס של nvidia ? או שזה סתם השמצה וראידון 9700 פרו ישאר חזק ?!בבקשה תענו!!!

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  8. בלוח P4-PE שתומך בזכרונות DDR 333 (ערוץ אחד )

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  9. במספר חנויות די גדול ה1700 מתחיל להעלם... הפסיקו את היבוא שלו? ואין סיכוי שהפסיקו את היצור... הם הרי עוד מייצרים 1700 ועכשיו גם חוזרים קצת ל 1600 או משהו כזה...

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  10. עד לפני כמה ימים היו למכירה באתר של הדובים מעבדי XP1700 בסטפינג JIUHB:0302, והתכוונתי לקנות אלא שביום שלישי הם פתאום נעלמו ובמקום זה מופיע באתר "סתם" מעבד XP1700 ללא ציון הסטפינג. כשהתקשרתי לשאול אמרו לי שכנראה שאין ליבואנים בארץ יותר את הסטפינג הזה. רציתי לשאול אם מישהו יודע על חנות אחרת בארץ שמחזיקה אותם (ושמתחייבת שהמעבדים שאני אזמין יהיו בדיוק מהסטפינג הזה) ? או שאולי נשאר לי רק לקנות בחו"ל (וגם שם המצב לא מי יודע מה)...

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  11. אני צריך בין המעבדים של ה- 1800 ו - 2400 תודה רבה !

12. Started by itaysk,

ואם כן מישהו יודע איפה הוא בערך?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  13. Started by BA,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב. אני מתלבט איזה לוח אם לבחור. אני מעוניין בלוח אם ל AMD, עם יכולות אוברקלוקינג טובות ומכפלה פתוחה. מהמלצות ששמעתי הלוחות של EPOX הם המתאימים ביותר. אז רציתי לשאול, איזה לוח אם מבית EPOX הכי מומלץ? מבוססי ה KT-400 כמו ה EP-8K9A או מבוססי NForce2 כמו ה 8RDA+ ? האם כל הלוחות האלה באים עם מכפלה פתוחה?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by _dudi_,

יש לי 2 כרטיסי זיכרון שלRDRAM 64MB אני רוצה להרחיב את הזיכרון ויש לי עוד שני סלוטים בלוח אם. האם אני יכול לשים בסלוטים הפנויים עוד שני RDRAM 128MB (סה"כ 384MB) בלי שזה יעשה בעיות או שאני חייב לשים 64MB כדי שכל הכרטיסים יהיו זהים?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  15. יש לי KINGSTON 256DDR 333MHZ 2.5CAS ואני צריך עוד זכרון, ראיתי שיש זכרונות זולים אך אני לא יודע איך זה ישפיע עלי בעתיד לאוברקלוקינג, כרגע אני לא עושה אבל אני לאט לאט מתאים את המערכת כך שאני רוצה זכרונות שיפעלו טוב ביחד . ראיתי שהזכרונות האלו זולים ורציתי לדעת מה עדיף בשלוב עם שלי, אולי גם סוגים אחרים: DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory DDR-RAM 256MB 2700 Hynix Original Memory DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory דבר נוסף הוא האם אני יכול להריץ את הזכרונות שלי בCAS2 כי יש לי אפשרות ידנית בביוס לכך.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by מגן,

האים gigabyte 7VAX או epox 8RDA (לא חשוב כל כך לי ה OVERCLOCKING)??

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  17. האם זכרון RDRAM PC800 512MBפועל בלוח אם PC PARTNER VIA APOLLO PRO133 CHIPSET

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by blabla2002,

מה זה אומר, יצור זה יותר דק, פחות ארוך או פחות רחב? ואיך זה שזה יותר קטן זה צרך פחות חשמל ומהיר יותר (פחות כסף אני מבין כי זה חתיכה יותר קטנה)

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by zobb,

אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע איזה לוח ומעבד הוא הכי טוב למשחקים. עכשיו אני לא יודע אם למשחקים כבדים כדאי לעשות OC או בלי OC אם כדאי AMD או Intel תביאו לי את הלוח והמעבד הכי טובים שאפשר בשביל משחקים. תיקון : תקציב 2000 ש"ח מקס

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  20. הפיצ'ר היחיד ששמעתי עליו שאין בKT הוא הDUAL DDR. אילו עוד נקודות חיוביות ניתן לשקול כשמשווים KT400 למשל כנגד לוח עם צי'פ של nFORCE?

• 13 תגובות
    • 898 צפיות
  21. Started by gambit_elaad,

אני רוצה לקנות מחשב עד 1500 שקל לוח אם רצוי של GIGA BYTE זיכרון ומעבד אתלון שלא מתחמם יותר מדי !!! תודה מראש!!

• 41 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by Bar_B_q,

ממ מעניין אותי לדעת כמה עולה לי להחזיק תמחשב דולק כל היום... בוא נגיד כל יום הוא דולק 12 שעות.. במשך 30 יום בחודש זה 360 שעות.. כמה כסף זה עולה בערך? והמסך כמה צורך? יותר ? פחות? והמדפסת והרמקולים והמודם וההאב? טוב אם אתם יודעים תענו תודה מראש! תומר

• 15 תגובות
    • 8.3k צפיות
  23. דרישות נוספות: כרטיס קול 5.1, LAN. אין צורך בכרטיס מסך מובנה. חשוב שהיציבות והתאימות שלו יהיו מושלמות, ושלא יהיו לו מאוורר צ'יפסט מרעיש. אין שום צורך ביכולות אוברקלוק. תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  24. Started by Arturh87,

מה ה clock speed של+ AMD Athlon xp 2000? וכמה זכרון מטמון יש לו? תודה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים