מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
אהלן, הרצתי pcmark 04, והנה התוצאות : PCMark : 4056 CPU : 3959 Memory : 3730 Graphics : 3822 HDD : 4640 האם זה טוב ביחס למפרט שלי ?? תודה תום.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מפת דרכים מודלפת חדשה מצביעה על כך שכדאי לנו למתן מחשבות על משפחת מעבדי Core-X חדשה בתקופה הקרובה - וגם על דור ה-Rocket Lake לכתבה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לצוות הפורום שלום יש לי שאלה חשובה שיכולה לחסוך ממני את הסיוט שנקרא WINDOWS XP יש לי לוח שתומך בהיפר טארדינג - שהיה לי XP ראיתי שפתחתי את הTASK MANGER ראיתי 2 רופליקות של המעבד מה שאומר שזה תומך בהיפר טארידנג השאלה שלי אך אני יכול ליישם את זה בווינדוס 2000 שזה יעבוד בהיפר טרידינג אני די מבין בתחום של המחשבים ככה שאל תפחדו להציע גם דרכים מסובכות בתודה ניב טולדנו
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות לוח אם וזכרונות מהאתר www.newegg.com ואני מתלבט בין שתי לוחות אם ASUS Striker Extreme LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX The Ultimate Gaming Motherboard - Retail ב 400 דולר או את ABIT IN9 32X-MAX LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX Intel Motherboard - Retail ב 330 דולר אז שאלה ראשונה איזה לוח עדיף לי ומה ההבדלים בינהם? בנתיים נראה לי אני אלך על האסוס אבל יש איזה סיבה שעדיף לי את האביט? (אולי אני יעשה OC קודם אני רק צריך ללמוד איך) ואין לי בעיית תקציב בקשר ללוח אם... ועכשיו בקשר לזכרונות, אני צריך מהאתר הזה איזה זכרונות יתאימו לי ללוחות אם האלה ואיזה הכי טוב\ים..שיהיו 800 NHZ ו 2 כרטיסים של ג'יגה (2 ג'יגה סה"כ) ושיהיה חברה טובה איך בכלל מתאי…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
http://www.theregister.co.uk/2005/01/19/amd_results_q4_2004/ After dropping a bombshell on investors last Monday that its fourth quarter of 2004 would be a disappointment, AMD formally announced the numbers today. AMD lost $30m on sales of $1.26bn in the final quarter of the year (and AMD's fiscal year). Despite processor sales rising 26 per cent over the corresponding period in the previous year, AMD's CEO, Hector Ruiz, said the Flash memory business, on which AMD relies for almost half of its earnings, was "freaking dismal". The CPU side saw sales of $730m and profits of $89m. The entire year saw losses stablize and sales grow after a 2003 characterized by heavy losse…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מפרט מחשב איך הלוח הזה של epox? שווה משהו ?? הוא ציפסט של intel 865 pe המחשב מיועד למשחקים וכן גם עבודה משרדית פוטושופ,אופיס,ותוכנות עריכת מוזיקה הנה הלינק ללוח http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=282
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
האלן, אני קונה מחשב חדש מחר ומתלבט בהקשר ללוח אם. תקציב ללוח - עד 500 ש"ח. מצד אחד לוח אם מבוסס P35 כמו לוח אם GAP35DS3L, מצד שני לוח מבוסס Nforce 630i - GA-73PVM-S2H ה-630i מפוצץ בפיצ'רים וגם זול יותר באיזה 80 ש"ח. מעבר לזה אני הולך על רכיבים איכותים: 2 גיגה של זיכרון 800 מה"צ CL4. מעבד E8400. והכי חשוב - כרטיס מסך של 8800gt. האם למישהו יש ניסיון עם הלוח הזה ובכלל אם הצ'יפ סט הזה? הדבר האחרון שאני רוצה זה שהלוח ימשוך את המעבד, זכרונות וכרטיס מסך לאחור.
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
למישהו היה ניסיון עם הלוח הזה? מומלץ לא מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
http://www.engadget.com/2011/01/03/intels-2nd-generation-core-processor-family-announced-includes/
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב ישן בבית והחלטתי להוסיף לו זיכרון, קניתי זיכרון גדול יותר מאותו סוג ושהוא בתוך המחשב, המחשב עולה אבל המסך לא עובד, כאילו שאין חיבור למחשב ושאני מחזירה את הישנים הוא חוזר לעבוד כרגיל כמו קודם. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי האם כדאי לי לנסות לשפר את הזכרונות לטובת ביצועי גיימינג? אני יודע שהזכרונות שלי 1333MHz 8GB ואני תוהה האם שיפור זכרונות בכלל מתאים ללוח אם שלי ואם כן, העוד 300 שח האלו ל 16GB 3.2GHz יעזור לי משמעותית בביצועים של משחקים ? או שבמצב שלי כדאי לי כבר להחליף קומפלט מעבד ולוח אם (נגיד ל 3700x שעולה לא מעט אך בכל זאת לפי השוואות זה שיפור של 40% בביצועי ליבה בודדת שלהבנתי רוב המשחקים מסתמכים על זה) הזכרונות בני כמעט 10 שנים כך אני גם חושש לחייהם חחח המפרט שלי: מעבד i5 2500k 3.3GHz לוח האם p8p67-m מאוורר מעבד Noctua NH-U12S כרטיס מסך GTX 970 זכרון דינמי (אני לא בטוח איך לרשום את השם שלו אז אפרט כמה שאפשר) samsung 2gb 2Rx8 PC3 1060…
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
בבקשה תענו רק מי שיש לו את הלוח, בלי שטויות. ותפרטו סיבות בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה לבעלי הלוח shuttle AV61 - האם מישהו הצליח להפעיל אותו עם מעבד פנטיום 3 800 ומעלה, סלוט 370, באמצעות מתאם? אם כן, אני מעוניין לדעת איך הגדרתם את הג'מפרים על הלוח. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אז יש לי 4 זיכרונות של RDRAM עכשיו אני רוצה להחליף 2 אם אני אחליף 2 ל ECC ושתים אשאיר רגיל זה יעבוד חוץ מזה יש לי 2 במהירות 400 MHZ אם אני אחליף את השנים האחרים ל 800 זה יעבוד?
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שונאים כבלים? הנה פתרון יצירתי שמחביא אותם. לוח האם הזה מציג סטנדרט חדש של חיבוריות כדי להחביא כמה שיותר כבלים בשימוש מחברים שנמצאים דווקא בצד ההפוך של הלוחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 258 צפיות
- 1 follower
-
-
מתי הבייבים האלו יצאו? ראיתי את המעבד הזה: http://www.acmemicro.com/estore/ShowProduct.aspx?pid=7909 לתחנת עבודה שמתאים גם ללוח ASUS P6T WS הבעייה זה המחיר , בטח בארץ יעלה כפול... יש לי 3200 דולר "לבזבז" (הרווחתי ממניות), מצד אחד אני רוצה תחנת עבודה חייתית (גם למוסיקה וגם לוידאו) והייתי הולך על ה MAC PRO אממה יש גנבים בארץ שלנו שדורשים על 8 CORE קרוב ל 20 אלף שקל!!! בעוד שבארה"ב ואפילו בטיוואן (שם הייתי לאחרונה) זה לא מתקרב לסכום הזה, רחוק שנות אור... עכשיו בתקציב של 3200 דולר אני כן יכול להעמיד תחנת עבודה רצינית, מישהו יכול לעזור לי בבנייה של מערכת רצינית?? הרדיסקים,צורב,עכבר ומקלדת ,כרטיס מסך לא נחוצים כרגע, מה שחשוב זה מארז טוב (חשבתי על ה RAVEN 02 אבל יש לו רק 3 …
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מזה stepping ? מה נחשב טוב ומה לא? מזה revision? מזה מהירות באס? על מה היא משפיעה? האם היא יותר חשובה ממהירות ליבה ? מה עדיף? שהמהירות שעון תהיה גבוהה או שהמכפלה תהיה גבוהה ? למה עוזר שיש יותר cache ? הרצתי חיפוש על חלק מהשאלות ולא מצאתי תודה ! ! !
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
בלוח הזה ASUS a7n8x-E ULTA 400 יש סאונד סטרום? כמו בלוח של ABIT NF -SL ?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
EPYC Genoa זה השם החדש בשוק השרתים. הדור ה-4 של AMD. קראו בהרחבה כאן: https://www.tomshardware.com/reviews/amd-4th-gen-epyc-genoa-9654-9554-and-9374f-review-96-cores-zen-4-and-5nm-disrupt-the-data-center
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
קראתי ביקורות אבל אני מעדיף לשמוע מאנשים שהתנסו איתם.... יש אפשרות לארגן קניה קבוצתית במחיר לא רע (88$ ל-512MB ואולי פחות בהתאם לכמות)
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
למרות כל הרעש שמסביב למעבדי ה-64 ביט, בכרטיסי מסך הבאס של הזכרונות מגיע ל-256 ביט, וקונסולות הדור הנוכחי הן 128 ביט. מהו הקשר בין הביט בשלושת הדברים האלו ומה הוא מסמל בכל אחד מהם?
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
אני יודע שזה שבנה את סיילנט בוב יש לו עם מכפלה פתוחה אז אני שואל כי יש לי פנטיום 3 שאני חוצה לעשות לו OC תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לרכוש את לוח האם הנ"ל בארץ ? הדגם המדויק בבקשה ....
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-