מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לרכוש תמעבד הנ"ל האם הוא יספק מערכת מחשב למשחקים כבדים כי בקרוב אקבל כרטיס מסך חדש
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, - תרומות יתקבלו בברכה.. (גם החלפה על חומרה..) - המון תודות! ניר.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם. מהו המעבד חד ליבה הכי חזק שניתן להשיג היום? (הכוונה שניתן למצוא אותו בזאפ) הכי חזק שמצאתי הוא פנטיום 4 3.8 ג`יגה. אתם מכירים מעבד חזק יותר? (גם amd בא בחשבון) תודה מראש לכל מי שיענה.
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מקור: http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/newspro/viewnews.cgi?newsid1117634742,1071, לא ייאמן, עוצמת מחשוב שעד היום הייתה שמורה לשרתים כעת במחשב פחות או יותר נייד. אפשר להגיד בשקט שזה המחשב הנייד החזק בעולם, זאת גם המחשה לביצועי צריכת החשמל/פליטת החום של מעבדי AMD כיום ב 90 ננו מטר דור ב שלהם. [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ענקית השבבים מאמתת את הדיווחים המוקדמים ומשיקה מחשב NUC חדש ומדליק אשר מאכלס את הליבה הגראפית המובנית העוצמתית ביותר שהיא יצרה מאז ומעולם. ויש גם אפשרות לחיבור כרטיסי מסך חיצוניים מציאות שבה קיימות מכונות גיימינג ממשיות שאותן ניתן לזרוק לתיק ולסחוב ביחד אתכם לכל מקום שאליו אתם הולכים אולי עדיין לא הגיעה אלינו, אך נראה שהיום אנחנו מבצעים צעד משמעותי נוסף בדרך אליה כשאינטל מציגה פרטים נוספים אודות מחשב ה-Skull Canyon שלה – שמציעה כוח עיבוד מרשים מאוד באריזה בעלת נפח של כ-0.7 ליטר בלבד. בהתאם לטיזר שהוצג בתחילת השנה, הדגם החדש מהווה וריאציה של מחשבי ה-NUC הפופולריים, עם עיצוב משודרג ושטוח יותר (שנראה כאילו הותאם לשימוש סלוני במחשב, באופן דומה לקונסולות המשחק) הכולל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כנראה בלי OC, ובלי להתתחשב בכסף. מה עדיף? לגימיינג ואינטרנט
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג זיכרון RAM במחשב שלי, כרגע יש לי 2GB KNGSTON VALUE 800Hz כדי שזה יהיה בצורה הטובה ביותר עדיף? א. לשדרג ל4GB עם 800Hz ב. 2GB 1066Hz המחירים די דומים לכן לקחתי את האופציות האלו. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שניהם הדגמים הפשוטים יותר של שני החברות ולא החזקים , אז מי מהם יותר טוב ? בסטוק, אוברקלוקינג , נוחות (חשוב!) ובכלל ביצועים נטו , הכי פחות חשוב כאן זה האוברקלוק אבל גם בזה אני מתחשב. כי בעתיד אני יעשה אוברקלוק , לא משהו רציני. המעבד הוא 2500+ בארטון.
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הלוח אם שיהיה לי הוא DFI 975X תומך קונרו. השאלה שלי היא האם הלוח הזה תומך בזכרונות בתדר 800MHZ ללא אובר קלוק או שינויים אחרים? אם כן, מה עדיף: G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 1260 ¤ 1 או 2 PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz CL4 1,130 ש"ח והאם ההבדל הכספי שווה? תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לפי מה שאני קורא יש ביקורות מצויינות על הלוחות של MSI עכשיו היבואן שלהם זה בעצם אייבורי שכותבים לא להתקרב אליהם כי הלוחות שהם מביאים בד"כ זה ריפרביש יש מקום אחר אמין שאפשר להשיג בו את הלוחות המתקדמים של MSI או שבכל מקרה זה יגיע מאייבורי איכשהוא? תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני יודע שהם BH-5 לפי הביוס,הם ב2.6 ושמעתי שהם לא שווים הרבה בלי מתח גבוה,יש לי אחריות עד 2.8,מומלץ?
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, יש לי זכרון של 512MB של GEIL DDR 3200 CAS 2.5. לוח אם של ASUS A8V-E DELUXE מעבד ATLON 64 3000 SOCKET 939 אני מרגיש שקשה לו עם תוכנות גרפיקה וכנראה אני זקוק לעוד זכרון. מישהו יכול לעזור לי לבחור זכרון של 512MB נוסף, כי אני לא ממש יודע איזה זכרון בדיוק אני צריך. תודה
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי AMD64 3500+ NEWCASTLE 939 ולוח אם של MSI K8N NEO4 מה אמורה להיות הטמפרטורה של המעבד והלוח אם במצב מנוחה ?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
חבר מעוניין לשדרג זכרונות ל 1 גיגה והוא הזמין כבר DDR1 ללוח הזה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=612 השאלה שלי היא האם יש עדיפות לDDR2 ?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום. ראיתי את המעבדים החדשים של אינטל ולשם השוואה אבקש שתענו לי על תשובה אם אפשר...אני יודע שפנטיום D זה זבל וC2D עוקף אותם בסיבוב אבל אני רוצה לדעת משהו... Pentium D 3.0Ghz, s775, 2x2MB נגד E2140, Bus800Mhz, s775, 1MB מי מבינהם יותר חזק...לא משנה פליטת חום וכאלה רק הכוח עיבוד...פשוט יש לנו בבית מחשב קיים עם לוח טוב אבל עם המעבד D925 והשאלה שלי אם הE2140 יותר חזק ממנו ואם כן בכמה אחוזים? פשוט הסידרה E2XXX ניראת לי מאוד חלשה
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
http://www.hardspell.com/english/doc/showcont.asp?news_id=882
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
המפרט שלי כמו שאתם יכולים לראות בצד סלרון 2.4 לוח אסוס P4-S533-X 512 די די אר במהירות 333 כרטיס מסך ג'יפורס-4 מסדרת MX440 עם 128 מגה הרדיסק שעובד במהירות 7200 סל"ד עם 8 מגה באפר צורב שמשמש גם בתור סידירום.. קורא כפול 40 המארז מאורר ומקורר באופן סביר פלוס הרצתי את הצורך במהירות - אנדרגראונד (חחח נשמע על הפנים בעברית..) ומידי פעם בקטעים עמוסים היו קצת תקיעות ממש לא הרבה, ושאני מוריד את רמת האפקטים אז זה קורה ממש לעיתים רחוקות מה לדעתכם הסיבה? המעבד ? הזכרונות ? הכרטיס מסך ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רבותי אם יש למישהו מידע על מתאם slotket ms6905 master לפנטיום3 אודה לכם על כל מידע לנ"ל תודה אבי
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
1. מה מומלץ לוח אם MSI-K8n NEO4 platinum s939 nf4ultra או Asus A8N -E? 2. האם זה נכון שלוח האם של ASUS פחות טוב כי המאוורר שלו יותר רועש? בחנות שאני קונה את הלוח של MSI ואמרו לי שלהשיג יקח להם לפחות 10 ימים ואת ה ASUS יש במלאי, האם כדאי לחכות ל MSI? עריכה: הם יש לכם המלצה עם לוח אם טוב כמו הMSI אבל של חברה אחרת, אולי Gigabye GA-K8N ultra-9 nVIDIA nFORCE4 Ultra socket 939? האם זה אותו לוח של MSI רק חברה אחרת? אם אני לא רוצה לחכות שיגיע ה MSI, מה כדאי לקחת?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, הביצועים של המחשב החדש שלי לא מרשימים מדיי אז חשבתי אוליי זה בגלל משהו בביוס, יש שם שתי אפשרויות (מבוטלות) שאולי הן הסיבה, אתם יכולים בקשה לומר לי מהם ומה הם עושות? 1) Performance Mode (Auto Standard or Turbo)x זה כרגע על אוטומטי, מה זה? האם זה ישפר ביצועים להפעיל? והאם יש סכנות? 2)Memory Acceleration Mode (Auto or Enabled)x שוב, זה נמצא על אוטומטי, מה זה לעזאזל עושה, האם זה ישפר ביצועים ומה הסכנות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת בכמה ניתן למכור את המפרט הזה AMD 64 3200 NewCastle S754 ZALMAN CNPS7000B-CU MSI K8N Neo platinum CRUCIAL Ballistics PC4000 (2x512) Leadtek 6800GT 256MB AGP רק החלקים הללו בלי ארד-דיסק\ספק וכו' תודה
-
- 13 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם לוח האם GM-MA78LMT-US2H http://www.skypc.co.il/pl_product~950731~10~0.htm וראיתי שה"תמיכה במערכת הפעלה" שלו היא לXP וויסטה, אבל לא לWIN7 בניגוד ל http://www.skypc.co.il/pl_product~950800~10~0.htm למשל, שעולה 100 שקל יותר, נותן מהירות זכרונות גבוהה קצת יותר, ותמיכה בWIN7. אני מתכנן להשתמש בWIN7. מה זה אומר חוסר התמיכה הזו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-