מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מחפש מעבד טוב ולא יקר לשימושים של משחקים כבדים ותוכנות קלילות ללא שימושי oc .מה דעתכם עליו? ההתלבטות שלי גם כן לגבי q8400/9400 או מעבדים יותר מתקדמים יותר של amd .. עלות המעבד היא באזור ה600 ש"ח אך קראתי שלא תומך cache וגם מהדור הקודם שלהם..יש טעם? ועוד דבר הוא אמור לרוץ טוב עם win 7
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אין לי doul ddr זה בסדר אם אני יוסיף עוד chip של מהירות 333 (מה שיש לי עכשיו זה512 מהירות400) מה זה doul ddr בכלל?
-
- 7 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי מעבד i5 4690k box ואני מבין שבשביל אוברקלוקינג אני אצטרך קירור מעבד אחר השאלה שלי האם הקירור למעבד שאני אקנה יחליף את המקורי או בא בנוסף למקורי? כלומר אם הוא מחליף אותו אז אין לי צורך במאוורר המקורי שמגיע עם המעבד אני יכול לזרוק אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף 1)ASUS STRIKER EXTREM 2)Asus P5N32-SLI SE Deluxe 3)GigaByte GA-965P-DQ6 4)ABIt IN9 32X-MAX 5)ABIT AW9D-MAX ההתלבטות היא כזאת להשקיע בלוח אם תותח ואז זה חוסך לי כרטיס קול או לקנות לוח אם בסביבות 1200 ש"ח ולהוסיף כרטיס קול תותח XFI לשאלה השניה מה עדיף בתור מעבד אינטל 6300 ולעשות לו OC עד ליציבות מערכת לעבודה שוטפת או להשקיע עוד קצת באינטל 6600 וזה ינגוס לי בכרטיס מסך
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי לוח אם m2a-vm hdmi של asus כרגע יש לי סטיק אחד של 1G זכרון, אני מעוניין להוסיף 2 סטיקים של 1G כ"א (dual channel) השאלה היא, האם אפשר להשאיר את הזכרון הנוכחי או שכדאי להוציא אותו ולהשאיר רק את ה-2 החדשים? כל טוב ותודה למשיבים אלי
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה העיקרונית שלי האם צריך יותרכמות של זכרון או המהירות שבה הוא עובד מה יותר משמעותי לגבי הפרטים של מחשב הכתובים למטה... יש לי שני כרטיסי זכרון פנימי 1) SPECTEK 256 MB 133 MHZ זהו זכרון DDR מהישנים DDR 266 2) KINGSTONE 512 MB 400 MHZ הלוח אם שלי הוא של GIGABYTE שתומך בזכרונות אלו אבל עד MHZ 333 וה FSB שלו הוא 400MHZ. הדגם של הלוח GA-8SRX השאלה מה עדיף לחבר את שניהם ושיעבדו במהירות של האיטי ביותר או לחבר את המהיר יותר במהירות 333 MHZ ושרק הוא יעבוד. היישומים שלי במחשב הם בעיקר הורדות, שירים סרטים, קצת משחקים, ואני גם הופך סרטים לקידוד שהDVD שלי תומך( DIVX) תודה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני קצת מבולבל מהמעבר מ-AMD ל-אינטל, ובכלל... כל אחד אומר לי משהו אחר - אני חייב לשאול פה: אני קונה לוח עם FSB 1333/1066MHz אני יודע שלמשל DDR2-533 ב-DualChannel יעבדו כל אחד ב-266, וביחד 533mhz, עכשיו אם אני מוסיף עוד סט של DDR2-533 (ז"א 4x1gb) אז אני מגיע למקסימום ניצול FSB ?? 533+533 = 1066 אם כן, מה זה אומר ? שעם 2 סטים אני משתמש ביותר רוחב פס מאשר עם סט אחד של ddr2-533 :s05: , ביצועים טובים יותר ?? (4 סטיקים של DDR2-533 יעבדו מהר יותר מ-2 סטיקים של DDR2-800 ?) אם לא, איפה הטעות שלי? (בבקשה אל תתיחסו לנפח הזכרון) עריכה: אוקי, קראתי קצת, ראיתי את זה: אז אני מבין שטעיתי... מה שעכשיו הבנתי זה ש-DDR2-533 בדואל צ'אנל (2 סטיקים) יעבדו על 1066Mhz (תקנו אותי אם אני טועה). א…
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
סלחו לי על הבורות אבל רציתי לדעת מה החשיבות של לוח אם ושל מעבד ומה תפקידם ומה זה בדיוק ביוס ???? תודה..
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שאלה שמציקה לי קבר הרבה זמן באמת יותר שווה לשים על המחשב שלך בבית. פעם זה הייה ממש ברור אינטל אבל עכישו זה ממש לא ברור. הייתי רוצה לדעת בשורה התחתונה מה יותר כדאי, יותר טוב, מיבן שני החברות האלה???
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי לוח M משולב של ASUS דגם M2A לפני שנה שמתי לו מעבד 3600 בגלל שהוא היה הכי זול וידעתי שהתושבת למעבד מתאימה גם למעבדי 'הדור הבא' רציתי לדעת אם מאז התושבות השתנו וגם איזה מעבדים אני יכול לשים עליו תודה
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
קראתי את מדריך על שידרוג הביוס ויש לי שתי שאלות. א.אם אני מפרמט אחרי שעדיכנתי את הביוס החדש הוא לא יעלם נכון?(רק כדי להיות בטוח). ב.למה זה לא מומלץ להתקין את הביוס דרך תוכנה שפועלת דרך ווינדוס?.
-
- 4 תגובות
- 458 צפיות
-
-
האם ניתן לשנות בלוח הזה את המכפלה במידה והמעבד עם מכפלה פתוחה? הכוונה לביוס המקורי של הלוח. אם לא אז עם איזה ביוס כן אפשר (אם בכלל). תודה.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ראיתי שיצאו לוחות שהם Nforce 2 רציתי לדעת עד כמה זה משמעותי ומה למעשה זה עושה מבחינת תקציב אני יכול לקנות לוח רגיל של אפוקס או לוח של אפוקס עם Nforce 2 אבל מה למעשה ה- Nforce יעזור לי??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הורדתי ספידפאן 4.20 והוא אומר לי - Fan01: 3835 RPM Fan02: 0 RPM Fan03: 0 RPM איך זה שהוא מראה שרק מאוורר אחד פועל? יכול להיות שבאמת רק אחד פועל? -יש לי מאוור ראשי על כל המחשב (במארז) -אחד על הכרטיס מסך -ואחד בספק כח אם זה עוזר , הטמפ' שהוא מראה הן [Temp1: 33C Temp2: -48C Temp3: 37C HD0: 39C עוד שאלה כמה שאלות: איך יכול להיות שTEMP2 הוא במינוס מעלות? מה אומר כל TEMP מהשלושה? ויש לי שני הארד דיסרקים , איך הוא מראה רק HD0 ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לברר איזה לוןח אם יש לי מכיוון שהתקנתי פה ווינדוס אקס פי ויש בעייה עם הדרייבר של הכרטיס קול שמובנה על הלוח אם כך שאם אני אדע את הלוח אם, אני יוכל לגשת לאתר החברה ולהוריד דרייבר מתאים. אז יש איזה תוכנה או דרך לברר מה הלוח אם שלי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם כרטיס מסך חזק (כזה שעולה 1500 ש"ח~) יגרום למשחק לעלות מהר יותר? וגם כאשר המשחק עלה מה יגרום לזמן לטעינת השלבים להתקצר? האם זה מעבד יותר טוב או כרטיס מסך יותר חזק? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בתוכן הנושא. בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
תראו הלוח אם שלי הוא של אסוס p4s8x-x והכרטיס מסך שלי הוא radeon 9600xt עם 256 מגה. עכשיו אני רוצה לדעת אם הלוח אם העלוב שלי מנצל את מלוא יכולתו של הכרטיס מסך העלוב שלי. כי תראו רק עכשיו התחלתי לשחק פאר קריי ויש לי p4 2.6 giga ו 768 ראם ואני מריץ את המשחק ברזולוציה של 800 על 600 כשכמעט כל הפונקציות של הגדרות הגראפיקה הם על low. אחד אמר לי שאולי יש לי בעיה עם הדרייברים ואולי בגלל שפעם היה לי g4 mx ולא נמחקו לי כל הדרייברים שלו אז זה כאילו שהדרייברים של ה mx מפריעים לראדון שלי. מה אתם חושבים ואיך אני מסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי כרגע בתוך המחשב ארבעה כרטיסי זיכרון של 64 MB שזה יוצא ביחד 256 MB עכשיו הייתי רוצה לישאול עם אני יכול להוציא 64 אחד ולהכניס בימקומו 256 MB כאילו שהיה לי 3 64 ואחד 256 עכשיו השאלה היא עם אפשר ועם זה יהיה יותר טוב מ 4 64 MB מקווה שהבנתם תמונות של המחשב כרגע http://img113.imageshack.us/img113/237/sdfa2kk.jpg http://img113.imageshack.us/img113/6659/sdfsf0cw.jpg והזיכרון של 256 שאני רוצה להכניס זה 133MHZ משהו כזה
-
- 7 תגובות
- 499 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים .... ואם מישהו יודע מה ההבדל בין הצ'יפסט של אינטל p965 ל- g965 ? תודה.
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל.... gigabyte קוראים לסדרת לוחות שלהם 6 dual mircle כאילו יש 6 דואלים בלוח לפי מה שאני יודע ....לדוגמא יש לחבר שלי לוח יותר ישן של ג'יג'הבייט ויש לו dual Lan שלי אין...יש לי חיבור אחד של רשת..שזה נראה לי מוזר...אפילו שקיבלתי את הפאנל הניקל האחורי שמחליפים במקום המקורי של המארז יש חור ליד הרשת...שאמור כאילו להיות שם עוד כניסה לחיבור רשת...ופשוט החור ריק. פתחתי את הספר של הלוח שקיבלתי וככה רשום: Onboard Lan VITESSE 8201 phy )10/100/1000 Mbit 1 RJ 45 port מה נסגר? למישהו יש את אותו לוח?
-
- 1 תגובה
- 380 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות 2 דיסקים קשיחים של Raptor 36GB בשביל מערך Raid 0 שישמש כדסיק קשיח ראשי למערכת ההפעלה ואני מעוניין גם לרכוש דיסק קשיח 250GB לסרטים, משחקים וכו'. בקיצור - שאלתי היא, האם יש על הלוח Asus P5N32-E SLi שתי חיבורי S-ATA 1 בשביל ה-Raptorים (הם S-ATA 1) ועוד חיבור S-ATA 2 לדיסק הקשיח של ה-250GB? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
תגידו יש כיום כבר סטיק אחד של 1024 זיכרון?
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אז ככה חברה הציעו לי שלושה קיטים זיכרנות מה עדיף? Geil Value 256x2 CL 2.5 Geil Golden Dragon 256x2 CL 2.5 Samsung 256x2 Uccc Chips CL3 (נקנה ב-KSP
-
- 7 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרונות ורציתי לדעת איזה עדיפים? GEIL ULTRA PLATINUM 1GB 2x512 DDR500 PC4000 DUALCHANNEL תיזמונים של: 7-4-4 2.5 או Geil 1GB PC3200 400MHz 2-64x64 Dual Channel Ultra Series DDR עם תיזמונים של: 6-3-3 2 או בכלל זיכרון אחר שאתם יכולים להמליץ.. תודה
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-