מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,810 דיונים בפורום זה
-
לכל חברי הפורום שלום לאחרונה קיבלתי לוח אם מדגם gigabyt GA-M61PME-S2P לינק לדגם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3009#sp חשוב לציין שהדגם הנ"ל מגיע בשני גירסאות גירסה 1.0 וגירסה 1.3 מה שלי יש זה את גירסה 1.0 השאלה שלי היא איזה סוגי מעבדים אני יכול לשים בלוח הנ"ל? לפי מה שראיתי אפשר להרחיב את סוגי המעבדים עם משדרגים גירסת bios אבל אני לא בטוח ואשמח לקבל את עזרתכם. נוסף לזה לא מובן לי עם אפשר לשים בסוקט הנ"ל מעבד מגירסא am3 זאת מיכוון שעל הלוח מצויין במפורש שהסוקט הוא AM2+ ועם כן העם יהיה בעיה בביצועים בתודה רבה לכל המשיבים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את הלוח הנ''ל ורשום עליו תומך סמפרון אבל צרבתי לו ביוס d26 marlin ?(או משהו כזה ) אז אני שואל האם סמפרון יעבוד ? ? ? ? כי לפי דעתי הוא יעבוד כי הלוח תומך בT-BRED B אז האם הוא יעבוד ?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להביא מחו''ל מעבד OPTERON 939 הלוח שברשותי הוא DFI INFINITI עם הביוס החדש ביותר (עדכנתי ) האם המעבד יעבוד על הלוח ?
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כרטיס טלוויזיה בעל תושבת pcie יכול להתחבר ללוח אם ישן בעל תושבות pci?
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי היא אילו הבדלים יש בין תושבת ה-AM2 לבין תושבת ה-939, חוץ מהעובדה שה-AM2 תומך ב-DDR2 ושהיא בעלת 940 פינים בניגוד ל-939 פינים בתושבת הפחות חדשה. דבר נוסף שאני רוצה לדבר עליו הוא תפקידם של הפינים בתושבת המעבד. אני כבר שאלתי את השאלה הזאת בעבר פה, אבל לא ענו לי. לכן אם מישהוא יכול לישלוח לי לינק עם אתר שמסביר על תפקידם של הפינים במעבד אני אשמח מאד. . תודה מראש לעונים.
-
- 15 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אם יש לי 2 זכרונות של 256 DDR ויש לי את הלוח הזה: http://www.intel.com/products/motherboard/d865glc/ ואני רוצה לקנות עוד 2 סטיקים של 256DDR זאת אומרת 1GB אבל ה2 זכרונות שיש לי כבר על הלוח הם בתזמון CL3 ואם אני יקנה 2 זכרונות בתזמון CL2.5 זה יעבוד ביחד? תשובות בהקדם,תודה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני מתכנן להוסיף זכרונות למחשב ויש לי 3 שאלות: אחרי הקנייה יהיו לי 4 סטיקים שונים של זכרונות(כולם ddr1 400 ghz): 2 זהים של 256 עם cl 2.5, ו2 זהים של ג'יגה עם תזמונים cl 3. 1. זוג יעבוד בתזמונים שלו או שכולם יעבדו בתזמונים הגרועים יותר? 2. האם 2 הזוגות יעבדו ב dual (כל זוג בנפרד מותאם ל dual, הכוונה אם אפשר 2 דואלים)? 3. האם לקנות זיכרון יד שנייה זה מומלץ? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש איזו שהיא תוכנה חינמית שבודקת תיזמונים? ואיזה תיזמון נחשב לטוב? אהה ו.... תיזמונים זה רק ל DUAL או לכל DDR ?
-
- 7 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אם אני עושה OC לתיזמונים אז עד איזה תזמון הכי נמוך אפשר להגיע ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד שכנראה נשרף, האחריות עליו פגה, ע"פי דברי החנות הוא שרוף, למרות שאין סימנים חיצוניים של שריפה אני מאמין שהוא באמת שרוף, האם יש דרך לשלוח את זה ליצרן (AMD) או מקום כלשהו בארץ המתקן כאלה מעבדים במחירים טובים?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי דף השוואה בין מעבדי אינטל שונים ואשמח להסברים על תכונות שונות שאני לא יודע מהם... 1. MULTY-BUS 2. SMT 3. L1,L2,L3 CACHE למה 3 זכרונות קאש? 4. CONNECTIVITY 5. DATA RATE GT/S 6. TDP 7. MANUF.PROCESS 8. CHIPSET 9. TIMING [ http://img90.imageshack.us/img90/7599/infolt.pngתודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 460gtx 768mb ורציתי לדעת אם ישתלם לי להוסיף עוד כרטיס מסך ואיך הלוח שלי יתמוך במערך הזה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח האם הזה: GA-G1975X, מה שאתם רואים בביקורת החדשה של HWzone, והצ'יפסט שלה הוא 975X, רציתי לדעת אם הוא יתמוך במעבדים החדשים של אינטל Core 2 Dou, Core 2 Extreme...בבקשה אם אתם יודעים תכתבו לי!
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
האים מעבד 478 0.18 יעבוד על לוח תומך 0.13 478?
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום. אני בטוח שיש כאן הסבר באיזשהו מקום אבל לא מצאתי... :s05: בלוח שבו DUAL CHANNEL - מה ההבדל בין כשמחברים 2 סטיקים של 256 לבין כשמחברים אחד של 512. במה ועד כמה יתבטא ההבדל (באופן תאורטי ובאופן מעשי) ? אשמח לקבל תשובה . תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מחפש מעבד טוב ולא יקר לשימושים של משחקים כבדים ותוכנות קלילות ללא שימושי oc .מה דעתכם עליו? ההתלבטות שלי גם כן לגבי q8400/9400 או מעבדים יותר מתקדמים יותר של amd .. עלות המעבד היא באזור ה600 ש"ח אך קראתי שלא תומך cache וגם מהדור הקודם שלהם..יש טעם? ועוד דבר הוא אמור לרוץ טוב עם win 7
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אין לי doul ddr זה בסדר אם אני יוסיף עוד chip של מהירות 333 (מה שיש לי עכשיו זה512 מהירות400) מה זה doul ddr בכלל?
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי מעבד i5 4690k box ואני מבין שבשביל אוברקלוקינג אני אצטרך קירור מעבד אחר השאלה שלי האם הקירור למעבד שאני אקנה יחליף את המקורי או בא בנוסף למקורי? כלומר אם הוא מחליף אותו אז אין לי צורך במאוורר המקורי שמגיע עם המעבד אני יכול לזרוק אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף 1)ASUS STRIKER EXTREM 2)Asus P5N32-SLI SE Deluxe 3)GigaByte GA-965P-DQ6 4)ABIt IN9 32X-MAX 5)ABIT AW9D-MAX ההתלבטות היא כזאת להשקיע בלוח אם תותח ואז זה חוסך לי כרטיס קול או לקנות לוח אם בסביבות 1200 ש"ח ולהוסיף כרטיס קול תותח XFI לשאלה השניה מה עדיף בתור מעבד אינטל 6300 ולעשות לו OC עד ליציבות מערכת לעבודה שוטפת או להשקיע עוד קצת באינטל 6600 וזה ינגוס לי בכרטיס מסך
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי לוח אם m2a-vm hdmi של asus כרגע יש לי סטיק אחד של 1G זכרון, אני מעוניין להוסיף 2 סטיקים של 1G כ"א (dual channel) השאלה היא, האם אפשר להשאיר את הזכרון הנוכחי או שכדאי להוציא אותו ולהשאיר רק את ה-2 החדשים? כל טוב ותודה למשיבים אלי
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה העיקרונית שלי האם צריך יותרכמות של זכרון או המהירות שבה הוא עובד מה יותר משמעותי לגבי הפרטים של מחשב הכתובים למטה... יש לי שני כרטיסי זכרון פנימי 1) SPECTEK 256 MB 133 MHZ זהו זכרון DDR מהישנים DDR 266 2) KINGSTONE 512 MB 400 MHZ הלוח אם שלי הוא של GIGABYTE שתומך בזכרונות אלו אבל עד MHZ 333 וה FSB שלו הוא 400MHZ. הדגם של הלוח GA-8SRX השאלה מה עדיף לחבר את שניהם ושיעבדו במהירות של האיטי ביותר או לחבר את המהיר יותר במהירות 333 MHZ ושרק הוא יעבוד. היישומים שלי במחשב הם בעיקר הורדות, שירים סרטים, קצת משחקים, ואני גם הופך סרטים לקידוד שהDVD שלי תומך( DIVX) תודה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני קצת מבולבל מהמעבר מ-AMD ל-אינטל, ובכלל... כל אחד אומר לי משהו אחר - אני חייב לשאול פה: אני קונה לוח עם FSB 1333/1066MHz אני יודע שלמשל DDR2-533 ב-DualChannel יעבדו כל אחד ב-266, וביחד 533mhz, עכשיו אם אני מוסיף עוד סט של DDR2-533 (ז"א 4x1gb) אז אני מגיע למקסימום ניצול FSB ?? 533+533 = 1066 אם כן, מה זה אומר ? שעם 2 סטים אני משתמש ביותר רוחב פס מאשר עם סט אחד של ddr2-533 :s05: , ביצועים טובים יותר ?? (4 סטיקים של DDR2-533 יעבדו מהר יותר מ-2 סטיקים של DDR2-800 ?) אם לא, איפה הטעות שלי? (בבקשה אל תתיחסו לנפח הזכרון) עריכה: אוקי, קראתי קצת, ראיתי את זה: אז אני מבין שטעיתי... מה שעכשיו הבנתי זה ש-DDR2-533 בדואל צ'אנל (2 סטיקים) יעבדו על 1066Mhz (תקנו אותי אם אני טועה). א…
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
סלחו לי על הבורות אבל רציתי לדעת מה החשיבות של לוח אם ושל מעבד ומה תפקידם ומה זה בדיוק ביוס ???? תודה..
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שאלה שמציקה לי קבר הרבה זמן באמת יותר שווה לשים על המחשב שלך בבית. פעם זה הייה ממש ברור אינטל אבל עכישו זה ממש לא ברור. הייתי רוצה לדעת בשורה התחתונה מה יותר כדאי, יותר טוב, מיבן שני החברות האלה???
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
יש לי לוח M משולב של ASUS דגם M2A לפני שנה שמתי לו מעבד 3600 בגלל שהוא היה הכי זול וידעתי שהתושבת למעבד מתאימה גם למעבדי 'הדור הבא' רציתי לדעת אם מאז התושבות השתנו וגם איזה מעבדים אני יכול לשים עליו תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-