עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by poltergeits,

יש לי את הדכרונות האלו : דף מוצר >> http://www.geil.com.tw/portal/product_400_t_b.php עכשיו אני לא מבין למה המתחים שרשומים שם כלכך גבוהים , מה זה אומר שאני צריך לתת להם 2.55 וולט כשבביוס כל מתח מעל 1.65 נחשב לחריגה .???? דבר נהוסף קצת קשה לי להבין ואני מקווה שאחד ולתמיד יתבהר הנושא , לפי מה שאני יודע שתיזמונים נמוכים יותר נותנים זמן תגובה טוב יותר אז למה כשהורדתי תיזמונים ל - 2.5-3-3-6 קיבלתי ביצועים גרועים בהרבה במבחני הבנצמקים (500 נקודות פחות ב3DMARK03) ,וכאשר החזרתי לתזמוני היצרן מספר הנקודות הועלה שוב . עכשיו במידה ואני רוצה להמהיר רק את הזכרונות (ואני יודע שזה לא קשור לפורום הזה) חוץ ממתחים מה עוד אני אמור להעלות/להוריד ?

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by noos,

יש לאמיר צברי שזה מישהו שהוא לא חבר שלי זיכרון של 667 מגה הרץ עכשיו בגלל שהוא לא חבר שלי רציתי לבאס אותו אז שמתי אצלו את התוכנה CPU-Z והיה כתוב שהתדר שהם עובדים זה 333 האם זה הגיוני?

• 11 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by roee7777,

לפי מה נקבע מספר החריצים שיש לסוקט? זה נכון שבגלל שיש בלוח רק דואל צ'אנל זכרונות אז קבעו רק 1156?! איזה חסרונות יש לסוקט הזה שאין ל1366 ?.. תודה

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by HellBoY,

האם יש צורך לחכות לs939 למרות שלא מתוכנן שידרוג בעתיד(אם המחשב כבר לא טוב קונים חדש)? והאם יש צורך לחכות לאנפורס4 למרות שאני יודע שאני לא ישתמש בSLI ובפיצרים של האנפורס4?

• 49 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. כי נראה לי שהתשובה מראש היא שכן, אבל שמתי לב שזה נהוג ללכת בכפולות של ג'יגה, 2 ג'יגה, 4 ג'יגה וכו'... כרגע יש לי 2 סטיקים של ג'יגה כל אחד, ואין סלוטים פנויים. חשבתי להחליף אחד מהם בסטיק של 2 ג'יגה, וככה יהיה לי 3 ג'יגה זיכרון במצטבר (גם ככה XP לא מסוגל להתמודד עם יותר, וזה כן יעזור לי ביישומים מסויימים). אז אני רוצה לוודא כאן שאין לי מה לחשוש ממהלך של שילוב 2 סטיקים בגדלים שונים, נכון?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by giloman,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87022.0

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  7. Started by ward,

אני רוצה תשובה מוחלטת ואם אפשר עם סקירה nf3 250 ו nf3 250GB וישנו nf 3 ultra עכשיו מה ההבדלים והאם זה נכון ש VIA KT800 יותר טוב מה 250... שווה להשקיע 100 שח יותר ולקחת 6600 עם 256 מ'ב במקום 128 מ'ב והאם הוא משתווה ל 9600XT או טוב ממנהו ובכמה אחוזים ? עוד משהו לסוקט 939 K8NS-Ultra (s939 או את ה AV8 (s939) sata,GBL תודה...

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  8. אז יש לי כרגע 2 ג'יגה זיכרון פנימי ואני מעוניין להרחיב ל 4. כרגע אני עם win 7 32 bit, אז אין טעם להרחיב את הזיכרון לפני שאני מתקין ווינדוס 64 ביט, נכון?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by dbx22,

יש לי אפשרות לקנות מחשב של פנטיום 2 הנל (כל המחשב לא רק מעבד) אבל בלי מסך ב250 ש"ח 1. רציתי את המחשב שיהיה אך ורק בשביל הורדות באימיול ושיעבוד איתו 24 שעות, השאלה האם מחשב כזה יספיק לאימיול או שיש גירסה של אימיול כלשהי שלא לוקחת כמעט משאבים וניתן להפעיל על מחשב כזה. 2. האם יהיה מסוגל להריץ וינדוס 98 3. האם שווה? תודה לכל העוזרים, מקווה שזה שייך לפורום זה

• 13 תגובות
    • 609 צפיות
  10. שלום: יש לי לוח אסוס - P4T533-C יש 2 פרמטרים שאין לי מושג על מה לשים אותם: 1. פרמטר של RDRAM TURBO - ? ENABLE או DISABLE? 2. VIDEO MEMORY CACHE MODE ? ( טכנולוגיה חדשה כביכול לזכרון כרטיס מסך - וכתוב לא להשתמש במידה והכרטיס לא תומך כי המערכת עלולה לא להדלק ) . - UC או USWC? נתוני הרכיבים הרלוונטים: 1. זיכרון קינגסטון - 1066 2. כרטיס מסך צ'ינטק - ג'י פורס טיטניום 4200 - 64 מגה זיכרון. בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  11. Started by the_big,

א:מה הפירוש של האותיות G,P,PL וכו בצ'יפסטים של אינטל.???? ב:בלוחות של ABITמה זה GBL??

• 2 תגובות
    • 421 צפיות
  12. Started by manenbu,

אז ככה, אני מחפש לקנות מחשב חדש, שכנראה הולך להיות AMD. ה AMD 3700+ מאוד קורץ לי, אז אני מנסה לבסס את הקנייה סביבו. השאלה איזה לוח ילך עם זה? יש לי בעיה ש nForce4 לא טוב לי, כי אני משתמש בכרטיס אודיו ל PCI וזה יעשה בעיות. זה בערך מבטל לי 80% מהלוחות בשוק... אפשרויות שכן יש, זה לוח מבוסס K8T800, K8T980, nForce3' החדשים של ATI. יש לי כרגע גם 512mb DDR400 של TwinMOS שכנראה ישאר אצלי ואני לא הולך לקנות עוד זכרון, פשוט כי זה כרגע מספק אותי וגם זה הדבר שהכי קל לשדרג. יש לי גם כרטיס AGP Radeon 9250 שלא אתנגד להשאיר אותו גם, ז"א לקנות לוח עם AGP ולא PCI-E. שמתי לב שיש לוחות חדשים עם ATXV2 שזה חיבור של 24 פינים בניגוד לחיבור 20 פינים הישן - עד כמה זה משנה? יש את הלוח הזה: h…

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shmulikg,

הצ'יפסטים החדשים של VIA שרואים בדף הראשי את הידיעה עם השני PCI E הם יגיעו גם לסוקט 478 ?

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  14. האם ביחד עם ה DFI NF4 ULTRA D מגיעים גם הכבלים העגולים שמופיעיים באתר החברה עם הקופסא? האם כשיתקינו לי את הלוח במחשב יצרפו אותם ? תודה רבה :xyxthumbs: כתובת האתר http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=NA

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  15. Started by andrei21,

שאלה קצת קשה , יש לחבר לוח Albatron k8nf4u והייתי רוצה להחליף לו קבל שנשרף איפה אפשר למצוא מפה טכנית של הלוח והרכיבים האלקטרוניים שלו כדי לדעת איזה קבל אני צריך או האם יש דרך אחרת לדעת

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכם... המעבד שלי מגיע בשעות רגילות (לא בעת משחק והפעלת משאבי מערכת חזקים וקשים , אלא רק אינטרנט איסיקיו MSN ומוזיקה) ל50-54 מעלות ו4100-4350 RPM מהירות המאוורר... ובשעות העומס (בעת משחקים, תוכנות אנטי ווירוס כאלה ואחרות, ותוכנות כבדות כמו פוטושופ עריכת ווידיאו ועוד.. ) מגיע לי עד 59-60 מעלות עם 5200-5450 RPM מהירות המאוורר... יש לציין שהמעלות של המערכת (לוח אם ועוד..) היא מאוס סבירה ואף נמוכה למדי 42 מעלות באופן קבוע.. ובשעות העומס היא מגיע ל45-47 מעלות שזה בסדר... למעבד יש את המאוורר המקורי של AMD שצורף לקופסא של המעבד... המאוורר הזה הוא גם של 6000 מאוורר פשוט למדי עם 3 כבלי נחושת מתחתיו... השאלה שלי היא...: 1-האם כדאי להחליף מאוורר למעבד ? 2- מה המעלות הממוצעות למע…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Green,

שלום קיבלתי היום מחשב חדש AMD 3000 על לוח אם DFI - LAN PARTY UT NF4-D והמאורר של המעבד עובד ומפסיק לפרקים של 2 שניות בערך חשבתי שזה יכול להיות כי הוא יודע מתי המעבד חם ומתי לא אבל אני לא בטוח יכול להיות שזה תקלה וגם אם זה לא תקלה אז לא עדיף שהמאורר יעבוד כל הזמן כי סתם נראה לי לא טוב למאורר לעבוד ולהפסיק כל שניה (הקרור המקורי שבא עם הלוח אם או המעבד)

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  18. נתוני המחשב שלי: מעבד: Intel Pentium 4, 1700 MHz לוח אם: ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, AUDIO) http://www.papab.com/mbp4vxasd2.htm הלוח אם שלי תומך או באסדיראם או דידיאר והכוונה היא שלא שניהם ביחד, ובנוסף עד מהירות של 266 מגה הרץ זיכרון: 256 MB (SDRAM) => 2 סלוטים תפוסים כאשר בכל אחד מהם 128 מגה של סדיראם, 1 במהירות של 133 ו2 במהירות של 100 מגה הרץ NVIDIA Geforce 2 MX/MX 400 (64 M 40 Gb Hard Disk 8.5 Gb Hard Disk Windows XP Pro, SP2 - אחרי פירמוט! החלטתי שזהו - אני לא יכול יותר ואני מתכוון להחליף לזיכרון טוב שישפר את הביצועים של המחשב! אני רוצה 512 DDR וכאם גם הבעיה... פחות מ400 MHZ לא משתלם כי הם יקרים מאוד... מעל ממש לא ולכן כנראה שאני א…

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by DS,

אני רוצה בעוד כמה חודשים לקנות לוח אם איכותי בגלל שאני רוצה לקנות גם בעוד כמה חודשים את ATI 1800XT או GF7900 והם רק תומכים PCI-E ולי יש AGP הלוח שלי כרגע הוא P4C800 דלוקס בדקתי בזאפ והוא שווה איזה 1000 שקל הלוח אם שלי. בקיצור איזה לוח אם מתאים בפחות מ 1000 ש"ח והוא איכותי כי ראיתי בזאפ לוחות אם ב 300-400 ש"ח אז הם טובים או גרועים? הנה אחד שמצאתי והוא תומך PCI-E http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=18 אבל השאלה היא גם אם המעבד,הזיכרון והכול יכנס ללוח החדש?

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  20. יש ברשותי היום מחשב עם מעבד AMD 3800X2 וזיכרון 2 ג"ב 667 מגה הרץ. ברצוני לשדרג את המחשב... האם כדאי לשדרג את הזכרונות ל4 ג"ב? או שמא עדיף לי לשדרג את המעבד? או אולי עדיף 4 ג"ב 800??? מה עלי לעשות על מנת להאיץ את מהירות העבודה במחשב ובעיקר בPS3??? בברכה, אורי

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  21. האם יהיה הכרחי להתקין מחדש את החלונות (אקס פי) לאחר השידרוג, או שיהיה אפשרי להפעיל אותו, ויהיה צורך רק לעדכן את הדרייבר?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by eegg,

רציתי לדעת אם אני יכול לשדרג כרגע רק את הלוח אם שלי ללוח אם כזה: או שאני צריך גם לשדרג את המעבד gigabyte ga-p35-ds3r

23. אני רוצה לקנות מחשב עם לוח אם Gigabyte EP35-DS4 ועם כרטיס מסך ATI Radeon HD 4850 (512mb DDR3). האם הלוח אם ינצל את הכרטיס מסך באופן מלא. הבנתי שהלוח אם תומך רק ב-PCIe1.1 ולא ב-PCIe2.0. משמעותי??? אם כן, יש לכם הצעות לוח אם זול (סביבות ה-500 ש"ח) שתומך PCIe2.0? תודה..........

24. דבר ריאשון איפה יש באתר מאמר שמסביר מזה CL,DDR,ECC וכו' :s05: יש לי במחשב dual channel DDR2 512Mb X2 533MHz CL4 Corsair ואני רוצה לקנות עוד סטיק של 1GB Corsair. האם זה יכול לפגוע בתפקוד של ה Dual Channel ולגרום לו לתפקד לאט יותר? אם לא מה יהיה השינוי? יש לי לוח-אם של GA8I915P GIGABYTE לפי מה שהבנתי יש בעצם רק 2 SLOT ל DUAL וה 2 האחרים זה לסטיקים בודדים זה נכון? או שאני יכול לקנות עוד Dual Channel ולחבר? הינה קישור ללוח-אם http://www.ok-computer.co.il/Product.asp?productid=449 תודה

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  25. Started by Booobb,

אני מתלבט בין שני לוחות אם בשביל מעבד AMD Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 ראיתי שיש הבדל די גדול במספר הפריימים בלוח של אסוס אבל שמעתי ממישהו שאמר שלוחות של אסוס לא טובים לAMD זה נכון ? והאם הלוח של אסוס תומך בכל מה שג'יגה בייט תומך ? והאם זה באמת שווה את המחיר ? תודה רבה לכם

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים