מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,810 דיונים בפורום זה
-
כיום ישנם מעבדי ARM בתדר של מעבדים שולחניים ( 2.8 GHZ) ועם עשר ליבות. מדוע לא משתמשים בהם במחשבים ניידים או במחשבים רגילים בעבודות שיכולות להיעזר בעוד ליבות (רנדור לדוגמא)? והאם ליבות שונות באותו תדר מציגות ביצועים שונים? ואם כן אז מה עדיף Kryo , a72 או אחר?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם האם המעבדים הללו נמכרים בארץ למחשבים ביתיים - למשל ה 240e, 235e, 405e, 400e ? האם לא הגיעו, לא יגיעו או שנמכרים תחת שם אחר ? למישהו יש ניסיון איתם ?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קיבלתי את רשימה מפרטי מחשב, וראיתי שיש בה 3 סוגים שונים של מעבד שאני מראה לכם: 1. מעבד אינטל פנטיום 4 755P/3.2G HT 800FSB זיכרון מטמון M1 2. מעבד אינטל פ4 775P/3.4G DUAL CORE 800FSB זכרון מטמון M 2*2 3. מעבד אינטל פ4 E6300 CONROE CORE2DUO 1066 רציתי לשאול כמה שאלות: 1. ב 3 ו-2 כתוב מעבד אינטל פ4 - האם פ4 מתכוון לפנטיום 4? 2. מה הבדל בין DUAL CORE ל- CORE2DUO ואילו שיפורים? 3. בפריט 3 כתוב E6300 אני לא כ"כ מבין מה מהירות שלו, תוכל להסביר מהי מהירות שלו שאני מבין כמו "3.2G" 4. מה זה 800FSB ו-755P כפי שרשום בפריט 1 ו-2. 5. האם פנטיום 4 הוא שוק חלש וממליץ לקנות DUAL CORE? תקציב לא חשוב בשבילי... תודה על תשובות למומחים היקרים, אני מתנצל שאני שואל את שוב אותו שאלות מאחרים, אך …
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לרכוש מחשב חדש וחשבתי על i3 או i5. משהו אחד שלא הבנתי מה המשמעות של המושג haswell אני מבין שזו ארכיטקטורה חדשה רק לא ברור לי אם זה נגזרת פחות טובה של מעבדי i3 המקוריים או פשוט שכלול שלהם (במילים אחרות אם haswell טוב או רע ליהודים) . בנוסף, האם כשאני רוכש מעבד אני צריך שיהיה רשום בדגם שלו שהוא haswell או שפשוט כולם כבר היום haswell (נגיד ב"זיגזג 2000 " ראיתי שעל אף מעבד לא רשום שהוא haswell בעוד באייבורי כולם haswell)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שולם. אני רוצה להבין אם הבנתי משהוא שקשור למעבדי ה-core 2 duo. אם הבנתי נכון מה תוכנת ה-Intelligent Power Capability (המייושמת במעבדים אלו) היא למעשה סט של יכולות, שעוצבו במטרה להפחית את צריכת החשמל של המעבד. מאפיין זה דואג לכך שרכיבים במעבד, אשר לא נעשה בהם שימוש בעת ביצוע פעולה מסוימת, לא יקבלו זרם חשמלי. האם יש עוד דברים שתוכנה זאת עושה ולא ציינתי למעלה?. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
היי אינטל פרסמה שמעבדי ה XEON הם לשרתים, ויש אחד שהוא לגיימרים (שעולה 999$). מה זה משנה אם הם לשרתים? יש להם גם סוקט 775 והלוח שלי תומך ב-45NM הם אמורים לעבוד, לא? זה סתם תרגיל שיווקי???
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי AMD מתכננת להוציא מעבדים עם תמיכה בDDR3??
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום.רציתי לדעת מהם המעבד והזיכרון המינימלי הדרוש כדי שמחשב יוכל לתפקד כמדיה סנטר
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעונין לקנות מחשב חדש ולא יודע אם ללכת על מעבדים אמד או אינטל. אני יודע שאינטל הולך להוריד מחירים ואמד הוריד כבר, אני בעיקרון כל חיי אם מעבד אינטל ופוחד לסים אמד כי בחיים לא השתמשתי בהם, מה אתם אוראים? אני חשבתי על מעמבד E6600 התקציב שלי הוא 5000 שקל. ולגבי כרטיס מסך האם הסידרה החדשה של נוידיה שתצא היא תהיה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
מה הגרסאות האלו בידיוק? הבנתי שהמכפלה פתוחה. אבל לא הבנתי כך אפשר להגדיל את התדרים בהרבה? שמעתי שרק בגירסאות אלו של החברות AMD ו INTEL יש אפשרות להגדיל את התדרים ישירות ולא דרך הלוח אם. הם זה שווה? למשל 6400+ BLACK EDITION שעולה 900+- האם הוא שווה ביחס למעבד של INTEL E6750? האם הOC שלו יהיה ענק? או ברמה סבירה?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מפרט מספר 1 : cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb screen: aoc17 ht731 98khz flat צורב לא משנה איזה השאלה היא האם במקום הלוח אם והמעבד של AMD היה כדאי לשים של intel מהבאים??: cpu: ?P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775 motherboard: ?ASUS P4P800SE sb,SATA,lan? ?? עוד שאלה האם אני יכול לפרמט את הארד דיסק של SATA בדיוק כמו שפירמטתי עד עכשיו הארד דיסק של IDE השאלה האם במהלך הפורמט צריך להתקין/להגדיר משהו או שאני יכול לפרמט כרגיל ? תודה
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
מישהוא יכול להסביר לי בבקשה למה אניטל עומדים לשווק לשוק מעבדי מרובעי ליבה בשלב כל כך מוקדם (יחסית) אם אין בכלל תוכנות שיודעות לעשות שימוש במרובעי ליבה?! כאילו באמת, רוב התוכנות עדיין לא יודעות להישתמש בשתי ליבות אז מה יעזור לי 4 ליבות?!
-
- 18 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לביקורת: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1087222701,12512, רשום שם "למרות שטכנולוגית ה-64 ביט תיהיה חסומה" למה הם מתכוונים בכך שהם אומרים שהיא תהיה חסומה? מישהו יודע? אני חושב שזה קשור לפורום הזה.
-
- 9 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מה מתח הסטוק של ה3200+ לסוקט 939 ? אני יודע של3000+ המתח הוא 1.4 וולט אבל אני שואל האם אותו מתח הוא גם לגרסאת ה3200 ?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות זכרון A-DATA 512MB 400MHZ, הבעיה היא שהזכרון הזה דורש 2.7V והלוח שלי יכול לספק רק 2.5V, הלוח שלי גם תומך הזכרון של עד 266MHZ, כלומר הזכרונות יעבדו ב266MHZ, אז השאלה שלי היא כזאת: אם הזכרון יעבוד ב266MHZ בלבד, הוא ידרוש פחות מתח, כלומר יעבוד על הלוח שלי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי את הדכרונות האלו : דף מוצר >> http://www.geil.com.tw/portal/product_400_t_b.php עכשיו אני לא מבין למה המתחים שרשומים שם כלכך גבוהים , מה זה אומר שאני צריך לתת להם 2.55 וולט כשבביוס כל מתח מעל 1.65 נחשב לחריגה .???? דבר נהוסף קצת קשה לי להבין ואני מקווה שאחד ולתמיד יתבהר הנושא , לפי מה שאני יודע שתיזמונים נמוכים יותר נותנים זמן תגובה טוב יותר אז למה כשהורדתי תיזמונים ל - 2.5-3-3-6 קיבלתי ביצועים גרועים בהרבה במבחני הבנצמקים (500 נקודות פחות ב3DMARK03) ,וכאשר החזרתי לתזמוני היצרן מספר הנקודות הועלה שוב . עכשיו במידה ואני רוצה להמהיר רק את הזכרונות (ואני יודע שזה לא קשור לפורום הזה) חוץ ממתחים מה עוד אני אמור להעלות/להוריד ?
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לאמיר צברי שזה מישהו שהוא לא חבר שלי זיכרון של 667 מגה הרץ עכשיו בגלל שהוא לא חבר שלי רציתי לבאס אותו אז שמתי אצלו את התוכנה CPU-Z והיה כתוב שהתדר שהם עובדים זה 333 האם זה הגיוני?
-
- 11 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לפי מה נקבע מספר החריצים שיש לסוקט? זה נכון שבגלל שיש בלוח רק דואל צ'אנל זכרונות אז קבעו רק 1156?! איזה חסרונות יש לסוקט הזה שאין ל1366 ?.. תודה
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
כי נראה לי שהתשובה מראש היא שכן, אבל שמתי לב שזה נהוג ללכת בכפולות של ג'יגה, 2 ג'יגה, 4 ג'יגה וכו'... כרגע יש לי 2 סטיקים של ג'יגה כל אחד, ואין סלוטים פנויים. חשבתי להחליף אחד מהם בסטיק של 2 ג'יגה, וככה יהיה לי 3 ג'יגה זיכרון במצטבר (גם ככה XP לא מסוגל להתמודד עם יותר, וזה כן יעזור לי ביישומים מסויימים). אז אני רוצה לוודא כאן שאין לי מה לחשוש ממהלך של שילוב 2 סטיקים בגדלים שונים, נכון?
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87022.0
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
אני רוצה תשובה מוחלטת ואם אפשר עם סקירה nf3 250 ו nf3 250GB וישנו nf 3 ultra עכשיו מה ההבדלים והאם זה נכון ש VIA KT800 יותר טוב מה 250... שווה להשקיע 100 שח יותר ולקחת 6600 עם 256 מ'ב במקום 128 מ'ב והאם הוא משתווה ל 9600XT או טוב ממנהו ובכמה אחוזים ? עוד משהו לסוקט 939 K8NS-Ultra (s939 או את ה AV8 (s939) sata,GBL תודה...
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אז יש לי כרגע 2 ג'יגה זיכרון פנימי ואני מעוניין להרחיב ל 4. כרגע אני עם win 7 32 bit, אז אין טעם להרחיב את הזיכרון לפני שאני מתקין ווינדוס 64 ביט, נכון?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות מחשב של פנטיום 2 הנל (כל המחשב לא רק מעבד) אבל בלי מסך ב250 ש"ח 1. רציתי את המחשב שיהיה אך ורק בשביל הורדות באימיול ושיעבוד איתו 24 שעות, השאלה האם מחשב כזה יספיק לאימיול או שיש גירסה של אימיול כלשהי שלא לוקחת כמעט משאבים וניתן להפעיל על מחשב כזה. 2. האם יהיה מסוגל להריץ וינדוס 98 3. האם שווה? תודה לכל העוזרים, מקווה שזה שייך לפורום זה
-
- 13 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום: יש לי לוח אסוס - P4T533-C יש 2 פרמטרים שאין לי מושג על מה לשים אותם: 1. פרמטר של RDRAM TURBO - ? ENABLE או DISABLE? 2. VIDEO MEMORY CACHE MODE ? ( טכנולוגיה חדשה כביכול לזכרון כרטיס מסך - וכתוב לא להשתמש במידה והכרטיס לא תומך כי המערכת עלולה לא להדלק ) . - UC או USWC? נתוני הרכיבים הרלוונטים: 1. זיכרון קינגסטון - 1066 2. כרטיס מסך צ'ינטק - ג'י פורס טיטניום 4200 - 64 מגה זיכרון. בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-