מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על המעבד AMD Socket 939 Athlon 64 FX-55, 1MB L2 Cache, 64-bit Processor והאם יש מעבד יותר טוב? אני לא מבין בזה כל כך אז אני צריך עזרה... ורציתי לדעת איזה סוג של זכרון הכי טוב יעבוד עם המעבד הזה (ולוח אם nForce 4) סליחה שאני נוב
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי I7 3770 ואני מבין שיש לו גם יכולות גרפיות. כרגע המעבד יושב על לוח של גיגבייט GA-Z77-D3H עם יציאת HDMI עליו. בנוסף יש לי כרטיס מסך GTX460 עם יציאת HDMI עליו. כרטיס קול אין לי (רק המובנה) ואני שוקל להוסיף אם צריך. אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה 50" והשאלה מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת. מטבע הדברים, היום אני משתמש ב DVI שעל כרטיס המסך וה DVI שעל הלוח אם לא בשימוש. כך גם ה HDMI. שלוש שאלות: 1. האם ה HDMI שעל הלוח יתן איכות גבוהה יותר מה HDMI על הכרטיס מסך? או שהשאלה טיפשית כמדובר באות דיגיטלית, והיא זהה בין השניים. 2. האם ה HDMI שעל הלוח אם פעיל כאשר אני משתמש בכרטיס המסך הנפרד ולא המובנה במעבד? כלומר, האם אפשר שצג המחשב יחובר ב DVI לכרטיס המסך הלא מובנה, ואילו הטל…
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
נגיד ניקח Athlon 64 3000+ סוקט 754 שהיה באוברקלוק ולרוב עבד על 60מעלות ולפעמים גם הגיע ל70 ואפילו 90 וגם קרס כמה פעמים. וניקח את אותו מעבד חדש דנדש מהחנות ונשווה אותם במהירות סטוק - האם המעבד שעבר את כל הסבל והמעלות הגבוהות יעבוד (מבחינת ביצועים) פחות טוב מהמעבד החדש שנקנה מהחנות? זוהי סתם שאלה לידע כללי. חשוב לציין שאני חושב והאמתי גם כמעט בטוח שלא יהיה הבדל בכלל בין שני המעבדים. מה אתם חושבים?
-
- 11 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לאיזה מעבד הסנטרינו 1.5 GHZ משתווה בחוזקו ??? כאילו מקביל לAMD athlon xp ו intel northwood
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
למעבד פרסקוט יש בעיה של התחממות ואמרו שלמרות שיש לו מגה קאש יש לו ביצועים נמוכים יותר האם בגלל שלפרסקוט יש 30 שלבים בצינור מידע אז חלק מהקאש הולך לבאפר?
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
לפי כמה ימים נעזרתי בפורום מפרטי מחשב בהרכבת מחשב אך עדיין לא הזמנתי אותו. המעבד במפרט כלל את המעבד AMD 64Bit AM2 4000 DualCore . היום באתי להזמין את המחשב אני רואה פתאום שהמעבד לא קיים באתר IQPC. שאלתי אותם למה הוא לא נמצא (אתמול הוא כן היה) וקיבלתי תשובה ש AMD כבר לא מייצרים את המעבד הזה. השאלה שלי היא למה? יש בו בעיות? עדיף לקנות את ה 4200 ?
-
- 5 תגובות
- 496 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל מהו המעבד המקביל של אינטל למעבד הזה:AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT. ובכלל האם זה מעבד שתומך בויסטה (כמובן אם רכיבים אחרים מתאימים)ץ תודה ושוב סליחה על הבורות.
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב חדש שישמש למשחקים, מבוסס מעבד INTEL - מעבד: Core 2 Duo E4300, 800mhz, s775, 2m (מחיר 870 שח) לוח אם ASUS: P5B-VM DO s775 Conroe, Q965, DDRII 800, VGA, PCI-E (מחיר 735 שח) זכרון DDRII 800 1GB Kingston Value (מחיר 570 שח) הייתי שמח לדעת מה דעתכם על המעבד ועל הלוח אם בעיקר. האם כדאי לשפר משהו? (מוכן להוסיף עוד טיפה כסף אם צריך) ועל הדרך כבר, מה הכוונה VALUE בזכרון שם? תודה, פיטר.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש מעדבים של 32 ביט ו64 ביט... אבל השאלה שלי אם יש לך ווידנוס 32 ביט ומעבד 64 ביט. אם אני יעבוד לווינדוס 64 ביט זה ישפיע הרבה על הביצועים? או שלא? בתודה THE CRAZY BOY
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מי מבצע את העבודה מבחינת OC ? ומבחינת FPS?? חיפשתי בנצ'מארקים אבל התוצאות היו משונות מי יודע מניסיון מי מהשנים טוב יותר? או שהם דיי דומים? תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כיום ישנם מעבדי ARM בתדר של מעבדים שולחניים ( 2.8 GHZ) ועם עשר ליבות. מדוע לא משתמשים בהם במחשבים ניידים או במחשבים רגילים בעבודות שיכולות להיעזר בעוד ליבות (רנדור לדוגמא)? והאם ליבות שונות באותו תדר מציגות ביצועים שונים? ואם כן אז מה עדיף Kryo , a72 או אחר?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם האם המעבדים הללו נמכרים בארץ למחשבים ביתיים - למשל ה 240e, 235e, 405e, 400e ? האם לא הגיעו, לא יגיעו או שנמכרים תחת שם אחר ? למישהו יש ניסיון איתם ?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לרכוש מחשב חדש וחשבתי על i3 או i5. משהו אחד שלא הבנתי מה המשמעות של המושג haswell אני מבין שזו ארכיטקטורה חדשה רק לא ברור לי אם זה נגזרת פחות טובה של מעבדי i3 המקוריים או פשוט שכלול שלהם (במילים אחרות אם haswell טוב או רע ליהודים) . בנוסף, האם כשאני רוכש מעבד אני צריך שיהיה רשום בדגם שלו שהוא haswell או שפשוט כולם כבר היום haswell (נגיד ב"זיגזג 2000 " ראיתי שעל אף מעבד לא רשום שהוא haswell בעוד באייבורי כולם haswell)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את רשימה מפרטי מחשב, וראיתי שיש בה 3 סוגים שונים של מעבד שאני מראה לכם: 1. מעבד אינטל פנטיום 4 755P/3.2G HT 800FSB זיכרון מטמון M1 2. מעבד אינטל פ4 775P/3.4G DUAL CORE 800FSB זכרון מטמון M 2*2 3. מעבד אינטל פ4 E6300 CONROE CORE2DUO 1066 רציתי לשאול כמה שאלות: 1. ב 3 ו-2 כתוב מעבד אינטל פ4 - האם פ4 מתכוון לפנטיום 4? 2. מה הבדל בין DUAL CORE ל- CORE2DUO ואילו שיפורים? 3. בפריט 3 כתוב E6300 אני לא כ"כ מבין מה מהירות שלו, תוכל להסביר מהי מהירות שלו שאני מבין כמו "3.2G" 4. מה זה 800FSB ו-755P כפי שרשום בפריט 1 ו-2. 5. האם פנטיום 4 הוא שוק חלש וממליץ לקנות DUAL CORE? תקציב לא חשוב בשבילי... תודה על תשובות למומחים היקרים, אני מתנצל שאני שואל את שוב אותו שאלות מאחרים, אך …
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שולם. אני רוצה להבין אם הבנתי משהוא שקשור למעבדי ה-core 2 duo. אם הבנתי נכון מה תוכנת ה-Intelligent Power Capability (המייושמת במעבדים אלו) היא למעשה סט של יכולות, שעוצבו במטרה להפחית את צריכת החשמל של המעבד. מאפיין זה דואג לכך שרכיבים במעבד, אשר לא נעשה בהם שימוש בעת ביצוע פעולה מסוימת, לא יקבלו זרם חשמלי. האם יש עוד דברים שתוכנה זאת עושה ולא ציינתי למעלה?. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
היי אינטל פרסמה שמעבדי ה XEON הם לשרתים, ויש אחד שהוא לגיימרים (שעולה 999$). מה זה משנה אם הם לשרתים? יש להם גם סוקט 775 והלוח שלי תומך ב-45NM הם אמורים לעבוד, לא? זה סתם תרגיל שיווקי???
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי AMD מתכננת להוציא מעבדים עם תמיכה בDDR3??
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום.רציתי לדעת מהם המעבד והזיכרון המינימלי הדרוש כדי שמחשב יוכל לתפקד כמדיה סנטר
-
- 10 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעונין לקנות מחשב חדש ולא יודע אם ללכת על מעבדים אמד או אינטל. אני יודע שאינטל הולך להוריד מחירים ואמד הוריד כבר, אני בעיקרון כל חיי אם מעבד אינטל ופוחד לסים אמד כי בחיים לא השתמשתי בהם, מה אתם אוראים? אני חשבתי על מעמבד E6600 התקציב שלי הוא 5000 שקל. ולגבי כרטיס מסך האם הסידרה החדשה של נוידיה שתצא היא תהיה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מה הגרסאות האלו בידיוק? הבנתי שהמכפלה פתוחה. אבל לא הבנתי כך אפשר להגדיל את התדרים בהרבה? שמעתי שרק בגירסאות אלו של החברות AMD ו INTEL יש אפשרות להגדיל את התדרים ישירות ולא דרך הלוח אם. הם זה שווה? למשל 6400+ BLACK EDITION שעולה 900+- האם הוא שווה ביחס למעבד של INTEL E6750? האם הOC שלו יהיה ענק? או ברמה סבירה?
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
מפרט מספר 1 : cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb screen: aoc17 ht731 98khz flat צורב לא משנה איזה השאלה היא האם במקום הלוח אם והמעבד של AMD היה כדאי לשים של intel מהבאים??: cpu: ?P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775 motherboard: ?ASUS P4P800SE sb,SATA,lan? ?? עוד שאלה האם אני יכול לפרמט את הארד דיסק של SATA בדיוק כמו שפירמטתי עד עכשיו הארד דיסק של IDE השאלה האם במהלך הפורמט צריך להתקין/להגדיר משהו או שאני יכול לפרמט כרגיל ? תודה
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
מישהוא יכול להסביר לי בבקשה למה אניטל עומדים לשווק לשוק מעבדי מרובעי ליבה בשלב כל כך מוקדם (יחסית) אם אין בכלל תוכנות שיודעות לעשות שימוש במרובעי ליבה?! כאילו באמת, רוב התוכנות עדיין לא יודעות להישתמש בשתי ליבות אז מה יעזור לי 4 ליבות?!
-
- 18 תגובות
- 929 צפיות
-
-
לביקורת: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1087222701,12512, רשום שם "למרות שטכנולוגית ה-64 ביט תיהיה חסומה" למה הם מתכוונים בכך שהם אומרים שהיא תהיה חסומה? מישהו יודע? אני חושב שזה קשור לפורום הזה.
-
- 9 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מה מתח הסטוק של ה3200+ לסוקט 939 ? אני יודע של3000+ המתח הוא 1.4 וולט אבל אני שואל האם אותו מתח הוא גם לגרסאת ה3200 ?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות זכרון A-DATA 512MB 400MHZ, הבעיה היא שהזכרון הזה דורש 2.7V והלוח שלי יכול לספק רק 2.5V, הלוח שלי גם תומך הזכרון של עד 266MHZ, כלומר הזכרונות יעבדו ב266MHZ, אז השאלה שלי היא כזאת: אם הזכרון יעבוד ב266MHZ בלבד, הוא ידרוש פחות מתח, כלומר יעבוד על הלוח שלי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 430 צפיות
-