עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by iakovl,

יש לי מס שאלות על לוחות של leadtek 1- WinFast K7NCR18D-Pro WinFast K7NCR18D מה ההבדל בין שני אלו? 2- WinFast K7NCR18G מה ההבדל בין שני אלו? 3- איזה מבין אלו שבשאלה 1 עדיף, כי אני צריך לוח ואלו שבשאלה 2 יקרים וכבר עדיף ABIT

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  2. אהלן, אני מתכנן לקנות זכרון במהירות של 333MHz, זכרון זול וטוב. ראיתי את 512MB Winbond 333MHz ב460 שקל, הבעייה שאין לי מספיק כסף לזה. ובנוסף, ראיתי את GEIL 512MB 333MHz Value, שעולה רק 406 שקל. באתר של GEIL רשום על הזכרון: GeIL PC2700 333MHz DDR SDRAM, 6ns GeIL GL2000 Chips. 6 Layer PCB, 184PIN, 16x8 or 32x8 Low Density, Unbuffered, CAS 2.5, 2.5V. Lifetime Warranty. Available in up to 512MB Module.GeIL 6ns GL2000 Chips Lifetime Warranty Available in up to 512MB Module 6 Layer PCB 184PIN 32x8 or 16x8 Low Density, Unbuffered CAS 2 6-3-2 2T 2.5V הייתי רוצה לשאול אם הGEIL הזה, הוא זכרון סביר? ולא עד כדי כך גרוע? או ששווה לי לחכות ולנסות לגרד עוד 60 שקל בשביל ה Winbond? …

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by zag_zag,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש, ורציתי לדעת איזה מעבד עדיף לי מבחינת הצרכים שלי - משחקים ואינטרנט (לא עריכת / קידוד וידאו). נכון לעכשיו אני נוטה לכיוון של AMD עם Abit NF7. קראתי את הת'רד על השנאה לאינטל ועדיין נשארתי מבולבל... :-\

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by yam_sh,

אהלן אנשים מה קורה רציתי לשאול משהו, יש לי מעבד P4 2400 והטמפ' הממוצעת שלו היא 50 מעלות. האם זה נורמלי?? מה אני יכול לעשות עם זה??י

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מי מוכר כבר בארץ מעבדי פנטיום 4 מהדור החדש עם הבאס של 8000 מגה הרץ? לאיסטרוניקס וחיון מחשבים אין עדיין את המעבדים הללו. זה מעניין האם יש כאלו שכבר מוכרים את המעבדים הללו??? ומהיכן הם משיגים/קונים אותם? אם זה לא מהיבואנים האלו שציינתי כמה זמן אחריות יש על המעבדים שאותם חנויות כמבר מציאות?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  6. קראתי את הכתבה הזאת: http://www.sysopt.com/articles/latency/index.html ואם תראו שם, בפיסקא האחרונה, תחת הכותרת "CAS Latecy Specific", כתוב שההבדל בין CAS 3 ל- CAS 2 הוא זניח (חוץ מב- Oב, ששם זה כבר קריטי). וראיתי פה באיזה דיון שאמרו שההבדל הוא גדול בביצועים (בין 2.5 ל- 2.0) ושחשוב שיהיה CAS 2.0. אולי בגלל שהכתבה די ישנה זה משנה משהו. או שאני לא הבנתי משהו. דבר שני בקשר לתזמוני זכרון: מה זה אומר Tx? (כשה- x מסמל מספר). לפי הבנתי לא הסבירו על זה בכתבה שהבאתי (אבל אולי אני טועה ). בקשר לזכרונות- יש לי זכרונות Samsung 256MB PC2700. איך אני בודק אם הזכרונות מיוצרים ע"י סמסונג ולא ע"י איזה חברה עלומת שם? (הצ'יפ מיוצר ע"י ווינבונד כמובן.. לא?!) איך אני בודק אם הצ'יפ שלי…

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  7. ברצוני לקנות זכרון 512DDR מהיר שלא עולה על 550ש"ח ובפנדה מחשבים יש לחברת Samsung רק זכרון 256DDR 3200 והשני זה SDRAM או RDRAM אני לא ממש זוכר... אז בבקשה תנו לי חברה טובה. אולי MICRON...? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by yot,

http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=201 תהנו.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  9. האם המעבדים החדשים מתאימים ללוחות של הישנים יותר של גירסאות b וכו' כגון לוח Gigabyte 8SG800 ודומיהם???

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Kingston 512MB DDR333 520ש"ח או GeIL 512MB PC2700 DDR 333MHZ 406ש"ח אל תסתכלו לפי מכירם של הזכרונות. הייתי רוצה לדעת מי מהם יותר מהיר ומה כדי כי אני מתלבט... ??? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by yaloner,

שלום, יש לי על המחשב (P4 1.7) זיכרון 128 SDRAM. בזמן ה-boot אני רואה שאכן יש 128 זיכרון אבל במערכת ההפעלה (windows98) מופיע לי 96. ??? איך זה יכול להיות ?

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  12. שלום כשאני מדליק את המחשב ומשחק במשחקים המעלות של המעבד מגיעות עד 60!! כשאני סתם גולש באינטרנט המעלות הם 47-49 אז הלכתי לחנות שאלתי אותם למה זה והם אומרים שכנראה הלוח אם מתחמם יותר מדי אז קניתי שני מאווררים למארז והמעלות נשארו בערך אותו דבר ולפעמים כשאני משחק פתאום יש לי ריסט בגלל שהמעבד מגיע ל60 מעלות אז היום כשאני גולש באינטרנט אני מסתכל על המעלות והם 50 ואני נגעתי בצד של המארז והוא היה רותח והכרטיס מסך בכלל נהייתה לי קוויה אז פתחתי את הצד של המארז והדלקתי מזגן ואז המעלות צנחו ל37 בזמן רגיל ו45 במאמץ והמחשב קריר ושמח אז מה אני יכול לעשות כדי שיהיו לי מעלות כאלו בלי לפתוח את המארז ולהדליק מזגן המאוורר של המעבד הוא אינטל מקורי

• 13 תגובות
    • 945 צפיות
  13. יש לי לוח 8RGA+ שאני חושב שהוא פגום...(כמה סיבות) אחד הפגמים שאני חושב שיש לו זה הבקר זכרון...(ודרך אגב אין עדכון ביוס עדיין!) הזכרונות ווינבונד 512MB DDR400 PC3200 . סטיק אחד. עכשיו הם בהתחלה עבוד על 266 ועל 333 טוב ועל 400 לא טוב ריסטים וכל מיני בעית מוזרות כאלה. הלכתי החלפתי סטיק זיכרון...הוא גם עושה אותו דבר. הלכתי בדקתי אותו על מחשב אחר עם לוח גיגהביט עבד מצוין על 400 והרצתי PCMARK עבר יפה. במחשב שלי חזרתי ושוב אותה בעיה.. אני נותן לו מתח של 2.77 וזה לא עוזר! דרך אגב מה המתח ה-DEFAULT שלו מישהו יודע ? אז אני מניח שזה בלוח...יכול להיות שהספק קשור ?! תודה. עדכון : החנות שממנה קניתי את הלוח לא מסכימה להחליף אותו , הם אומרים שחיבור USB שבור אני שברתי זאת דעתם . ובקשר לזכ…

• 45 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. Started by iakovl,

איזו מבין ערכות השבבים המצוינות למלעה טובה יותר, ולמה היא עדיפה על האחרות. (האיקסים באו במקום מספרי דגם)

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by mbs,

היי, אני בדרך לשדרג את המחשב שלי. השימוש המרכזי - משחקים כבדים. התצורה הנוכחית: P3 800 D815EEA Intel board (sound onboard) 256 MB SDRAM 133 RADEON 8500 40GB HD WD 7200 RPM מה שנראה לי שכדאי לקנות: ATHLON XP 2400 with some appropriate cooler ABIT NF7 motherboard Geil DDR-RAM 512MB (2X256)3200 Ultra התקציב שלי הוא 2500 ש"ח גג. מה דעתכם? תודה מראש על כל תגובה!

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  16. בקצרה, ברשותי סטיק אחד של זכרון די גנרי (מוזל) של 128MB 266mhz ועוד סטיק של 256MB 266mhz של קינגסטון (שניהם DDR מן הסתם). המחיר של 256MB DDR כרגע לא גבוה מדי ואני חושב על למכור את הסטיק של מוסל, להוסיף כסף ולקנות עוד סטיק של קינגסטון, זהה לנוכחי (אותם התזמונים). ההתחבטויות הן כדלקמן: 1. האם בכלל שווה לי לעבור ל512? ז"א הפרש הביצועים בין 352 לבין 512 משמעותי? כי אני חש שיש מקום לשיפור כשאני משתמש במערכת. 2. אם אני קונה זכרון 256MB האם כדי לי בהכרח לקחת את הקינגסטון כדי שהיו לי שני זכרונות תואמים או אולי עדיף לקנות משהו זול יותר (כנראה גנרי)? או שאולי יש משמעות בביצועים בשני סטיקים זהים. המערכת: לוח גנרי 266mhz. Athlon XP 2000+. תודות מראש.

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  17. היי יש לי לוח אם של ג'יגהביט GA-7VA KT400 ורציתי לדעת, מה המעמד הכי טוב כרגע ( או שיצא בקרוב ) שיתאים ללוח הזה ...

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  18. אז קניתי מעבד AMD +2400 וכשבפעם הראשונה שהרכבנו אותו בחנות אני רואה 1800+ החלון השחור נלחצתי אמרתי לו מה זה?!?!? ואז אומר לי שנייה........... הוא נכנס לאפשרות הראשונה או השנייה בביוס ואת ה-fsb frequency הוא החליף מ-100 ל-133 ואז המעבד הראה 2400+ בחלון השחור ובווינדוס! האם זה נורמלי?!

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by .AloN,

האם יש הבדל מהותי בין שני הזכרונות הללו: DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory Mushkin 512MB PC2700 Basic Green תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by iakovl,

ABIT NF7 Nforce 2 AMD ABIT NF7-M Nforce 2 AMD ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD מה ה - M וה- SL מסמלים.

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by ORrrr,

היי, הבעיה שלי היא כזאת, יש לוח ג'יגהבייט תומך AGPx4 ובביוס אף מוגדר כ x4 אבל משום מה הוא עדיין בוחר לעבוד ב x2.. שלחתי אי מייל לג'יגהבייט והם אמרו לי שהם לא מכירים את הבעיה הזאת ושאני אלך לברר עם מי שקניתי ממנו... יפה.. אולם לא שאלתי את המוכרים מאיפה שקניתי שדרך אגב זאת חנות טובה בעלת שירות טוב ומחירים טובים והיא בכפר סבא, אבל מתוקף האחריות שלי החלפתי לוח מבעיה קטנה שהספק הישן שלי שרף אותו... עכשיו יש לציין שבלוח הראשון גם לא הייתה בעיה עם חיישן הטמפרטורה, אבל עכשיו בלוח שגם חדש יותר גם ביוס מעודכן אז גם החיישן טמפרטורה מזייף וגם AGP עדיין לא יכול מעבר ל-x2 (!!).. אני אומר את זה כי אני מעוניין בקניית כרטיס מסך חדש.. אחרת זה לא היה חשוב לי.. אהה וגם אני קונה קירור חדש אז …

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  22. Started by kondson,

סליחה על הבורות מה זה NFORCE2 התכוונתי לשאול האם זה סוג של ביוס? האם כרטיס מסך???? ובמה זה טוב לעומת דברים דומים?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  23. יש לי מעבד ישן ( P1133) עכשיו השאלה שלי איך אני מצמיד את ההיטסינק שלו למעבד בלי שהוא יברח? יענו לחבר ביניהם. אבל שהמעבד יהיה תפוס. תודה. הנה התמונות של ההיטסינק: מקדימה http://planet.nana.co.il/zvib3/Pics/Cpu/Heatsking%5FBack%2Ejpg מאחורה http://planet.nana.co.il/zvib3/Pics/Cpu/Heatink%5FCpu%2Ejpg

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  24. ניסיתי לשים את הסטיקים של הזיכרון כבר שניי האפשרויות שאחת מהן זו זאת : והשנייה זו סלוט 2 ו 3 אם סופרים מלמעלה למטה. וזה לא עזר אני פשוט עובד בSINGLE ה CPUZ מזהה לי את הזיכרון ב SINGLE ואני לא רואה שום הודעה שאומרת שאני עובד ב DUAL. בבקשה תעזרו . עריכה: את המפרט של המחשב ניתן לראות במםרט מצד ימין יש לי לוח של ABIT NF7-SL VER2.0

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  25. Started by eSLC,

מבחינת משחקים כבדים OC לא מתוכנן (הלוח לא בישבילי) תקציב בסביבות ה-700... :AR15:

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים