מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב השבוע אבל אני לא יודע עדיין איזה זיכרון כדי תגידו לי מה עדיף אני לא הולך לעשות OC והשימוש שלי במחשב זה למשחקים הכבדים ביותר אפשרות ראשונה: 2 זכרונות של-DDR CORSAIR CMX256A-3200LL 256MB 400MHZ ב-966 אפשרות שניה: 2 זכרונות של-DDR KINGSTON 400MHZ 512MB CL3A 3-3-3 ב-996 או 2 זכרונות DDR KINGSTON 400MHZ 512MB CL3 3-4-4 ב-976
-
- 12 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
בחודש שעבר קניתי מחשב עם לוח האם GA-H77-DS3H. אני מרגיש שקצת רומיתי כי מהכתובת הבאה: http://www.gigabyte.com/microsite/306/images/graphics.html הבנתי שבכל סדרה 7 יש תמיכה בVirtuMVP. אבל - בעמוד של לוח האם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4146#ov לא קיים הפיצ'ר כלל. אני הבנתי שההבדל היחיד בין Z77 ל-H77 הוא OVERCLOCKING השאלה שלי - האם הלוח אכן לא תומך או שניתן להתקין את התוכנה הזו בכל מקרה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצטרף ל-E6600 ו-Super Talent DDR2 PC2-6400 800MHz CL4
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא זיכרון מארה"ב... המושקין עולה 200 הגייל 210 והLC עולה 235 המעבד AMD 3200 VENICE עם TT BT עליו וAS5 והלוח DFI LP NF4U-D אם יש לכם הצעות לעוד זכרונות בתקציב הזה תציעו אני רוצה מקסימום ביצועים במשחקים, לא לשבור שיאים או משהו תודה
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מעבד (למחשב חדש) בתקציב שלי אני יכול לקנות Pentium D 3.0 866 או Core 2 Duo 1.6 1066 מה יותר מומלץ ???
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שדרוג לוח אם,מעבד,וזכרונות ב1200 ש"ח, אני צריך לוח אם עם כ.מ מובנה טוב אבל גם שיתאים לכ.מ עתידי מהדור החדש. אם יש מספיק בתקציב לקירור למעבד אז אחלה. מה אתם ממליצים לי? המון תודה...
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם המעבד Q9500 יתאים ללוח אם +הזיכרונות שלי 667 MZ והאם המעבד הזה יתן לי שיפור ניכר במישחקים יותר מהמעבד הנוכחי שלי , או שאני יכול גם להיסתפק במעבד Core 2 Duo E8400, 3.0GHz ? רוני
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , סליחה על הבורות לא הייתי מעודכן בדורות החדשים של המעבדים . אני מקבל בקרוב מחשב עם מעבד אינטל G640 . רציתי לדעת מאיזה אריכקטורה בנויות הליבות שלו ? ואיך הוא בהשוואה ל C2D ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בבקשה חברים אני חייב עזרה איזה מהלוחות האלה לבחור הם עולים לי אותו כסף תודה לעונים!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעלי יחס עלות תועלת הגבוהים ביותר. מחפש משהו שייתן תמורה מירבית לכסף. לא רוצה לשלם הפרש גדול בשביל פיצרים שבהם כמעט אף משתמש ביתי לא משתמש. כמו כן צריך המלצה לזיכרון 1 גיגה למחשב הנל. מחשבים למשחקים אינטרנט ולימודים. תודה,
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
גם משפחת ה-Beebox של היצרנית הטאיוואנית זוכה לטעום מה-Kaby Lake לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. ברשימת הזכרונות הנתמכים ע''י הלוח אם שלי יש עמודה וכתוב בה DIMM Socket Support ומתחתיה סימונים של DIMM 1 , DIMM 2 , DIMM 4 לזכרונות השונים. תוכלו בבקשה להסביר לי מה זה בדיוק אומר כדי שאני אדע. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא ציוד הקפי (ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים ומדפסת) והמחיר הוא עד 2600 שקל המחשב מיועד אך ורק לעבודה משרדית=גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים כתיבת עבודות אני מתכוון לרכיבים שעברו ביקורות באתרים של חומרה כמו טומס וכל מיני אתרים כאלו? השאלות שלי הם: מעבד: איזה מעבד עדיף אינטל או AMD ?(ביחס לדרישות שלי) אני מתכוון למעבד שעבר ביקורות באתרים של חומרה כמו טומס וכל מיני אתרים כאלו? איזה מעבד הכי טוב והכי משתלם מבחינת ביקורות ביחס למחיר וביחס לדרישות שלי? איזה מעבד הכי משתלם ונותן תוצאות ביחס למחיר ולדרישות שלי?, ואם אפשר לציין דגם של אותו מעבד, נגיד אם i3 אז לציין כמה מהירות ואת הסוג והכל.... i3/i5? לוח אם: אני מתכוון ללוח אם שעבר ביקורות באתרים של…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לגרסת ה-E יש 1MB CACHE שזה כפול מהרגיל... ויש לי מצב למכור את המעבד שלי ולקנות את ה3.2E ב350 שקל... שווה?? יהיו הבדלים גדולים.? איך הביצועים הגראפיים שלו? והוא אוברקלוקר טוב?? והוא בכלל יתאים ללוח שיש לי עכשיו...?
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
המעבד הראשון שייוצר ביצור של 45NM יהיה C2Q Extreme יגיע אלינו ברבעון הרביעי של השנה עם תג מחיר של 999$ המעבד יכלול תדר של 3.33Ghz ,באס של 1333Mhz ו 12MB L2 קאש מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20070719PD203.html אינטל רצה, מה קורה AMD?
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
.
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
והאם כדאי לקנות DDR3 בשביל העתיד? כי אני קונה מחשב ואין לי בעיה להוציא עוד קצת כסף על זכרונות (אני קונה מחול וזה יחסית מחיר בסדר שם)? ואני מתכנן OC רציני. כל זה בא עם QX6800 ו8800GTX שהזמנתי כבר..?
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
על המעבד כבר ממש חשבתי Athlon 64 X2 3800+ Socket 939 AMD האם החשיבה נכונה ? השאלה היא איזה לוח , בהתחשב בכך שאני מחפש לוח טוב עם DDR 1 ולא 2 (כי יש לי ג'יגה וחצי אז חבל סתם לבזבז ) כמו כן שאלה קטנה לגבי המעבד , באיזה פקודות המעבד הנ"ל תומך (SSE ,SSE 2 ? וכו' ? ) אהה כן והמטרות הן : עריכת וידאו , עבודה בתלת מימד (לא משהו רציני סתם חובבני ) ומשחקים פה ושם . תודה וחג שמח .
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש לוח אופטימלי למעבד Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit בסביבות לא המחיר הגבוהה גבוהה משהו סביר.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
1.ראיתי איפשהו בפורום מפרטים שE6850 מראה ביצועים טובים יותר מQ6600 במשחקים - עדיף לקנות את הראשון? או אולי Core 2 Extreme? 2.CL5/CL4 - הבדל משמעותי? (אני קונה מחו"ל, לא רוצה OC, רוצה ביצועים כמה שיותר טובים במשחקים, לוקח 2GB) 3.איזה זכרונות כדאי לי לקחת? שוב, קונה מחו"ל.. ושל KINGSTON או CROSAIR בלבד.. 4.מה ההבדל בין TWIN2XP2048-6400C4 של כרוסאיר לבין TWIN2X2048-6400C4 תודה רבה לכל העונים נ.ב GA-P35C-DS3R בסדר, או שיש יותר טובים שווים את התוספת כסף?
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי פנטיום 3 ואני מעוניין לשדרגו ל-פנטיום 4. ההתלבטות שלי היא בנושא המעבד בעיקר בגלל מחירו הגבוה וחשיבותו. אחד השימושים העיקריים שלי במחשב הוא סימולטור הטיסה של מיקרוסופט (Microsoft Flight Simulator 2004), ולמי שלא מכיר, יש לציין רק שהוא דיי "כבד" - גרפיקה מורכבת מאוד והתקנה של כמעט 3 ג'יגה על הדיסק הקשיח. כל הישומים האחרים שאני משתמש לא דורשים מעבד חזק. לאחרונה אני שומע מאנשים שמעבד Amd הוא יותר "מותאם" למשחקים, ולכן עדיף לי לקנות אותו, אם השימוש העיקרי שלי במחשב הוא למשחק עם "גרפיקה חזקה" כגון הסימולטור. שאלתי היא: האם זה נכון? האם כדאי לי להוסיף כמה מאות שקלים בשביל Intel, או "להסתפק" ב-Amd שכבר ישרת את המטרה שלו? מצטער על הבורות, אבל הדעות ממש חלוקות בנ…
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לפטופ, ואני מעוניין לשדרג אותו. המפרט שלו (הרלוונטי): מעבד פנטיום 4, 2.4 ג'יגה הרץ, 256 זיכרון, הארדיסק 20 גיגה. במהלך הזמן אני כנראה אחליף את כל הרכיבים (למרות שזה לא וודאי), אך נכון לעכשיו אני מעוניין להחליף רק את אחד הרכיבים. שאלתי היא כזאת: האם החלפה של רכיב אחד, לרכיב חדיש לא תיצור בעיות? כלומר, האם לצורך העניין מעבד חדיש מאוד של אינטל, חוץ מזה שלא ינוצל במלואו בגלל זכרון 256, לא ישרוף אפילו את הרכיב או משהו בסגנון? ודבר שני, איזה שידרוג משמעותי יותר? להחליף את הפנטיום 4, 2.4 ג'יגה הרץ למעבד שתי ליבות כלשהו, או את הזיכרון 256, ל1 גיגה?
-
- 2 תגובות
- 429 צפיות
-
-
היי, חבר טוב שלי מתלבט איזה לוח לקחת מבין השניים וביקש ממני לברר לו.. כאן אני מבקש את עזרתכם לגבי שני הלוחות האלו, מה ההבדלים בניהם ומה כדאי לקחת. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כרטיס טלוויזיה בעל תושבת pcie יכול להתחבר ללוח אם ישן בעל תושבות pci?
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-