מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,810 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חזק מאוד למשחקים וראיתי את הביקורת החמה שלכם על לוח האם של A8N32-SLI Deluxe רציתי לשאול אם הוא מספיק מתקדם ויתמוך בטכנולוגיות העתידות לבוא? שנית, האם הבנתי נכון שהוא תומך רק בזכרונות מסוג ddr עד מהירות 400 ולא יותר? ואם כן איך זה ישפיע על הביצועים שלו לעומת הזיכרונות המהירים יותר הקיימים כיום? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל בסוקט 478 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך של pci-e אז אני צריך להחליף ללוח אם שתומך גם ב478 וגם Pci-e אני אשמח לקבל הצעות\פתרונות?
-
- 2 תגובות
- 410 צפיות
-
-
שימו לב בכתבה הזאת http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/newspro/viewnews.cgi?newsid1093263500,34914, יש שם כרטיס PCI להרחבה בשביל סוק 747 אם אני לא טועה אז איך שמים שם קירור נורמאלי? הרי זה כרטיס PCI הוא יכול להשבר\ להתנתק מהמקום לא?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
על הבטרייה של איפוס הלוח כתוב MITSUBISHI לול זה נורמאלי? או שהביאו לי מכונית במקום מחשב?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם כדי לי לקחת לוח אם שתומך ב PCIe ולקנות כרטיס מסך פחות טוב או לקנות לוח אם שתומך ב AGP ולקנות כרטיס מסך יותר טוב מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב חדש וקראתי כאן באתר שיש לוחות אם עם bios חדש בשם uefi איזה לוח אם עם ביוס כזה יש ל מעבד amd עם 4 או 6 ליבות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשדרג למחשב מסויים את זיכרון הראם שלו אבל הבנתי שצריך לבדוק כמה מהירות של זיכרון הלוח אם תומך רצתי לשאול איך בודקים את זה?? נסתי בתוכנות כמו everest ו- cpu -z ולא מצאתי כלום בבקשה תגידו לי איפה אפשר לדעת כמה מהירות הלוח אם שלי מקסימום תומך. תודה.
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום האם צריך לוח ספציפי למעבד כפול ליבה של אינטל או מספיק לוח עם אותו סוקט האם כל זיכרון DDR עובד בדול צאנל או רק אלו שמצויין כך במפורש לגבייהם והאם יש צורך בלוח מיוחד לשם כך או להגדיר איך שהוא איזה פיצסט הכי מומלץ והכי טוב למעבד כפול ליבה של אינטל
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי המלצה ללוח אם עד 700 שקל לCF של 4870 חשבתי על הלוח הזה: ASUS P5Q PRO וגם הצבע שלו לא כחול כמו GB אלא שחור יפה ולמעבד שלא יהיה צוואר בקבוק לCF של 4870 מה אתם אומרים על E8400? הוא יספיק? ויהיה מספיק טוב לעתיד? תודה אריאל[br]פורסם בתאריך: 6.08.2008 בשעה 22:09:29 מישהו?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך הלוח אם הזה: Intel CheryCreek D915PCYL אני פשוט בונה מחשב עכשיו שמיועד קצת גם למחשקים הוא בסדר? ואני שם בו 1G DDR2.... יש צורך להחליף לצ'יפסט 945/955? והמעבד הוא - Intel P4 - 630 3.0 GHZ/2MB/775 ,תודה
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
בקרוב כנראה אני יקנה מחשב... שמעתי שלפעמים יש מצב של בעיית תמיכה בין מעבדים ולוחות אם מסויימים השאלה היא אם יש בעיה של תמיכה בין Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX (מעבד) לבין ASUS P5Q-E (לוח אם)
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על לוח אם של Msi KT400 (פרטים מדויקים של הדגם אני לא יודע) בשביל מעבד של AMD? ומה אתם אומרים על כרטיס מסך של Gigabyte radeon 9600 ? (אני לא יודע יותר פרטים מזה, אם זה פרו או לא) פשוט קניתי את המחשב בחנות IVORY וזה מה שהם נתנו לחי במקום רכיבים שבקשתי. אני רק מקווה שהם יתנו לי חברות טובות, כי בפירוט של המחשב, הרכיבים הופעיו באופן כללי, בלי חברות. גם אמרו לי משהו על זה שלא מייצרים יותר RAEDON 9700. יודעים על זה משהו? בבקשה תעזרו, תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה לוחם אם מומלץ ל AMD SOCKET AM2? חשבתי על ASUS M2N-E, יש המלצות למשהו אחר? 1. מה הכוונה שרשום stepping? 2. במעבדי אינטל בדר"כ רשום הבאס, למשל e4300, 800mhz, s775 וכו', ב 4800+, מה הבאס? מה משמעותו? 3. מה זה FSB? מה הוא אומר? תודה. ---- ונזכרתי רגע במשהו שרציתי לשאול על זכרונות - 4. מה הכוונה שרשום CL5-5-5-15 ומה טוב יותר, הקודם או זה CL4-4-4-12 ?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שאלתי היא האם לוח האם הזה: ASUS P4P800SE-INTEL 865PE מתאים למעבד הזה: Intel Pentium 4 775PIN 3.0GHZ 800FSB 1M 530
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
קניתי בארה"ב לוח אם: gigabyte ga-p35-ds3l/s3l במטוס שני חלקים קטנים בלוח אם התפרקו(מסומנים באדום למטה בתמונה). יש דרך לתקן את זה לבד? ואי אפשר להשתמש בלוח אם בלי שני החלקים האלה(נראה לי זה חלקים שקשורים לחשמל)? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם של GIGABYTE דגם GA-K8NF-9 סוקט 939 מישהו יכול להגיד לי אם זה תומך בESATA. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד של WD שיש לו יציאה של ESATA שתומך במהירות של עד 3 GB בשניה ואני צריך לדעת אם יש לי לאן לחבר את זה במחשב.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם של GIGABYTE דגם GA-K8NF-9 סוקט 939 מישהו יכול להגיד לי אם זה תומך בESATA. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד של WD שיש לו יציאה של ESATA שתומך במהירות של עד 3 GB בשניה ואני צריך לדעת אם יש לי לאן לחבר את זה במחשב.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב בקרוב עוד כמה ימים....יש לי פה מפרט של AMD תגידו לי בבקשה עם הלוח טוב או להחליף אותו בדגם אחר או בלוח ביצרן אחר בכלל נגיד כמו asus AMD Athlon 64 3200+939 BOX VENICE Gigabyte K8N51GMF-9 pci express,dual ddr 1024 kingston dual gigabyte 6660GT 128 MB DDR ATX 400W Silver USb Front המחשב בעיקר למשחקים לתוכנות מוסיקה ועוד כמה דברים...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי עם הלוח אם כזה פאנל עם כל החורים לקונקטורים האחוריים של הלוח. צריך להוריד את כל הצ'ופצ'יקים האלה ממתכת??[br]פורסם בתאריך: 21.12.2007 בשעה 21:23:27 לזה אני מתכוון[attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היום הייתי באייבורי והם נתנו לי את ה MSI NEO 2 PLATINUM במחיר של 800 ש"ח כחלק מכל העיסקה של המחשב ועבור מזומן. לכל הדעות זהו המחיר הזול ביותר שניתן למצא בעבור הלוח הזה, אני מכיר טוב את מנהל החנות ואת הטכנאי שלהם. אני גם יודע שהם עובדים חזק מאוד עם MSI ולכן יכול להיות שבגלל זה המחיר. אבל!!! אני גם שומע כל מיני שמועות עליהם ולכן אני מעט מהסס אני מאוד מבקש לומר לי האם הם מוכרים חלקים משופצים או פגומים? ולכן המחיר הזול או שפשוט אנשים לא מרוצים מהשרות שלהם? נא להגיב -תודה
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח : Asus P8H77-V LE אבל במידע כתוב על הזכרון 1600 OC וגם כתוב שרק 1600MHz and higher frequency is supported by Intel® 3rd generation processors. זה אומר שאם אני קונה את המעבד : Intel Core i5 3470אז זה בסדר או שיש צורך באיזה OC מסוים??
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
חיפשתי לוח שמתאים ל I5 ולא מצאתי לוח שיש לו טריפל צ'אנל לזיכרון. ואז לא הבנתי מה הטעם לקנות DDR 3 אבל דואל צ'אנל? העיקרון הוא שב DDR II הלוח קורא את שני זכרונות בבת אחת וב 3 הוא קורא שלושה זכרונות בבת אחת לא?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום ! הומלץ לי בפורום זה לקחת לוח TOללא DDR3 השאלה שלי הא האם כדאי לקחת לוח משולב כדי שבעתיד אוכל לשים גם זכרונות DDR3 ? והשאלה השנייה שלי היא כזאת: מתי יצאו המעבדים החדשים של אינטל לשוק? ומה יהיה מחירם ההתחלתי של למשל הQ9300 ומתי מחירם ירד? משום שאני בהתלבטות האם לחכות למעבדים המצונים והמשתלמים האלו או לקחת Q6600 ולא לחכות.. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח INTEL BADAXE 975X- BLKD975XBXLKR אני לא יודע על כמה אינטל טובים בלוחות אם...אז באתי לשאול אותכם פה...מקווה שתעזור (:
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי בקיצור נשרף לי הלוח הישן ועכשיו אני נאלץ להזמין לוח חדש וגם מעבד אני חושב להזמין את הלוח הזה GA-MA74GM-S2 שיש עליו כרטיס מסך מובנה HD 2100 ויש לי כמה שאלות 1. מה זה שווה הכרטיס הזה והאם הוא יותא טוב מניוידיה FX 5200 וכמה זיכרון יש לו על הלוח ? 2. הלוח הישן הוא ATX וזזה מיקרו ATX והשאלה האם הוא ישב על אותו המארז שיושב עליו ה לוח הישן TX . 3. אני גם קונה מעבד סמפורן 1400 2.7 הרץ ב 150 שקל , והשאלה האם זה בא גם עם מאוורר או שאני צריך לקנות אחד , והאם שווה לי לשלם 100 שקל למעבדה רק על הרכבת המעבד או שאני יסתדר לבד ?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-