מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם לוח אם של GIGABYTE דגם GA-K8NF-9 סוקט 939 מישהו יכול להגיד לי אם זה תומך בESATA. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד של WD שיש לו יציאה של ESATA שתומך במהירות של עד 3 GB בשניה ואני צריך לדעת אם יש לי לאן לחבר את זה במחשב.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם של GIGABYTE דגם GA-K8NF-9 סוקט 939 מישהו יכול להגיד לי אם זה תומך בESATA. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד של WD שיש לו יציאה של ESATA שתומך במהירות של עד 3 GB בשניה ואני צריך לדעת אם יש לי לאן לחבר את זה במחשב.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב בקרוב עוד כמה ימים....יש לי פה מפרט של AMD תגידו לי בבקשה עם הלוח טוב או להחליף אותו בדגם אחר או בלוח ביצרן אחר בכלל נגיד כמו asus AMD Athlon 64 3200+939 BOX VENICE Gigabyte K8N51GMF-9 pci express,dual ddr 1024 kingston dual gigabyte 6660GT 128 MB DDR ATX 400W Silver USb Front המחשב בעיקר למשחקים לתוכנות מוסיקה ועוד כמה דברים...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי עם הלוח אם כזה פאנל עם כל החורים לקונקטורים האחוריים של הלוח. צריך להוריד את כל הצ'ופצ'יקים האלה ממתכת??[br]פורסם בתאריך: 21.12.2007 בשעה 21:23:27 לזה אני מתכוון[attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היום הייתי באייבורי והם נתנו לי את ה MSI NEO 2 PLATINUM במחיר של 800 ש"ח כחלק מכל העיסקה של המחשב ועבור מזומן. לכל הדעות זהו המחיר הזול ביותר שניתן למצא בעבור הלוח הזה, אני מכיר טוב את מנהל החנות ואת הטכנאי שלהם. אני גם יודע שהם עובדים חזק מאוד עם MSI ולכן יכול להיות שבגלל זה המחיר. אבל!!! אני גם שומע כל מיני שמועות עליהם ולכן אני מעט מהסס אני מאוד מבקש לומר לי האם הם מוכרים חלקים משופצים או פגומים? ולכן המחיר הזול או שפשוט אנשים לא מרוצים מהשרות שלהם? נא להגיב -תודה
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח : Asus P8H77-V LE אבל במידע כתוב על הזכרון 1600 OC וגם כתוב שרק 1600MHz and higher frequency is supported by Intel® 3rd generation processors. זה אומר שאם אני קונה את המעבד : Intel Core i5 3470אז זה בסדר או שיש צורך באיזה OC מסוים??
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
חיפשתי לוח שמתאים ל I5 ולא מצאתי לוח שיש לו טריפל צ'אנל לזיכרון. ואז לא הבנתי מה הטעם לקנות DDR 3 אבל דואל צ'אנל? העיקרון הוא שב DDR II הלוח קורא את שני זכרונות בבת אחת וב 3 הוא קורא שלושה זכרונות בבת אחת לא?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום ! הומלץ לי בפורום זה לקחת לוח TOללא DDR3 השאלה שלי הא האם כדאי לקחת לוח משולב כדי שבעתיד אוכל לשים גם זכרונות DDR3 ? והשאלה השנייה שלי היא כזאת: מתי יצאו המעבדים החדשים של אינטל לשוק? ומה יהיה מחירם ההתחלתי של למשל הQ9300 ומתי מחירם ירד? משום שאני בהתלבטות האם לחכות למעבדים המצונים והמשתלמים האלו או לקחת Q6600 ולא לחכות.. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח INTEL BADAXE 975X- BLKD975XBXLKR אני לא יודע על כמה אינטל טובים בלוחות אם...אז באתי לשאול אותכם פה...מקווה שתעזור (:
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי בקיצור נשרף לי הלוח הישן ועכשיו אני נאלץ להזמין לוח חדש וגם מעבד אני חושב להזמין את הלוח הזה GA-MA74GM-S2 שיש עליו כרטיס מסך מובנה HD 2100 ויש לי כמה שאלות 1. מה זה שווה הכרטיס הזה והאם הוא יותא טוב מניוידיה FX 5200 וכמה זיכרון יש לו על הלוח ? 2. הלוח הישן הוא ATX וזזה מיקרו ATX והשאלה האם הוא ישב על אותו המארז שיושב עליו ה לוח הישן TX . 3. אני גם קונה מעבד סמפורן 1400 2.7 הרץ ב 150 שקל , והשאלה האם זה בא גם עם מאוורר או שאני צריך לקנות אחד , והאם שווה לי לשלם 100 שקל למעבדה רק על הרכבת המעבד או שאני יסתדר לבד ?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ראיתי באיזו חנות שני לוחות של SLI-DR, יש SLI-DR UT ויש בלי UT, יש הבדל ביניהם? כי ה-UT זה 1300 ובלי UT זה 1450.
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, נכנסתי לאתר של Gigabyte. וגשלתי לקטגוריית של לוחות ה-M. עכשיו אני די חדש בזה.. אני קצת לא מבין מי נגד מי.. באתר הזה : http://www.gigabyte.com.tw/FileList/WebPage/mb_080516_des_advanced/data/tech_080516_des-a-models.htm הלוחות M כאן בסדר כרונולוגי ? אני מנסה להבין מה הכי טוב שלהם מהסידרה הזאת (P45). קצת הלכתי לאיבוד.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום רב ליפני מיספר חודשים אחי הקטן (בן 7 וחצי ) הבין את קסם המחשב ומאז חופר לי ולאח הגדול שלי (חופר הכוונה שהוא תמיד נוגע במחשב ורוצה לשחק בו). כל זה התחיל לעלות לי (ולאחי הגדול כמובן ) על העצבים ולכן קבענו שקונים לו מחשב ,אבל רצינו משהוא מיחוד לא סתם מחשב רגיל , הילד חולה לגו (כן כן כמו שאני הייתי )וכלן חשבתי לינות לו מחשב מלגו משהוא בסיגנון הזה http://tfvlrue.wordpress.com/2008/06/25/lego-computer/ הבעייה היא שהמחשב מאוד קטן ודורש לוח mini itx (שאין לי שמץ איפה להשיג כזה ) וספק כוח פיצפון (שגם אותו אני לא יודעה מאיפה להשיג), יש לי זמינות דיי גדולה למעבדים וזיכרונות וכל שאר הירקות לכן אני מעדיף שזה יהיה לוח אם סוקט 775 (אם יש כזה ביכלל ) או משהוא אחר של amd . השימושים …
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו רציתי לשאול מה ההבדל בין הלוחות האלה: http://tms.co.il/product/5735 http://tms.co.il/product/5736 בתודה ליאור
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב לוח חדש לקונרו שלי שמגיע לאוברקלוק יציב של לפחות 400 והאפשרויות הם : 1.גיגהביט 965p-s3 2.abit ab9 3.abit ib9 אני הייתי מעדיף לקנות את האביט בגלל שיש לי הערכה אליה אבל ביקרתי באתר של newegg ושמה יש ביקורות על הלוחות מצד לקוחות כמו זאפ וראיתי שהרבה מתלוננים על אביט כמו למשל בעיית תמיכה בזכרונות (אני אישית ראיתי אחד בטרייד זון שרצה למכור את הלוח בגלל זה ) או תלונה אחרת נשמעה היא - שכאשר עושים אוברקלוק אז אפיק ה pci שבמקור 33 mhz גם הוא עולה עם הבאס אז נוצר מצב שאם יש כרטיסי pci מותקנים אז המחשב לא עולה בגלל זה . יש פתרון לבעיות האלה ?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ראיתי חברות מוציאותכרנותddr 2 של 700 מגה הרץ וכו לאיזה לוחות הם יתאימו? ורציתי לדעת אם זיכרון 533 מגה הרץ יכול להתאים ללוח הזה..ASUS P5GD1-VM כאילו אם הלוח תומך ddr אז לא משנה איזה מגה הרץ בזיכרון ddr אנ ישים היכר שהלוח יהיה בו יציאת ddr ?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
האם הלוחות אם של היום (ואפילו הכי חדשים) יתאימו ל DDR3 ולמעבדים של ליבה מרובעת :s05: :s05: האם הלוחות אם של MSI מתאימים למעבדים של AMD :s05: :s05: תודה רבה למי שועזר
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין את הקפיצה במחירים של לוחות האם אחרי 1000 ש"ח פתאום הם קופצים ל1400 ש"ח למה? למה הלוח ASUS P5K DELUXE WIFI-AP Intel® P35 Chipset LGA 775 יותר טוב מ ABIT 35P PRO ??? מה ההבדלים? האם OC באסוס יהיה טוב יותר משמעותית? האם שווה בכלל את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
איך אני קונה לוח אם? לפי מה אני יודע אם הלוח אם שאני קונה יתאים לכרטיס מסך או למעבד כלשהו? ומה חשוב להסתכל בקניית לוח אם? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה שהוא אני חושב שראיתי לוחות אם עם מקום לשני מעבדים... זה קיים או שהתבלבלתי ?
-
- 10 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין לוחות אם מבוססים 945G לבין מבוססים 945P? ומה יותר טוב: LGA775 Intel945P ABIT IL9 PRO או LGA775 Intel945G - ASRock ConRoe945G (שניהם אותו מחיר - בערך 400) תודה.
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מתכוון לקנות לוח אם למעבד אינטל, עם ערכת שבבים P31 או P35... לא כל כך חשוב לי מיהו היצרן. כרגע יש לי לוח אם של ABIT מסוג NI-8 SLI ואחד המאפיינים הכי חשובים וטובים שיש בו בעבורי בתור חובב שקט מושבע היא האופציה לשלוט על מהירות המאווררים מהביוס (כל המאווררים ולא רק המאורר של המעבד ניתנים להאטה והשקטה באופן ידני - בוחרים כמה מתח מוזרם אליהם. ) אני יודע שלוחות האם של ABIT עדיין כוללים את הפיצ'ר הזה עדיין וקוראים לו OTES, ABITEQ למשל: X38, IP-35 אני מפנה את השאלה למי שמחזיק לוחות אם ג'יגה בייט או אסוס - האם גם בהם יש אופציה כזו? למשל ב /P35/P31 DS3 של גיגבייט... ואני לא מדבר על השקטה אוטומטית אלא ממש על שליטה ידנית שבה בוחרים כמה מתח לכל מאוורר אודה למי ש…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי! רציתי לשאול מה ההבדל בין הדגמים הבאים של אביט: NF7 (nForce2)lan,usb2 NF7-S (nForce2)sata,lan,usb2 חוץ מזה שהשני תומך ב SATA במה הוא יותר טוב? ההבדל בביצועים הוא גדול? והאם גם הדגם הראשון יכול לתת תוצאות מספקות לשנתיים הקרובות? (כרגע אני לא מתכנו אוברקלוק)
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הרבה פעם כשהסקירה או מאמר או סתם שיחה ל לוחות אם מגיעים למונחים כמו "גשר דרומי" ו"גשר צפוני" אני מבין שלא מודבר בגשר רגיל אלה מונח בנושא לוחות אם אז מה זה גשר? מה הפעולות שלו וכו' תדוה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אפשר בבקשה לקבל רשימה של לוחות אם (דגמים טובים לOC) ויש להם גם תמיכה בCrossFire ?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-