מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
לוח אם MA78LMT-S2 GIGABYTE כרטיס מסך hd 5850 asus האם הכרטיס יכנס על הלוח ? בלי להפריע לחיבורי הSATA ומה קורה אם זה כן מפריע? ואם הלוח בכלל נחשב ללוח סביר?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
AMD Fusion - מתחברת לכרטיס המסך טכנולוגיית ה-Fusion החדשה של AMD תשתמש גם בכרטיס המסך הייעודי לצורך חישובים גרפיים. AMD כבר החלה בשיווק המעבדים הראשונים שלה אשר מכילים את טכנולוגיית ה-Fusion, טכנולוגייה שבאמצעותה מתאפשר עיבוד גרפי תומך DirectX 11 על גביי שבב הכלול במעבד הראשי. במשך זמן רב היה ידוע ש-AMD תייצר מעבדים אשר יכללו מעבד גרפי במעבד הראשי, אך רק כעת ידוע בוודאות שמעבד גרפי זה ישתף פעולה עם כרטיס המסך היעודי במערכת. באמצעות פלטפורמת ה-"Lynx" ניתן לראות איך מעבדים אלו נותנים תוצאות גרפיות בצמוד לכרטיסי סדרת HD5600, כח מרשים בשבב מובנה לכל הדיעות, אשר בהשוואה לשבבים המובנים במעבדי אינטל מדובר בהכפלת כח העיבוד בכמה מונים. החדשות הטובות הן שכח זה ישתלב יחד עם…
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
-
E8500 vs amd 965 x4 מי יותר טוב מהם למשחקים כבדים ללא OC מעבד... אין^^ לוח אם..אין^^ כרטיס מסך HD 5870 זכרונות Kingston 4G ספק s s 500w
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שמתי לב שרוב הלוחות היום מגיעים עם כרטיס מסך מובנה. האם הוספה של כרטיס מסך סטנדרטי יכולה ליצור בעיות כלשהן? האם ניתן לכבות בביוס את הכרטיס המובנה? כמו כן, שמתי לב שדווקא לוחות ללא כרטיס מובנה עולים בדרך כלל יותר כסף מלוחות שמגיעים עם כרטיס. מדוע זה כך?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
מחשב i5 2500K , p8p67 אני חושב לעשות קצת OC בעתיד אני רוצה לקנות 8GB זיכרון האם הCL חשוב לי ? חשבתי על הזכרונות האלה: 1: זכרונות DDR III 1600Mhz - 1x4GB G.Skill RipJaw Edition http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11261 230 ליחידה 2: G.Skill Ripjaws-X 2x4GB (8GB) DDR3 1333MHz CL7 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8900 540 לזוג פתוח גם להצעות נוספות. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
מעבד 2.4GHZ 533MHZ תושבת 775 או מעבד 3GHZ 1MB CHACE 800MHZ FSB אבל תושבת 478. שתי המערכות עם זיכרון DDR400 וכרטיס מסך AGP.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
כשאני מאמץ את המעבד I7 אני רואה שכל 8 הנימים עולים ומגיעים לשימוש של 100%, אך ה turbo boost monitor מראה שהתדר בכלל לא קופץ, מדוע זה כך? הרי עכשיו המעבד צריך להבין שהוא במאמץ ולתת את כל הביצועים שיכול? (גם מיד לאחר הדלקה והמחשב לא הספיק להתחמם), האם יש דרך להקפיץ את התדר ב Turbo Boost, ללא אוברקלוקינג? מתאים שיכתבו בנושא, לא? וחפשתי אך לא מצאתי
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הדלקתי תמחשב ואני שומע צפצופים מעצבנים באוזניה.... אני יודע שללוח אם קורה משהו הוא מתחיל עם הצפצופים האלה איך אני מזהה מה הצפצופים אומרים? הורדתי איזה חוברת הפעלה אבל אני לא מוצא שם כלום.... אם הייתי מכיר תוכנה הייתי מקליט לכם אבל אני לא... בקיצור איך אני מזהה את זבעיה של הצליל? תודה לעוזרים...! עריכה:תקשיבו חיברתי USB[MP] וזה הפסיק.... מה זה היה?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
לפי מה שנודע רק היום לספקי הלוחות מהסידרה החדשה של אינטל, קיים פגם במשפחת הצ'יפסט Cougar Point לפי אינטל, משמעות הפגם היא שעם הזמן ביצועי הפורט SATA2 שמחבר את ההתקן אל הלוח ירדו בהדרגה. המושפעים בעיקר יהיו אלו המשתמשים בפורטים לעבודה עמוסה, ולצערנו על מנת לתקן את הפגם יש צורך בתיקון סיליקון שכמובן רק היצרן יכול לספק! נכון להיום אינטל עוצרת את כל המשלוחים של הלוחות עד שהבעיה תפתר (צפוי עד אפריל - מאי). לאלו שכבר קנו לוחות מהסדרה ניתן יהיה לנצל את יכולת ההחלפה במסגרת האחריות, או לפי הנחיות החלפה של אינטל לספקי הלוחות (בעקבות המקרה) שטרם פורסמה לקהל הרחב... אלו שמתכננים קניה של מערכת מבוססת צ'יפסט חדש - מומלץ להמתין ולעקוב אחר ההודעות של אינטל! ניתן לקרוא ביתר פירוט כאן וכ…
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אז כך אני לא כל כך מבין גדול במחשבים אבל אני עושה פרויקט עיצובי לשם לימודי ולצורך כך אני מחפש לוח אם שיתאים לי הכי חשוב שיהיה זול עד כדי חינם אם יש למישהוא אחד מיותר. חוץ מיזה אני צריך יציאת DVI \HDMI ויציאת סואד אופטית מובנות על הלוח אם כמו כן מומלץ אם אפשר שגם יהיה לו יכולת לאינטרנט אלחוטית חוץ מי כל אלו לא חשוב לי כל שאר הפרטים. אז אם יש למישהוא המלצות זולות \ משומשות\ אנשים טובים שפשוט לא צריכים אני אשמח. חוץ מהלוח אם כמובן שחסר לי עוד ספק מסוג כל שהוא הארד דיסק וזכרונות . במילים אחרות זה צריך להיות בסוף עמדת מולטימדיה לבית, מעוצבת ברמה גבוהה ואני רק צריך שהיא תציג תמונה וסאוד טוב וכמובן זולה בשביל (סטודנט עני) תודה רבה לכולם מראש
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום אני טס לחול ורוצה לקנות לוח אם מעבד וכרטיס מסך חשוב לי שהם יהיו עם ביצועים מעולים מאחר ואני עובד עם תוכנות גרפיות ובנוסף משחק במחשב אם מישהו יוכל להמליץ לי הבנתי שעכשיו יצאו כמה חידושים אודה מאוד לכל מי שיעזור ומבין התקציב הוא עד 1000$ אולי קצת יותר
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
חצי שעה קראתי ולא ממש הבנתי בסוף, הבעייה ב SATA 2 הי אם מחברים 3 התקנים ומעלה או שיכולה להיות בעייה אפילו אם יש לי רק הארד דיסק אחד וצורב ?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום רב אני מעונין להתקיו RAID 1 על מחשב איזה לוח אם מומלץ בהנחה שהמעבד הוא I3 או I5 תודה מיקי
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על לוח הזה GA-890GPA-UD3H יש משהו יותר טוב ב700שקל הוא עולה 650 מKSP http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3342#ov האם CF של HD5850 יוגבל ב X8 X8 ?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
-
לצערי כל יום אני שומע סיפור חדש על זמן יציאת מעבדים אלו בולדוזר דובר על יוני 2010 ,סוף 2010 ואז ינואר 2011 או פברואר ..... אינטל 2011 ולאחר מכן 2012 והיום שוב יוני 2011 יש למשהו תשובה ברורה איזה חודש ובאיזה שנה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
מתי Maximus IV Extreme צפוי להגיע לארץ ? מחכה בקוצר רוח
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
מי לא מכיר את תוכנת הניטור CPUZ קצת משעמם הצבע. חיפשתי גירסה שונה לתוכנה. אז יש את הרגיל-CPUZ 1.56 גירסת - CPUZ 1.56.3 BETA גירסה בעיברית-1.55 קצת ישן וקצת צבע בעיניים. הגירסה של-ASUS RUG 1.57.1 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
כרגע אני דיי מרוצה מי המערכת שלי, אבל האם כדי לעבור תושבת ? יש לי כרגע את החלקים הבאים: מעבד- Q9550S 2.83Ghz 12MB S775 לוח אם- GA-P45-UD3LR זיכרנות- GSKILL DDR2 1000MHZ 2GB CL4\ KINGSTON DDR2 800MHZ CL5 והמעבד בOC עד ל3000MHZ שזה דיי גבולי עם הDC שלי, אבל בכל מקרה אני חושב שצריך לעבור הלאה. מה לדעתכם יהיה עדיף ? לימכור את השילוב שלי במחיר טוב, ולקחת I7 870 ביחד עם לוח P55 איכותי לCF, לקחת גם HD6950 לפתוח אותו לHD6970 ולצרף לתמונה עוד GTS450 לצורכי פיזיקה,ואת כל זה לחבר ל2333T ביחד עם OC קבוע למעבד של 4.5Ghz, מה שיקנה לי מערכת גיימינג מקצועית ביותר שזה מאוד חשוב לי.
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
ראשית אומר שהשילוש ישמש ל OC בגבולות הסביר. והמטרה היא להגיע למערכת שתתפקד באמינות מקסימלית. ספק הכח שלי הוא ENERMAX LIBERTY 500W. וכרטיס המסך הוא 5850 VIPER. חשבתי על: מעבד: I5-2500K. מאחת הרשתות. לוח אם של ASROCK מ IQPC. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7760 זכרונות: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8900 יש לי מספר שאלות: 1. האם הזכרונות האלו הם הבחירה הנכונה ? (האם יש משמעות ל CL7 ? האם עדיפה מהירות של 1600 עם CL9 ? האם עדיף לקנות סטיקים בודדים של 4GB ולחסוך כמה שקלים ?) 2. האם לוח האם הזה "יספק את הסחורה" מבחינת ביצועים ואמינות ? 3. האם ישנה חנות אחת שמחזיקה את כל המוצרים הללו ותוכל לתת מחיר תחרותי למחירים שהובאו כאן ובשוק בכלל ? 4. שאלה א…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
חייבים להתקין בזוגות או שפשוט הם צריכים להיות באותה מהירות ? יענו יש לי 2 סטיקים של ג'יגה, ואני רוצה להרחיב אז חשבתי להוסיף 2 ג'יגה או 4 אבל בסטיק אחד, אז זה יהיה בסדר שיהיו 2 סטיקים של ג'יגה ואחד של 2/4 ? כל עוד הם באותה מהירות ובאותה CL (צריך שהם יהיו באותו CL או שזה כבר לא חשוב ?) זה בסדר ?..
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
למה אני רואה מהירות נמוכה במעבד AMD Phenom II X6 1055T 2.8Ghz בביוס הוא מראה אחרת Uploaded with ImageShack.us מצאתי למה.איך מבטלים את זה http://www.guru3d.com/article/phenom-ii-x6-1055t-1090t-review/8 טוב אפשר לנעול. צריך לשנות את צריכת החשמל במחשב
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם . אתמול הלכתי לחנות מחשבים גדולה ומוכרת לקנות זיכרון (DDR3) למחשב הנייד הדנדש שלי. הייתה לי בחירה בין 1333MHZ לבין 1066MHZ. כשהמוכר שאל איזה אני רוצה שאלתי "מה זה משנה?" (לא ידעתי איזה זיכרון קיים כרגע), הרי הם אמורים לעבוד במהירות הנמוכה מבין ה-2, כמו שכתוב בסטיקי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372975.msg3240918#msg3240918 6.3 ג'. המוכר אמר לי להביא את המחשב אליהם, הזיכרונות עלולים לא לעבוד, ידה ידה ידה. שאלתי מכר, גם הוא אמר שהם עלולים לא לעבוד. אז, אודה לכם אם תעזרו לי לרדת לשורש העניין, מי צודק? תודה לכולם, שי.
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-