מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
מה ביכלל מייצגים המספרים 667 800 553 וכו... ואם יש לי לוח אם שרשום בסוג שלו שהוא DDR2-800 אני צריך לקנות זיכרון שהוא 800? בלבד? (שאלה מפדרת אבל אני חייב לדעת
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לוודא, שהביצועים של הזכרונות שלי הן בסדר. זאת המערכת שלי: AMD XP2500 Gygabite Nforce2 DDR333 Hynix 256X2 Dual ddr תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
טוב תקשיבו 1.מה זה זיכרון מטמון? 2. במה הוא עוזר? האם הוא עוזר במשחקים? 3. האם ההבדל בין 1MB ל 2MB ל4MB גדולים ? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
היי, האם יכול להיות מצב,שלא יהיה אפשרי,שבהפעלת המחשב - תופיע בהתחלה:תצוגה של הרצת ספירת כמות הזיכרון,אשר מצוי/מורכב במחשב - במה זה תלוי? תודה רבה מראש...
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש לי במחשב 512MB ואני רוצה להגדיל ל1024MB (להוסיף עוד 512MB) מהם החברות הכי טובות של זיכרונות פנימיים? איזה זיכרון הכי כדאי לקנות (הבנתי שיש הבדלים בין כל אחד לאחד בלי שום קשר לזיכרון עצמו) ומה ההבדלים? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת ישנה יחסית שנה פלוס או שנתיים אם לוח אם של Gigabyte בעל תושבת 775ואני רוצה לשדרג לP- D . אני לא מעוניין להלחיף את הלוח הנ"ל כי הוא עושה אחלה עבודה עבור היעוד של (גרפיקה ועריכת ווידאו). ישל לי 3 שאלות: 1. האם הלוח שלי תומך בפנטים D כי באתר של החברה כתוב Intel Pentium 4 ובSupport List כתוב את כל הסידרה של פנטיוםD כנתמכים בצורה הבאה: P4 (820) , P4 (840) וכו'.... 2. האם המעבד הנ"ל ייתן לי ביצועם יותר טובים ותועלת. המעבד שלי הוא Pentium 4 531 3 Ghz 1 MB 800 Mhz LGA 775 64 bit ואם כן איזה מעבד כדאי לי לקנות.(מבחינות רינדור והמרה בין פורמטים). 3. האם הליבה הכפולה של Pentium D יכולה לחלק אפלקציה כבדה אחת כגון רינדור בין שני הליבות של המעבד וכך יתקבלו ביצועים י…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש טעם בזכרונות עם קרור מובנה אני מחפש זכרונות של 2G וראיתי שרובם מגיעים עם קרור מובנה למעט זכרונות של קינגסטון מדובר על מהירות 800mhz האם יש עדיפות במהירויות האללו לזכרונות עם קרור מובנה האם זכרונות ללא קרור מובנה צריכים להיות מקוררים על ידי קרור חיצוני?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים! ברשותי לוח אם מדגם: Gigabyte GA-EP43-DS3l אני מעוניין לקנות זיכרון ראם: G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 האם יתאים? בנוסף אני מעוניין לקנות לו דיסק קשיח: Westren Digital 1TB 64MB Sata3 7200rpm Black WD1002FAEX ואין לי מושג אם הלוח אם שלי תומך בSATA3.. אשמח לעזרתכם אנשים יקרים, המשך ערב נעים! חיים.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כרגע יש לי במחשב 2 ג'יגה זכרון Corsair PC2-6400 DDR2 400mhz (לפי CPU-Z) אני מעוניין להוסיף עוד 2 ג'יגה זכרון ניסיתי לחפש בזאפ את הדגם המדויק שיש לי אבל ללא הצלחה, על כן אני מחפש ייעוץ לגבי איזה סוג זכרון כדאי לי לקנות שיתאים לי עם מה שיש לי עכשיו.. תקציב לא כל כך משנה, הבנתי שזה במילא לא יחרוג מה 200-300 שקל ככה שלא אכפת לי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
התקציב, 1000-1200 שקל, יש לי כבר HD של 80 גיגה IDE, כרטיס קול, מארז, ספק. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קניתי היום זכרון כאלו: GeIL Golden Dragon PC3200 400MHz Dual Channel DDR הם בתזמון של CL2... סיריילים עוקבים! (ירדו מפס הייצור אחד אחרי השני) עד כמה הם באמת טובים???? ואיך האיכות?? אני חייב חוות דעת מקצועית עליהם ממישהו שמבין. (אולי גם לאוברקלוק בעתיד) תודה לגולשים ולצוות האתר.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
1. איזה דגם הכי זול מבחינת עלות תועלת של ג'יגבייט שתומך במעבד של אייאםדי 720 ובג'י טי איקס 260?ואים יש יותר טוב מג'יגה בייט בטווח מחירים אז גם טוב ובנוסף שיתאים גם לשדרוג עתידי של המעבד? 2.איזה משחקים שיצאו עד עכשיו וגם בעתיד תומכים יותר משתי ליבות? 3.עד כמה אוברקלוק בצורה בטוחה ומבלי שיפגע בתוחלת חיים של המעבד 720 אפשרית(עד איזה תדר הכי בטוח)? 4.האם \Phenom II x4 Quad-Core 945 Socket AM3 3.0Ghz 45nm Tray עדיף על ה720? 5.האם עדיף ה Phenom II x4 Quad-Core 945 על ה955 יש ל955 תדירות של 3.2 וזיכרון מרמה שלישית ול945 יש 3.0
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הביצועים של הדור השני טובים יותר מהביצועים של הדור הראשון של המעבדים של אינטל. הדגש הוא על ביצועים של המעבדים נטו ללא קשר לליבה הגראפית. אלא אם כן הליבה הגראפית תורמת איכשהו לביצועים הכלליים. בכלל כדאי לעבור למעבדים מהדור השני? אם למישהו יש גם איזושהי השוואה בין כל מעבדי אינטל אני אשמח לקישור. כולל מעבדים לניידים. אשמח לעזרה בעניין. תודה רבה ושבת שלוש!
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ברבע השני על כל איטניום אחד נמכרו עשרה אופטרונים. חברת סאן טוענת כי מדובר בנתון רשמי של גרטנר (חברת סקרי שוק), סאן מוכרת מעבדי אופטרון. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=18445
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
איזה לוח טוב ל אוברקלוק ל אי אמ די משהוא בסביבות ה650 ש"ח ומטה ולקמה אפשר להגיע
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם micro ATX למחשב שלי, וזקוק שיתאים לרכיבים הבאים: זיכרון - DDR3 1600MHz (שני סטיקים של 4GB כל אחד) מעבד i3 (תושבת LGA1155, אם אני לא טועה) (המעבד והזיכרון כבר נקנו, אז מדובר בדרישות קשיחות) המחשב ישמש לעבודה משרדית, ולא ירוצו עליו משחקים. האם אני זקוק לכרטיס מסך, או שלוח האם אמור לספק אותי? (כל לוח אם מתפקד גם ככרטיס מסך?) מאחר שאני לא הולך להתקין עליו כרטיס מסך או דברים מורכבים אחרים, לדעתי אין מניעה ללכת על לוח אם קטן (MicroATX? יש קטנים יותר? יש לי סיבה לרצות קטנים יותר?) שמעתי המלצה, בפורום אני חושב, על ערכת שבבים B75, אבל אין לי מושג מה זה אומר בכלל. תוכלו להסביר?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
קניתי מעבד AMD Athlon 3200 64bit וזיכרון 512MB DDR (משני סטיקים של 256) נכנסתי למאפיניי המחשב שלי וזה מה שכתוב: זה מתאים למה שקניתי או מה? למה כתוב 448MB???? ולמה 2.0 GHZ? זה לא אמור להיות 3.2? יהיה טוב אם תענו לי בהקדם האפשרי.. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. אני ממשיך לנסות ולהבין את צווארי הבקבוק במערכת. בעת קריאת התוכן באתר מסוים (כתבה בכלכליסט), אני נוהג לפתוח בטאב חדש כתבה נוספת (מאותו אתר). אני שם לב שבזמן שהטאב החדש נפתח, הטאב הקיים בעצם הופך להיות מושבת. ממש כך. הדבר מתרחש עד לסוף טעינת הטאב החדש, ואז היכולת לגלול מעלה ומטה (בדף שכבר נטען - זה הקיים אותו אני קורא) חוזרת לה. מכיוון שאני תמיד מנסה להבין למה הדברים מתרחשים, אני מעלה את השאלה לכאן. אציין שאני משתמש בגוגל-כרום (שאמור להיות המהיר ביותר), בכונן SSD, ובמעבד ה 1090T. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ונתנו לי כמה הצעות לגבי לוח אם ! הם אמרו שהלוח אם של -Assus הכי טוב מה הייתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי זיכרון שנקרא pc100 ואני רוצה למכור אותו אבל הבעיה היא שאין לי פרטים עליו למה הוא שייך ומה עושים איתו? ואיך בודקים אם הוא טוב? ראו בתמונה: http://img43.imageshack.us/img43/6204/pc100.jpg
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אז ככה. כרגע אני עם K8N Ultra-SLI ומעבד 3200 Winchester. עשיתי OC לבאס ל240, מכפלה עדיין 10 וזכרונות 218 (ללא הבוסטר שנמכר, על 2.8V) מעבד יציב במאמץ על 33 מעלות עם BT. השבוע אני מחליף את הלוח ל LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert המהולל (ביקורת מצויינת ב anandtech שם הוא הגיע ל525 באס!!! זה ממש ה Ultra-D שתיקנו בו את כל השגיאות הקטנות והבעיות מיקום שהיו לו, רק עם SLI בנוסף) כמו כן, מחליף למעבד Venice 3200 Stepping E6. כל זה עדיין עם קירור ה BT שיש לי. כל אלו יבואו עם הזכרונות שיש לי כבר, Corsair Twinx1024 3200C2PT, BH5 & Brainpower PCB. כמו כן משדרג כוננים קשיחים ל SATA2 וכו', אבל זה לא ממש רלוונטי. השאלה שלי היא כזאת. עוד לא הזמנתי את הלוח והמעבד, ואם מישהו חושב שבסכום כ…
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
האם זה נכון? המחשב הבא שלי (לוח זיכרון מעבד) הולכים להיות מבוססים על פנטיום 4 2.26 והrdram 1066.... שמעתי מלא שמועות על זה שיש איזושהי בעיה עם המערכות הפעלה של מיקרוסופט (win ...) שהם נתקעות עם המעבדים שמעל 2.26... האם זה נכון? בכלל שמעתם על זה??? אני דיי נלחצתי מזה....
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
AMD מנגבת את הרצפה עם המוצר של אינטל, ממש כך. חדי עין יוכלו להבחין בשיפורים, לא רק בתחום הביצועים, אלא בתחום חשוב מאד והוא תחום האבטחה וההצפנה של כל שכבות הוירטואליזציה, פתרון שלאינטל אין מענה עבורו. משכך AMD תקטוף כמות אדירה של מכירות, כיום סייבר הוא נושא מאד רגיש, מי שיש לו מענה לנושא, זוכה בעסקה:
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
חברה שלום יש לי לוח אם של אסוס דגםmx- P4S533 מעבד פנטיום 4 עכשיו לשאלה יש לי זכרון אחד ddr400 256 מגה ואני רוצה להוסיף לו עוד זכרון של 256 אבל מדגם אחר (חברה אחרת) ולו יש 256 DDR333 עכשיו שאני שם את שניהם יחד המחשב עושה ריסט אוטומטי האם יש דרך לשלב את שניהם מבלי שיהיה בעיה שללוח עצמו יש 2 סלוטים של ddrו שני סלוטים של sdram אגב הדגמים הם Elixir400 256 מגב בייט עם תזמון של cl 3 והדגם השני הוא PQI 333 256 עם תזמון של cl 3 לפי דעתי הבעיה היא במהירות אחד הוא 400 והשני הוא 333 בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון לכך תודה מראש עידן
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-