עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה ההבדלים בין הP5Q לבין הP5Q SE ולבין הP5Q SE2 ??? ובין הP5Q-L לסוגיו?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  2. שלום לכולם, קניתי מחשב לפני כמה ימים לוח אם msi p45 מעבד ליבה כפולה E7300 זיכרון 2G DDR 2 800 הורדתי תוכנה לבדיקת מרכיבי המחשב ושם רשום שיש זיכרון 2G אבל 400 ולא 800 כפי שרשום על החלק עצמו(פתחתי את מארז המחשב) צירפתי תמונה של זה מבקש את עזרתכם למה זה ככה? או שאולי התקינו לי 400 ושמו מדבקה של 800 תודה מראש אלירן [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  3. שלום לכולם.....חדש פה אז ככה יש לי שאלה בקשר לזכרון....יש לי 2*1g של Kingston 800h השאלה היא כזו... אני רוצה לשדרג ל4g כי ה-2 לא מספיק לי לעבודה שוטפת עם מכונות וירטואליות + תוכנות הורדה, מוזיקה וכולי... האם לקנות עוד 2 כרטיסים של 1g כל אחד ולנסות למצוא כרטיס זהה של Kingston או להשקיע את האקסטרה ולהביא 4G חדש ? תודה למגיבים נ.ב לוח אם תומך את השדרוג Gigabyte GA-965P

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  4. שלום, לפני 3 או 4 שנים רכשתי את המחשב שלי במפרט הבא: לוח אם: Intel Avalon D915GAV ראם: 512 מגה ב2 סלוטים של 256 כרטיס גרפי: Nvidia Geforce PCX5300 עם 128MB מעבד: Intel 3G (מה שכתוב בחשבונית קנייה. אני חושב שמדובר ב3 ג'יגה הרץ, וידוע לי שהמעבד שלי הוא במהירות כזו) מזה זמן רב שאני מתכנן שדרוג למחשב והדברים שרציתי לשדרג הם: הראם: 2GB בסלוט 1, אם אפשרי להשאיר את אחד הסלוטים של ה256 וכרטיס גרפי: Gigabyte Nvidia Gefoce 9600GT 1GB אחרי חיפוש קצר אחרי לוח האם שלי, נפלה לי אבן גדולה על הלב: הD915GAV (לוח אם) תומך DDR בעוד שה9600GT בכלל תומך בDDR2 וDDR3 אם זכרוני אינו מטעה אותי. אני חושב שגם לגבי הRAM יש אותה בעיה- לא נראה לי שהעגלה שלי תסחוב יותר מג'יגה.. מה אני יכול לעשות כדי לשד…

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  5. Started by shlomib14,

כותרת. המחיר הוא בעיקרון אותו דבר, אני רוצה לדעת מה ההבדלים... למעבד בעיקרון E8400 או Q9550 (רק אם יש ירידה משמעותית שלו בחודש הקרוב...)

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  6. Started by galr52,

אני צריך כרטיס זיכרון של 2 גיגה או יותר... הנה המפרט שלי: http://www.zix.co.il/images/z-232192939.JPG בתודה מראש, גל

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  7. צריך המלצה ללוח מיקרו ATX (ויותר קטן) עם כרטיס קול רשת ומסך מובנים. בלי מעבד, שיהיה סוקט 775 (תומך פנטיום D) כמה שיותר זול עדיף, לא מחפש פיצ'רים מיוחדים, רק שיהיה DDR2 תומך לפחות 800MHZ ושיתמוך SATA.

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  8. שלום חברים אני מבקש לעדכן את הביוס שלי. אני בעל מערכת ישנה של Pentium 4 2.4 על הלוח הזה Albatron PX865PEC PRO V2.0 . כרגע הביוס שמותקן אצלי זו הגרסא הזאת : Award BIOS Type Phoenix-Award BIOS v6.00PG תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  9. Started by Maximum Power,

צהריים טובים. אני מתכוון לקנות את הלוח P5KPL-CM. הלוח שיש לי עכשיו הוא בגודל ATX (גובה: 30.5, רוחב: 24.5) והוא מתאים בול למארז. לפי מה שהבנתי הלוח הנ"ל הינו uATX (גובה: 24.5, רוחב: 20.3). הסתכלתי באיורים. למראית עין, קשה לדעת האם מיקומי הברגים תואמים. אשמח לדעת אם מישהו בעל ניסיון יודע האם הלוח יתאים למארז. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  10. שלום, אני מרכיב מפרט לידידה צלמת שעובדת הרבה מאוד עם פוטושופ (קיום עם עגלת בעלת פנטיום 4 478). רציתי לשאול אם מעבדים כפולים ליבה כמו E8400 או E8500 יעשו את העבודה מעל ומעבר או כדאי לפזול לQ8200? האם העובדה שמדובר ב4 ליבות עם מהירות שעון נמוכה משני כפולי הליבה שציינתי עדיין תעשה עבודה טובה יותר מהם, או ההיפך? מה גם שבQ8200 יש רק 4 מגה זיכרון מטמון לעומת 6 בכפולי ליבה... אשמח לדעת מה עדיף לצרכים האילו של צילום ופוטושופ. אציין גם שזה ככל הנראה יהיה מחשב לטווח ארוך של 3-4 שנים.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  11. שלום לכולם ברצןמי לרכוש מחשב עם לוח אם EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E של גיגהבייט וברצוני לדעת אם הוא תומך בכרטיס זכרון 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel למה שהסתכלתי בטבלת הזכרונות שאפשר לשים ללוח האם לא מוזכר שם הדגם הזה אך הבנתי שזאת לא טבלה מלאה ויכול להיות שזה כן מתאים אשמח לתגובה עם מישהו מכיר את הלוח אם או הכרטיס זכרון

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  12. Started by embedded,

אני מחפש זכרון זול ואמין. בעיקר לשימוש משרדי. אשמח לקבל המלצה על חנות טובה באזור המרכז. תודה.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  13. יש לי את הלוח אם הזה ‏MA790GP-DS4H AM2+ אני יוכל לעשים את המעבדים החדשים ( Phenom II)??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  14. Started by adirss,

יש לי כרגע במחשב זיכרון ddr 512 pc3200 400 mhz אני רוצה להוסיף עוד שניים אחד שאין לי בעיה איתו שהואddr 256 pc3200 400 mhz אבל השני הוא ddr 512 ddr pc2700 עכשיו הוא איטי יותר המהירות שלו היא 166mhz השאלה אם אני יישים אותו קודם כל המחשב יתמוך במהירות כזאת ואם כן אני לא רוצה שהוא ישנה את כל המהירות של כל הזכרות יש מצב שהוא ישנה ויאט את הזכרונות?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  15. Started by BindeR,

שלום רב יש לי מחשב די ישן בן 3-4 שנים. אני מעוניין לשדרג לו את הזיכרון. כרגע יש 2 של 512M KINGSTON. על הלוח יש 4 מקומות, כרגע שניהם מהם 512MB X 2 KINGSTON. השאלה שלי האם 2 המקומות הנוספים הם מתאימים לזיכרון? שני הראשונים בצבע אחד והשניים בצבע שני. האם יש לכם תוכנה ממולצת לבדיקת המפרט של המחשב על מנת שאוכל לתת לך את הנתונים בצורה הטובה ביותר ואיך אני יודע אם יש לי DDR1 או DDR2 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  16. Started by motorishta,

ערב טוב. ברצוני לדעת איזה משני הדגמים הנ"ל יותר טוב. שניהם של קינגסטון 1G 800 הרץ הדגמים הם: הראשון KVR800D2N6/1G-SP 1G PC2-6400 CL6 240-PIN DIMM השני: KVR800D2N5/1G 1GB PC2-6400 CL5 240-PIN DIMM העניין הוא שנשרף לי זיכרון אחד, יש לי 2 זיכרונות של 1G*2, הלכתי לקייאספי והחליפו לי אותו אבל הביאו לי את הדגם הראשון שכתבתי (KVR800D2N6/1G-SP 1G PC2-6400 CL6 240-PIN DIMM) התקשרתי ואמרו לי שאני אבוא ואחליף אותו השאלה היא לאיזה מהם? מה מהם יותר טוב? את הדגם השני בכלל לא ניראה לי שנשאר להם. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  17. Started by ClockBack,

שלום ! בקרוב אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת כמה דברים על הלוח אם הזה : DFI LANPARTY DK X38 1. אם הלוח טוב לOC (עם המעבד E8400) ? 2. אם הוא טוב לCF .. ראיתי שיש לו 2 חיבורים של X16 .. 3. איך הוא בכללי ?! , אני ישמח אם מי שיש לו את הלוח הזה יגיב .. תודה לכולם ..

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  18. Started by asdfasd,

איזה זכרונות עדיף: ‏2x2GB Kingston Value‎ או ‏2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel‎ ? וגם לאיזה זכרון מביניהם יש קירור טוב יותר? (אני לא עושה oc..) תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  19. תודה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  20. לידע כללי

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  21. Started by Director,

שלום לכולם . אני מעוניין לדעת מה דעתכם . הלוחות נמצאים באותו מחיר , אותו ציפסט , וכמעט זהים. מי לדעתכם עדיף ?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  22. Started by Delux,

היי, ראיתי פה באתר את הפרסום ללוחות אם של Biostar. פעם ראשונה שאני רואה את החברה הזו - מישהו מכיר אותה? איזה לוחות יש להם מומלצים ל-Core i7? אני מחפש לוח למחשב חדש באזור ה-800-1000 שקל, והשאלה אם אתם מכירים את הלוחות האלו. איפה אפשר לקנות אותם בישראל?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  23. מה המצב אנשים ?.. אז ככה אני צריך לקנות לוח אם חדש למחשב של אחי (יש לו מחשב ישן ולי נשארו חלקים "ישנים" מלפני השדרוג הנוכחי למחשב שלי) וראיתי 2 לוחות אם של חברת Gigabyte שמתאימים לדרישות שלי ... אני לא יודע אם הלוחות האלה יהיו טובים ל - OC (כי אני מתכנן לעשות) וגם אם הלוח שאתם אומרים שהוא טוב יותר ל - OC, הוא יתן לי תוצאות טובות או שיתקע אותי במהירות מסויימת (נגיד ויש לי זכרונות טובים לצורך הדוגמא) ?.. אני מתכנן לקנות מעבד C2D אחד מבין הסדרות הבאות E2180 - E5200 (ז'תומרת הזול מביניהם . אם באותה חנות יהיה E2160 והוא יהיה זול יותר מ - E4500 או E5200 אז אני אקנה אותו) . בקיצור איזה מבין 2 הלוחות האלה הוא Overclocker טוב יותר ?.. Gigabyte GA-P31-ES3G או Gigabyte GA-EP31-DS3L …

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  24. אני מתלבט בין מעבד Q6600 ל- E8400 , ההיתרון שלי הוא מה יהיה יותר חזק למשחקים. או שאתם ממליצים על משהו אחר שהוא בסביבות המחיר של שתי מעבדים אלו. עוד שאלה בבקשה... אני צריך המצלמה בנוגע לגבי כרטיס מסך שוב אני אומר יתרון למשחקים עד 700 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  25. הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הלוחות הבאים: 1. XFX GeFoce 9300 : MI-9300-7AS9 2. ASUS P5QL-EM היעוד קולנוע ביתי נגינת סרטים ב 1080p FullHD האם כדאי? ומה עדיף? האם הם יהיו מספיק טובים למשחקים מבלי להוסיף כ.מסך חיצוני. והאם הם יכנסו למארז Antec NSK2480 -EC Desktop case High-efficiency 380 Watt?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.