עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by זאק,

קיבלתי 11000 ב 3d mark 06 עם מערכת כזאת: Q9550 nvidia 8800 gts 614 mb corssair 2 gb 800mhz collermaster cm690 thermaltek v1 ax enermax liberty 400wat asus p5kpl-cm הגיוני התוצאה שלי??

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  2. Started by asifpz,

לא יודע איזה סוג זה בדיוק והכל, אבל היה להיות לי במחשב החדש GA P43DSUL משו כזה, ואז הביאו לי גם זיכרון DD3 אז החליפו לי ללוח אם הזה בחינם. איך אינטל בלוחות? הChipSet P45 הוא טוב?

3. Started by Mr_Ghost,

שמישהו יגיד לי...

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  4. Started by le011,

שלום לכולם.האם הלוח הנ"ל P4S800D-E Deluxe הגיע כבר לארץ?אם כן היכן אפשר להשיג אותו? מבוסס על ציפסט SIS655TX תודה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  5. Started by arikbaron,

הי שמתם לב שבשבועיים האחרונים חלה נסיקה מדאיגה במחירי הזכרונות גם בחול יש הסבר?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  6. Started by weinman,

האם לוח GIGABYTE GA-7N400 PRO2 תומך גם ב single channel כלומר שימוש בסטיק אחד בלבד. שבוע טוב

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  7. לא עושה אוברקלוק... עדיף את האינטל המרובע או e6750 .....

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  8. Started by LIDOR_13,

אוקיי אז ככה הדלקתי תמחשב ואני שומע צפצופים מעצבנים באוזניה.... אני יודע שללוח אם קורה משהו הוא מתחיל עם הצפצופים האלה איך אני מזהה מה הצפצופים אומרים? הורדתי איזה חוברת הפעלה אבל אני לא מוצא שם כלום.... אם הייתי מכיר תוכנה הייתי מקליט לכם אבל אני לא... בקיצור איך אני מזהה את זבעיה של הצליל? תודה לעוזרים...! עריכה:תקשיבו חיברתי USB[MP] וזה הפסיק.... מה זה היה?

9. Started by knoximator,

שלום רב, אני מתכוון לבנות מחשב לישומים משרדיים (בשביל אבי) והחלתתי ללכת על שילוב בין לוח אם Gigabyte EP35 - DS3L ומעבד E7200 ביקרתי באתר GIGABYTE בשביל לבדוק אם הלוח אכן יעבוד עם מעבד זה, ומצאתי שהם אכן מתאימים אבל מגרסת ביוס מסוימת. השאלה שלי היא, האם אני יכול לאתחל את המערכת (עם הE7200) לעשות BIOS FLASH ולהמשיך עם ההתקנה, או שאני צריך מעבד ישן יותר בשביל כל התהליך הזה..... אני לא יודע איזה גרסת ביוס מותקנת בלוח כשאקנה אותה????? תודה

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  10. Started by hen1235,

האם יש זכרונות 8GB בשני סטיקים (4GBX2) שפועלים ב-Dual Channel? מה זה Quad Channel? האם DDR3 נכנס כבר חזק לשוק ומומלץ לקנות אותו במחשב חדש? חוץ מכל השאלות אני מחפש 4GB זיכרון שיהיה טוב ל-OC די מאסיבי. התקציב עומד על 700-800 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  11. Started by מהיר^ועצבני,

יש לי עכשיו מעבד פנטיום 3 800 וחבר שלי קנה מחשב חדש אז הוא נתן לי את המעבד שלו פנטיום 4 1600 השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול לחבר את המעבד ללוח אם הזה שיש לי או שאני צריך לוח אם חדש? יש לי לוח של אינטל ישן מצורפת תמונה עם פירוט על הלוח מקווה שיעזור http://img203.imageshack.us/my.php?image=15df1.png

12. Started by super4life,

2x1GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channe 200 שקל, 1066 MHZ 1GB Kingston Value שניים כאלו עולים 150 שקל, 800MHZ 2x1GB Patriot Signature 160 שקל, 800MHZ 2x1GB Patriot Signature 190 שקל, 800MHZ בשני הסלוטים השניים שלי יש לי זכרונות של KINGSTON אם זה משנה.. תודה מראש =0 whats better

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  13. Started by DeadHunt,

אני רוצה לקנות זכרון למחשב עד 500 ש"ח יש לי סקוט 478 מעבד intel P4

14. שלום חברים, אני צריך לשפר מחשב מסויים שהוא די ישן (שנתיים).... בלוח אם, AGP, ישנו באס של X2 או X4 , האם כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5200 שעובד בבאס X8 יקלט... * מיותר לציין ולהגיב שהוא לא יעבוד, מן הסתם, במהירות X8. ומכאן באה השאלה הבאה: הלוח תומך 333 מגה הרץ מהירות זיכרון, ניתן להרכיב כרטיס זיכרון במהירות 400? וכן הלאה, 333 על 266..... *מיותר לציין שהזיכרונות חייבים להיות מאותו סוג: DDR... וכו.... תודה רבה על תשומת הלב... שבת שלום..

15. חוץ מהמהירות שעון שלו....

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  16. המחשב שלי מופיע במפרט בצד ולחבר שלי יש מחשב דומה אותו המעבד לוח אחר גם של ג'יגה בייט וזכרונות גם שונים אבל אותה הכמות. שנינו הרצנו SUPER PI ויש פערים בין המחשבים.. המחשב שלו עושה את הבדיקה הראשונה שם ב00.228 ושלי ב00.169 וכמובן שמכאן כל בדיקה אחרת הפערים רק גדלים.. עניין אותי לדעת מה הגורם שמשפיע על זה והאם זה פערים סטנדרטים או לא?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  17. Started by ulayze,

הי אני עומד לקנות מחשב פשוט לשימוש ביתי אלנטרי (גלישה ברשת ואופיס) נתקלתי בהצעה מסויימת במחיר זול שכוללת לוח אם ECS H61H2-M2 אני יודע שהלוח אם הזה אינו מהטובים ביותר אבל מכוון שהתקציב פה הוא חשוב אשמח לדעת אם הלוח אם הזה הוא בסדר יחסית.. קישור לעמוד היצרן: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=1228&CategoryID=1&MenuID=103& LanID=0 תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ofekns,

היה לי מעבד E2200 של אינטל. יש לי וינדואס 7 (32 ביט). החלפתי את המעבד הנוכחי במעבד חדש של אינטל, intel Core 2 Duo E8400. מדד הדירוש של וינדואס הציג לי עבור המעבד E2200 דירוג: 5.1 אחרי שהחלפתי את המעבד ל E8400 הוא הציג לי דירוג: 3.8 זה מוזר לי ביותר......... הלוח אמ שלי הוא של Gigabyte... מודל 945GZM-S2 ערכת צ'יפים: i945/GZ אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה הבעיה... אמרתי אולי בלוח אם אבל הלוח אם שלי תומך במעבד הזה... אז למישהו יש תשובה? המון תודה... (דרך אגב המחשב עכשיו עובד יותר לאט....)

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  19. Started by bizbuzy,

שלום, רכשתי מחשב עם מעבד (amd 4400 X2 (G1 שאמור להגיע בתצורת BOX אך כשפתחתי את המארז ראיתי שעל המאוורר של המעבד מופיע הלוגו FOXCONN ורציתי לדעתי האם זה תקין או שגוף הקירור הוחלף באחר (איכותי יותר או פחות ?) ? תודה.

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  20. Started by All_eyes_on_me,

כן כן, לא טעיתי... אני באמת רוצה לשרוף מעבד כדי שיחליפו אותו בעבודה... ;D מדובר במעבד CELERON D331 על לוח אם GIGABYTTE GA- 8S661FXM-775 קרור סטוק השאלה היא איך אפשר לשרוף מעבד כך שלא ניתן יהיה לזהות את מקור הבעיה? תודה מראש על העזרה!!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  21. שלום חברים, חיייב עזרה בנושא חוות דעת בנושא לוח ABIT IL9 PRO , אשמח להמלצות נוספות בתקציב של הלוח הזה קרי, 400 שח שאלה נוספת , האם ניתן להרכיב זכרונות מסוג DDR1 בלוח מסוג זה (כמובן בהנחה שכולם זהים) תודה

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  22. אני מעוניין להוסיף עוד גיגה של זיכרון בשני סטיקיםעכשיו יש לי את הדגם הזה בדיוק כזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5821 עכשיו אין אותם במלאי כי רציתי לקחת בדיוק את אותם הזכרונות לא לחרוג הטכנאי אמר לי שיש בדיוק בדיוק את אותם הזכרונות אותם תדרים של אותה החברה רק צבע הקולרים אדום במקום ירוק והם עובדים במתח קצת יותר גבוה... אמר שלי שאין שום הבדל בבצועים וזה ממש אותו הזכרון.... זה מה שהוא המליץ: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6032 מה אתה אומרים על זה הוא צודק?

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  23. Started by ozzo,

מה זה sse הפעלתי את תוכנת everest והמליצו לי לעדכן את SSE שבמעבד (או משהו שקשור למעבד) איך אני עושה זאת במערכת ההפעלה 2000 פרופשיונל בנוסף לכך קבלתי עוד הודעה מהתוכנה: AGP is disabled כלומר היא הודיעה לי על הבעיה הנ"ל הקיימת במחשב שלי. אני מבין שזה קשור לכרטיס מסך אבל אני לא יודע איך להפוך את זה ל enabled בקיצור הצילווווווווווווווווווווווו

24. http://mikeabundo.com/2007/04/09/toms-hardware-guide-sold-for-rumored-10-15-million http://forumz.tomshardware.com/hardware/Open-Letter-Omid-Lost-Frakkin-Mind-ftopict231257.html http://forumz.tomshardware.com/hardware/Tom-Hardware-Sold-15-20-Million-ftopict231808.html לא ברור למי והסכום המדויק, העסקה צפויה להיות מושלמת תוך חודש.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  25. מה המשמעות של UD בלוחות האם? לדוגמא: GA-X58A-UD5 - מה המשמעות של UD5 לעומת זה GA-X58A-UD3R שהוא UD3 תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.