מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,810 דיונים בפורום זה
-
אני לא ממש מבין בWiFI ובחיבורי אינטרנט, אז האם לוח האם הזה יכול ליצור רשת אלחוטית ולהתחבר לרשת אלחוטית בלי כרטיס רשת וראוטר נפרד?
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בעוד 3 שבועות אני קונה את המחשב החדש שלי שיהיה פנטיום 4 2.4 השאלה שלי היא כמה זמן אוכל להישאר עם המעבד הזה והמשחקים יעבדו חלק (בלי אוברקלוק) תודה
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום מה ההסבר במעבדי אינטל כמו E6550 ואחרים על סוג המאפיין הזה : Enhanced Halt State (C1E)
-
- 2 תגובות
- 420 צפיות
-
-
אהלן כנראה הורים שלי טסים עוד חודש לסין ותהיתי...... אם אני קונה בסין מעבד או משהו שיש לזה יבואן בארץ אני יכול למשש את האחריות בארץ?!
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרון למחשב הזה (מיועד למשחקים כבדים ללא OC): Intel Core 2 Duo E6750 BOX GIGABYTE GA-P35-DS3L Western Digital 250GB SATA II 16MB ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 RAIDMAX SAGITA THERMALTAKE ST 430W TRUE POWER הציעו לי את הזכרון הזה: OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 (מבצע OC) כדאי?, או שהוא יקר ו הOC לא יעלה את הביצועים בהרבה???
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מעבד חדש של אינטל עם סוקט 1155 על לוח אם בעל צ'יפסט X58 וסוקט 1366?? אני מתוסכל מהלוחות אם החדשים שיצאו לסנדיברדג' (צ'יפסט P67 ו H67) כי הם לא חזקים כמו ה X58
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
לא ידעתי לאיזה פרום לשייך את זה , ושמתי את מה שהכי נראה לי. ועכשיו לשאלה: כשפתחתי את הביוס ראיתי אפשרות בשם Advanced Chipset Features ושם לחצתי על Timing Setting Mode והופיע לי תפריט ובו רשומים 5 אפשרויות: safe normal fast turbo ultra אני כרגע נמצא על נורמאל , מה זה? ואם אפשר לשנות את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי את הלוח BLKDG965WHMKR ויש לו שליטה במאווררים לפי טמפקטורות. יש לי ZALMAN CNPS8000 לקירור (עם פוטנציומטר חיצוני לשליטה על מהירות). 1) למה כשהטמפרטורה של המעבד עולה, מאוררי "12 כניסה ויציאה לא מעלים מהירות? 2) האם יש בקרה אלאקטרונית על מהירות זלמן בנוסף לבקרה הידנית? זאת אומרת בקרה רציפה? בתודה למומחים, יהודה עריכה: מועבר לפורום קירור - תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הי, קניתי לוח של gigabyte p3d-ds4 ומעבד q6600, והמחשב האחרון שהרכבתי היה לפני 3 שנים, אני רוצה לדעת האם יש צורך לגמפר משהו על הלוח, או להגדיר שם תדר פעולה? משהו כזה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לדעת אם לוח האם: MSI K9N NEO chipset nvidia nforce 550 תומך ב-SLI.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש בדרך ויש משהו שאני מבולבל ממנו כבר כמה זמן אם יש לי שני סטיקים של 2 ג'יגה ואני שם אותם בדואל צ'אנל, המחשב יזהה רק 2 ג'יגה אבל הם יבדו יותר מהר מסטיק בודד או שיזוהו כל ה4 ג'יגה וזה יעבוד יותר מהר משני סטיקים לא בדואל צ'אנל?
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום. יש לחבר שלי זכרון 512 במהירות של 333 ואני רוצה לדעת עם הוא יקנה 512 נוסף במהירות 400 זה יעבוד בדואל צ"אנל? נ.ב- הלוח תומך בדואל צ"אנל. תודה.
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
קניתי מעבד i5 750 2.6 ghz עם קירור של אינטל. וזיכרונות של קינגסטון 2 של שני ג'יגה שזה יוצא 4 והםcl9 .ולוח של גיגה בית הדגם ud3 . ואני רוצה לדעת אם הזיכרונות עובדים בדואל צאנל . במחשב במערכת הקודמת זה היה כתוב לי בהפעלת המחשב.ופה לא.השאלה אם יש אפשרות דרך ה winxp לבדוק את זה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סוף סוף נחת אצלי היום מחשב חדש וכמובן התחלתי לפשפש בקרביו וכבר בסנדרה נתקלתי במספר הדורש הבהרה: תחת Chipset 1 ב-Front side bus speed מופיע 2X804MHz-1608 MHz data rate. אציין שתחת Processor speed מופיעה המהירות הנכונה 1.81GHz. האם אני טועה ששני הנתונים צריכים להיות זהים? אם לא אשמח לקבל הסבר קצר. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קניתי היום EPOX 8RDA+ משומש ולבחור שקניתי ממנו לא היה את הדיסק של הלוח ... הוא אמר שאם אני מתקין את הדריברים של הNFORCE אז הם תומכים בכל, כולל הכרטיס קול והכרטיס רשת ואז לא צריך את הדיסק של הלוח ... האם זה נכון ?
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
1 איזה דרייבר להוריד. 2 שמעתי שיש רק גירסת בטא,האם זה נכון והאם היא יציבה וכדאי בכלל להתקין אותה?
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי מעבד מסוג core 2 duo E4500 עם 2.2ghz ומה זאת אומרת ליבה כפולה כאילו שה 2.2ghz הוא לליבה אחת מזאת אומרת ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
זה נכון שמעבדי amd לא יתמכו ב dual channel אם שתי הזכרונות הם עם צ'יפים שונים? ומה ההבדל בביצועים בין SC ל DC במעבדי AMD החדשים? ואיך אני בודק איזה צ'יפ יש בזיכרון שלי?
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
האם הצ'יפים של הזיכרונות צריכים להיות דומים ב- CL שלהם?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה על ה-Northbrige וה-Southbrige, והיא ככה: -יש לי מידע מצומצם מאד על הגשר הצפוני בלוח הצפוני ורציתי לוודא שהוא אכן נכון. אז זה מה שאני יודע: ה Northbridge מחובר מצידו השני אל המעבד. לכל אחד משני הצדדים יש שעון משלו ותדירות משלו. הגשר הצפוני הוא החלק החשוב ביותר בלוח אם, וכן הוא החלק שבו עובר הכי הרבה מידע בשניה בכל המחשב. למעשה, כמות המידע שעוברת בו היא כל כך עצומה שחובה לשים עליו צלעות קירור. הגשר הצפוני הוא החלק שמקשר בין הרכיבים במחשב בעלי תעבורת הנתונים הגדולה ביותר: המעבד, הזיכרונות, והכרטיס מסך. עכשיו האם יש מידע נוסף על ה-NORTHBRIGE שלא ציינתי פו?, והאם הוא בכלל נכון? (ואם כן תוסיפו בבקשה גם אם זה קשור לעיניני הארכיטקטורה שלו). -יש לי מידע מצומצם מאד…
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שאלה בשביל חבר שלי. הוא מתכנן לקנות את הלוח הנ"ל עם 2GB זיכרון כרטיס מסך וכ'ו...אבל מעבד הוא רוצה לחכות לחדשים E6550 או דומיהם....בקיצור יש לו מעבד פנטיום 4 חד ליבה שהוא מעוניין להשים על הלוח הזה (ABIT IP35) לתקופה שעד שהוא ייקנה מעבד חדש...הפנטיום 4 הוא גם סוקט 775...סידרה 5XX אם אני לא טועה...הוא יעבוד על הלוח או שהלוח לא ייתמוך בו? פשוט אין לי ממש מושג בלוחות החדשים האלו..עוד לא היתנסתי ב'ציפסט החדש
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני ארגיש בהבדל בינו לבין abit ip35-e? אם אני לא אצטרך SLI יש לי צורך בכזה לוח אם?
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
למה כתוב לי ב- Code name "קונרו" ולא "אלנדייל" כמו ששמתי לב שאצל שאר האנשים כתוב? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
ההבדל בין E6750 ל E8200\E8400 ? מה הם ההבדלים הבנתי משהו בסגנון שה8 הוא 45NM שמה זה בדיוק? עכשיו הבדל המחירים הוא לא גדול אך הבנתי שיש הבדל רמה דיי גדול? אפשר הסבר ? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי איזה זיכרון אחד וכתוב לי שם שהLatency שלו זה2 אז זה 2.0.0.0 או שפשוט זה לא מדויק או משהו?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-