עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dor_ozz,

אני קונה מחשב חדש, אני לא ישים פה את המפרט אבל השאלה שלי היא האם הלוח ASUS P5B הוא לוח טוב? כי ראיתי באתר של ASUS שעל גירסת ה DELUXE רשום Array Mic / Noise Filter ועל הרגילה לא רשום מה זה אומר שיהיה לי רעשים? מה זה ה Array Mic / Noise Filter הזה? ועדיין איזה לוח עדיף לקנות נב: אני קונה זיכרונות 800MHZ 2 GB אם זה משנה.

• 26 תגובות
    • 934 צפיות
  2. Started by snird,

ממ פתחתי את המארז שלי וחקרתי די הרבה את כל הלוח אם והכרטיסים והכל... לכ. מסך יש חריץ שמתחתיו כתוב AGP ולשאר הדבר (כ.רשת וקול) כתוב PCI 1-5 (יש 5 יציאות לPCI) עכשיו השאלה שלי היא האם זה משנה באיזה יציאת PCI נמצא הכ. קול למשל? אם הוא נמצא בPCI 2 אני יכול להעביר אותו לPCI 5? פשוט המיקום שלו מאוד מפריע וחוסם קירור לכ. מסך \=

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by giloman,

אפשר לקנות היום פנטיום M 1.7 האם הוא יותר שווה לי או P4C 3.0 GHZ והאם הוא מתאים ללוחות 478 רגילים (לא לדבר על A64 כי יש לי לוח ל478 כבר ... )

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by asinnn,

יש לי צורב SATA שמחובר על הצורב HD SATA אני עכישו רוצה לקנות צורב של SATA איך אני בודקק עם יש לי עוד מקום ? איפה זה נמצא בלוח עם אפשר תמונה או משהו תודה רבה יום טובב

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by lion03,

יש לי זכרון SDRAM דו צצדים ואני רוצה לקנות עוד אבל אני לא מצליח להשיג דו צדדים האם חד צדדי יעבוד עם דו צדדי?

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by Bartleby,

למה הכוונה בלוחות שכתוב במפרט שלהם שבמצב SLI כל סלוט של PCIe עובד על 8X ולא על 16X? האם בפועל יש הבדלים בביצועים?

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by barlevi321,

שלום לכם. הייתי רוצה לדעת מה זה בכלל sli משולב בלוח האם , מה זה בכלל, ומה זה עושה. ואם יש לכם מאמר על העניין הזה אני מאוד יודה לכם , (בעברית אם אפשר). בתודה מראש בר לוי!!!

8. שלום, התקשרתי לחנות מחשבים ואמרתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש שהתחלתי להגיד על המפרט כמובן אמרתי את המעבד אמרתי למוכרת שהחנות היא שלה שאני רוצה Core i5 TRAY עכשיו לפי מה שאני יודע ההבדל בין BOX לבין TRAY זה שהBOX מגיע עם קירור מקורי של אינטל המוכרת ישר צעקה עלי ובאמת צעקה "למה TRAY זה לא מהפס ייצור של אינטל וזה הרבה פחות איכותי ולא טוב" זה סתם בולשיט מה שהיא אמרה או שהיא צודקת?

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  9. Started by eladh16,

יש לי שאלה אליכם. אני רוצה לבדוק טמפרטורה לעבד, ויש לי מעבד pentium d 3000, איזה מקדם טמפרטורה TJMAX יש לו? תודה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by Bose,

האם via נחשבים לצ'יפסטים עלובים? זה נכון שnforce הרבה יותר טוב ממנו?

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  11. Started by SUPER300,

אני לא ממש מבין בWiFI ובחיבורי אינטרנט, אז האם לוח האם הזה יכול ליצור רשת אלחוטית ולהתחבר לרשת אלחוטית בלי כרטיס רשת וראוטר נפרד?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. בעוד 3 שבועות אני קונה את המחשב החדש שלי שיהיה פנטיום 4 2.4 השאלה שלי היא כמה זמן אוכל להישאר עם המעבד הזה והמשחקים יעבדו חלק (בלי אוברקלוק) תודה

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by zaroor,

שלום מה ההסבר במעבדי אינטל כמו E6550 ואחרים על סוג המאפיין הזה : Enhanced Halt State (C1E)

• 2 תגובות
    • 398 צפיות
  14. Started by Rule The Pc,

אהלן כנראה הורים שלי טסים עוד חודש לסין ותהיתי...... אם אני קונה בסין מעבד או משהו שיש לזה יבואן בארץ אני יכול למשש את האחריות בארץ?!

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by cheat-it,

אני רוצה לקנות זכרון למחשב הזה (מיועד למשחקים כבדים ללא OC): Intel Core 2 Duo E6750 BOX GIGABYTE GA-P35-DS3L Western Digital 250GB SATA II 16MB ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 RAIDMAX SAGITA THERMALTAKE ST 430W TRUE POWER הציעו לי את הזכרון הזה: OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 (מבצע OC) כדאי?, או שהוא יקר ו הOC לא יעלה את הביצועים בהרבה???

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  16. האם אפשר לחבר מעבד חדש של אינטל עם סוקט 1155 על לוח אם בעל צ'יפסט X58 וסוקט 1366?? אני מתוסכל מהלוחות אם החדשים שיצאו לסנדיברדג' (צ'יפסט P67 ו H67) כי הם לא חזקים כמו ה X58

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  17. Started by Milk-Inc,

לא ידעתי לאיזה פרום לשייך את זה , ושמתי את מה שהכי נראה לי. ועכשיו לשאלה: כשפתחתי את הביוס ראיתי אפשרות בשם Advanced Chipset Features ושם לחצתי על Timing Setting Mode והופיע לי תפריט ובו רשומים 5 אפשרויות: safe normal fast turbo ultra אני כרגע נמצא על נורמאל , מה זה? ואם אפשר לשנות את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  18. היי לכולם יש לי את הלוח BLKDG965WHMKR ויש לו שליטה במאווררים לפי טמפקטורות. יש לי ZALMAN CNPS8000 לקירור (עם פוטנציומטר חיצוני לשליטה על מהירות). 1) למה כשהטמפרטורה של המעבד עולה, מאוררי "12 כניסה ויציאה לא מעלים מהירות? 2) האם יש בקרה אלאקטרונית על מהירות זלמן בנוסף לבקרה הידנית? זאת אומרת בקרה רציפה? בתודה למומחים, יהודה עריכה: מועבר לפורום קירור - תודה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  19. הי, קניתי לוח של gigabyte p3d-ds4 ומעבד q6600, והמחשב האחרון שהרכבתי היה לפני 3 שנים, אני רוצה לדעת האם יש צורך לגמפר משהו על הלוח, או להגדיר שם תדר פעולה? משהו כזה... תודה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  20. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני צריך לדעת אם לוח האם: MSI K9N NEO chipset nvidia nforce 550 תומך ב-SLI.

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  21. Started by PT,

יש לי מחשב חדש בדרך ויש משהו שאני מבולבל ממנו כבר כמה זמן אם יש לי שני סטיקים של 2 ג'יגה ואני שם אותם בדואל צ'אנל, המחשב יזהה רק 2 ג'יגה אבל הם יבדו יותר מהר מסטיק בודד או שיזוהו כל ה4 ג'יגה וזה יעבוד יותר מהר משני סטיקים לא בדואל צ'אנל?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by deelad,

שלום. יש לחבר שלי זכרון 512 במהירות של 333 ואני רוצה לדעת עם הוא יקנה 512 נוסף במהירות 400 זה יעבוד בדואל צ"אנל? נ.ב- הלוח תומך בדואל צ"אנל. תודה.

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by natan805,

קניתי מעבד i5‎ ‎750‎ ‎2.6‎ ghz ‎עם קירור של אינטל. וזיכרונות של קינגסטון 2‎‏ של שני ג'יגה שזה יוצא 4 והםcl9‎ ‎.ולוח של גיגה בית הדגם ud3‎ ‎‏ ‏. ואני רוצה לדעת אם הזיכרונות עובדים בדואל צאנל . במחשב במערכת הקודמת זה היה כתוב לי בהפעלת המחשב.ופה לא.השאלה אם יש אפשרות דרך ה ‏winxp‏ לבדוק את זה.

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  24. סוף סוף נחת אצלי היום מחשב חדש וכמובן התחלתי לפשפש בקרביו וכבר בסנדרה נתקלתי במספר הדורש הבהרה: תחת Chipset 1 ב-Front side bus speed מופיע 2X804MHz-1608 MHz data rate. אציין שתחת Processor speed מופיעה המהירות הנכונה 1.81GHz. האם אני טועה ששני הנתונים צריכים להיות זהים? אם לא אשמח לקבל הסבר קצר. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by shmulikg,

קניתי היום EPOX 8RDA+ משומש ולבחור שקניתי ממנו לא היה את הדיסק של הלוח ... הוא אמר שאם אני מתקין את הדריברים של הNFORCE אז הם תומכים בכל, כולל הכרטיס קול והכרטיס רשת ואז לא צריך את הדיסק של הלוח ... האם זה נכון ?

• 6 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים