מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,810 דיונים בפורום זה
-
יש לי סיבה טובה לחשוב שהוא לא עובד עם AMD X2 כפולי הליבה האם זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי 2 זכרונות PC133 אחד 128 ואחד 256 ה128 הוא SS וה256 הוא DS עכשיו אני יודע שבDDR זה לא עובד ביחד אז רציתי לשאול אם זה נכון גם לגבי זכרונות SDRAM
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה להרכיב מחשב חדש והולכת לאיבוד לנוכח כל הדגמים והאפשרויות השונות למעבדים. מה למשל ייתן ביצועים טובים יותר - מעבד אינטל 2.66GHZ עם ליבה כפולה או מעבד בלי ליבה כפולה במהירות 3 או 3.2GHZ ? אשמח להרחבה בנושא זה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 421 צפיות
-
-
שלום ראיתי שממליצים למי שקונה מחשב חדש לקחת זיכרון של 512 אחד ולא 256*2 אבל ראיתי שאם מדברים של גיגה זיכרון ממליצים על 512*2 ולא אחד של 1024 למה זה? אומרים לא לקחת שתים של 256 כי זה פוגעה בשידרוג אם ירצו לעשות אבל אם לוקחים שתים של 512 גם זה פוגע בשידרוג תודה לכול העונים
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לאחר שקראתי את המאמר עדיין לא קיבלתי את התשובה לשאלה הזאת האם אפשר לעשות Dual DDR עם שני זכרוונות אותו דבר מאותו חברה? או שחייבים לקנות את החבילות במחיר מופקע ?
-
- 7 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לפי מה שפורסם באתר אינטל משיקה כמה מעבדי כפולי ליבה בזמן הקרוב "אינטל תשיק כמה סוגי מעבדים כפולי ליבה לשוק השרתים ותחנות העבודה. המעבד הראשון, אשר הושק היום ואמור להיות זמין בצורה מיידית בשוק, הוא ה-Xeon Dual-Core 2.80GHz. מערכות עם המעבד הזה, יוכלו לכלול עד שני מעבדים כאלו על אותו לוח (כלומר עד ארבע ליבות). המעבד עובד בבאס של 800MHz, ולכל ליבה מוקצה זכרון מטמון רמה שניה של 2MB. ה-Xeon DC 2.8 יעבוד עם לוחות המבוססים על ערכת השבבים E7520 של אינטל, והוא יכלול תמיכה ב-64bit, בטכנולוגיית ה-HT של אינטל וב-Execute Disable Bit - לאבטחה משופרת. המעבדים הללו מיוצרים בטכנולוגיית ייצור של 90nm והם למעשה שני מעבדים המורכבים אחד ליד השני ולא מעבד כפול ליבה אמיתי. המחיר של המעבד החדש …
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
האם המעבד הזה (בצירוף של לוח אם + זכרונות טובים ) יכול להריץ את משחקים כבדים ללא בעיה? איפה אני ירגיש את המגבלה שלו? לא מתוכנן שום OC
-
- 12 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן שאלה לגבי הלוח EP43 DS3L: איזה הרכב יש לכרטיס הקול המובנה שלו? 2.1? 5.1?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום חברים אני חדש בעסק ורציתי לדעת מהי מהירות fsb? ומהי מהירות הfsb הממוצעת שיש במחשב ממוצע כיום?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שמתי לב שיש כמה דגמים דומים של DS3, במחירים שונים: GA-965P-DS3 rev3.3 - מחיר: 665 ש"ח GA-965P-DS3P rev3.3 - מחיר: 876 ש"ח GA-965P-DS3 - מחיר: 733 ש"ח רציתי לדעת מה ההדבל בין הדגמים? איך יכול להיות שה REV3.3 עולה פחות מה DS3 הרגיל?
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם לוח האם הנ"ל SocketAM2 - NVIDIA GeForce 6100 - Gigabyte A-M61VME-S2/ ALBATRON KM61S/ Foxconn 6100K8MARS - 3Y Warranty כולל כרטיס מסך עם יציאת S-Video או Compsite והאם כולל כרטיס קול עם יציאה דיגיטאלית? תודה !
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש הבדל מהותי יותר פרט למהירות ה BUS בין REV 1 ו REV 3.3? (למשל, תמיכה במעבדים עתידיים, קירור טוב יותר, תיקוני באגים) פשוט החברה שאני רוצה לקנות ממנה, אומרת שהם לא יודעים איזה REV זה...
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם יש מעבד כזה שנקרא Intel Core Duo? אם כן, אז למה לא כל כך מכירים אותו ולמה הוא לא משווק יותר והפנטיום 4 כן? אם לא, אז למה מעבד Conroe נקרא Intel Core 2 Duo?
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, ראיתי בסרטון ביקורת של gamers nexus על מעבד i7 דור 11 שהוא השתמש בלוח אם עם 4 סטייקים של ram. באתר של אינטל המעבד מופיע עם Max # of Memory Channels ששוה ל-2. רציתי לדעת האם חייב להיות התאמה בין מספר הסטטיקים של ram שמופיע באתר של אינטל לבין כמה סטייקים שאפשר לחבר להם בפועל. ומה מדיוק "Max # of Memory Channels" אומר. לינק לביקורת https://www.youtube.com/watch?v=3n0_UcBxnpk&ab_channel=GamersNexus
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! האם תוכלו לכוון אותי למפרט עדכני של הלוח הנ"ל ? באתר הראשי שלהם הלוח רשום בגרסא המקורית שלו כתומך רק ב DDR 333 ? אני מבין שהלוח בא עם MCP-T אבל במפרט הישן רשום שיש צ'יפ של CMI, האם הכוונה רק לחיבורים או שזה אומר שאין שם SoundStorm? תודה מראש, יובל
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, אני לא ישים פה את המפרט אבל השאלה שלי היא האם הלוח ASUS P5B הוא לוח טוב? כי ראיתי באתר של ASUS שעל גירסת ה DELUXE רשום Array Mic / Noise Filter ועל הרגילה לא רשום מה זה אומר שיהיה לי רעשים? מה זה ה Array Mic / Noise Filter הזה? ועדיין איזה לוח עדיף לקנות נב: אני קונה זיכרונות 800MHZ 2 GB אם זה משנה.
-
- 26 תגובות
- 978 צפיות
-
-
ממ פתחתי את המארז שלי וחקרתי די הרבה את כל הלוח אם והכרטיסים והכל... לכ. מסך יש חריץ שמתחתיו כתוב AGP ולשאר הדבר (כ.רשת וקול) כתוב PCI 1-5 (יש 5 יציאות לPCI) עכשיו השאלה שלי היא האם זה משנה באיזה יציאת PCI נמצא הכ. קול למשל? אם הוא נמצא בPCI 2 אני יכול להעביר אותו לPCI 5? פשוט המיקום שלו מאוד מפריע וחוסם קירור לכ. מסך \=
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אפשר לקנות היום פנטיום M 1.7 האם הוא יותר שווה לי או P4C 3.0 GHZ והאם הוא מתאים ללוחות 478 רגילים (לא לדבר על A64 כי יש לי לוח ל478 כבר ... )
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי צורב SATA שמחובר על הצורב HD SATA אני עכישו רוצה לקנות צורב של SATA איך אני בודקק עם יש לי עוד מקום ? איפה זה נמצא בלוח עם אפשר תמונה או משהו תודה רבה יום טובב
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי זכרון SDRAM דו צצדים ואני רוצה לקנות עוד אבל אני לא מצליח להשיג דו צדדים האם חד צדדי יעבוד עם דו צדדי?
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
שלום לכם. הייתי רוצה לדעת מה זה בכלל sli משולב בלוח האם , מה זה בכלל, ומה זה עושה. ואם יש לכם מאמר על העניין הזה אני מאוד יודה לכם , (בעברית אם אפשר). בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
שלום, התקשרתי לחנות מחשבים ואמרתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש שהתחלתי להגיד על המפרט כמובן אמרתי את המעבד אמרתי למוכרת שהחנות היא שלה שאני רוצה Core i5 TRAY עכשיו לפי מה שאני יודע ההבדל בין BOX לבין TRAY זה שהBOX מגיע עם קירור מקורי של אינטל המוכרת ישר צעקה עלי ובאמת צעקה "למה TRAY זה לא מהפס ייצור של אינטל וזה הרבה פחות איכותי ולא טוב" זה סתם בולשיט מה שהיא אמרה או שהיא צודקת?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי שאלה אליכם. אני רוצה לבדוק טמפרטורה לעבד, ויש לי מעבד pentium d 3000, איזה מקדם טמפרטורה TJMAX יש לו? תודה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
האם via נחשבים לצ'יפסטים עלובים? זה נכון שnforce הרבה יותר טוב ממנו?
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-