עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by amitay93,

ddr2 kingston 1gbX2 667mhz או ddr2 kingston !!value!! 2gb 800mhz סימנתי את הvalue כי רציתי לשאול למה זה value? ואם יש הבדל ביניהם חוץ מהתדר שעוזר למהירות? ז"א מי חלש יותר,עמיד יותר כל מיני שאלות כאלה תודה רבה לעונים!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שאלה מה עדיף לקנות מעבד INTER CORE 2 DUE 1.83 או DUAL CORE 3.0 GHZ?? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  3. אוקיי אז כמו שודע בקרוב עוד שנה חצי שנה ייצאו מעבדים בעלי 4 ליבות עכשיו לפי מה שהבנתי הבאס אם אני לא טוענ צריך להיות מעל 1066 משהו בסגנון של 1333 . עכשיו יש לוח שתמוך בבאס כזה גבוהה. בקיצר מהו הלוח המיהר ביותר שיש כיום האם ייצא בטוח של החודש חודשיים לוח כזה והאם הוא ייתמוך ב 4 ליבה?

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  4. Started by puNani,

סליחה על הבורות, אבל יש לי חבר שטוען שהוא בדק בBIOS וראה שמהעבד של המחשב הנייד שלו (pentium m 1600) רץ במהירות 600mhz. הוא שאל אותי איך גורמים לו לעבוד במהירות המקסימלית.... האם אני צודק בכך שהנתון שהוא קרא לא העיד על מהירות המעבד אלא על משהו אחר (FSB או משהו כזה, לא?), ושהמעבד תמיד רץ במהירות המקסימלית שלו (פרט למצבים של overclocking וכו')... נכון?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  5. יש לי כרגע P35 DS3L עם 1024X2 800Mhz CL4 של GSkill. קיבלתי זיכוי מKSP על סך 300 ש"ח ותכננתי להוסיף עוד 2 ג'יגה זכרון. שמתי עין על ‏2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4‎ (לצערי אין להם GSkill) ורק רציתי לוודא שלא אתקל בבעיות תאימות בין אם זה עם הלוח או הזכרונות האחרים. מקווה שתוכלו לעזור. יניב.

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  6. Started by SaM]U[Rai,

יש לי 1 GB במהירות 333MHZ האם בשביל תוספת של 1 GB RAM כדאי לי להישאר במגבלה של 333MHZ? אני חושב על לקנות 2-4 GB נוספים

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by keypod,

מחר אני הולך לבנות 2 מחשבים: 1. מחשב ביתי סטנדרטי 2. מחשב HTPC שני המחשבים יריצו Windows VISTA וכבר בחרתי ב - core 2 due E4300 אבל אין לי מושג לגבי איזה צ'יפסט של אינטל לבחור. למחשב הביתי אני צריך צ'יפסט עם כרטיס גראפי משולב ולמחשב ה - HTPC לא. בחנות אמרו לי שה - 965 של אינטל לא יציב והמליצו על 945 אבל האם אני יכול לקבל ביצועים טובים יותר מה - 965? בקיצור, יש לי תקציב של עד 500 ש"ח למחשב הביתי ועד 700 ש"ח ל - HTPC אבל מישהו יכול לעזור עם איזה צ'יפסט לבחור? בכל מקרה נראה לי שאלו יהיה לוחות של Gigabyte תודה!

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  8. מי מוכר כבר בארץ מעבדי פנטיום 4 מהדור החדש עם הבאס של 8000 מגה הרץ? לאיסטרוניקס וחיון מחשבים אין עדיין את המעבדים הללו. זה מעניין האם יש כאלו שכבר מוכרים את המעבדים הללו??? ומהיכן הם משיגים/קונים אותם? אם זה לא מהיבואנים האלו שציינתי כמה זמן אחריות יש על המעבדים שאותם חנויות כמבר מציאות?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  9. שלום יש לישאלה שאני מרגיש מטומטם אבל אהיה יותר מכך אם לא אשאל מדוע המעבד הזה http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=5636 עולה פחות מהמעבד הזה http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=5503 אני ממש לא מצליח להבין

10. אז ככה, אני קונה מחשב חדש והכל כבר מוכן אבל פיתאום התעוררתי לעינין כרטיס רשת. בפעם האחרונה שקניתי לוח אם שמתחבר לראוטר עם כבל ולא אל-חוטי היתה בזמן ה56K, (ואז היה מודם), ואני זוכר שאז היו צריכים לקנות כרטיס רשת בנפרד... השאלה אם גם היום זה ככה? זה מה שאני קונה: ASROCK H61M-HVS אם כן אני אשמח להמלצה זולה וטובה. עוד שאלה, אני לא מחליף עכבר ומיקלדת (אני מאד מרוצה מהנוכחים שלי) והם דגם ישן שלא מתחבר בUSB, אלא בחיבור העגול הזה של פעם, השאלה אם בלוח הזה עדיין יש לי כזה חיבור או שאני צריך לקנות מתאם\עכבר ומיקלדת חדשים. תודה לכולם, ואני מקווה שזאת השאלה האחרונה שאני אשאל אותכם עד המחשב הבא

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  11. אני מחפש לקנות מחשב במחיר זול וסתם התחלתי לבדוק לגבי מעבדים לוחות וזיכרונות מחשב למשחקים לא משהו עצבני... מה ההבדל מבחינת ביצועים בין 2 התדרים של הזיכרונות האלה אם בפועל המעבדים מסוגלים לעבוד עד 2666MHZ לפי הנתונים הטכניים באתר של אינטל? Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000MHz CL16 שעולה 367 שקל לבין Corsair Value 8GB DDR4 2400MHz CL16 שעולה 333 שקל לגבי מעבדים ראיתי ביוטיוב גם בדיקות שלהם בין I3 8100 לבין I5 8400 ואין הבדל פרט לטכנולוגייה Intel® Turbo Boost Technology ‡ 2.0 והשאלה כמה היא משפיעה במשחקים ? לגבי לוחות גם בדקתי בפורומים ויוטיוב וגם שם שוב ההבדל קטן בין הציפסטים חשוב לקחת לוח עם דואל צאנל בזיכרון תמיכה בכמה יותר…

12. השאלה ככה מעבד i7 תמיד חזק מי i5 מבחינת ביצועים ?איך שאני מבין שתיים בעל שתי ליבות.ואיך נחשב מי יותר חזק לקחתי שתי מעבדים לדוגמא 1 i7 1.8 GHz http://ark.intel.com/products/75460/intel-core-i7-4500u-processor-4m-cache-up-to-3_00-ghz והשני i5 2.6 GHz http://ark.intel.com/products/72056

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אם מעבד זה מתאים משחקים? גם אמד אופטרון יותר חזק מאמד 939 4000+ ו4800*2 ? כי אני מחפש שדרוג מחשב שלי

14. שבוע טוב. למשתמש שאין לו כלל צורך באובר קלוקינג, האם המעבד העדיף יהיה ‏Athlon 64 4600+ או ‏Pentium E2180 ומדוע? מהו הלוח-אם המתקדם ביותר והמשתלם ביותר בתקציב של 400 ש"ח פחות או יותר, ללא כרטיס מסך מובנה. אך יש לו את כרטיס הקול המובנה הטוב ביותר? (תומך אינטל ותומך AMD) תודה.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by UNDERDOG,

קניתי לא מזמן זכרון סמסונג 1 גיגה מEBAY בדקתי בתוכנה CPUZ האם הזכרון הזה הוא מה שקניתי גילית משהו מאוד מתפיע התוכנה לא מראה את המאפיינים של הזכרון אז השאלה שלי היא כזאת יכול להיות שזה מזויף והאם יש דבר כזה זיוף (בדקתי פיזית על הזכרון רשום שזה ציפ של סמסונג TCCC ) האם יש איזה עוד תוכנה שיכולה לעזור לי למצוא מה זה הזכרון הזה האם נתקלתם בדבר כזה בעבר ואת יכולים לייעץ לי איך לבדוק אם זה הזכרון שקניתי יש תמונות למטה של הזכרון הזה ועוד זכרון 512 שיש לי במחשב שניהם אמורים להיות של סמסונג ואותו סוג TCCC רק אחד 1גיגה אחד 512 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 412 צפיות
  16. Athlon 64Bit 3000+ Venice E6 Athlon 64Bit 3200+ Venice E3

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  17. כן אני יודע שזו שאלה מעצבנת. אבל אני פשוט לא מעודכן וכל הסבר באינטרנט הוא מורכב על פרטים טכניים קטנים שמשגעים. יש פה הסבר או מישהי יכול לכתוב בקצרה מה ההבדלים בין כל ה I למיניהם? ממה שאני יודע ה I7 תומכים בתושבת 1366, לעומת ה I5 שהוא 1155 וה I3 גם כן. ושהם מכילים רכיב שגורם לטורבו בזמן מאמץ, זה תקף לכל המעבדים? תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. קיבלתי זכרונות DDR של CORSAIR והם מגיעים עם מעין 'כיסוי' שחור על הציפים של הזכרון עצמו שנראה כאילו יש לו קשר לקירור. לא כתוב עליו שצריך להוריד אותו לפני ההתקנה. האם צריך להוריד אותו? או קי אחרי שצחקתם, בבקשה תחזירו תשובה. עד עכשיו היה לי פנטיום 3...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אז ככה, בתפקידי במהלך היום יום אני מדריך בשגרה נושאי תקשורת שונים. לאחרונה במסגרת העשרת ידע התחלתי בלמידה להדריך טכנאי PC על מנת ליצור גיוון בתפקיד. תחילת הלמידה שלי היא כמובן בסיסו של המחשב, שזהו חומרה. אני נהנה לי, הכל טוב ויפה, ופתאום בא לי הרש"ץ של PC ומבקש ממני לשלוח סקירה על נושא שיש להם חוסר בו והוא הNVRAM. (כמובן כאיש תקשורת NVRAM ישר קופץ לי בראש Cisco) אני נובר לי באינטרנט בעקבות מידע, ומגיע למסקנה שמבחינת צוות PC היא חסרת תקדים. עד עכשיו תהליך הלמידה של זכרונות בחומרה התבצע על פי הטבלה הזאת: http://www.siz.co.il/my.php?i=wmhw4n2izmnd.bmp עכשיו אני הגעתי למסקנה אחרת בעקבות חיפוש מידע באינטרנט על NVRAM(כל זכרון RAM שהמידע נשמר גם ללא מקור מתח אינו NVRAM, זכרון RA…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by neo27111,

שלום לכולם שאלה פשוטה יש לי במחשב זיכרון F3-1600C9D-9GAO PC3-1280 4GX2 INTEL XMP READY אני בטעות קניתי F3-1333C9D-8GAO PC3-10600 4GX2 PLUG AND PLAY קניתי לא הכנסתי למחשב החזרתי לKAP הם היום החזירו לי את הזיכרונות בטענה ככה שהשתמשתי . לצערנו יש נזק פיזי ואחריות יצרן לא תקפה ככה אני החזרתי להם והם אפילו לא פתחו את זה . השאלה יש אפשרות להתקין או למכור ולקנות את אותו דבר

21. Started by longhorn,

מה עדיף? 3700+ AMD 3800X2

• 43 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by nall,

שלום ברשותי מחשב עם סוקט 478 , ליבת פריסקוט 3.0GHZ לוח AGP של אינטל וכרטיס מסך 66600GT , לאור השינויים האחרונים בשוק הכרטיסי מסך ברצוני לשאול האם כדאי לשדרג את המחשב הקיים שיש ברשותי , השדרוג יכולל החלפת לוח אם לPCI E עם צ'יפ מתקדם יותר וקניית כרטיס מסך 7600GT וספק שיסתכם בערך ב2300 שקלים. האם המעבר הזה כדאי גם לאור העובדה שבלוח הקיים אין אופציית אוברקלוק שאני כה חפץ בה ? דעתכם חשובה לי , תודה

• 5 תגובות
    • 448 צפיות
  23. הרי שיסימו לבנות את המפעל החדש חלק מהמעבדים של אינטל ייוצרו בארץ כלומר לא יהיו מיסי יבוא עלות משלוח מחו"ל וכו' השאלה שמתבקשת האם זה יתבטא במחירי שוק בארץ????

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  24. מתי הוא יוצא והאים הוא יהיה חזק יותר מה Q6600? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. בעיקרון אף פעם לא עשיתי OC והשאלה שלי אם שווה להשקיע עוד כסף ולעשות את זה. בעיקרון אני משחק משחקים לא הכי כבדים אבל משחקים חזקים אז השאלה שלי מתי המעבדים יוצאים והאם שווה בOC ואם זה מסובך/מקצר את חיי המעבד

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים