עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי: 256x2 (512 MB) MB Dual DDR SDRAM PC3200, Real Clock: 200 MHz Effective Clock: 400 MHz, Micron Tech. Intel Pentium 4 530J, 3GHz (15x200) 1Mb 800FSB LGA775 #530 רוב הזמן ניצול הזיכרון עומד על 95% גם כשה-emule לא עובד. וכמובן שהוא איטי ולפעמים נתקע לזמן ארוך. 1. להחליף או להוסיף? 2. כמה מומלץ? 3. מה המקסימום שיהיה אפקיבי למעבד הזה? 4. איזו חברה מומלצת?

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  2. אני יודע שהלוח אם ישן אבל רציתי לדעת אם יש מעבד סביר שיוכל לעבוד לי על הלוח אם. (עכשיו יש לי E2140) תודה

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  3. Started by asaf1234,

יש לי לוח מ P7H55M Intel® Socket 1156 אני צריך אחד חדש אבל אני לא מוצא אותו באף חנות ברשת (בארץ ) ו גם אני לא מוצא את התושבת 1156 השאלה שלי היא האם מעבד של תושבת 1156 יכל לעבוד על תושבת אחרת ? (די בטוח שהתשובה היא לא אבל אני רוצה להיות 100% בטוח )

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by roy_katz,

תגידו מה דעתכם על המעבד? הוא נחשב למעבד יחסית טוב? למחשב נייד שעובדים בו בשביל עבודות ואינטרנט הוא מספיק טוב?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  5. יש לי לוח עם יציאת קול קדמית ו-USB קדמי ואילו למארז יש רק USB קדמי. מה זה אומר בדיוק? אני לא יוכל להוציא AUDIO או שאני לא יוכל רק מקדימה או שאני פשוט צריך להחליף מארז?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  6. Started by oryrm19,

היי, האם יש עוד מקומות שמוכרים מעבדי 939? ואם לא, האם יש מישהו בפורום שמעוניין למכור מעבד 939? אני מחפש מעבד שיוכל להריץ full hd בלי בעיות. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  7. 1. האם יבואנים יביאו את הלוחות של אסוס או גיגבייט ? 2. האם זה הלוח הכי עוצמתי של AMD GA-AX370-Gaming K7(rev.1.0) מכל יצרני הלוחות ? האם משהו מצא לוח עם סאונד טוב יותר ? http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-K7-rev-10#kf 3. איזה חנויות בישראל ימכרו AMD ? או הצהירו שימכרו את המעבד החדש ? 4. האם יש יבואן ל- AMD בישראל , הרבה פרשו 5. האם זה חיבור בלוח אם הכי טוב לכונן מערכת ווינדוס 10 ? NVMe PCIe

8. Started by Semyon171,

ועוד שאלה: יש לי עכשיו מעבד Amd Athlon 2500+ XP (כן,ענתיקה - אני יודע) - האם כדאי לקנות מעבד חדש ועד כמה המעבד הזה ישן? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  9. שלום.. לחבר שלי יש את הלוח: Motherboard Name MSI KT4AV (MS-6712) רציתי לדעת לפי האתר הזה: http://www.msicomputer.com/product/detail_spec/product_detail.asp?model=kt4av-l האם הAV זה כמו הAV-L, ואיזה זיכרון יתאים ללוח האם הזה? כרגע יש לו 256mb ישנים ddr sdram pc2700.... תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  10. Started by humus10,

המעבד שהיה לי 5000+ נשרף, החיפו אותו ל 5000B. מה ההבדל ביניהם? תודה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  11. Started by noamsa,

היי יש לי בבית מחשב עם לוח אם Gygabyte GA-g41mt-S2 ומעבד Intel Pentium® D 3.2 עקב ביצועים קצת חלשים, אני חושב לשדרג את שני הרכיבים האלו, אבל לפני שאתחיל להוציא כסף, יש לי שאלה. יש לי אופציה לקבל בחינם את הלוח הבא GA-M61PME-S2P האם ללוח הזה יש יותר פוטנציאל או שפשוט לשכוח מהכל ולשדרג? התקציב שלי הוא בסביבות ה 1000-1200 שקל. תודה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  12. ‏P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E‎ ל- ‏965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E‎ מי עדיף? ושאלה נוספת מה זה REV 1.0 ומה ההבדל בינו לבין 2.0 וכו'

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  13. שלום לכולם , ברשותי לוח אם של אסוס מדגם : P5GC-MX כרגע מותקנים לי 2 סטיקים של DDR2 667 ונפח 1GB , אני רוצה לשדרג ל 2 סטיקים של GB2 , משום מה הסטיקים של מהירות 800 יותר זולים מהסטיקים של 667 , לפי מה שאני יודע לא צריכה להיות בעיה להתקין 2 סטיקים של 800 גם אם הלוח אם שלי לא תומך במהירות הזו (למרות שנראה לי שהוא כן תומך) , האם אני צודק? תודה רבה.

14. Started by Dana_s,

שלום לכולם ברשותי מחשב אינטל סלרון 2.5 גיגה. כרטיס מסך: radeon 9600 pro כמות זכרון : 2X 256 MB DUAL DDR 400 MHZ שימושי המחשב: הכל: משחקים+תלת מימד, אינטרנט, אופיס, טלוויזיה ו...לינוקס רציתי לשאול האם כדאי לשדרג את זכרון המחשב בעוד 512 מגה זכרון - כל שבסך הכל יהיה 1 גיגה זכרון. סה"כ מדובר בהשקעה של 300 ש"ח, אך נשאלת השאלה אם בכלל כדאי להוסיף את הזכרון. האם זה יתרום משהו למחשב? האם המחשב יהיה מהיר יותר? האם יהיה שקט יותר? (פחות עבודת swap) על הדיסק הקשיח ועוד.. לצערי עקב עומס אינני יכולה לבצע חיפוש באתר. אודה לתשובתכם המלומדת תודה רבה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  15. Started by 2lame,

טוב תקשיבו 1.מה זה זיכרון מטמון? 2. במה הוא עוזר? האם הוא עוזר במשחקים? 3. האם ההבדל בין 1MB ל 2MB ל4MB גדולים ? תודה על העזרה.

16. היי, האם יכול להיות מצב,שלא יהיה אפשרי,שבהפעלת המחשב - תופיע בהתחלה:תצוגה של הרצת ספירת כמות הזיכרון,אשר מצוי/מורכב במחשב - במה זה תלוי? תודה רבה מראש...

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  17. Started by idanashh,

איזה לוח טוב ל אוברקלוק ל אי אמ די משהוא בסביבות ה650 ש"ח ומטה ולקמה אפשר להגיע

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. אני מעוניין לקנות לוח אם micro ATX למחשב שלי, וזקוק שיתאים לרכיבים הבאים: זיכרון - DDR3 1600MHz (שני סטיקים של 4GB כל אחד) מעבד i3 (תושבת LGA1155, אם אני לא טועה) (המעבד והזיכרון כבר נקנו, אז מדובר בדרישות קשיחות) המחשב ישמש לעבודה משרדית, ולא ירוצו עליו משחקים. האם אני זקוק לכרטיס מסך, או שלוח האם אמור לספק אותי? (כל לוח אם מתפקד גם ככרטיס מסך?) מאחר שאני לא הולך להתקין עליו כרטיס מסך או דברים מורכבים אחרים, לדעתי אין מניעה ללכת על לוח אם קטן (MicroATX? יש קטנים יותר? יש לי סיבה לרצות קטנים יותר?) שמעתי המלצה, בפורום אני חושב, על ערכת שבבים B75, אבל אין לי מושג מה זה אומר בכלל. תוכלו להסביר?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  19. Started by idanaz,

חברה שלום יש לי לוח אם של אסוס דגםmx- P4S533 מעבד פנטיום 4 עכשיו לשאלה יש לי זכרון אחד ddr400 256 מגה ואני רוצה להוסיף לו עוד זכרון של 256 אבל מדגם אחר (חברה אחרת) ולו יש 256 DDR333 עכשיו שאני שם את שניהם יחד המחשב עושה ריסט אוטומטי האם יש דרך לשלב את שניהם מבלי שיהיה בעיה שללוח עצמו יש 2 סלוטים של ddrו שני סלוטים של sdram אגב הדגמים הם Elixir400 256 מגב בייט עם תזמון של cl 3 והדגם השני הוא PQI 333 256 עם תזמון של cl 3 לפי דעתי הבעיה היא במהירות אחד הוא 400 והשני הוא 333 בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון לכך תודה מראש עידן

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  20. היי ברשותי מחשב עם מעבד פנטיום 6400 על לוח ג'יגבייט דגם 965P-DS3 עיקר השימוש לשלי הוא גרפיקה עיבוד תמונות מסיבי איזה זכרונות זולים ככל האפשר אתם ממליצים ובאיזה נפח ? האם יש ערך מוסף ל4 ג'יגה בשימושים שלי ? תודה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  21. Started by THL,

למרות שהנושא הזה נטחן מאות פעמים לדעתי עכשיו הוא רלונטי מחדש, בתור אחד שמורעל על AMD וגם מכרתי לפחות כמה עשרות של מחשבים מבוססי AMD אני חושב ברצינות לקנות מחשב מבוסס על פנטיום 4 והסיבה הא פשוטה מאוד: המעבדים של AMD מתחממים יותר מידי! ושאף אחד לא יגיד לי שעד 60 - 70 מעלות זה נורמלי ל AMD כי זה לא נורמלי לאף מעבד! והבעיה הזאת קיימת רק בדור האחרון של AMD (יש לי את'לון 800 שעובד ב - 35 - 40 מעלות עם מאוורר פשוט) אפילו ב -XP2200 שבנוי ב - 0.13 (ואמור להיות קר יותר בגלל זה) הבעיה קיימת.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

שלום יש לי כרגע AMD1800+, לוח של גיגהבייט(7VRXP, KT333) וזכרון XTREME DDR PC2700 256MB. אני מעוניין להוסיף עוד 256MB, שיעבדו בלייטנסי של 2. אני לא צריך שום דבר שקשור לDUAL CHANNEL, מהסיבה שאני לא יכול להפעיל את זה . כמו כן, אני לא צריך משהו יותר גבוה מPC3200(שלפי מה שהבנתי זה הסטנדרט כיום). אני יכול להוציא עד בערך 350שקל. הצעות?

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  23. שלום, ברשותי שרת ישן במארז ענק בעל לוח MS6163, לאחר מספר בדיקות, מסתבר שהלוח החזיר את נשמתו לבורא. בהדלקת המחשב, אין צפצופים, הספק, המאוורים והכוננים מתחילים לעבוד אך נשמע כאילו אין להם כח ולאחר 20 שניות לערך המחשב נכבה. אין תצוגה ואין שום תגובה, ניתקתי את כל הכרטיסים, זכרון (אפילו את המעבד) ואין הבדל, לאחר כל נסיון כזה המחשב לא מוכן להדלק אלה אם כן אני מנתק את הספק מהמתח. גם בדקתי עם ספק אחר, בכדי לוודא שאין בעיה בספק, וקיבלתי את אותן תוצאות. אני מעוניין לשמור ולהמשיך להתשמש במארז הקיים. אפשר לקבל המלצה על לוח אם+מעבד+זכרון שיתאים? אני אשמח להשתמש בכל הכרטיסים שהיו מחוברים עד כה, כך שאני צריך 5 PCI וחיבור AGP, ואם זה לא מוגזם לבקש גם חיבור EISA אחד ATX כמובן .…

24. בהתחלה כשיצאו ה 3800X2 הם היו עם בקר E4 ואחרי זה AMD עברה לE6 מקוצץ.. נכון ?! אז הם הפסיקו ליצר את ה E4 או שפשוט מיצרים אותם במקביל ? כי ע"פ התמונה בלינק הזה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=73800&page=1 : קיימים מעבדי E4 עד שבוע 31 של 05 ומישם +- מתחילים ה E6 עד שבוע 45 אבל כל המעבדים מתחילת 06 הם שוב E4.. מה קורה פה ? ודבר אחרון... יש איזה שהוא מיקרא שאומר מה אומרים הצירופים של 4 האותיות אחרי השבוע ?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  25. Started by itaysk,

איך זה הולך שם עם המספור שלהם?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.