עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שאלה בבקשה, ניסיתי באת היצרן ולא ולא מוסבר שם על התמיכה של הלוח את בSOUND. הלוח P4P800 DELUXE האם הוא משמיע SOUND ב AC3/DOLBY 5.1 ? או האם אני אמור לקנות כרטיס קול בנפרד לשם כך ? תודה על התגובות מראש. תומר.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by mushonk,

יש לי מחשב PII 266 MMX עם זיכרון 32MB ו HD של 4GB רציתי לדעת אם אפשרי להתקין עליו צורב שיעבוד כראוי ואם כן, אז איזה. שלא יתקע לי את המחשב ושלו ידפוק דיסקים במהירות המקסימום שלו. אני יודע שאני מבקש הרבה אבל בבקשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם יש לי מחשב בעל לוח של אינטל עם ציפסט 865 INTEL E210882 לאחר נסיונות רבים להשיג את הלוח בארץ למכירה התיאשנו כי כנראה לא קיים העניין הוא שעל המחשב כרגע מותקנות תוכנות מאוד מיוחדות שלאף אחד אין כח להתקין עוד פעם עם רשיונות וכו ודרייברים וכל החומר שנשמר בתוכנות השאלה היא האם יש אופציה להחליף את הלוח ללוח של אינטל בעל אותו ציפסט שיוכל ללא התקנה חוזרת לקבל את ההתקנות הקודמות ללא שינוי???

4. שלום לכולם. הבנתי שיש לוחות שעובדים גם DDR2 וגם DDR3 יש לוח כזה לGIGABYTE . הבנתי שבעצם הלוח מרכז את 2 המערכות הישנה של DDR2 והחדשה של DDR3 עשיתי בדיקה של המחירי נניח שאני מוסיף עוד 300 ש"ח ללוח אם שתומך DDR3 ,אז נוצרת הבעיה שהזכרון של DDR3 הוא ממש יקר. לכן אני בדילמה והשאלות שלי הם : 1.מכיוון שאני לא אקנה טכנולוגיה ישנה DDR2 , האם שווה לקנות את הלוח המשולב? 2.במידה וכן מה המגבלות של לוח כזה (אני לא כל כך מבין את מגבלות הBUS אם תוכלו לעזור ולהסביר לי את המשמעות) הפחש שלי שאני אבחר בלוח המשולב עוד שנה וחצי אני ארצה להחליף זכרונות לDDR 3 ואז אני אגלה שהלוח מבחינת הBUS מוגבל מאוד מה דעתכם? תודה ??? ??? :

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  5. האם ASUS PLD 945 DELUX הוא המקביל של 6594 Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Motherboard with firewire ו-MSI945P מה הכי טוב ל-AVID

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  6. Started by THL,

אני קונה מחשב חדש (לוח - אם + מעבד + זכרונות + כרטיס מסך) כרגע התיכנון הוא לקנות שני יחידות של 512 MB של סמסונג DDR 400 אין לי שום כוונה לעשות אובר קלוקינג ורציתי לשאול האם יש טעם להשקיע בזכרונות יקרים יותר (הלוח - Chaintech 9CJS Zenith תומך ב- Dual-Channel DDR)

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by THL,

אני קונה מחשב חדש (לוח-אם + מעבד + זכרונות + כרטיס מסך) ורציתי לדעת אם יש טעם להשקיע בזכרונות יקרים,(אין לי שום כוונה לעשות אובר קלוקינג) כרגע התוכנית היא לקנות שני יחידות של סמסונג DDR 400 512 MB (הלוח- 9CJS ZENITH של Chaintech תומך ב- Dual-Channel DDR)

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by THL,

אני קונה מחשב חדש (לוח-אם + מעבד + זכרונות + כרטיס מסך) ורציתי לדעת אם יש טעם להשקיע בזכרונות יקרים,(אין לי שום כוונה לעשות אובר קלוקינג) כרגע התוכנית היא לקנות שני יחידות של סמסונג DDR 400 512 MB (הלוח- 9CJS ZENITH של Chaintech תומך ב- Dual-Channel DDR)

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by THL,

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by יניב קופר,

יש לי לוח GIGABYTE GA-M61P-S3 ומעבד AMD ATHLON 64 DUAL CORE 6000 X2 האם הלוח מגביל את המעבד

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by sonic,

הי יש לי את הלוח הזה עכשיו מה שמוזר זה שבביוס מוגדר FASTWRITE על ENABLED אבל שאני מריץ תוכנה כמו SANDRA\AIDA32 היא רושמת שזה על DISABLE בדקתי על הלוח של אחי והוא מראה לו את זה על ENABLE איך פותרים את זה? אני עובד עם הביוס F11

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  12. Started by PCguy,

כבר למעלה מחודש אני בודק לגבי מפרט למחשב כוווווולם המליצו AMD64 אבל אני לא גיימר--אני כן משחק פה ושם אבל לא קבוע ולא במישחקים מפותחים בעיקר פיפ"א ולכן השאלה היא: האם יהיה הבדל משמעותי בין AMD64 לבין INTEL 775? כמובן שפרט ללוח כל השאר תואם את שני המערכות

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  13. Started by ghadad,

האם הוא דורש התקנת התקן נוסף לטובת הפעלת הפיירוויר ? ממה שהבנתי הוא תומך בפיירוויר וב manual שלהם כתוב שזה דורש מודול מיוחד ??? לבנתיים אני לא מצליח להתקין את הדרייבר כמו שצריך

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  14. Started by compman112,

האם כל אלה שיש להם מעבד 64BIT משתמשים בוינדוס XP 64? כי אני עומד לקנות מעבד AMD 64 ורציתי לדעת אם כדאי WIN XP 64 או להשאר עם WIN XP PRO אני עומד לשחק במשחקים כבדים אז הם יפעלו? ומשחקים חדשים שיצאו תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by zaroor,

שאלה לגבי סוג הלוחות של abit איך האיכות שלהם,האם יש יבואן רישמי בארץ,ומה עדיף אביט או אסוס ,גי'גהבייט ,למעבד אינטל 3.0 גיגה רגיל או עם ליבה כפולה

• 12 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by Screw_Master,

אז השאלה שלי היא כזאת (לכאלה שאוהבים להתווכח) למה אינטל לא לומדים מההצלחה של AMD ומעבירים את בקר הזיכרון מהגשר הדרומי לגוף המעבד? זה אומנם יפריע להם במעבר הקרב והולך לDDR3 אבל בינתיים למה שלא יעשו את זה? AMD היו חזקים משמעותית ביימי הDDR1 בזכות זה... ולמי שלא מבין , כשהמעבד צריך משהו מהזיכרון , עם בקר הוא פונה לבקר ואז לזיכרון , לעומת בלי בקר שאז המעבד צריך ללכת לבקר דרך הלוח , דרך הרבה יותר ארוכה ואיטית , אשמח לתגובות

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את הזיכרונות הבאים ואני רוצה להוסיף עוד 512 שיהיה 2 של 512 ואז בעצם ג'יגה איזה זכרונות אני צריך לקנות והאם אפשר לעשות 2 של 256 ועוד אחד של 512

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by portance,

יש לי לוח אם MSI 945gzm3 שיש לו 2 חריצי זכרונות, כרגע יש סטיק 1 של 1 ג'יגה של CEON 533MHZ CL4. אני רוצה להוסיף עוד סטיק 1 של ג'יגה בשביל שיהיה לי סך הכול 2 ג'יגה של RAM. השאלה שלי היא אם אני חייב לקנות את אותו דגם של זכרון שכרגע יש לי או שכל זיכרון אחר יעבוד ובכלל מה אתם ממליצים לי לקנות? הלוח אם תומך עד 2 ג'יגה זיכרון ועד מהירות של 533MHZ והוא גם תומך בדיול צ'אנל.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי מחשב ישן שמחובר למערכת קולנוע ביתית ומשמש רק לסרטים. כבר הרבה זמן שהוא עושה בעיות. היום עשיתי לו memtest והיו אלפי שגיאות. אז אני רוצה להחליף את הזכרון ורק רוצה לוודא שאני אקנה זכרון נכון מאותו סוג במקום. לוח האם שלי הוא Asus a7m 266 Chipset AMD 761 וכשהמחשב עולה כתוב שיש לי DDR200 הוצאתי את הכרטיס זכרון המקולקל ועליו כתוב Kingston KVR266X64C25/256 האם כרטיס כזה נניח יעבוד על המחשב שלי http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=305667 המון תודה !

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by Men7a,

שלום , אני מעוניין לרכוש עוד זכרון RAM יש לי כרגע את הזכרונות האלה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=515&category_id=7f63fd5a39a46bdf7f3f399285d38773& עכשיו אני מעוניין לרכוש עוד , אבל הפעם 2 של 1 GB ולא של 512 , הזכרונות האלה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=514&category_id=7f63fd5a39a46bdf7f3f399285d38773& האם זה יעבוד כמו שצריך ולא יעשה בעיות?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Idanp,

אוקיי מצאתי בלוח את האפשרות לעלות מתח לזכרונות (: עכשיו אני יכול להעלות עד 2.8.. האם לזיכרונות של TwinMos BH-5 זה מספיק או שהם צרייכים יותר? ועוד ששאלה AMD תומכים ב400MHZ בילבד הזיכרונות האלה יתאימו?או שלא יפעלו ?כי הם PC3500\433 הנה הלינק http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=3220 תודה מראש :-*

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by dd7,

איזה מהם עדיף? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227078 או http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227047

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  23. שלום אני קונה מחשב למשחקים\HTPC ב10,000שח אני מתכוון ללכת על מעבד AMD64 3800+ DUAL CORE או אולי קצת יותר חזק רציתי לדעת איזה לוח אם עדיף למעבד הזה ואיזה זכרונות אני לא בטוח גם מה עדיף NF4 או Xpress 200 או שכל אחד פשוט מתאים לכרטיס מסך אחר הלוח אם מתוקצב לבערך 1000שח והזכרונות שאני רוצה 2GB מתוקצבים לבערך 2000שח (אפשר לחרוג קצת אם משתלם) תודה נ.ב. המחשב מיועד להפעיל משחקים ממש חזקים (אני קונה עליו או את ה7800GTX או את ה1800XT) הוא לא רק ישמש לHTPC אפילו שזה חלק עיקרי מהשימוש בו

• 14 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by dd7,

אני קונה כרטיס מסך 1900xt 512 2 ג'יגה זכרון ocz ddr2 667 לוח אם של asrock אני לא מתכנן אוברקלוק איזה מעבד קונרו יהיה עדיף e6300. e6400. אני קונה אותו מחו"ל מבחינת מהירות בטוח שיש הבדל אבל האם ההבדל הזה יהיה מורגש אצלי

• 9 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.