עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. רציתי לדעת מה הזכרונות הכי טובים (לא משנה מחירים!) לאיי אמ די מ 1 עד 10, לא יותר מזה. (לאינטל ב DDR400 של DUAL DDR) וככה גם לאיי אמ די. (לא משנה איזו מהירות או DUAL DDR) מ1 עד 10 גם. אני מאוד אודה למי שיוכל לכתוב אני זקוק לזה 8)

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by ^M-D-Y^,

שאלה בקשר לחום של המעבד והלוח מה אתם אומרים על התוצאות בתוכנה SiSoftware Sandra Temperature Sensor: Brod Temperature 45c/113f CPU1Temperature 127c260f-----> פה יש משולש צהוב עם סימן קריאה בפנים CPU2Temperature 45c/113f

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  3. תזמונים וכו'? ומי נראה לכם עדיף לOC?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  4. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אח שלי רוצה שאני אתקין לו את הכרטיס רדאון הישן שלי (8500, של ג'יגה בייט) במחשב שלו, יש לו מעבד K6-2, במהירות של500 מגה הרץ (נדמה לי), הלוח שיש לו הוא AX5 לפי המידע שקלטתי בBOOT. יש טעם בכלל להתקין כרטיס רדאון על מחשב כזה? הוא בכלל יעבוד?

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  5. (זה קשור ללוח-אם לכן שמתי פה). בימים האחרונים שמתי לב שהשעון של המחשב ממהר ב-15-20 דקות כל 24 שעות. (8RDA+ ו-WIN XP PRO) עשיתי עדכון של הזמן אוטומטית ("INTERNET TIME"), הוא עידכן בהצלחה ואח"כ ביטלתי את העדכון האוטומטי של הזמן(כי זה לוקח שעה אחורה, ואני יודע שאפשר לבחור מדינה שונה, אבל לא רוצה). בקיצור אחרי שאני עושה את העדכון של השעון (או מכוון ידנית לשעה המדוייקת), חולפות בערך 24 שעות והוא ממהר ה-15-20 דקות. כל פעם אני משנה מחדש, (גם ידנית ניסיתי), וכל פעם זה חוזר למהר מחדש. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Decktor,

אני כאן בפאב קבוע שלי יחד עם חבר שמבין יותר ממני במערכות הפעלה יותר ממני ושנינו הגענו למסקנה שהבעייה עם המחשב כאן שמשמש בעיקר לשמיעת מוזיקה זה שאין לו מספיק זכרון (128 MB) הבעייה זה שאני רוצה לוודא איזה מעבד זה בלי להכביד עליו הוא קורס גם ככה קיצור WINDOWS 2000 מזהה את זה בתור X86 FAMMILY 6 MODEL 5 STEPPING 1 נראה לי שזה פנטיום 4 כי WINDOWS 2000 אמור לזהות כל דבר אחר לא? בכל מקרה זה בשביל לדעת איזה זכרון הגיוני שצריך אני מתכוון לבדוק באמת מחר

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  7. יש לי לוח אם של חברת Epox מדגם 4BDA. לאחרונה רכשתי זיכרון TwinMos 256MB 3200 400MHZ וניסיתי להתקין אותי בלוח אם שלי, אך משום מה, המחשב לא רצה לעבוד עם הזיכרון הזה ונתקע ישר עם הדלקת המחשב. סטיק הזיכרון הספציפי הזה נבדק במחשב אחר והוכח שהוא תקין. בנוסף לכך, שמעתי על עוד מקרה שבו אותו הזיכרון גרם לבעיה בלוח של Epox. האם יש עוד אנשים נתקלו בבעיה הזו? אשמח לשמוע אם יש אנשים עם Epox ו TwinMos ואין להם שום בעיות.

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  8. היי יש לי לוח אם דגם gigabyte 8sr533 עם ביוס של award גירסה f6 הכי מעודכנת וציפסט של sis645 היום קניתי זיכרון של מושקין pc2700 blue 512 mb יש בביוס אופציה של top performance כשאני מאפשר אותה עם הזיכרון הנ"ל המחשב לא עולה ומציג הודעת שגיאה עם הזיכרון הקודם של מייקרון שהיהpc2100 256 mb זה עבד בלי בעיה השאלות שלי הם 1-מה בדיוק האופציה הזו משנה ולמה אי אפשר להפעיל אותה עם הזיכרון החדש 2-איזו תוכנה מראה לי מהירות של הזיכרון בדיוק אם זה 333 או 266 או בכלל 3-בגלל שהלוח שלי עובד ב 133 האם זה נכון שהזיכרון יעבוד אולי על 333 אבל הביצועים יהיו של 266 שהם 133*2 תודה!

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by NuXeR,

שלום ! אני מדבר על זכרונות מושקין (לדוד שלי..) הוא כרגע מתלבט (הבדל של 80 שקל) האם לקחת 1GB של זכרון BASIC (ואולי לשים לו CAS2 שיהיה קצת נורמלי..) או 512MB של זכרון BLACK או BLUE.... חשוב לציין שהמערכת לא מיועדת ל-OC ואולי יהיה בעתיד - ואם יהיה הוא יהיה מאוד קטן. לכן כרגע השינוי היחידי יהיה בתזמונים , וגם זה בספק. מה עדיף ? תודה.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by bluemail,

יש לי מחשב ישן מאוד מאוד p200 איזה מכשיר אפשר לבנות עם זה ... כפי שאתם רואים הוא לא שווה הרבה אז הייתי רוצה לעשות משהו מעניין נא להביא רעיונות אפקטיביים ותודה מראש...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by gizunt,

שלום רציתי לדעת איזה לוח אם עדיף לפנטיום 2.4C מהלוחות הנ"ל?

• 9 תגובות
    • 636 צפיות
  12. כי יהיה ניצול יותר טוב שלהם תקנו אותי אם אני טועה

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  13. Started by PT,

למחשב החדש אני קונה 512MB זיכרון PC3200 אני יודע שזה יבוא בשני סטיקים של 256MB השאלה שלי היא אם אני עושה DUAL DDR בין שני הסטיקים המחשב יכיר אותם כ256MB עם פי 2 BUS, או כ512MB? אני לא הבנתי את זה

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by War-Hammer,

מתי יגיעו לוחות עם KT 600 לארץ ומה יתן ה KT600 לעומת ה KT 400 ??

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by kikkler,

מחפש לוח אם מבוסס (RDRAM (PC1066 ושתומך במעבדי אינטל עם 800MHz FSB לא הצלחתי למצוא אפילו אחד - למישהו בא לעזור ?

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by zag_zag,

אני עומד לקנות מחשב חדש עם מעבד של אינטל - פנטיום 4 2.4, עם מהירות באס של 800mhz. אני מבין מה אומר ה-HT - זו טכנולוגיה ש"מחלקת" את המעבד הפיסי לשני מעבדים לוגיים, ומאזנת את העומס בין שני המעבדים האלה. כל אפליקציה שאני אפעיל תתמוך בטכנולוגיה הזו? ואם לא, איזה אפליקציות כן יתמכו? אני משתמש ב-win2000 תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by don vittrio,

אבקש מידע על אפשרות הוספת יציאת usb למחשב פנטיום 3 תוצרת חב' cbox ?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by ccc,

דחוף והאם הוא טוב לאוברקלוק

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  19. Started by gabbay,

מה תגידו עח התוצאות המדיהימות של המחשב החדש שלי?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  20. Started by yonni,

קניתי מערכת העובדת ב- DUAL DDR עם שני סטיקים של WINBOUND 512 MB 3200. ב-BIOS תחת MEMORY FREQUENCY ב- AUTO MODE הוא כותב 333 MHZ...זה לא אמור להיות 400? כמו כן על סטיק אחד כתוב BH-5 ועל השני BH-6... האם זו סיבה נוספת לכך שהWINDOWS קורס תכופות, זה משפיע על היציבות?

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by FALAFEL,

מישהו שמע על הזכרונות האלה. בחנות אמרו לי שאלה זכרונות מהירים במיוחד. לא מצאתי ביקורות. מה דעתכם ? שווה 280 שקל ל-256MB ?

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by Arik.G,

אני לא יודע מה יתן ביצועים עדיפים ??? אני מתכנן OC כמה שיותר גבוה . האם התזמונים העדיפים של CORSAIR יפצו על הנפח של 256 מגה במקום 512 כי איתם יהיה אפשר להגיע רחוק יותר ובתזמונים טובים בהרבה. בעוד חודש חודשיים אני יוכל לקנות עוד סטיק של CORSAIR , אבל אז זה יפגע ב OC . ככה שזה בעיה. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by iyehuda,

בזמן האחרון אני רואה מודעות של מחירת מחשב של ELITE עם מעבדי 1800 DURON או עם DURON 1600 איפו יש מעבדים כאילו למכירה ללא הלוח

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  24. Started by mtomy,

שלום לכולם ראיתי לאחרונה שאינטל הוציאו שני ציפסטים 865 ו 875 מה ההבדל ביניהם ? כמו כן מה עדיף ? מה ההבדל בין PE ל G? והשאלה האחרונה איזה ציפסט של SIS מקביל אליהם ? בתודה מראש על כל תשובה טל

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  25. Started by War-Hammer,

יש לי 2500 שקלים ואני רוצה להשקיע אותם במעבד, לוח אם, זכרונות והכל ל OC חזק כמה שאפשר. יש לי כל-כך הרבה התלבטויות ואני כבר משתגע! אני יכול לקחת AMD BARTON 2500 512K שהוא ממש זול וממש חזק באוברקלוק ב 620 שח' ואז אני גם יקנה לוח שבטוח לא יעלה על ה 650 שקל ואז יהיה לי הרבה כסף גם לזכרונות על רמה כמו ה קרוסאיר LL 512 MB אבל מצד שני אני יודע שה P4C 800FSB הוא מעבד חזק מאד ונותן ביצועים מדהימים ב OC וגם יש לוחות לפנטיום שהם מאד חזקים ומלאים בכל טוב (אני לא מחפש פיצ'רים), אבל גם פה יש לי התלבטות בין אם לקחת 2.4 או 2.6 או אפילו 2.8 ! וגם הזכרונות מאד חשובים, אני לא רוצה פחות מ 512 ואני רוצה את זה בסטיק אחד כי אנחנו מדברים פה על מערכת ל OC בקיצור חבר'ה אני ממש מבולבל ואני לא יוד…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים