מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
יצרנית המעבדים AMD מכריזה על סדרת Ryzen 9000 עבור תושבת AM5 השולחנית עם ארבעה מעבדים בעלי ארכיטקטורה משודרגת. ההשקה - ממש בקרובלכתבה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש לוח אם בתקציב 500 ש"ח ל-AMD 3800 ונתקלתי בהמלצה על הלוח הזה. האם יש בו כרטיס מסך מובנה ? אם כן, האם הוא מספק כדי לשחק במשחקים של היום (כמו WoW) בצורה חלקה על הגדרות נמוכות ?? תודה, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אם 7N400 PRO 2 של Giga-Byte ואין בביוס שם אפשרות לשנות תזמוני זכרונות, רציתי לדעת האם יש עוד אפשרות לשנות אותם?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
some one have a guide for vmod to ga7n400l the max volt i can to give to the cpu its 1.8
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
מה זה בכלל cl? מה ההבדל בין cl4 ל cl5 לcl7 ? באיזה חברה לזכרונות אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרון משוג sdram ללוח אם asus cusi m עכשיו ידוע לי שהלוח אם תומך במקסימום 1GB של זיכרון הבעיה היא כזאת: על הלוח אם יש רק 2 מקומות שאפשר לשים עליהם זכרונות קראתי באיזה אתר אחד שצריך לקנות 2 זכרונות של 512MB[משו כזה] כל אחד ולשים אותם במקומות האלו ככה שבסה"כ יצא 1GB על 2 מקומות השאלה שלי: האם אפשר לקנות זיכרון אחד של 1GB ולשים אותו רק במקום המיועד לזכרון ואת המקום השני להשאיר ריק ??? :s05:
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
מפת דרכים עדכנית של ענקית השבבים מצביעה על כך שמעבדי Broadwell-E ינחתו אצלנו ברבעון השני של 2016, וקצת אחריהם נקבל גם את עדכון הביניים לדור ה-Skylake לכתבה: http://hwzone.co.il/מעבדי-האקסטרים-החדשים-של-אינטל-יגיעו-ב/
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי על המחשב סטיק אחד של 512, ddr2 667. היום קניתי סטיק נוסף של 1GB באותה מהירות ואותו ddr. שהוספתי את הסטיק למחשב ראיתי שבאמת רק הסטיק החדש פועל, כולמר המחשב מזהה רק אותו והסטיק השני של ה 512 לא מזוהה. איך אני מאפשר לשני הסטיקים לעבוד יחדיו? אשמח למדריך אם יש (עד כמה שהבנתי זה דרך הביוס). חיפשתי בסטיקים למעלה וקצת בחיפוש בפורום ולא מצאתי.. תודה רבה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
רציתי לשאול: האם ישנה אפשרות להכניס 2 מעבדי CORE 2 במחשב אחד? האם זה דורש דדרישות מיוחדות של ההתקנה? לוח אם מיוחד? דברים כאלה תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2218&products_id=14670 איך הוא? האם יש משהו טוב יותר למשחקים במחיר של 750 ש"ח DDR2 667MHZ.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת האם מעבד ה6300 2m החדש הקונרו חזק יותר מאשר intel 945 d 3.4 2x2m אני שם אחד משניהם במחשב חדש ההבדל בין הקונרו לבין ה945 היינו 60 שח מה כדאי בהתחשב בעבודה שבעיקר אני מתעניין במשחקים והרצת תוכנות באופן כללי לתחזוקת המחשב אשמח אם תראו לי בנצמארק מעודכן תודה רבה אדם
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי במחשב שני סטיקים של KINGMAX-BGA שעובדים ב DUALDDR400 והתזמוני דיפולט שלהם הם 2.5-4-4-8 בכל מקרה, מכוון שבלי קירור יותר טוב אני לא מתכנן לעלות את הבאס, חשבתי בינתיים לנסות לראות כמה נמוך הם מגיעים בתזמונים. התחלתי ב2.5-3-3-7 המשכתי ל2-3-3-7 ומשם עד 2-3-3-5!!!! (ל222 הם לא מגיעים מן הסתם...). בכל מקרה, ההבדלי ביצועים במבחנים סינטטים (אידה וסנדרה) ממש זניחים: מסנדה: int4393 float4421 אידה READ 4074 WRITE 1176 הצלחתי לעלות ל: אידה READ 4127 WRITE 1300 סנדרה int4503 float4503 יציב אחרי יום של ממטסט ויום של פריים. זכרונות נחמדים. מקווה להגיע לבאס טוב עם העלאת תזמונים על מה כדאי לשים את הערך האחרון (הלוח מאפשר בין 5 ל8) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב שלם עם הזכרון OCZ DUAL CHANNEL KIT 2GB 800mhz בחנות נאמר לי שזהו DIM יחיד שעובד בDUAL CHANNEL (הייתכן?) כך שאוכל להגיע עד 8GB ע"י שידרוגים כשהגיע המחשב, פתחתי לבדוק את הזכרונות וגיליתי ששמו לי OCZ 1GB X2 פניתי לחברה ועכשיו הם אומרים כי OCZ DUAL CHANNEL KIT 2GB 800mhz זה שני כרטיסים של 1GB זהים אז למה נאמר לי כי זה כרטיס יחיד שעובד בDUAL CHANNEL???!! בחברה לא הסכימו להחליף לי לכרטיס יחיד בטענה שאין כרטיס כזה מסדרת PLATINIUM ולא הסכימו לפצות אותי נכנסתי לאתר OCZ "ולהפתעתי" מצאתי כרטיס כזה חזרתי אליהם להראות להם כי יש כרטיס כזה ואמרו שהם יבדקו ויחזרו אליי המחשב נרכש בתאריך 15/8/07 ומאז לא חזרו אליי, אלא אני יתקשרתי כל יום, וכל יום אמרו לי שיחזרו אלי…
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
לוח אם foxconn 661FXME לוח אם KT4AV MS-6712 VER:10A ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
הוא אמור לעבוד ב3000mhz אבל על פי cpuz הוא עובד לי על 800mhz בdesktop זה נורמלי ?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
קניתי מחשב AMD 4200 ובלוח אם שלי asus m2npv-vm יש כמה חוטים קטנים אדומים של SATA.(אם אני לא טועה יש להם בסוף חיבורים שטוחים קטנים).. הכונן קשיח שלי הוא 120 G ואני לא רואה שאפשר לחבר לו את החוטים האלה רק את הפס השחור הגדול ואת החשמל.צירפתי תמונה מה שמסומן בצהוב זה החיבור שאני מתכוון אליו ואם מישהו יודע מה זה החיבור שמסומן באדום אני שמח לתשובה . אז מה זה בעצם SATA? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
אני מסתכל על מעבד יד 2 ורציתי לדעת אם הוא מתאים ללוח שלי הלוח - GA-8TRS350MT של גיגה בייט המעבד - PENTIUM 4 630SL 3.00GHZ/2M/800 תודה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם הזיכרונות האלה יתאימו ביחד או יש זיכרון אחר שמתאים יותר לזיכרון שיש לי? הזיכרונות הם : G.Skill Ripjaws F3-12800CL7D-4GBRH זה הזיכרון שיש לי עכשיו. CL7-7-7-24 1.65V והזיכרון שאני חשבתי להוסיף למחשב הוא : G.Skill Ripjaws F3-12800CL7D-4GBRM CL7-8-7-24 1.6V האם 4GB נוספים זה מספיק למשחקים חדשים או עדיף להוסיף 8GB הלוח אם שיש לי הוא ASUS P7P55D EVO
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אני צריך לוח לשימוש במשחקים אינטרנט וכו'. אני לא עושה OC ללוח ואם כן אז ממש ממש קטן. אני אשים בו זיכרונות DDR2-533 שיש לי כעת בבית. מעבד יש לי כרגע P4 3.2 חד ליבה ובעתיד אני אשדרג נראלי לE6400. איזה לוח עדיף לי? אני חושב ללכת על הASROCK שמעתי שהוא דיי טוב יחסית. זה ממש דחוף כי אני רוצה לקנות את הלוח בימים הקרובים. תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
מותג ה-ProArt היוקרתי של אסוס מגיע אל עולם לוחות האם עם דגם אלגנטי מאוד - כיצד מרגיש מוצר בתחום שנועד להקסים את היוצרים והעורכים? תשובה בפנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מוכרח להודות שאני איש שמאד מאד אוהב מחשבים, ומחפש רק ללמוד כל הזמן. עכשיו תסלחו לי על בורותי אבל אין לי מה מושג מה קורה עם כל העניין הזה, או למה SOCKET כך וכך יותר טוב מ SOCKET אחר. הייתי רוצה לדעת מה קורה עם כל העניין הזה, אני יודה מאד למי שיסביר כאן בקצרה או אפילו יתן לינקים לכתבות. תודה רבה רבה לכולכם. :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
נמכר אצל הדובים ! 850 ש"ח... עדיין יותר זול מהאסוס ! לדעתי עם אתה O/C'ר שווה להשקיע את ה-140 שקל האלה, גם הכרטיס מסך שלו נחמד ביותר בתור אונבורד.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
לחבר שלי נשרף הלוח אם והוא צריך לקנות אחד חדש. יש לו מעבד AMD Athlon 64 Bit vanice core 939, איזה לוח אם הכי זול יש היום שתואם למעבד? הוא מחפש הכי זול ועם שלוש שנים אחריות... תודה מראש, אור
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום חברים מישהו פה יכול להגיד לי מתי asus maximus v gene יהיה זמין בישראל יש עכשיו את כל לוחות האם של asus אבל הgene חסר :kopfpatsch:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח של גיגהבייט GA-7VAX ואני רוצה לקנות זיכרון אחד של 512 במחיר סביר למחשב עם שימושים סטנדרטיים. לאיזה מהירות זיכרון מקסימום אפשר להגיע עם הלוח הנ"ל איזה זיכרון מומלץ לקנות? ( חברה ודגם ). בהמון תודה YAR26
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-