עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Avi Levin,

האם יש הבדל ניכר בין 6600Q לבין XEON מקביל בשרתים? (אשמח לקבל בנצ'ים)

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  2. Started by ofirterev,

חברה קניתי מעבד חדש core i 5 650 רציתי לדעת כמה ליבות הוא ראיתי שאינטרנט וכתוב שהוא 4 ליבות אשמח אם מישהוא יסביר לי אייך הולכת הסידרה של icore תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by gilhaba,

שלום רב, רציתי לדעת האם בשביל מחשב HTPC , בשביל סרטים ב - FULL HD , מספיק מעבד core i3 2120 sandy bridge , מבלי לשלב כרטיס מסך. תודה.

• 43 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, רציתי לשאול לגביי מעבד ה-אתלון 64 של AMD... האם (מדובר באריזת ריטייל) - הוא (המעבד) מגיע עם משחה טרמית? האם גוף הקירור שמגיע עם האריזה הוא יעיל? (אני לא מעוניין לבצע OC) בתודה רבה מראש

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הייתי רוצה להחליף מחשב, האם עתיד לצאת בקרוב מעבד חדש שכדאי לחכות בשבילו ואם כן מתי הוא יוצא בערך? תודה.

• 10 תגובות
    • 670 צפיות
  6. אז ככה בגלל שהמשחקים FAR CRY 2 ו- GTA IV לא עובדים לי בגלל המעבד שלי: AMD Athlon XP, 2083 MHz (12.5 x 167) 2800+ ראיתי בKSP את זה: http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=447 הוא טוב בכלל? החלטתי לקנות מעבד עוד יומיים אני בתאילנד ואני רוצה לקנות שם בזול. רציתי לקבל המלצה ללוח אם שלי abit nf7-sl זה המפרט המלא של המחשב שלי:

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  7. אם בלוח אמ כתוב שאין פייר ווייר זה אומר שאין לי כניסה לחבר את הכרטיס פייר וויר או שאין ללוח אמ כרטיס כזה מובנה?

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  8. שלום, זה המפרט שלי: מעבד - AMD Athlon 64 X2 Dual core processor 4400+ 2.31GHz זיכרון: 2 גיגה כרטיס מסך : ATI Radeon HD4850 לוח אם: Biostar NF61S Micro AM2 SE כרגע לפי מה שהבנתי יש לי צוואר בקבוק רציני מאוד בגלל השילוב של הכרטיס מסך והמעבד. וברצוני להחליף את המעבד. אני דיי קצר במזומנים אז בדקתי לגביי ה- AMD Athlon 64 X2 6000+ Socket AM2 לפי מה שהבנתי ככל שיש יותר MHZ למעבד, ככה לא יהיה צוואר בקבוק, ולמעבד הזה יש 3.00GHz. ברצוני לוודא שבאמת קניה של המעבד הזה תהיה קנייה חכמה ומשתלמת, ושאכן לא יגרמו לי בעיות של צוואר בקבוק. ידוע לי שהמעבד הזה חלש יותר מהמעבד של אינטל- E8400, חשבתי על לקנות אותו, אבל זה אומר שאני אצטרך להחליף גם את לוח האם שלי, וזה יסתכם ב1500 שקל פחות או יותר…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם, מחר בבוקר אני מתכנן לרכוש מעבד E6600, ואני מחפש חנות באזור המרכז (חולון, ראשל"צ, ת"א והסביבה הקרובה) שמוכרת את המעבד הנ"ל ביבוא של איסטרוניקס או חיון בלבד (ולא יבוא "אישי") - מישהו מכיר חנות שכזאת ? הנושא דחוף כי אני חייב קניה של המעבד מחר בבוקר! ב-KSP יש את המעבד במלאי, אבל כשהתקשרתי לברר בקשר ליבואן, הנציגה לא כל כך ידעה מה לענות לי. יש מישהו שרכש מעבד אינטל חדש מ-KSP לאחרונה ויודע מי היבואן של המעבדים שהם מוכרים ? תודה רבה רבה!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by khsur1,

שלום רב .. האם כאשר אני רוצה או הרצה בעתיד להוסיף עוד 8 גיגה , אז אני פשוט קונה את שני הכרטיסים ומחבר אותם למחשב ואז מדליק וזהו זה נקלט ? או שאני צריך להתקין דרייברים לעדכן BIOS ועכשיו לעבור בלאגן שלם ? יש להדגיש שיש לי לוח אם z97-A שנחשב דיי טוב שמעתי ..וספק כוח מוגזם עם 750 W . תודה לכול העוזרים

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  11. יש לוח שני זכרונות 512MB 400MHZ CL 2.5 כל אחד השאלה אם כדאי/אפשרי בכלל לקנות זכרון של 1GB 400MHZ CL 3 או לקנות רק זיכרונות של 2.5 CL ( מצאתי רק של 512MB כאלה) ? בבקשה תענו לי אם אתם יודעים מנסיון תודה נמרוד

• 5 תגובות
    • 475 צפיות
  12. אחד מהלוחות הולך להיות מורכב עם Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 Gigabyte GA-965P-DQ6 Intel P965 LGA 775 ועם הזכרון הזה G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 השאלה איזה לוח יותר טוב ואם זה המקסימום והאם הזכרון הזה מעולה בשביל הלוחות האלה או שאפשר לקחת משהו יותר מהיר ויותר טוב אין פה התחשבות לכסף, קחו זאת בחשבון

• 7 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by Lior21,

שלום חברים, אני חדש פה, ישלי מחשב בבית XEON 2.4 ורציתי לדעת איזה זכרונות עליי לשים לו 266 או 400 ואיך אני יכול לדעת את התזמון הטוב ביותר לזכרונות שאני ישים? תודה רבה על העזרה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני מתכנן לקנות מערכת מבוססת AMD רייזן מהדור השלישי. ממה שאני רואה באתרים של יצרני לוחות האם, לוחות אם מבוססי צ'יפסט B450/X470 לא תומכים בדור השלישי ללא עדכון ביוס. איך אני יכול לבצע עדכון ביוס (אני מתכנן לרכוש את החלקים ולהרכיב לבד) מבלי לקנות איזה מעבד זול כמו רייזן 1200? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by SuperDuper,

האם הלוח P5N-D של Asus הוא בעל חריצי הרחבה של PCIe 2.0 מלאים? או שהוא "תואם" 2.0 כמו כל הלוחות שיש היום? האם יש לוחות אחרים בטווח המחיר שלו (850 ש"ח) שהם תומכי SLI והם טובים ממנו? תודה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by PoHN,

אוקי אז ככה אני מאוד מתלבט בין ASUS לבין GIGABYTE אני רוצה לקחת את ASUS P5Q PRO בגלל שיש עליו קירור ליד המעבד (אני לא יודע איך קוראים לחלק הזה שמה) ויש גם את הEP43 DS3L של GIGABYTE ואין עליו קירור ליד המעבד . איזה השפעה יכולה להיות לזה? ומה כדאי כי אני כבר סגור על מפרט ?(אני הולך לשים כרטיס מסך 1 של NVIDIA זאת העדפה שלי) אני מתכנן OC אבל ממש בעתיד

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by zaroor,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכם מי יכול להסביר לי הגדרה בביוס שלא קיימת בספר רשום כך: execute disable function -disable/enable זה תחת cpu confguration הלוח P5GD1 אסוס מעבד 3.0 64 ביט אינטל

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  18. Started by אורי מ.,

מה ההבדל המעשי בינהם? אפל משתמשת במעבדי Xeon לסדרת ה-Mac Pro שלהם. האם יש הגיון מאחורי השימוש שלהם ב-W3520 ולא ב-Core i7 920? השוואה בין המעבדים, במערכת ההשוואה באתר של אינטל, מראה בדיוק אותם פרמטרים. האם מדובר באותו מעבד רק עם שם ויעוד שונים?

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  19. Started by MachoMan,

דגם:GA-M55SLI-S4 איזה מעבד של AMD שאין לו בעיה עם משחקים כן תומך בו? ואם יש איזשהו מעבד INTEL שכן תומך תגידו נהרס לי המעבד הישן שלי וגם ככה הוא עשה לי מלא מלא מלא בעיות עם משחקים איזה מעבד שכן תומך אתם יכולים להמליץ במחיר נורמאלי

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  20. Started by מוקיון1,

אני קומנה מחשב חדש עכשיו לפי המפרט אני אמור לקבל לוח אם של GIGABYTE G31 אבל לפי מה שגליתי יש כמה סוגים תוכלו לומר לי מי הכי חדש ומי הכי ישן תודה GA-G31MX-S2 GA-G31M-S2L GA-G31-S3L GA-G31MF-S2 אני צריך לברר בחנות את הדגם הספצפי שאני יקבל תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  21. מעבד 939 אותו דבר AM2 ? מה הבדל?

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  22. Started by 54321,

חבר שלי בקרוב קונה מחשב וביקש ממני לשאול שאלה. אם למשל הוא לא מתכנן OC לזיכרונות אז יהיה הבדל אם הוא יקח CL2.5 אוCL3 ?

23. Started by zaroor,

ראיתי לוחות שיש להם חיבור מאחור eSATA עם איזה כבל מתחברים לזה זה לא כמו SATA של הלוח הבנתי שזה להיתחבר עם הרדיסק מחוץ למחשב אז למה הוא צריך כבל מיוחד יש תמונה לדוגמא מצורפת לשאלת הזיכרון: מה ההבדל בין HEAPER X ל--VALUE [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by L1ght,

מה ההבדל בין מעבדי s754 ל s939 אני עד עכשיו לא מבין :-\ כי אני רוצה לקנות את ה AMD 64 3400+ S754 ואז אמרו לי שעדיף 3200 s939 מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by amd@ati,

לכל מי שיכול לעזור לי שלום רב, ברשותי לוח אם בעל 3 סלוטים לזכרון מסוג ddr 400 mhz כאשר שניים מהם פועלים בדואל צאנל וכרגע יש בהם שני מקלות מסוג 512 mb cl2.5 רציתי לברר האם הוספה של מקל נוסף בחיבור השלישי (שהוא לא דואל צאנל) תגרור הורדה בביצועים והאם משנה שהוא יהיה 1gb ולא 512 כמו האחרים. בתודה רבה מראש, יפתח.

• 7 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים