עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dor_g,

שלום! אני מעוניין לקנות לוח אם ומעבד ורציתי שתמליצו לי על משהו טוב שיריץ לי את ה GTA IV חלק. כרגע יש לי מעבד של AMD 3500+ ליבה אחת ה GTA IV כרגע עובד לי על ההגדרות הכי נמוכות, לאט מאוד ולא רץ חלק. לא מזמן קניתי כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT אשר עומד בדרישות המשחק ועם אני לא טועה הוא יכול להריץ את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות (תקנו אותי עם אני טועה) עכשיו בדקתי באתר CAN YOU RUN IT? האם המחשב שלי יעמוד בדרישותת הוא כתב לי שהבעייה שלי היא במעבד. אז הגעתי למסקנה שעליי לקנות לוח אם + מעבד + מאוורר (יש לי מאוורר טוב אבל אני לא יודע עם הוא יתאים ל INTEL) טוב דבר ראשון לפני שאני כתבתי את ההודעה הזאת התעניינתי ב i7 לתדהמתי ראיתי שאני יכול לקנות את המעבד! ולצערי ראיתי במה זה כרוך, אם אנ…

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  2. יש לי במחשב חיבורים מאוחרה וחיבורים מקדימה של הרמקולים והמיקרופון ומקדימה זה לא עובד ואני רוצה שזה יעבוד מקדימה.... איך אני מעביר את זה שזה יעבוד?(לוח: asus a8n-sli) תודה!

• 10 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by TC2B,

2006 - צפוי להימכר רכיב ה DDR3 הראשון 2007 - אינטל אמורה להישתמש ב DDR3 בלוחות האם שלה. 2009 - 65% מהזכרונות שימכרו יהיהו DDR3 עלפי סמסונג הרכיבים הראשונים ייוצרו ב 80 ננו מטר. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20050329054638.html הערה: מעבר של AMD ל DDR2 נראה לי יותר ויותר כפחות סביר, ה DDR3 מעבר לפינה (באופן יחסי), השאלה היא מה כרוך במעבר מ DDR2 ל DDR3, האם מדובר בשקע שונה, האם דרוש שיוני מהולי בלוח האם.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  4. שלום. לתחנת עבודה שתריץ תוכנות תלת מימד ותרנדר אני רוצה מהירות רינדור פר עלות. עשיתי בדיקה פשוטה וראיתי שהביצועים הגבוהים ביותר שאני יכול להוציא בלי לחסל את הארנק זה משני מעבדי q6600 אני לא רוצה להביא שני מארזים ולהפוך אותם לחוות רינדור כי זה יצא לי מחיר דומה למעבדים הרבה יותר יקרים (עוד 1000 שקל על לוח וזיכרון מהיר למעבד השני). אני צריך לוח שיהיה אפשר לשים בו שני מעבדים. נפרדים עם 4 ליבות. ראיתי לוחות של asus שיש בהם שני סוקט 775 אבל כתוב שהם תומכים במעבדי XEON ולא כתוב שהם גם תומכים במעבדי core due יש לוח כמו שאני מחפש? תודה.

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  5. השאלה בכותרת, אני רוצה לקנות מערכת לישומים משרדיים בלבד, והייתי רוצה לדעת מה רמת הביצועים שלו בערך בהשוואה למתחרה (celeron D) תודה!

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  6. שלום לכולם, אני יושב וחושב מול כל השינויים האלו ומתלבט: כידוע בימים אלה יצא המעבד הכפול ליבה החדש (ה-conroe) המהיר. וכן אינטל הודיעה על לוח זמנים רשמית שבינואר 2007 יצא מעבד חדש שהוא 4 ליבתי. האם מחיריו יהיו אסטרונימיים או מחירים סטנדרטיים ? אז מה אתם אומרים לקנות עכשיו או לחכות למעבד החדש ה-4 ליבתי ? נא עצתכם, תודה.

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by guy1000,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הזכרון הפנימי של המחשב שלי, אבל אני לא בטוח איזה זכרון הכי יתאים. אני רוצה להעלות את הקובץ הזה שמראה את המפרט של המחשב, תזכירו לי איך עושים את זה בבקשה תודה רבה על העזרה! גיא מרגלית

8. Started by sausage,

אהלן! אני הולך לקנות 865PE ויש לי עכשיו סטיק אחד של 512MB של 333Mhz. שווה לי להחליף עם חבר בשני סטיקים של 256MB ולהשתמש בDual Channel?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ifs2003,

שלום כאשר אני עושה DTL + ALT + DEL נפתח לי חלון המשימות וכאשר אני מגיע ל Performance אני לא רואה שתי ליבות ? המעבד שלי הוא E6700 האם יש איזה שהם דריברים של המעבד שאני צריך להתקין ? תודה.

• 10 תגובות
    • 628 צפיות
  10. יש לי במחשב שני זיכרונות 256 כל אחד במהירות של 266 MHZ (DDR אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להשאיר מהמחשב הישן רק את הזיכרון ^ השאלה היא: אם הזיכרונות יעבדו במחשב החדש (ולא יהיו שום בעיות) * יש לי את התוכנה EVEREST אם אתם צריכים שאני יגיד לכם משהו ספציפי

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  11. אני רוצה לקנות זכרון משוג sdram ללוח אם asus cusi m עכשיו ידוע לי שהלוח אם תומך במקסימום 1GB של זיכרון הבעיה היא כזאת: על הלוח אם יש רק 2 מקומות שאפשר לשים עליהם זכרונות קראתי באיזה אתר אחד שצריך לקנות 2 זכרונות של 512MB[משו כזה] כל אחד ולשים אותם במקומות האלו ככה שבסה"כ יצא 1GB על 2 מקומות השאלה שלי: האם אפשר לקנות זיכרון אחד של 1GB ולשים אותו רק במקום המיועד לזכרון ואת המקום השני להשאיר ריק ??? :s05:

• 1 תגובה
    • 408 צפיות
  12. Started by Supra Man,

שאלה לי אליכם בחיפוש אחר לאפטופ. יש אפשרות לפנטיום 1.8 או לסלרון 2.2 מה עדיף במחינת ביצועים?? תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מפת דרכים עדכנית של ענקית השבבים מצביעה על כך שמעבדי Broadwell-E ינחתו אצלנו ברבעון השני של 2016, וקצת אחריהם נקבל גם את עדכון הביניים לדור ה-Skylake לכתבה: http://hwzone.co.il/מעבדי-האקסטרים-החדשים-של-אינטל-יגיעו-ב/

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  14. Started by shlompis,

מה המשמעות של הסימון EP על חלק מדגמי הלוחות של Gigabyte ? לא מצאתי הסבר באתר החברה, תודה.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by ilia990,

4g

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=CPU&DRID=9206237 נשמע לא רע אבל E6400 נותן יותר ביצועים באותו מחיר

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by tulicooli,

אני רוצה לקנות 2 סטיקים שהם ביחד 2GB הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-K8NS אין לי מושג מה מתאים לו. אין ברצוני לבצע אוברקלוק עם המחשב הזה. זה בעיקר למשחקים לפוטושופ וAUTOCAD. תודה. טל.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by kimi,

שלום, יש לי 2G זכרון של G.SKILL בתדר 800MHZ אבל כשאני בודק ב CPU-Z זה מראה לי שהתדר הוא 408MHZ מישהו יודע מדוע ה CPU-Z מראה לי 408MHZ ? מה צריך לעשות כדי שזה יהיה 800MHZ ? תודה

• 3 תגובות
    • 442 צפיות
  19. Started by EITANL,

כיום יש לי AMD1800 עם 512M מבוסס על 333MHZ וכרטיס גרפי של הרקולס 8500AIW נניח שיש לי תקציב עד 1500 ש"ח מה כדאי מבחינת ביצועים למשחקים (סימולטורים) לשנות ל XP2500-2800 או לקנות 9700 כלשהו????? או שיש אפשרות לשלב בין שתי האופציות???? תגובות ייתקבלו בברכה איתן

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום למומחים, לקראת קניה של מחשב חדש (E6000, לוח אם ציפסט 965) אני מתלבט לגבי זכרונות - האם יהיו הבדלים בין 667 ל 800? השאלה נוגעת בעיקר למשחקים אבל גם באופן כללי לגבי ביצועי המחשב. לא מתוכנן OC. תודה

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  21. טוב הסיפור הוא קזה קניתי זיכרון ADATA ב KSP ולי במחשב היה כבר PQI הלוח שלי הוא ג'גה בייט GA8-ST800 אני חושב הבעיה בו כאשר אני מחבר את שתי הזיכרונות ביחד אז ב WINDOWS הכל עובד שאני משחק מישחקים זה עושה RESTART אחרי כמה דקות להזכיר לכם כל זיכרון בניפרד לא עושה את זה אלה שהם ביחד דבר שאומר שהם תקינים אני כבר ממש לא יודע מה אני יכול לעשות למישו יש רעיון שוב אני חושד בלוח עם למישו יש פיטרון לבעיה אני ישמח תודה לעונים סרגיי

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by thebestof2005,

אז ככה, יש לי על המחשב סטיק אחד של 512, ddr2 667. היום קניתי סטיק נוסף של 1GB באותה מהירות ואותו ddr. שהוספתי את הסטיק למחשב ראיתי שבאמת רק הסטיק החדש פועל, כולמר המחשב מזהה רק אותו והסטיק השני של ה 512 לא מזוהה. איך אני מאפשר לשני הסטיקים לעבוד יחדיו? אשמח למדריך אם יש (עד כמה שהבנתי זה דרך הביוס). חיפשתי בסטיקים למעלה וקצת בחיפוש בפורום ולא מצאתי.. תודה רבה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  23. Started by avidan28,

שלום חברי הפורום אחרי מחקר מעמיק עלו שניים על הבחירה שלי.שניהם כפולי ליבה שניהם 1 מגה לכל ליבה. ההבדלים הוא "צינורות העיבוד". אופטרון 170 - 2 גיגה הרץ 3xhtt אתלון 4800 - 2.4 גיגה הרץ 1xhtt השאלה היא כזו.מכיוון שהם זהים מלבד המהירות שעון מה זה ה HTT.ומה זה עוזר למחשב בייתי? האם צריך את זה לעבודה עם וידאו ? והאם שווה ל"אבד" 400 מהצ לטובת 3xHTT אני יודע שהאופטרון טוב לאובר אבל זה לא מעניין אותי.אותי מעניין עבודה בלבד. אני מוסיף קישור שמשווה בינהם ובכל זאת אשמח לחוות דעת .הרבה תודה . http://www.devx.com/amd/Article/27340/2907?pf=true הבנתי שההבדל המהותי בין אתלון לאופטרון הוא ב"צינורות" לאחד יש 3 ולשני יש רק 1.

• 16 תגובות
    • 990 צפיות
  24. הלוח: http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=9020 שאר המפרט: Intel Core 2 Duo E6300 1225 ש"ח -פנדה זכרון- PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 1270 ש"ח מנועה כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1800XT 512mb GDDR III 1990 ש"ח -נועה דיסק קשיח- WD 160GB 7200RPM 8MB 330-ש"-חפנדה צורב- LG GSA-4167B DVDRW -180 ש"ח-ספיד מארז- Sunbeam Transformer blue 320 ש"ח- מנועה ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC 500 ש"ח נועה

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by m4a1,

אז ככה יש לי פנטיום 4 3 GHZ ו 1GB זיכרון שני סטיקים של 256 MB ואחד של 512 MB אז אני מתכננן לקראת השדרוג לויסטה לשדרג את הזיכרון חשבתי שאני כבר אעיף את ה2 של ה256 MB ואוסיף במקומם 2 של 1 GB ול512 אני אוסיף בן זוג של עוד אחד של 512 אז מה אתם אומרים שווה לי או שבכלל שווה לי לשדרג את המעבד? נ.ב לא הייתי מיתנגד גם אם הייתם מביאים לי מוצרים שאתם ממליצים אליהם ואני יכול לקנות על 1000 שקל במיקרה של זכרון ובמקרה של מעבד תציעו ואז כבר אני אבדוק. וגם כן אני אתקין את VISTA HOME PREMIUM והכרטיס מסך שלי הוא: SAPHIREE READON X1950 GT

• 3 תגובות
    • 463 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.