מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
אני יודע בינתיים רק שאסוס מתכננת לעשות כרטיס פיזיקה חוץ מזה מה עוד יש? האם רק חריץ אחד של pci-e 1x יפריע לי ואני יצטרך עוד?
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרחיב את נפח האכסון בלוח, בלוח קיימים 2 חיבורי M.2, השאלה שלי, האם החריץ התחתון, תומך פועל באותה המהירות, של החריץ העליון?. כי מערכת ההפעלה מותקנת על החריץ הראשון M.2. ועד איזה מהירות כרטיס, דגם הלוח הזה תומך?. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, שהחברה הארורה הביא לי את המעבד הוא היה בצבע ירוק למרות שהקודם היה סגול כזה וגם למטה בין הפינים באמצע הוא לא היה חלק אלה עם שבבים קטנים כאלה זה נורמלי? ואם על הליבה שלו היה רשום 1700 זה הדגם או המהירות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זיכרונות DDR5 כבר כאן , ועדיין לא באמת כאן, זאת רק ההתחלה , ניסיתי להבין מה היתרון בין DDR4 מול DDR5 בפועל , לא רק על הנייר, ולא הצלחתי ומה היתרון DDR5 לדוגמה בין שני הזכרונות הללו באמת? הרי התזמון של 40 לא פחות יעיל מ 19 ? לא יודע מה אני מפספס כאן... Kingston 16G 4800MHz DDR5 CL40 G.Skill Trident Z 16GB DDR4 4800Mhz CL19
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים! לאחר שעברתי על הSWF המרתק בשאלות נפוצות עלו לי שאלות נוספות. לי יש כרגע 256 מגה של PC2100. ולפי הטבלה שם מדובר במהירות 266MHZ. כלומר שאם אקנה 400MHZ ואצרפו ל 256, הוא יעבוד במהירות של 266 בלבד... בהשוואה בזאפ זיכרון של קינגסטון של 400 יעלה 210 שקלים בעוד של 266 יעלה 243....האם אכן כדאי לקנות את ה400? דבר נוסף שמצוי במפרטים טכנים ולא הוסבר הוא CL . מהו אותו CL ומה ההבדל בין 2.5 ל 3? תודה מראש, אמיר
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי קצת מקרטע בזמן האחרון. אני סטודנט ואני בעיקר קורא PDFים, גולש ברשת, וורד. הרבה חלונות ביחד. כרגע אין לי זמן לחזור להיות גיימר. חשבתי להוסיף ג'יגה זיכרון. הלוח אמ שלי הואMicrostar Int. 848P Neo-V. ויש לי שני זכרונות של 256mb אני חושב שזה ddr333, צירפתי נתונים על הזכרון שלי מהתוכנה סיסטם אינפו. השאלה שלי היא אם אני אוסיף שני זכרונות DDR400 512mb של קינגסטון לדוגמא, האם התצורה של 1.5GB זכרון עובדת טוב? לפי מה שהבנתי הזכרוות יעבדו לפי הזכרון האיטי יותר, מה שלא כ"כ מפריע לשימושים שלי, לא? תודה! Property Value Memory Summary Maximum Memory Module Size 1024 MBytes Maximum Capacity 4096 MBytes Memory Slots 4 Name Physical Memory Array Device Locator Slo…
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני הרכבתי אותו (חלקים שונים) וזה המיפרט : מעבד AMD 3500 לוח של GIGABAIT K8NSNXP 939 לןח קירור של TERMAL TECK וזיכרון עכשיו יש לי בעיה ברגע שאני מחבר את הזיכרון ב DUAL המחשב עובד לכמה זמן לא מוגדר וניתקע(הזיכרונות חדשים DDR 400) וברגע שאני מחבר את הזיכרון בחיבור רגיל (לא DUAL) המחשב עובד 10 ???????????????????????
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום. נתבקשתי לעזור לחבר בעניין מחשב שהוא קיבל ופניתי כמובן מייד אליכם הוא קיבל את המחשב עם המעבד שציינתי ועם 64 מגה זיכרון , אבל מכיוון שזה סלרון ניסינו להקביל אותו עד כמה שאפשר לפנטיום או לפחות להבין מה הוא "שווה" ודי התקשנו: האם זהו מחשב שיכול "להחזיק" חיבור ADSL בתנאים סבירים (ללא הורדות מטורפות או משחקים) - יש לו USB . האם אפשר לעשות לו הקבלה (גסה אפילו) לפנטיום כלשהו ? יש עליו ווינדוס 98 שעובד די טוב - האם כדאי ל"תפרן" כמוהו להשקיע 250 ש"ח על מחשב שכזה ? תודה רבה לכם.
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איזה מעבד הכי טוב ?? : intel 2.8 820 dual core amd 3800X2 AM2 INTEL 3.2 רגיל (לא דואל קור) אני חייב לציין שאני לא עושה OC בדרך תמליצו על לוח אם טוב שלא עולה הרבה כמובן שיהיה תואם למעבד ....... השימוש הוא ל ICQ מסנג'ר אינטרנט וכו' וגם משחקים כמו קאונטר סטריק סורס ופיפא 2007 ו war rock
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מוזר במיוחד קורה עם הלוח שלי, GIGABYTE GA-K8NF-9 nForce 4. סינגל צ'אנל או דואל צ'אנל? 2 הזכרונות שלי, יושבים על 2 הסלוטים הראשונים בלוח, שהם השמאליים והסגולים, שאמורים ליהיות מוגדרים Dual Channel. אבל מה שמוזר, זה שכל תוכנות הבנצ'מארק מסמנות שהזיכרון ישב על סינגל צ'אנל, ולא דואל.. ובאמת, המחשב עובד כאילו הוא באמת על הצ'אנל, והתזמונים של הזיכרון ירודים במיוחד. - עכשיו, הביוס.. את הלוח הזה, החלפתי לפני חודש בגלל שנשרף.. לפני זה, עדכנתי ביוס, מ F2 ל F9. עכשיו, אני בא לעדכן את הביוס שוב בלוח הזה, וכתוב לי שהביוס הוא F9. למרות שבביוס עצמו, כתוב שזה F2 ובכל תוכנות הבנצ'מארק. אז.. מה לעזאזל? :\ אם יש לכם פתרון הגיוני לבעיות, אני אשמח לשמוע.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פנטיום 4 2.0A 256MB 333 ASUS S533 התוצאה היא קבוע 4872. אחרי שנכנסתי לאתר כדי לעשות השוואה חטפתי שוק - לפחות ב-10 עמודים הראשונים אנשים מקבלים מעל 5000. התוצאה אצלי פשוט לא משתפרת!!! ההרדיסק שלי לא עמוס (אם זה קשור), הא לא פגום והוא מאוחה. למה התוצאה כזו נמוכה ומה אפשר לעשות כדי לשפר אותה? נ.ב. אל תתחילו להגיד לי ש"מה חשובה לי התוצאה - העיקר שזה עובד" - התוצאה חשובה לי מאד כי אם אני מקבל תוצאה כזו נמוכה ואנשים עם אותה מערכת +- לא רואים אותי ממטר, אז משהו פה מסריח!
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לילה טוב, הלוח שלי הוא מדגם Gigabyte GA-MA69G-S3H + ביוס מעודכן, כשאני מנסה לחבר אוזניות מקדמת המארז לא קורה דבר,יש לציין שהתקני הUSB הקדמיים עובדים והודעה אוטו' על חיבור התקנים בפנל הקידמי עובדת מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 הלוחות האלה, מישהו יכול להגיד לי מה יותר כדאי ולמה ? 1. ASUS A7N8X DELUX NFORCE 2 2. CHAINTECH 7VJL-DELUXE - זקוק ליותר דעות עליו... 3.GA-7AVXP כרגע אני יותר נוטה לכיוון האסוס אבל השאלה שלי אם מבחינה כספית הוא שווה את ההשקעה (אני יודע שיש לו ייתרון של הצ'יפסט) אבל האם זה באמת שווה את העוד 300 שקל האלה שהוא עולה ?...ואם כן אם איזה פיצ'רים הוא מגיע ? בהנחה שאני לא אלך על האסוס איזה מהלוחות הראשון והשני יותר טובים ? הלוח של צ'יינטק נראה די טוב אבל לא שמעתי עליו שום דבר עד היום...על הג'יגה שמעתי הרבה דברים טובים. בכל אופן תעזרו אתם להכריע...
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם 4GB DDR3. האם אוכל להוסיף לו זכרון מהמחשב הישן שלי 2GB DDR2? או שזה עלול לגרום לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
AMD מכריזה על סדרת מעבדים בעלת ליבות גרפיות מובנות חזקות במיוחד עבור תושבת ה-AM5 המודרנית - האם זה הסיכוי להיפרד לשלום מעולם כרטיסי המסך הזולים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחבר יש פנטיום 2 (אני חושב 38m זיכרון וכל המיפרט אני לא יודע בדיוק אבל זה של פנטיום 2 סטנדרט לא משו מיוחד) עכשיו התקנתי למחשב הזה כונן dvd ורואים את הסרט איטי קצת ועם מגדלים תתמונה זה יוצא מהתוכנה שרואים בה.. עכשיו מימה דבר זה נובע? תודה
-
- 12 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יצרנית המעבדים AMD מכריזה על סדרת Ryzen 9000 עבור תושבת AM5 השולחנית עם ארבעה מעבדים בעלי ארכיטקטורה משודרגת. ההשקה - ממש בקרובלכתבה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
- 2 followers
-
-
הזמנו היום מחשב בעבודה והמוכר טען כי הלוח הבא לא תומך במעבד i5-650 אלא רק במעבדי i3, מה שעומד בסתירה גמורה למה שרשום באתר של gigabyte ו-intel. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3308 מישהו יודע על בעיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם בתקציב 500 ש"ח ל-AMD 3800 ונתקלתי בהמלצה על הלוח הזה. האם יש בו כרטיס מסך מובנה ? אם כן, האם הוא מספק כדי לשחק במשחקים של היום (כמו WoW) בצורה חלקה על הגדרות נמוכות ?? תודה, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אם 7N400 PRO 2 של Giga-Byte ואין בביוס שם אפשרות לשנות תזמוני זכרונות, רציתי לדעת האם יש עוד אפשרות לשנות אותם?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
מפרט הלוח אם שלי לגבי זכרונות מופיע בקובץ המצורף. Main Memory Supports 4 unbuffered DIMM of 1.8 Volt DDR2 SDRAM Supports up to 2GB memory size (maximum support is 512MB for each module) Support Dual Channel DDR2 533/400MHz and up(*DDR2 Memory Modules are not the same as DDR Memory Module, please check your memory vendor for more information) Supports up to 4 memory banks (2 double sided or 4 single sided memory modules) 1. האם אני יכול לקנות 1 GB DDR2 והוא יתאים ללוח האם? גם אם ינוצל רק 512MB 2. בבקשה תתרגמו לי את המפרט לשפה פשוטה. מה אני יכול לעשות בתכלס כדי לשפר את המחשב מבחינת זיכרון תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכם. לבן דוד שלי נשרף הלוח במחשב והוא כבר רוצה טיפה להתקדם עם המחשב היה לו P4 הרגילים. עכשיו אני הצעתי לו לקנות754 AMD 3000 ולוח של ג'יגה בייט K8NS (אם אני לא טועה) ועוד זיכון 512 של סמסונג יוצא 1500 שקל. הוא קיבל הצעה מאיפה שהוא גר לקחת מעבד 3000 של אינטל לוח של ג'יגה בייט או אסוס וזיכרון DDR2 512. (דגמים מדוייקים אני יגיד לו לשאול אותם) כל זה 2000 שקל והוא נותן להם את הזכרונות RDRAM שלו (512). יש לו כרטיס מסך GF4MX, המחשב הוא לגלישה באינטנרט בעיקר, ואולי פיפא או NFS פעם ב... תודה רבה אשמח לעזרה או כוון מחשבה.
-
- 12 תגובות
- 728 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38133
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש את הלוח-אם של GB GA-965P-DQ6 הוא תומך במעבדים העתידים של INTEL פנרין או משהו כזה?? שווה לקנות אותו?? אני רוצה לקנות אותו לא בשביל OC
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU - [705 NIS] Thermaltake Volcano 2 CPU Cooler for AMD - [58 NIS] Leadtek NForce2-ST K7NCR18D Motherboard (128bit Dual DDR400,AGPx8,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0,SCR) - [604 NIS] DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory - [409 NIS] כרטיס מסך לא צריך אותו יחליף אותו יותר מאחור
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-