מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת בבקשה מי מבינהם הכי טוב מבחינת ביצועים? ודרך זה רציתי גם לישאול על איזה מחשב כדאי ללכת: מבוסס INTEL או מבוסס AMD ? תעזרו לי בבקשה ליפתור תדילמה.. : תודה.
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לדעת היכן ניתן לרכוש קבלים ללוח אם במחירים נורמלים ולא 900% יותר מהערך שלהם (80 אגורות יחידה) תודה אלי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי לפני שבועיים כרטיס מסך חדש ויש לי צוואר בקבוק מורגש איזה מעבד יהיה הכי טוב בישבילי במחיר הנ"ל? אני לא יודע לעשות OC. תודה
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
רניתי מחשב חדש וקבלתי אותו היום הלוח אם הוא-Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard עכשיו אני מחפש את הדרייברים (של כול הניתונים) כי יש לי בעיה עם הדיסק שהוא נתקע לי כול הזמן אז בבקשה בבקשה עם מישהו יכול להגיד לי היכן אני מוריד אותם את ההתקנה? בבקשה ותודה
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
כן/לא ולמה התקציב הוא עד 550 שקל אז אם משהו אחר עדיף, שלא יעלה על התקציב הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
מה דעתכם ? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=253
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
המעבד Q6600 לכמה הוא ירד בדולרים?! לצרכן?! וליבואן?! כל מידע יבורך!
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח ABIT AB9 PRO שעליו יש 2 ג'יגה זכרון (2 *1 ) של חברת Twinmos מסוג PC2-6400 Twister (DDR2-800( .CL-5 יש עליהם גם צלעות קירור כאלה (לא יודע אם זה משנה) אני רוצה להוסיף עוד שני ג'יגה (יש לי ויסטה 64) אבל הבנתי שחברת Twinmos פשטו את הרגל לכן אני לא יכול לקנות בדיוק את אותו הזכרון לכן אני צריך לבחור אלטרנטיבה. אז אני צריך שני סטיקים של ג'יגה שיתווספו ל 2 הקיימים שלי ויעבדו יחד איתם בצורה מוצלחת, התקציב לא ממש שיקול למעט זה שיתנו את התמורה הכי טובה לכסף (לא מחפש איזה שם מפוצץ שסתם יעלה הרבה) איזה זכרון יתאים לי ? האם כל DDR2 800 CL5 יתאים וזה לא משנה כלום ? תודה
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, האם המעבד-לוח אם-זכרונות תואמים ויעבדו יחד תקין? יש קונפיגורציה מיוחדת שצריך להגדיר בלוח אם? אני יכול לערוך שינויים בהזמנה עד יום א. אז תשובות מהירולת בבקשה... בתודה, SPC [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח אם asrock conroexfire השאלה היא האם הוא באיזושהי צורה יכול לפגוע בביצועים של הכרטיס מסך הזה: http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=VGA&DRID=9203672 אני מודע לעובדה שאני מזכיר בפורום של לוחות אם כרטיס מסך........ אבל הכרטיס הוא לא העיקר, מה שמעניין אותי זה הלוח אם הספציפי, ואם הוא כן פוגע בביצועים אז איזה לוח מומלץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני צריך זיכרון טוב לAMD 64 עד 800 ש"ח. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לפי האתר הרשמי של אינטל המעבד תומך במהירות יחידה:2666MHZ.... https://www.intel.com/content/www/us/en/products/processors/core/x-series/i7-7820x.html מה לעזעז*?! אין תמיכה ב2400?.... זה טירוף...עם כל הבעיות שהיו לרייזן בתמיכה בזכרונות(שתוקנו עם הזמן),זה באמת בדיחה שהמעבד לא תומך במהירות נמוכה יותר...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2511 למה להסתפק בבקר זכרון על המעבד, עם אפשר גם לשים NORTHBRIDGE שלם עם כרטיס מסך, וגם וסת מתח, הכל על המעבד (אם כי נפרד מהמעבד ישירות), בהחלט חוסך במקום (ואולי גם משפר ביצועים ?)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם מה אתם אומרים על ה-Intel Core i7-920 Box האם הוא נחשב לאיכותי וטוב ל0C ואיזה לוח אם יכול להתאים לו ? האם שווה באמת לשים את הכסף על מעבד כזה ולא על ה8400 (ובמיוחד כשהI5 בפתח)?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, מישהו מכיר חנות שמוכרת לוחות אם לתושבת AM4 של ASROCK - ספציפית את דגם הטאי צ'י? הזוי בעיניי שאחד מלוחות האם היותר מוערכים שיצאו למעבדי הרייזן לא מיובא ומשווק ע"י החנויות הגדולות.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
איזה לוח עדיף מכל הבחינות? מבחינת המחיר המחיר זהה ככה שזה לא משנה...
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג מעבד, לוח אם וזכרונות עבור מחשב גיימינג (מבוסס GTX 970 G1), בעקבות תקלה שהחשוד בה הוא לוח האם. מקריאה בפורומים אני מבין שנכון להיום המעבד המשתלם ביותר הוא AMD Ryzen 5, תקנו אותי אם אני טועה. אשמח מאוד לקבל ביקורת על השילוש הבא. אני נותן קישורים לאמזון, משום שגיליתי ששם המחירים זולים יותר מאשר בארץ, גם לאחר משלוח ומיסים: AMD Ryzen 5 1600 Processor with Wraith Spire Cooler - לפי אמזון מדובר בגרסת 3.6GHz, בעוד שבארץ ה-1600 מתואר כ-3.2GHz. לא ברור לי ממה נובע ההבדל. GIGABYTE GA-AB350M-Gaming 3 Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 (יוצא כולל משלוח ומיסים $563, כלומר 2015 ש…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי שלאחרונה ישנם לוחות אם מבוססי צ'יפסט של אינטל (כדוגמת GA-965P-DS4 של Gigabyte) שיש בהם 2 PCI-E. אני מניח שללוח אין תמיכה בSLI או CrossFire, אז בשביל מה שניים?
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
יש לוח שתומך גם ddr1 ddr2 ואם אני רוצה להשתמש רק ddr1 בכל הכינסות של הזיכרון מה שאני הבנתי זה שיש שניים של ddr1 ושניים DDR2
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בעולם של אינטל ובעולם של כפולי הליבה. פעם הייתי רגיל לטמפרטורה אחת שהוצגה לי והיא הייתה טמפרטורת המעבד. האם מישהו יכול לפרש לי א תכל המדדי םהאלה הללו: Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8718F + DES (ISA 290h) GPU Sensor Type Diode (NV-Diode) Motherboard Name Gigabyte EP31 / EP35 / EP43 / EP45 / G33 / P31 / P35 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 36 °C (97 °F) CPU 43 °C (109 °F) CPU #1 / Core #1 68 °C (154 °F) CPU #1 / Core #2 45 °C (113 °F) GPU Diode 49 °C (120 °F איך יכול להיות שיש הפרש גדול כ"כ בין מעבד אחר לשני?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך עוד מעט לKSP לקנות ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE?, אבל לא רשום איזה סטפינג זה, אני משער שזה גם TRAY במחיר הזה אז אני יוכל להציץ על המעבד ולבדוק מה רשום עליו איך אני מזהה מה E3 ומה E6 ? תודה רבה !!! נ.ב: כן כן ערכתי חיפוש גם E6 וגם BW לא מצאתי על זה כלום
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מה אתם אומרים לוח אם עדיף? הסדרה P35 של ג'יגה ביט או לוח אמ G33 של intel מה ההפרש מחירים ומתוכנן OC
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים תעזרו לי בבקשה לעשות סדר בבלדן לגבי הנתונים של הזכרונות. מה זה CL2 CL2.5 CL4? תזמונים: איך התזמונים משפיעים על הביצועים? איך לפרש את : 2-2-2-5 למשל? (מה כל אחד מן המספרים אומר?) תודה רבה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
במהלך שיטוט באיטרנט מצאתי את הדבר היפה הזה: A8N32-SLI Deluxe ושימו לב לזה: True Dual X16 SLI http://usa.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=226&model=744&modelmenu=1
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-