מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
איזה מעבד יותר טוב Intel Pentium Dual Core - E6300- 2.8GHz או Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3M תודה
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום אני כרגע עומד לקנות מחשב והייתי מאוד מעוניין לדעת מה ההבדל בין Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit שעולה 1400 לבין Pentium 4 3.0 Ghz 1M שעולה 1000 או בכלל עבור ל AMD ? שכן יש לציין שאני לא משחק כלל במחשב אני לרוב עובד במחשב עם photoshop,paintshop ועוד תוכנות של macromedia וכו. וגם עם תוכנות מוסיקה כמו LOGIC CUBASE ועוד כמה שהתוכונת האלה די כבדות... וכל השאר זה תוכונת אינטרנט ICQ MSN וכאלה.... רציתי לדעת אם כדי לי להשקיע על המעבד 64 ביט יש לציין שאני קונה 1GB זכרון... בתודה רבה לירן,
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
הסדרה החדשה E8200\E8400\E8500 הייתי בחברה פרטית קטנה שמוכרת מחשבים ונותנת שירות עכשיו כניראה שתמחשב שלי אני קונה משם והבנתי ממנו שהסדרה החדשה כביכול(הזמנות) נמכרת אבל לא הגיעה... האם זה ככה? הוא אמר שהם יגיעו בערך עוד חודש 18-17 באפריל למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני, כמו רוב האנשים פה, אוהד נלהב של חברת AMD כשמדובר במעבדים. החל מ K6233 פעם ועד TB1400 היום. אלא שכידוע מצבה של AMD בתחרות עם אינטל הוא על הפנים. וכשהתחלתי לחפש שידרוג למחשב החלטתי להציץ גם במה שיש לאינטל להציע. הופתעתי כשהצלחתי למצוא מעבד P4 2.4MHZ פלוס לוח אם זול מאד ונראה (לפחות במבט ראשון) מלא פיצ'רים: ELITEGROUP P4VXAD-L עם הרבה מקום לכרטיסים, תמיכה בזכרון PC2700, ב ATA133 וכ"ו. כל הסיפור עולה פחות מ 2000 שקל. בקיצור, באותו מחיר שהייתי משדרג ל XP1900 בערך נראה לי שהפעם אני מקבל יותר דווקא מאינטל... קשה להאמין אבל במצב הנוכחי של השוק זה כנראה נכון. אז עכשיו אני בהתלבטות. האם לא לקנות את זה רק בגלל שאני לא אוהב את אינטל ? וחוץ מזה, במערכת המחירים שלכם לא ראיתי שום מ…
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני קצת מבולבל העמבדים החדשים DUAL CORE של אינטל הם מכילים בתוכם את ה ס פקודות של 64 ביט (EM64) או שהם רק כפולי ליבה ואין לאינטל בנתיים מעבדים שהם גם גפולי ליבה וגם בעלי סט פקודות 64ביט? כי פשוט הבדלי המחירים בין מעבד כפול ליבה הכי זול של אינטל לבין מעבד כפול ליבה הכי זול של AMD הוא עצום.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתי יצאו בערך כל המעבדים החדשים של אינטל - הQUAD CORE? חבר שלי קונה מחשב עוד שבועיים האם שווה לו לחכות וכמה זמן זה יכול לקחת?
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
אני צריך מעבד טוב וחזק שהמחשב יעבוד מהר (כי יהיו עליו הרבה דברים ומשחקים) ?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore? האם כדאי לקחת את זה? או שכדאי לקחת מעבד של AMD Athlon שעולה בערך במחיר של המעבד הזה?
-
- 5 תגובות
- 463 צפיות
-
-
עד כמה המעבד צריך להיות מתקדם? אם אני רוצה שהמחשב יהיה למשחקים ?
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום! מעבד I5 3.3 GH שעולה 1300 הינו יותר חזק ממעבד I7 870 2.9 GHZ שעולה כמוהו? מה עדיף לקנות איי 5 הכי חזק? או אי 7 לא הכי חזק?? תודה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
-
שלום, ראיתי בזאפ שיש מעבדים שתומכים גם בחיבור 939 וגם AM2. זה נכון? ואם כן, איך זה שמעבד של AMD שהוא כפול ליבה 3800+ובעל חיבור של 939 עולה 1000 ומעלה, בעוד שמעבדים שיש להם את התמיכה בשני החיבורים זולים יותר והדגמים יותר טובים כמו 4200+ ו-4800+? תודה רבה, חיים.
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אלו מעבדים צפויים לצאת בחודש מרץ אפריל 2003, אם יש כבר תכנון מוכן.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום לכל הקהילה, אני הבנתי שבכתבות שלכם, שבקורב מגיעים לארץ מעבדים חדשים של חברת INTEL. אז יש לי שאלה לגבי המעבדים החדשים: 1. המעדים החדשים כמה הם יותר חזקים מהתגמים של היום? 2. מתי הם צריכים להגיע לארץ? 3. האם יהיה שינוי משעותי בתשלום מהעבדים הישנים (ירידת מחירים)? תודה לכל העונה ולכל הקהילה gbguy
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
היי חברים, אני בקרוב אמור לשדרג את המחשב שלי ובמפרט שבחרתי מחנות מסוימת בחרתי זכרון של 2 גיגה של GSKILL 667 והיום התקשרתי כדי לוודא מחירים וכאלה של כל המפרט וכו'.נאמר לי שכרגע יש חוסר במלאי של G SKILL ובאותו מחיר (מבצע בגלל החוסר) זכרונות של DIGMA.אני יודע שהיו פה דיונים על הזכרונות האלה אבל מבחינת התקציב המצומצם שלי אין לי הרבה אופציות אחרות אבל אני די חושש מהזכרונות האלה,פעם ראשונה שאני בכלל שומע את השם הזה מה אתם אומרים האם יש טעם לקחת את הזכרונות האלה? יש עליהם 3 שנים אחריות בכל מקרה.המוכר טוען שיש לו ניסיון איתם והם נותנים ביצועים טובים,אני די מהסס לא יודע.... יש לי עוד שאלה לגבי מעבדים כפולי ליבה.כרגע לפי המפרט הדי סופי שלי אני רוצה לרכוש AMD 4600 X2 עכשיו השאלה הי…
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום! השאלה שלי היא האם במעבדים כפולי ליבה התדר המצויין הוא תדר של כל ליבה או "תדר כללי"? לדוגמה E6600 הוא בעל תדר של 2.4GHz ז"א שאני יכול להתיחס אליו כאל שני מעבדים שכ"א מהם בעל תדר של 2.4G או לא? ואם לא, אז מה מציין התדר? בתודה, אלי
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין מה זה בדיוק כפול ליבה? חשבתי, ואני עדיין חושב שלמשל עם המעבד D805 זה 2 ליבות שרצות בתדר 2.6 ג'יגה הרץ, אז זה אומר 2.6GHZ*2=5.2GHZ? האם אני צודק? אם לא אז מישהו יכול להסביר לי? ולא מצאתי בנושאים הנעוצים.. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
השאלה בגדול: איך הם עובדים? ובפירוט: נניח שיש לי מעבד עם 4 ליבות. אני מפעיל תוכנות במחשב שסך הכל צורכות 20% מיכולתה של ליבה אחת. האם ליבה אחת מהארבע תעבוד ב20%, והשאר ב0%, או שכל אחת תעבוד ב5%? אם זו האופציה הראשונה, מתי הליבות האחרות יתחילו לעבוד גם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מישהו שמע אולי על איזשהו פגם בפס ייצור של מעבדי pentium D של intel? משהו בקשר שבין מעבד ללוח אם שגורם למסכים כחולים? תודה למי שעונה
-
- 9 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הי מישהוא יודע במה עולה מעבד למחשב נייד (P4 1.5 ומעלה) וכמה עולה להרכיב אותו
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בנושא ומתכנן להרכיב לי מחשב ע"י קנייה של חלקים, לכן אני פונה אליכם בנושא זה. החלקים אני מביא מחול אז הם יהיו יותר זולים קצת, ככה שאין לי בעיה של כסף, אבל צד שני אני לא רוצה חלקים של מחשבי על, או של גיימרים, מספיק לי מחשב ביתי מעולה רגיל ודברים כאלה. השאלה שלי היא כזאת, בנושא של מעבדים, לוחות אם וזכרונות, מה לדעתכם החברה הכי טובה בכל אחד מהם,איזה חברה הכי טובה, אמינה, יציבה, וזכדי לקנות למחשב ביתי מתקדם! תודה לכל העונים
-
- 11 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לדעת את ההבדלים בין המעבדים של אינטל מדגמים I 5, I 3 והדגמים הישנים שיצאו לפני אלו, והאם המרובעי ליבה עדיפים. בקיצור מה יותר טוב לקנות למחשב ביתי ממוצע? משקים סרטים אינטרנט ופוטושופ. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן פרסקוט 2.8, 1 מגה קאץ' לוח p4s800, 768mb ram הביאו לי מעבד 3.0E כששמתי אותו המחשב עבד לי הרבה יותר לאט ממה שהיה לי לפני [ה2.8] למה כשהחלפתי מעבדים ל3Ghz במקום 2.8Ghz ה-3 עבר יותר לאט? זה קשור ל 3.0E (ל-E ) ? תודה לעוזרים סתם שאלה שמסקרנת אותי.. נ.ב. מצטער אם זה לא קשור לפה זה היה נראה לי הכי מתאים :>
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני עומד לעבור ממעבד AMD 4000+ 939 למעבד כפול ליבה AMD 4800+ 939 , הלוח אם שלי הוא MSI K8N NEO2 ובדקתי והלוח יעבוד עם עידכון ביוס שכבר עשיתי, יש לי שאלה האם עלי לבצע עוד משהו בביוס לפני שאני מחליף מעבד או שעלי פשוט להחליף וזהו? ואיזה תוכנה יכולה לתת לי את הנתונים של המעבד מבחינת קריאת מהירות וטמפ' כי ה CORE CENTER של MSI נראה לי מזייף, פעם הוא מראה לי שהמעבד הוא על 2400MHZ פעם על 4400MHZ ופעם על 410MHZ וזה קופץ ככה כל חמש שניות, אבל ב CPU-Z זה נשאר יציב על 2400MHZ, האם יש תוכנה טובה ואמינה שתתן קריאה נכונה של מהירות המעבד וטמפ'? תודה.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
איך המפרט הה? הזכרונות האלה טובים? המארז והספק יחזיקו לי את המערכת? אתם ממליצים לשנות משהו? בעקרון אף פעם לא עשיתי OC אבל אולי עכשיו במחשב החדש אני יעשה קצת תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-