עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by moshiko211,

1.האם הלוח MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 מספיק טוב לamd athlon 64 939?(אם זה חשוב אז המחשב למשחקים כבדים). 2.מה אומר הvenice שרשום במעבד? 3.גרסת הvenice היא רק בsocket 939?

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by pavlo,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה לוח אם הכי כדאי לי לקנות כיום שתומך ב - RDRAM????? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  3. Started by Pandiani,

אז ככה, חבר שלי רוצה לשאול אם לוח האם שלו טוב, זה שם הדגם: asus p4s533 mx acpi bios revision 1004 תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by Pandiani,

מה אתם חושבים על לוח האם Gigabyte = GA - 819915MDG? תודה מרא ש..

• 12 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by galedri,

איזה לוח אם הוא הטוב ביותר שיתן את הביצועים הכי טובים עם מעבד q6600 וכרטיס מסך 8800 gt 512 ?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  6. Jetway 939GT4-SLI - SLIX3 האם מישהו מכיר את הלוח?....הוא טוב...?? הנה סיקור על הלוח: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2506

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  7. אני רוצה לשדרג את המעבד שלי שכרגע הוא intel core 2 duo E6850 למעבד חדש יותר (אני בכללי רוצה לשדרג את כל המחשב בקרוב אבל המעבד ספציפית חשוב עכשיו כי הוא מונע ממני להריץ משחקים שאני ממש רוצה לשחק) השאלה שלי היא האם הלוח אם תומך במעבדים החדשים יותר או האם להחליף גם אותו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by zoman,

לפי המפרט של הלוח האם הזה הוא תומך בארבע כרטיסי מסך ב - SLI ,למה הכוונה ? זהו הקישור ללוח האם הספציפי הזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4774 תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  9. Started by Orantr,

קודם כל רציתי לשאול מה אתם אומרים על הלוח אם הזה GA-MA785GMT-UD2H האם הוא טוב ?? דבר שני האם הלוח אם תומך ב CrossFire? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  10. אני מחפש את הלוח למחשב שאני בונה(רק אינטל) ורק מיקרו ATX העירו את תשומת ליבי ללוח אם הנ"ל-‏EG45M-DS2H של גיגה בייט אשר כולל את הציפסט החדש של אינטל הכולל עיבוד של תכני HD העיבוד כולל את כל הקודקים החדשים "תמיכה בהבחנה גבוה (High Definition) בסטנדרטים H.264, MPEG2, MPEG4, VC-1, WMV9" האם תכני MKV נכללים בקטגוריית הנ"ל? -האם הכרטיס יבצע להם עיבוד מקדים לפני העברה למעבד? אשמח לקבל תשובתכם לפני קניית הלוח אם יש מבחנים ברשת הבודקים עומס על הCPU כאשר משתמשים בלוח אם עם ערכת הG45 אשמח לקבל קישור תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  11. האם בא יחד עם הלוח הזה גשר לSLI?

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  12. Started by barzanger,

יש לי את הלוח P5Q של אסוס וקניתי זכרונות 800 השאלה שלי אם בעתיד אני יקנה זכרונות יותר מהירים אני יכול לעשות ל800 OC כדי שיעבדו על אותו תדר\רמה?

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  13. שלום, רכשתי את הלוח הבא: GIGABYTE GA-785GMT-USB3 http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3328&ProductName=GA-785GMT-USB3 עבור HTPC רכשתי עבורו 2x2048M זיכרון מסוג DDR3 1333Mhz מערכת הפעלה Win 7 32Bit חשבתי שהיא תזהה 3G או 3.5G מתוך ה- Ram בפועל מערכת ההפעלה מזהה 4G אך יכולה להשתמש רק ב 2.75G - usable ב- Task Manager אני רואה שבזיכרון פיזי הוא מזהה 2814. האם זה המקסימום שניתן לעבוד איתו ? תודה

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  14. Started by פייכלה,

יש תקן sli ללוחת אם שתומכים ב 2 כרטיסי מסך של nvidia אם אני הולך על כרטיסים של ati x800 אני צריך לוח תומך בתקן אחר ? אפשר לקבל המלצה\לינק ללוח כזה ?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by hmjmvhcvh,

שלום, יש לי את הלוח הבא: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&model=202&modelmenu=1 במפרט שלו מופיע אפשרות להשתמש בכרטיס קול במצב 5.1 איך\מאיפה אני מוציא את ה5.1? ??? תודה

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by kobibo,

אני מתכוון לרכוש את הלוח הזה : DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard עם מעבד AMD 3000 64bit והשאלה שלי עד איזה מהירות מעבד הלוח הזה תומך ? האם הוא תומך גם ב Double Core ?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by RoyS,

שלום רציתי לדעת האם הלוח שנמצא פה http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=323 תומך ב- SATA 2 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  18. האם הרד דיסק jd יעבוד אם הלוח הזה? http://www.dealtime.com/xPF-Mach-Speed-Mach-Speed-Matrix-P4MBMS-Via-Socket-775-MicroATX-Motherboard-Audio-VIdeo-AGP-8x-10-100-Ether

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  19. למי שיש את הלוח הנ"ל צריך לדעת יש לי בתפריט של הביוס את האפשרות לכוון את המהירות של ה HTT אבל שאני לוחץ עליה אנטר לא קורה כלום!!! איך אני משנה את זה?? ועוד שאלה יש שם את אפשרות שמופעלת שקוראים לה COOL N' QUIET משהו כזה מה זה עושה?? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by lmlm,

איך הלוח הזה? ConRoe945PL-GLAN s775, 945PL, DDRII 533, PCI-E מבחינת OC? כמה FSB הוא מסוגל? ואיך הוא בכללי ,בלי OC ,עבודה רגילה? הוא פשוט זול יחסית ללוחות האחרים. תודה

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by boogie,

1 .ראיתי שבהרבה מפרטים המליצו על לוח זה, ראיתי שעל הלוח יש כ.מסך מובנה של Ati radeon 1250 express. למישהו יש מושג כמה מגה הכרטיס מסך והאם הוא מספיק חזק כדי להריץ משחקים בינוניים\קלים בגרפיקה בינונוית? 2. אם אפשר לקבל המלצה לכ.רשת אלחוטי.

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by tomer_et,

ראשית, מה דעתכם על הלוחות מהסדרה הזאת. שנית, האם כל הלוחות מהסדרה הזאת מגיעים על כרטיס מסך מובנה (און בורד) של ATI RADEON? ושאלה אחרונה - האםידוע לכם האם קיים לוח מהסדרה הזאת שמגיע עם ATI 9600 256MB. השאלה אחרונה נובעת ממפרט שקיבל קרוב משפחה שלי שכלל לוח מהסידרה הנ"ל (לא מצויין איזה רק P4R800) וכלל ATI 9600 256MB. לא היה מצויין במפרט אם הכרטיס הוא מובנה או לא. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  23. Started by dazzler,

לפני כמה ימים קניתי לוח EPOX 8RDA3I Nforce 2 . רציתי לשאול מה ההבדל בין הלוח הזה לבין EPOX 8RDA3 + NFORCE 2 ??? מדוע הוא עולה 150 שקל יותר ? לפי מה שקראתי בmanual של ה8rda3i הוא תומך בכל הדברים שה84da3 תומך...אז מדוע הוא יותר יקר?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by benib,

לפי מה שאני קורא יש ביקורות מצויינות על הלוחות של MSI עכשיו היבואן שלהם זה בעצם אייבורי שכותבים לא להתקרב אליהם כי הלוחות שהם מביאים בד"כ זה ריפרביש יש מקום אחר אמין שאפשר להשיג בו את הלוחות המתקדמים של MSI או שבכל מקרה זה יגיע מאייבורי איכשהוא? תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by kakolokia,

תקשיבו אני עומד לקנות מחשב ואני הולך לעשות בעצמי oc למעבד שלי (q6600) בערך עד ghz 3.2-3.4. עכשיו ככה אני רוצה לדעת אם זה נכון שהלוח אם או המעבד או כל רכיב אחר במחשב עלול להידפק או לעבוד פחות טוב בעתיד בגלל שp43 לא מותאם כל כך לoc?, ואז ללכת על p45.. תודה מראש לעוזרים (דרך אגב אם זה חשוב הלוח הוא ep43-ds3l ואני קונה מksp..)

• 8 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.