עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by demonshlomo,

אחותי גרה בניו יורק ולפני שנה בדיוק היא קנתה מחשב עם סלרון.... המהירות שלו היא 1.4 אז השאלה שלי היא אם הלוח אם הוא סוקט 478 ואז אני יוכל להתקין פנטיום 4? (לא אני כי אני בישראל אבל נגיד...) יש איזה דרך קלה לברר על ידי שעושים משהו במחשב אם אתם לא יודעים? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by loler,

אני לא כל כך מבין במודינג וכו, אבל קניתי את המארז של TT עם ה-7 מאווררים ויש קירור מצויין... עכשיו נכנסתי לשחק בקאונטר סטרייק ופתאום אחרי 3 דקות משחק אני רואה בתצוגת LCD את המעבד שלי יושב על 60.5 קבוע....והפנאל מצפצף...!!! מה לעשות? והאם זה נורמאלי? [הפעם ערכתי את הכותרת, בפעם הבאה תדאג לרשום אחת הגיונית מראש]

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by PT,

Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR,AGP8X,Sound,S-ATA,Firewire,LAN,USB 2.0) [ ¤ 677.56 ] יש לו את כל הפיצ'רים שאני רוצה ו5 PCI אז שווה?

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by AKULA,

מה זה בדיוק הדברים האלו בלוח אם ומה הם נותנים?

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  5. Started by guy_pr,

שלום לכולם יש לי שאלה. אני כבר כמה זמן מיתלבת איזה מחשב ליקנות אני מיתלבת בין AMD לבין INTEL אני יודע שבמחירים AMD יותר זול אבל אני מפחד ליקנות אותו ביגלל שאני לו כול כך בטוח שהוא טוב כמו INTEL עודה לכם עם תמליצו לי איזה ליקנות .ומה ההבדל בין השנים שיש אפרשי מחירים כולך כך גדולים . גיא .

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by FARKASH7,

יש לי את הלוח GA-8IRX 845 לוח קצת ישן אבל עדיין נותן מה שצריך שמעתי על דבר שנקרא עידכון ביוס ויש לי כמה שאלות בנושא: 1.במה העידכון עוזר? האם הוא משפר ביצועים נותן יותר אפשרויות או משהו אחר? 2.איך מתבצע עידכון הביוס והאם אני יכול להרוס משהו? (יש לי דואל ביוס על הלוח). 3.מאיפה אני יכול להוריד את הביוס המעודכן ביותר השמח ללינק ישיר להורדה. תודה לכול העוזרים

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  7. שילמתי על טווינמוס TMD 50D והם הביאו לי 50B (גם עד שהביאו עברו שבועיים) מה לעשות?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי תקציב של כמעט 1000 שח, ואני ממש רוצה לשדרג קצת, אבל אני לא יודע מה כדאי יש לי AMD 1200, שיושב על לוח Asus A7A266 ויש לי 256 זיכרון sdram וכרטיס מסך של leateck gforce4 460mx 64mb, הרדיסק 80 גיגה (+ 8mb זיכרון), וכרטיס קול של הרקולס 7.1 אני יודע שזה טעון שיפוץ כללי, אבל השאלה מה הכי כדאי כרגע? בהתחשב בתקציב של 1000???

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by loler,

אני לא כל כך מבין במודינג וכו, אבל קניתי את המארז של TT עם ה-7 מאווררים ויש קירור מצויין... עכשיו נכנסתי לשחק בקאונטר סטרייק ופתאום אחרי 3 דקות משחק אני רואה בתצוגת LCD את המעבד שלי יושב על 60.5 קבוע....והפנאל מצפצף...!!! מה לעשות? והאם זה נורמאלי?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  10. Started by ThePinkPanther,

מהי המהירות של PCI2.0 ?

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by SuB,

תודה. *עריכה: אם תוכלו לתת את הסטפינג שבא אחריו מבחינת יכולות OC

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  12. Started by SuB,

NF7-V.2 VS. 8RDA מי מהלוחות יותר מוצלח ב-OC? התאכזבתי מאוד שאין ב-NF7 כרטיס רשת.. אני הולך לעשות בעתיד OC למעבד AMD 2100, ואחד מהלוחות ישמש לכך, לא OC גדול מאוד..

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by wow,

איזה מבין המעבדים הללו יותר מהיר? האם יש דברים שהבארטון מהיר יותר ולהיפך? במה בדיוק?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX איזה לוח אם כדי לקנות למעבד הזה? תקציב של עד 1000-1200 שקל זה דיי דחוף בתודה מראש Spid3R

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  15. ביצועים כבר אני אומר לכם אל תרשמו מכפיל את רוחב הפס כי זו טעות איומה תודה מראש ניר

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by MoRtZkInG,

שאלה די בסיסית לאיזה מעבד של INTEL אפשר להשוות כל מעבד של AMD (ולהיפך ;D ) וכמובן מה ההבדלים האמיתיים בין של החברות (מחיר, ביצועים, מהירות, זכרון וכו')

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  17. יש לי הזדמנות להחליף את שלושתם אני רוצה בעיקרון רק אינטל מסיבות לא ידועות... תודה מראש

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by tyroon,

אני מעוניין לקנות את הלוח אם הבא: Asus A7N8X Deluxe [עריכה - לא לפרסם חנויות!] 1 האם הוא תומך במהירות של 400MHZ (למעבדים העתידיים של AMD) 2 אני כנראה הולך על הבארטון 2500,האם הוא מתאים ללוח? 3 איך הכרטיס קול של הלוח הזה 4 מה אתם אומרים על הלוח הזה מבחינת איכות ומה שהוא נותן,ואל תגידו לי שלא כדאי לקנות אותו בגלל המחיר כי אני הולך להביא אותו מארה"ב אבל אם תוכלו לתת לי דגמים של לוחות באותה הרמה אני אשמח ללמוד משהו ואולי אחליט אחרת כי אני ממש חדש בתחום.

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by qwe,

GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Golden Dragon [עריכה - לא לפרסם חנויות!]

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  20. Started by gshhar,

אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 256 זיכרון,כרגע יש לי 256 של ווידבונד(400MHZ) ועד לא מזמן שמעתי הרבה המלצות פה עליו אבל לאחרונה אני רואה שדי קוטלים אותו פה אז רציתי לדעת של איזה חברה כדאי לי לקחת והאם זה בסדר אם יש שני סטיקים של חברות אחרות ומה אם אני אחליט בסופו של דבר להוסיף 512 ולא 256 האם לא תהיה בעיה עם ה-512 ועם ה-256?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by moskitos,

כי אני כל הזמן נתקל בזה. כמו כן מה זה גם DUAL DDR?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  22. מבחינת אמינות, ביצועים וכו'. האם משתלם לי לקנות את הרכבים הנזכרים לעיל? וגם ביקורת כרטיס מסך רדאון 9100 עם 128 מ"ב. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by zolder,

Asus A7N8X Deluxe Asus A7N8X Deluxe V2.0 [עריכה - אין לפרסם חנויות!]

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  24. Started by danieln9,

שלום יש לי AMD Athlon XP 2500+ והטמפרטורה מגיעה ל43-47 כאשר המחשב סגור עם פאן אחד (ועוד HSF שבא עם המעבד) וכאשר הוא פתוח זה בערך מקסימום 40 מה אני עושה????? האם לשנות את הHSF של המעבד? ולמה ואם מישהו יודע מה ההבדל בין volcano 9 ,volcano 11? בתודה דניאל נורמן

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by tinkerball,

שמעתי שיש כרטיס קול OB שהוא ממש איכותי משהו כמו האודיג'י. רציתי לדעת איך הוא נקרא ואיך אני יודע אם יש אותו בלוח אם שאני הולך לקנות.

• 6 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים