מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
קודם כל שלום לכולם, אני חדש פה אני מקווה שאני יילמד משהו מהאנשים כאן האמת היא שאני יודע שכן... בכל אופן, רציתי לשמוע את דעתכם על הרכיבים שאני קונה מחר, אז הנה הם: לוח אם: Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) זיכרונות: שני סטיקים של - GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory 400Mhz, CAS 2.5 6-3-3 2T, 5ns, 2.5-2.8V, Aluminium Heat Spreader, 6 Layer PCB, bulk pkg אגב - יש לי מעבד P4 2.4 GHZ, אין לו HT והוא גם לא 800 FSB. אז מה אתם אומרים? טוב? לא טוב? כל תגובה תתקבל בברכה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני תקוע עם מעבד 478 ואני רוצה לשדרג עד 2500 ש''ח לוח אם מעבד וזכרון. רצוי שהמעבד יהיה כפול ליבה(Dual Core) ולוח אם עם PCI-e וזכרונות DDR2 512 יהיה בסדר... עם תוכלו למצוא גם כרטיס מסך סבבה אני מוכן לעלות את הסכום ל3000-3500
-
- 6 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי לא היה מקום בכותרת,אבל אני צריך שהכרטיס מסך יוכל להריץ HD ושתיהיה אופציה לHybridCF עד 700 ¤ (צ'יפסט 780G ומעלה) תודה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק לנייד אטלון xp2800 או סנטרינו 1.3 של אינטל ? (לפי הבנתי הamd יותר חזק בעוד שהסנטרינו יותר חסכוני בחשמל וחוסך בבטרייה)
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם מעבד E8200 וזיכרון DDR2 2G 800Mhz CL5 (1x2) כשאני מבקש מחשב שלי->מאפיינים הוא רושם לי Intel(R Core 2 Duo CPU E8200 @ 2.66GHz 1.97GHZ, 2GB של RAM הרחבת כתובת פיסית האם זה בסדר? מה זה "הרחבת כתובת פיסית"? שאלה נוספת : יש כלי פשוט לבדיקת זכרון הפנימי (אפיון ותקינות) שאתם יכולים להמליץ אליו? אני לא ממש סומך על החברה שקניתי ממנה את הזכרון! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת האם הזיכרון הנ"ל היינו זיכרון טוב(לא מתכוון לבצע OC כרגע). ואם אני קונה 4 חתיכות הזיכרונות יעבדו ב-DC
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
-
שלום רב, ברשותי 512*2 של GEIL עם קירור מותקנים על לוח ABIT NF7 עם מעבד BARTON 2500@3200 המעבד על 3200 כי העלתי לו את הבאס ל-200, עשיתי את זה כי הבנתי שהזכרונות עובדים על באס 400 אז רציתי שהם יעבדו בסינכון מושלם עם המעבד, הבעיה כעת היא הטמפ'... אני עובד על 60 מעלות בערך וזה לא בריא למעבד הזה לפי מה שהבנתי... רציתי לדעת אם כשאני אוריד את הבאס בחזרה, כך שיהיה 333 ולא 400, האם זה יפגע באופן משמעותי בסנכון המעבד עם הזכרונות עד כדי ירידה משמעותית בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אם אפשר גם לagp וגם pci ex לא שיבוא ביחד אלה לוחות בנפרד כי אני עדין לא יודע אם כדי לי לקנות כרטיס חדש
-
- 6 תגובות
- 516 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~INT-MB-BLKDP965LTCK~10~0.htm איך זה בשביל המעבד הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~IE6600~3~0.htm
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
כרגע יש לי חצי ג'יגה במהירות 233 (תופס לי שני סלוטים) עם מעבד P4 2.56 GHZ משפחת נורטבוד. משנת 2001-2002 . הבעיה שלי שהמחשב די נתקע כאשר מגיעה ל PF USAGE 800 MB ומעלה והדבר מאוד מפריע ומעצבן. השאלה אם כדאי להשקיע בזכרון במהירות כמו שלי שכן הוא יקר יחסית, האם זה ישפר משהו ובכמה ? ולא פחות חשוב, האם מישהו ניסה לשים לו זכרונות במהירות גבוהה יותר (שכן הם יותר זולים) והאם הלוח זיהה ? אשמח להצעות ולקישורים לאתרים
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי במחשב שני זכרונות של 256mb כל אחד, ביחד 512 mb כל אחד מהזכרונות הוא 200MHZ עם CL 2.5 DDR בנוסף הלוח אם שלי תומך בDual Channel ויש מקום ל4 סטיקים. וגם תומך במהירות של זכרון עד 400mhz. אני רוצה לשדרג ולקנות שני זכרונות של 512mb כל אחד עם מהירות של 400mhz וCL2.5 אם אני אשים את כל הארבעה זכרונות (כולל אלה שיש לי והחדשים), האם זה יהיה אפקטיבי? זה יעבוד במהירות טובה? או שעדיף לוותר על שני הזכרונות של ה256 mb ולשים רק את שני הזכרונות של ה512 ? מה אתם אומרים? תודה רבה! כנרת (אני בת)
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
קניתי לוח אם מסוג Gigabyte K8NF-9. יש לי 2 מאווררים של 12 מ"מ.. הצלחתי לחבר רק אחד...לא מצאתי לאן לחבר את השני.. משהו יכול לעזור לי בזה..
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכם חברים, רציתי לשאול לגבי מחשב שאני רוצה לקנות. שקלתי לקנות מעבד core 2 quad q9550 2.83ghz עם לוח אם EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, של gygabyte, וזכרונות 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel ddr3 cl6. אמרו לי שאין תאימות בין מהמעבד לבין הזכרונות, שצריך זכרונות עם cl9. רציתי לדעת אם זה נכון ואם כן איזה זכרונות מתאימים ללוח הזה. יש את זה באותו טווח מחירים 2x2GB Corsair XMS3 DHX cl9. כמו כן, רציתי לשאול לגבי מעבדי i7. מה עדיף להביא? את המעבד שאמרתי או את Core i7 920, s1366, 8MB? מה היתרונות של אחד על האחר? ועוד שאלה, מה עדיף, זיכרונות 2x2 dual chanel או 3x2 triple chanell? ומה ההבדל בהספק העבודה אם יש.. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לשדרג את הלוח אם ואת הזכרונות - אני יכול לבחור כל לוח אם וכל זכרון שאני ירצה אם המעבד הלן? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אוקי, מישהו המליץ לי פה על הפורום הזה ואמר שיסבירו לי פה הכל על מחשבים וחומרה. אז יש לי כמה שאלות. 1) מה זה מכפלת מעבד? 2) יש משהו שאומרים שהמגהרצים של הזכרונות זה בעצם כפול ממה שזה רשום... 3) מה זה באס של זכרונות או איך שזה נקרא... 4) מה זה צריבת ביוס ואיך עושים את זה? 5) איך הולכת הספירת ג'יה\מגה הרצים של מעבדי ה-AMD לאומת מעבדי אינטל? ולמה מעבד שנקרא 3000 יש לו 1800 או משהו כזה? 6) מה זה מגה קאש? תודה מראש, אם אני יזכר אני יוסיף עוד שאלות...
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
בכבוד רב, אורי
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
1) אני בודק 2 סטיקים של זיכרון 256X2 לאחר 13 שעות בדיקה, לא נתגלו שגיאות, אבל התיאשתי ועשיתי BOOT. האם אני יכול לקבל אינדיקציה לגבי הזיכרונות? 2) הרצתי דרך דיסקט. עכשיו אני רוצה לאחל את הדיסק אבל ה-XP אומר שאי אפשר לאתחל את הדיסק (אני צריך אותו לשם דיסקט הצלה!!) הדיסקט לא חסום בפני מחיקות 3) מהי הגירסה הכי עדכנית של MEMTEST עבור דיסקט? (מצאתי רק עבור CD גירסה 3.0)
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לבנות מערכת HTPC שתהיה כמה שיותר קטנה בתקציב כמה שיותר זול (עם גמישות כמובן). המעבד כנראה יהיה סמפרון, אז ככה: 1) אני צריך לוח טוב עם עדיפות לכרטיס קול מובנה "כמה שיותר טוב" ושתהיה לו יציאה דיגיטלית (אופטית או קואקסלית). מבחינת ביצועים אני רגיל ל NFORCE2 ומרוצה מהציפסט , האלטרנטיבה שאני רואה בשוק היא KM400A של VIA , אני לא בטוח לגבי עד כמה הביצועים שלה פחותים - אשמח לתשובה. במחירים נורמלים מצאתי רק את הEPOX 8RGM3I+ שמבוסס על ה NF2 , אבל אין לו יציאה דיגיטלית וכנראה גם אין אפשרות להעלות מתח ואין הרבה משחקים עם הבאס, זה ביררתי לגבי הגירסה בלי ה+ , אני לא מוצא בשום מקום באינטרנט מידע לגבי הגירסה עם ה+. אני מאמין שהסמפרון בקלות ישב על באס 400 במהירות 1800 בלי …
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי עכשיו 2 GB מהירות 800 MHZ של G.skill ואני רוצה להוסיף עוד 2 GB זכרונות אבל בסטיק אחד [דרך אגב הזכרונות הקודמים הם 1 GB בשני סטיקים ] זה אפשרי להוסיף או שחייב את שני החריצים של הזכורונת <?
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
נאמר לי שהמעבד Q6600 לא כדאי, מפני שהוא צורך חשמל ומתחמם מאד. הומלץ לי על E6750 איזה לוח אם הטוב ביותר למעבד הנ"ל? רצוי מחברות אסוס ואו ג'יגהבייט. המעבד עובד במהירות 1333 ומן הסתם רצוי שגם הלוח יתמוך במהירות 1333 האם זה ישנה אם הזיכרונות יהיו 667 או 800? (כרגע אין יותר מהירים) מה אתם אומרים על הלוחות האלה, GA-G33M-S2 : GA-G33-DS3R (שניהם בבאס 1333) מה עדיף? ומה ההבדל ביניהם? אגב, לוח שיהיה עם כרטיס מסך מובנה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום הבנתי שצריך איזה דיסקט כדי לעשות משהו עם הHD SATA לפני שיוצרים את המחיצות עכשיו לא קיבלתי את הדיסקט עם הלוח וחבר שלי לא מצא באתר של ג'יגהבייט הלוח שלי הוא GIGABYTE GA-K8NS מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי לוח P4P800 SE של אסוס. הלוח תומך בזכרונות DDR1 בלבד במהירות 400MHZ. האם אני יכול לקנות זכרונות DDR2 (שזולים יותר היום) במהירות 667MHZ ולהוסיף ללוח הזה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
תקציב: 3600 ש"ח. מטרה: משחקים נטו אבל כמובן שיהיה VISTA READY. OC: בשום פנים ואופן לא. מעוניין לנצל את התקציב עד השקל האחרון. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-