מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על הלוח הזה P4P800S SE אזוס כמובן אני מרכיב מחשב לאחי שעיקר השימוש הוא אינטרנט משחקים +כרטיס 5700+מעבד 3 פרסקוט +256*2 לא חברה משהו 400מ"ה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום מתכנן אוטוטו לקנות את המפרט הבא טופס הצעת מחיר / הזמנה פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Stepping G0 1,490 ש"ח 1 Gigabyte GA-N650SLI-DS4 650i SLI LGA 775 754 ש"ח 1 OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400 Platinum Rev 2 CL 4-4-4-15 OCZ2P800R21GK 295 ש"ח סה"כ עכשיו רציתי לדעת עם השילוב של הלוח אם עם המעבד טוב וגם השילוב עם הזיכרונות וגם לשאול את חוות דעתכם על הלוח הנ"ל אני לא צריך את כל המפרט לכן לקחתי רק מעבד לוח וזיכרון כרטיס מסך יש לי 7600GT ומארז יש לי שארק של טרמטליק וספק יש לי טרמטטיק 420 עכשיו יש גם קירור ברשותי של ZALMAN FATATY רציתי לדעת האם אפשרי להשים אוטו על הלוח הצפוף הזה כי לדעתי יהיה קצת קשה להשים את הקירור הע…
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב שאבא שלי משתמש בו לשם עריכת ווידאו, זה לא היה היעוד המקורי של המחשב והוא טיפה מיושן לכן הוא ביקש ממני לברר מה הכי יעזור לשם שיפור הביצועים של המחשב מעבד פנטיום 4 2GHZ (נורטווד, באס 400) לוח אם של אביט מבוסס צ'יפסט 848P 512MB זכרון 400MHZ הארדיסק 60GB של מקסטור כרטיס מסך GF4MX הקלט הוא מכרטיס טלויזיה או DV בגלל שאני כבר מעל שנה בצבא התנתקתי לגמרי ממה שקרה מהתקופה שה64BIT הפך לסטנדרט, והזכרונות גם עלו במספרים ובסוגים שלהם. אנחנו מחפשים שיפור מסויים של המחשב, עדיין לא סגור באיזה תקציב, ולכן בינתיים אני שואל אם יש לי עוד אופציה למשל להחליף רק חלק מה3 הקדוש בעזרת דברים שנמצאים היום בשוק? יש תמיכה עוד במעבדים כאלו ו\זכרונות? כמו כן יש לי בבית מערכת של AMD 2600+ …
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
תקשיבו יש לי עכשיו 2 GB מהירות 800 MHZ של G.skill ואני רוצה להוסיף עוד 2 GB זכרונות אבל בסטיק אחד [דרך אגב הזכרונות הקודמים הם 1 GB בשני סטיקים ] זה אפשרי להוסיף או שחייב את שני החריצים של הזכורונת <?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
קניתי 1024 DDRII 667 ורשם Frequency 333MHZ יש תמונה למטה זה אמור להיות 667? או זה לא קשור או שעבדו עלי? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
הכ.ק שבלוח אם שלי תומך בסראונד של 5.1? הנה אשכול שלי כנסו ותקראו אם יש לכם זמן ותגיבו לי בבקשה... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337437.0 פתחתי תאשכול בשביל לדעת אם צריך לקנות כ.ק חדש או ששלי מספיק טוב לעשות סראונד...
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אז ככה המעבד שלי barton 2500xp+ mobile הלוח epox 8rda3+ וכרגע אני עם 512mb ddr400 של geil אני רוצה להחליף למשהו טוב יותר השאלה היא אם כדאי להוסיף 512mb או למכור ולקנות זכרון אחר מומלץ יותר ? ואם כן איזה זיכרון אתם ממליצים..
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
Pentium D 820וIntel http://zap.co.il/model.asp?model_id=399144 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הביוס של הלוח אם שלי בצורה אוטומטית ואני לא יודע בדיוק איך לעשות זאת מישהו יכול לעזור לי! להוריד קובץ לשידרוג או להדריך אותי! (כבר ראיתי את המדריך לשידרוג ביוס לא עזר). תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
איך הלוח הבא(ללא התייחסות למחיר) ? http://www.intel.com/products/motherboard/D975XBX2/index.htm אם לא מהו הלוח הכי עדיף של אינטל לגיימרים(ואני יודע שאינטל וגיימרים לא מסתדר הכי טוב, אבל אין תחרות לאמינות)?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
חברים שלום, קודם כל אני חדש בפורום אז מה המצב חבר'ה הסתובבתי פה קצת ודי התרשמתי מהידע והרצון לעזור... במידה והשאלה לא קשורה לפורום הזה אז בבקשה מהמנהלים להעביר וסליחה מראש.. קצת פרטים על המחשב: ברשותי מחשב ישן פנטיום 2 300 לוח די בסיסי לדעתי, תוכנת CPU-Z לא מצאה אותו (נרשם sensor - ffffffffff ) מאיץ גרפי nvidia geforce 2 mx 400 זיכרון 128 מ"ב. המחשב משמש לגלישה באינטרנט, הורדות באימיול, משחקים ישנים, צריבה רגילה, ותוכנות כמו photoshop, acdsee גרסאות ישנות כמובן... ועכשיו לשאלה: האם אפשר ומומלץ להוסיף זכרון (אני לא מעוניין להחליף את המחשב אין לי צורך בזה) אני מעוניין שהוא ירוץ קצת יותר מהר ..במידה ואפשר להחליף אז איזה מומלץ 256 אולי אפילו 512 ואיזה סוג יתאים למ…
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
מצאתי את הזכרון הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2218&products_id=14671 המחיר מאוד אטרקטיבי, אבל נראה לי קצת לא הגיוני יחסית למחירי זכרונות אחרים בחנות. בכל מקרה שווה לבדוק לדעתי. השאלה שלי היא האם תהיה לו בעיה עם לוח האם הנ"ל, כי הבנתי שהלוח הזה בררן למדי..
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מתי יצא ? כמה יציאות SATA ? כרטיס מסך מובנה איזה ?ואכותו ? http://www.geekextreme.com/content/view/12613/7/ מה ההבדל בין RD890 לבין RS 880 ?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 סטיקים של זכרונות כל אחד 256 שעובדים ב DUAL CHANNEL ואני מעוניין להוסיף עוד זכרונות .. האם זה ניתן? איך בדיוק?
-
- 7 תגובות
- 510 צפיות
-
-
בעיקרון אין לי ממש מחשבה להחליף לC2D אבל לכו תדעו הבנתי שהS3 תומך והP5LD2 מגרסה 2.0.. בכל אופן אני ממש ממש מקווה להגיע עם לוח חדש ל350 באס אז אני צריך לוח טוב עם אפשרויות רבות בביוס בקשר לזכרונות אני מחליף את מה שיש לי, לצערי הרבה לא יצא לי לנסות אותם =\ אני מחליף לSUPER TALENT 2X1G 667 בקשר לתזמונים, נראה לי שהם 5-5-5-15 לא בטוח, ולא ממש משנה לי כי אין משהו שזול כמוהם (1100 שקל) כל השאר אותו מערכת. בעצם עכשיו שאני חושב על זה גם כרטיס אני יצתרך להחליף, אבל אני מניח שמתי שאני יחליף אני כבר יחליף תכרטיס מסך ואני לא צריך את כל הלוחות שמגיעים למהירויות באס בטורפות של 500.. אז מה שיש עכשיו בשוק מספיק לי בכל אופן תמליצו לי על לוח גם אחרים שהיו טובים זה יהיה טוב בתקציב כמו הלוחו…
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם למחשב שלי יש לוח אם מסוג: Gigabyte GA-K8NF-9 האם אני יכול לשים עליו זכרונות של ddr2 (או רק ddr1)?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
או לחכות לאינטל שיגיע לארץ ה 64 שראיתי בכתבה... שזה גם 3.2GHZ וגם 64BIT ועם עוד תוספות חדשות.במחיר של ה AMD..?.. :-[ קניתי כבר לוח ל AMD אבל אני יכול להחליף :
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אם אפשר קישור לתמונות יש לי לוח DFI ואני מאמין שזה לא כל כך משנה איזה לוח [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום. רציתי רק לשאול אם ניתן להרכיב לוח מסוג Micro ATX במארז רגיל (כיום קיים בו לוח ATX). צריך רק לציין שמדובר במארז ג'נרי.
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם ABIT- IS7-E זיכרון OCZ בעל תזמונים 2.5-3-3-7 (2*256) DDR 400 מעבד (P4 2.8 (478 אני מעוניין להחזיק עוד שנה-שנתיים את המחשב רכשתי כרטיס מסך חדש 7600GT והשאלה היא מבחינת הזיכרון, איזה זיכרון הכי משתלם לי להוסיף למערכת כזו ? ממה שהבנתי, רצוי לי לקנות זיכרון בעל CAS של 2.5 האם זה מדויק ? איך תוספת זיכרון בעל תזמונים שונים/חברה שונה ישפיע על היציבות ? (שזה הכי קריטי בשבילי) חשבתי על לקנות KINGSTON DDR 400 בעל CAS של 2.5 האם זו תהיה קניה נכונה לדעתכם ? מה עדיף ? לקנות עוד שני סטיקים של 512 ? או להיות לקנות 4X512 ולהחליף את הOCZ הקיימים ? (האם זה יהיה בזבוז כסף מיותר, או שזה יועיל בצורה נכרת ליציבות ולמהירות ? ) תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כרגע מחוברים אל לוח אם הנ"ל 2 הארד דיסקים... האחד 300GB של WD והשני גם של חברת WD אבל בנפח 80GB ה-300GB מחובר אל יציאת SATA או SATA2 לא יודע זה מחובר בצד... והשני מחובר בכבל IDE אני רוצה לדעת אם יש לי מקום לחיבור עוד הארד דיסקים כי המקום שלי במחשב דיי נגמר... אם כן בבקשה לציין איפה זה לסמן בתמונה או משהו איפה מקומות החיבור שלהם ואיזה חיבור זה בדיוק כי אני מתכוון אולי לקנות בעתיד הארד דיסק חדש.... תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
וגם כמובן שהם יתמכו בסדרה החדשה של המעבדים... האם לא קיים? או שבקרוב ייצא? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-