עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by danshimsh,

שלום לכולם, תסלחו לי על הבורות בנושא (לא בורות טכנית אלא חוסר ידע בנושא הליכי יבוא) אם אני רוכש כרטיס רשת מחוו"ל - נניח מאמזון (או דרך סוכן של אמזון) המחיר הוא כ 150 דולר האם עלי לשלם מס יבוא עליו ? אל תצחקו, אני בור גמור בנושא. שמעתי שאין מסי יבוא כשרוכשים משהו במחיר נמוך מ-1200 ש:ח http://www.amazon.com/Intel-I350-T2-Ethernet-Adapter-Express/dp/B0099PBOAC/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1370107275&sr=8-3&keywords=intel+server+card+%22sr-iov%22 בברכה דן

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by kobi38,

השאלה שלי היא כזאת יש לי כרטיס רשת : Realtek RTL8168/8111 אשר מובנה על הלוח אם , האם ניתן לשים כרטיס רשת טוב כתוספת שם בנפרד כי ראיתי שיש שם שני מסילות לבנות ארוכות ? תודה לכל העונים ואני מקווה שאני בפורום הנכון , אם לא אז תפנו אותי לפורום הנכון . תודה

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  3. קראתי באתר של אינטל, על איזה טכנולוגית high defenition sound או משהו כזה, ובגלל זה רציתי לדעת, האם הלוחות אם של אינטל עדיפים מהלוחות אם למעבדי AMD מבחינת איכות יכולת עיבוד הקול בכרטיס הקול המובנה.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  4. Started by netanel38121,

האם הלוח GIGABYTE GA-P35-S3 הוא טוב לאובר קלוק? ואם הוא אפקטיבי ל INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לפני שאני הולך לקנות רציתי מילה אחרונה מפה. תודה נתי.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  5. הדגם של ה667 DDR2 בקיצור יש לו כרטיס קול HD (7.1) יעני סראונד בקיצור יש מאחורה רק 3 יציאות אבל בספר ראיתי שרשום שמתחבר ללוח עוד חוט ויעני זה מביא יציאה לעוד 3 יציאות שזה בעצם יוצא 6 חורים שהם מהווים ל7.1 רמקולים בקיצור רשום שם על הכבל הזה Optinal ז"א שזה בנוסף ללוח , בקיצור לא הביאו לי תקקה הזה ויש לי רק 3 יציאות מאחורה ואני דיי צריך את זה למה יש לי Creative Inspire 5.1 והיה לי כרטיס קול Hercules DigiFire 7.1 אבל הוא מת , אז השאלה מאיפה אני משיג תחוט המוזר הזה?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  6. Started by hoodini,

יש לי בעיה בלוח,חיבורי ה USB הפסיקו לעבוד (האם משהו מכיר בעיה כזו גם כן??? ) אני משתמש ב RAID 0 עם 2 דיסקים השאלה שלי,אם אני מחליף את הלוח בחדש,האם תהייה בעיה כלשהי עם מערך ה RAID? האם נתוני ה RAID נשמרים על הבקר בלוח או על הדיסקים עצמם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  7. Started by The-Fox,

שלום, לפני כמה חודשים קניתי את ה A7V333 של אסוס, קניתי את הגרסה בלי ה Raid, עכשיו לא קיבלתי את המחבר שמוסיף יציאה אופטית וקואקסילית. ולפני כמה ימים גילתי שמישהו שקנה את הלוחעם הדגם של ה RAID כן קיבל את זה, עכשיו רציתי לדעת אם אני גם הייתי אמור לקבל את זה ?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by POD,

שלום, בלוח הנ"ל יש שני סלוטים לזיכרון שעובדים ב-400MHz. רציתי לדעת אם המהירות תרד מ-400 ל-333 במקרה שאכניס שם שני כרטיסי זיכרון של 400MHz DDR? כמו במקרה של 3 כרטיסים ב-3 סלוטים בלוחות אחרים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  9. אני צריך לוח אם של AM2 ודיסק קשיח IDE או SATA בנפח 80-160GB משומש השאלה כמה זה שווה ? הלוח 50 - 70 שקל והכונן הקשיח 50 - 100 ? שווה להשקיע 150+ - ? יש לי מעבד סמפרון 3000+ AM2 לעשות עוד תחנה בבית .

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by tg,

אני מעוניין לקנות לוח Asus p4p800 , עד כאן יש עוד אלף כמוני רק בפורום הזה. אבל אני משתמש הרבה בdictation לצורך כך אני עובד הרבה עם אוזניות "מדונה", אלה מתחברות מאחורה וזה לא נוח. האם הלוח הנ"ל תומך באפשרות לחבר את הקונקטור אוזניות ורמקול למארז מקדימה. אם כן מה הדרך? אייזה מארז מומלץ לקנות, כזה שיש לו מחבר לאוזניות ולרשמקול מקדימה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by ITZIKAMSA,

אני רוצה להוסיף ללוח עוד זיכרון RAM. איזה סוג מתאים לו: DDR1 או DDR2. וגם איזה מהירות RAM מקסימאלית הוא תומך. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by omerha,

היי, כמה שאלות , מה ייתן לי התקנה של הדרייור ACHI ? ואיך מתקינים אותו? אני מנסה להתקין INTEL STORAGE MANAGER ללא הצלחה , איך אמורים להתקין אותו?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by esaly,

היי! אני מעוניין לרכוש את הלוח הזה הרבה בגלל שראיתי שהוא מכיל סה"כ 8 חיבורי SATA ויש לי הרבה STORAGE במחשב. באתר של הלוח אני רואה שיש לו 6 חיבורי SATA רגילים ועוד 2 של RAID: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4144#ov השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות שימוש בחיבורי הRAID הנוספים האלה גם בצורה רגילה ללא הגדרת RAID שכרגע אין לי צורך בו. המון תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  14. Started by Versace,

ערב טוב ושבת שלום. יש לי לוח gigabyte DS3 1.0. שאלתי היא האם אני יכול "לעדכן" אותו לגירסא האחרונה של הלוח?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  15. שלום רב רציתי בבקשה חוות דעת על לוח האם Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET ומה זה ה -UD3P תודה רבה

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by most,

אני קונה לוח אם חדש אבל ראיתי שרשום שהוא SiS...ולפי מה שהבנתי SiS זה לא טוב אז מישהו יכול להסביר לי מה לא טוב בזה ואיזה בעיות יכולות להיגרם(אם בכלל)... אל תגידו לי לקנות משהו אחר פשוט תענו על מה ששאלתי

• 10 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by talevi,

מה ההבדל בין P5B DELUXE לבין EVGA nForce 680i ? אני מתכוון לעשות OC ... אין לי בעיה עם ההבדל מחירים אבל מה מצדיק הבדל של 500 שקל ביניהם? תודה .

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by talevi,

איזה לוח תומך זכרונות 1000MHZ?

• 9 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by Palsar,

האם ASUS STRIKER EXTREME תומך בזכרונות DDR3?

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  20. Started by urilevi,

יש לי לוח אם של GA965PS3 Gigabyte רציתי לדעת אם הוא תומך במעבד הנ"ל: intel pentium dual-core e5200 box ורציתי לדעת אם הוא תומך גם במעבדים מהסדרה הזו היותר מתקדמת: כמו למשל: intel core 2 duo e7300 box תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by m4a1,

הלוח אם שלי הוא: INTEL D915PCY אז ככה הכרטיס מסך שלי הוא X1950GT אמרו לי שלוח אם שלי הוא AGP אז בדקתי ולא יש לו PCI אז תגידו רגע יש מצב ל DUAL CORE ?? יש מצב שהלוח יתמוך?

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  22. Started by Palsar,

בNEWEGG כתוב שasus striker תומך ב1333FSB זה אומר שהוא תומך בסדרת מעבדים החדשה ? נגיד במעבד QX6850 ?

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  23. Started by most,

ראיתי שיש לוחות אם שבאים אם כרטיס geforce 6100 (asrock)s אונ-בורד ורציתי לדעת עד כמה הביצועים שלו טובים? האם הוא יותר טוב מה-fx 5200 ?

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by avivboker,

האם הלוח אם הזה GA-8I965PDS3 זה זה בלי ה8 בהתחלה? GA-965P-DS3 REV3.3

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by ROTCOR,

למישהו יש מושג אם מוכרים את לוח האם asus rampage iii extreme החדש בארץ ואם כן אז באיזו חנות . ואם לא איך ניתן לרכוש אותו ולא מחו"ל (אולי דרך היבואן)

• 2 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.