מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הדגם של ה667 DDR2 בקיצור יש לו כרטיס קול HD (7.1) יעני סראונד בקיצור יש מאחורה רק 3 יציאות אבל בספר ראיתי שרשום שמתחבר ללוח עוד חוט ויעני זה מביא יציאה לעוד 3 יציאות שזה בעצם יוצא 6 חורים שהם מהווים ל7.1 רמקולים בקיצור רשום שם על הכבל הזה Optinal ז"א שזה בנוסף ללוח , בקיצור לא הביאו לי תקקה הזה ויש לי רק 3 יציאות מאחורה ואני דיי צריך את זה למה יש לי Creative Inspire 5.1 והיה לי כרטיס קול Hercules DigiFire 7.1 אבל הוא מת , אז השאלה מאיפה אני משיג תחוט המוזר הזה?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי בעיה בלוח,חיבורי ה USB הפסיקו לעבוד (האם משהו מכיר בעיה כזו גם כן??? ) אני משתמש ב RAID 0 עם 2 דיסקים השאלה שלי,אם אני מחליף את הלוח בחדש,האם תהייה בעיה כלשהי עם מערך ה RAID? האם נתוני ה RAID נשמרים על הבקר בלוח או על הדיסקים עצמם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי את ה A7V333 של אסוס, קניתי את הגרסה בלי ה Raid, עכשיו לא קיבלתי את המחבר שמוסיף יציאה אופטית וקואקסילית. ולפני כמה ימים גילתי שמישהו שקנה את הלוחעם הדגם של ה RAID כן קיבל את זה, עכשיו רציתי לדעת אם אני גם הייתי אמור לקבל את זה ?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, בלוח הנ"ל יש שני סלוטים לזיכרון שעובדים ב-400MHz. רציתי לדעת אם המהירות תרד מ-400 ל-333 במקרה שאכניס שם שני כרטיסי זיכרון של 400MHz DDR? כמו במקרה של 3 כרטיסים ב-3 סלוטים בלוחות אחרים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם של AM2 ודיסק קשיח IDE או SATA בנפח 80-160GB משומש השאלה כמה זה שווה ? הלוח 50 - 70 שקל והכונן הקשיח 50 - 100 ? שווה להשקיע 150+ - ? יש לי מעבד סמפרון 3000+ AM2 לעשות עוד תחנה בבית .
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח Asus p4p800 , עד כאן יש עוד אלף כמוני רק בפורום הזה. אבל אני משתמש הרבה בdictation לצורך כך אני עובד הרבה עם אוזניות "מדונה", אלה מתחברות מאחורה וזה לא נוח. האם הלוח הנ"ל תומך באפשרות לחבר את הקונקטור אוזניות ורמקול למארז מקדימה. אם כן מה הדרך? אייזה מארז מומלץ לקנות, כזה שיש לו מחבר לאוזניות ולרשמקול מקדימה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף ללוח עוד זיכרון RAM. איזה סוג מתאים לו: DDR1 או DDR2. וגם איזה מהירות RAM מקסימאלית הוא תומך. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי, כמה שאלות , מה ייתן לי התקנה של הדרייור ACHI ? ואיך מתקינים אותו? אני מנסה להתקין INTEL STORAGE MANAGER ללא הצלחה , איך אמורים להתקין אותו?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לרכוש את הלוח הזה הרבה בגלל שראיתי שהוא מכיל סה"כ 8 חיבורי SATA ויש לי הרבה STORAGE במחשב. באתר של הלוח אני רואה שיש לו 6 חיבורי SATA רגילים ועוד 2 של RAID: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4144#ov השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות שימוש בחיבורי הRAID הנוספים האלה גם בצורה רגילה ללא הגדרת RAID שכרגע אין לי צורך בו. המון תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום. יש לי לוח gigabyte DS3 1.0. שאלתי היא האם אני יכול "לעדכן" אותו לגירסא האחרונה של הלוח?
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום רב רציתי בבקשה חוות דעת על לוח האם Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET ומה זה ה -UD3P תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל ששידרגתי לוח אם כבר הרבה זמן שהיה אצלי חח (3 שנים ABIT IL 8) וקניתי ת - EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E עלה לי 430 השאלה היא האם הוא טוב לOC ? כרגע יש לי 945 (Pentium D 3.40 GHz 800 MHz4 MB (2x2 עד שאני ישדרג כמובן.. המכפלה שלו היא Min / Max CPU Multiplier 12x / 17x אז מה אתם אומרים עד כה?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם מוכרים את לוח האם asus rampage iii extreme החדש בארץ ואם כן אז באיזו חנות . ואם לא איך ניתן לרכוש אותו ולא מחו"ל (אולי דרך היבואן)
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח אם : [h=1]Intel® Desktop Board DH61WW[/h] אני מתלבט אם לקנות את לוח האם הזה: ASUS H81M-K האם יש הבדל ביניהם? בלוח אם הנוכחי אין לי PCI 3.0 וזה חשוב לי בגלל הכרטיס מסך שיש לי, האם יש את זה בasus h81m-k ? האם כל הרכיבים שיש לי כרגע במחשב יעבוד גם על לוח אם asus H81M-K ??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רק לציין שהפורום והאנשים שבו מצויינים ועכשיו לשאלה ... יש לי לוח אם מסוג : asus p4s800 acpi bios revision 1007 שאלתי היא כזאת... האם אני יכול לקנות כרטיס מסך pcie כלומר לא agp ולהרכיב אותו עליו או זה בלתי אפשרי וחבל על הזמן (אני מדבר על כרטיסים כמו 8500gt במקום מה שיש לי עכשיו readon 9600se)? תודה לכל העוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה מיוחד כל כך בלוח האם asus striker extrem קניתי את הלוח הזה יותר נכון קנו לי אותו ורציתי לדעת למה הוא הכי יקר מבין כל לוחות האם ומה מיוחד בו שמצדיק תמחיר שלו שלא יורד
-
- 5 תגובות
- 481 צפיות
-
-
י שלי שאלה לגבי לוח אם של msi p35 neo האם הוא לוח אם טוב?
-
- 1 תגובה
- 398 צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=1109&CatCode=411 ראיתי את הלוח אם הזה ומצא חן בעיני.השאלה שלי אם הוא יתמוך ב SLI ראיתי שכתוב שתומך CrossFire של ATI.זה מהווה בעיה נכון?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא: INTEL D915PCY אז ככה הכרטיס מסך שלי הוא X1950GT אמרו לי שלוח אם שלי הוא AGP אז בדקתי ולא יש לו PCI אז תגידו רגע יש מצב ל DUAL CORE ?? יש מצב שהלוח יתמוך?
-
- 5 תגובות
- 482 צפיות
-
-
האם הלוח אם הזה GA-8I965PDS3 זה זה בלי ה8 בהתחלה? GA-965P-DS3 REV3.3
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
בNEWEGG כתוב שasus striker תומך ב1333FSB זה אומר שהוא תומך בסדרת מעבדים החדשה ? נגיד במעבד QX6850 ?
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GA965PS3 Gigabyte רציתי לדעת אם הוא תומך במעבד הנ"ל: intel pentium dual-core e5200 box ורציתי לדעת אם הוא תומך גם במעבדים מהסדרה הזו היותר מתקדמת: כמו למשל: intel core 2 duo e7300 box תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין P5B DELUXE לבין EVGA nForce 680i ? אני מתכוון לעשות OC ... אין לי בעיה עם ההבדל מחירים אבל מה מצדיק הבדל של 500 שקל ביניהם? תודה .
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-