עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by cooper,

על המחשב שלי יש 4 גיגה זכרון [4 סטיקים של 1 גיגה ] .. מה שכן WIN XP לא מסוגל לזהות יותר ב3 , השאלה שלי אם אני צריך להוציא סטיק אחד .או שזה שהוא מחובר על הלוח אם ,לא יוצר בעיה .הן בחומרה והן בתוכנות. תודה לכל המבינים!

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  2. אני הולך לקנות את הלוח הזה ושמתי לב שאין לו כניסת Parallel ובביקורת פה באתר על הלוח הזה אמרו שזה די קשה להשיג כזה אז חיפשתי ב NEWEGG ומצאתי כרטיס הרחבה קטן אבל אני לא יודע אם זה טוב הוא נראה כזה קטנצ'יק ועם שבב אחד בסה"כ הוא יעשה את העבודה? יתאים? אני רק צריך כניסה אחת כזאת לצג LCD שלי (4*20) תודה מראש טל

• 14 תגובות
    • 829 צפיות
  3. Started by BmsKlane,

מה ההבדל בין ה820 ל920 או ה830 ן930 אני רואה שיש זיכרון כפול אבל מה זה אומר ולמה יש גם את זה וגם את זה אם ההפרש במחיר לא כזה גדול, ובמה יש ל9XX יתרון במציאות כי לפי מה שראיתי בTOMSHARDWARE ההבדל די קטן אם אפשר תשובה מפורטת זה יעזור מאוד וממש ממש תודה כי זה מחשב לעבודה(לא שלי)

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  4. רציתי לדעת האם במשחקים ותוכנות שלא תומכות ה2 מעבדים (Multiblabla) עדיין דואל קור של 1.8 יהיה יותר חזק מפרסקוט של 3 ג'יגה הרץ, ואם כן אז איך ולמה... תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by yaniv1306,

מכול ההמלצות יצאתי מבולבל אני מתכנן לקנות מחשב כאשר מטרתו העיקרית היא למשחקים וקצת לתוכנות ואינטרנט השאלה היא האם עדיף לקנות כפול ליבה 920 D 2.6 או מעבד עם ליבה אחת שהוא לדוגמא 3.2 (שזה נישמע די מעודכן) הפחד כמובן נובע מהעובדה שאני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי כמה שנים טובות האם בבדיקה השוואתית 2.6 כפול ליבה הוא יותר מהיר מ 3.2 חד ליבתי ולמה

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, עפ"י התמונה שלמטה המעבד הנ"ל מגיע עם כרטיס גרפי של 4000, השאלה שלי לאיזה כרטיס הוא משתווה היום, לדוגמה ל gt220 יש הבדל רציני בניהם? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  7. Started by ageva10,

שלום! יש לי כרגע במחשב 2 כרטיסי זכרון מדגם Kingston HyperX DDR4 8G 2133MHz CL14 עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 כרטיסי זכרון כי יש לי 4 סלוטים. האם אני יכול לשים כרטיס זכרון של יותר MHz ? והאם אני חייב שה CL14 יהיה אותו הדבר ?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  8. האם יש בו tv out?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  9. Started by דודו זר,

תכלס אני משחק רק מנגר במחשב אז אני לא צריך כרטיסמסך חזק אפילו חשבתי על הכיוון של כרטיס מסך מובנה בלוח אם יש לכםהצעות איזה לוח אם לקחת שיהיה בו גם כרטיס מסך נחמד? למעבד intel core 2 due 6550 ו2 גיגה זכרון פנימי או שחשבתי אולי ללכת על הצמד הזה GIGABYTE GA-P35-DS3L 549 שח GIGABYTE NVIDIA 7200GS 256MB PCLE 191 שח מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  10. Started by eladnahum,

קניתי מחשב חדש ובינתיים לא רציתי לקנות כרטיס מסך בנפרד כי אין לי שימוש בגרפיקה כל כך בינתיים. חיפשתי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה והציעו לי את הלוח אם הזה: ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL (קודם כל מה אתם חושבים עליו? חח) דבר שני, אמרו לי בחנות שאם אני אקנה כרטיס מסך בנפרד על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה אז הביצועים של הכרטיס מסך שקניתי בנפרד יפחתו... זה נכון?

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  11. הממ רציתי לדעת אם הכרטיס קול שמובנה על הלוח- https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=2295 אם הוא טוב? כי אמרו לי שהכרטיס בכלל לא משהו... שווה לבחור לוח אם אחר רק בגלל הכרטיס קול? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by danshimsh,

שלום לכולם, תסלחו לי על הבורות בנושא (לא בורות טכנית אלא חוסר ידע בנושא הליכי יבוא) אם אני רוכש כרטיס רשת מחוו"ל - נניח מאמזון (או דרך סוכן של אמזון) המחיר הוא כ 150 דולר האם עלי לשלם מס יבוא עליו ? אל תצחקו, אני בור גמור בנושא. שמעתי שאין מסי יבוא כשרוכשים משהו במחיר נמוך מ-1200 ש:ח http://www.amazon.com/Intel-I350-T2-Ethernet-Adapter-Express/dp/B0099PBOAC/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1370107275&sr=8-3&keywords=intel+server+card+%22sr-iov%22 בברכה דן

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by kobi38,

השאלה שלי היא כזאת יש לי כרטיס רשת : Realtek RTL8168/8111 אשר מובנה על הלוח אם , האם ניתן לשים כרטיס רשת טוב כתוספת שם בנפרד כי ראיתי שיש שם שני מסילות לבנות ארוכות ? תודה לכל העונים ואני מקווה שאני בפורום הנכון , אם לא אז תפנו אותי לפורום הנכון . תודה

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  14. קראתי באתר של אינטל, על איזה טכנולוגית high defenition sound או משהו כזה, ובגלל זה רציתי לדעת, האם הלוחות אם של אינטל עדיפים מהלוחות אם למעבדי AMD מבחינת איכות יכולת עיבוד הקול בכרטיס הקול המובנה.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  15. Started by netanel38121,

האם הלוח GIGABYTE GA-P35-S3 הוא טוב לאובר קלוק? ואם הוא אפקטיבי ל INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לפני שאני הולך לקנות רציתי מילה אחרונה מפה. תודה נתי.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  16. הדגם של ה667 DDR2 בקיצור יש לו כרטיס קול HD (7.1) יעני סראונד בקיצור יש מאחורה רק 3 יציאות אבל בספר ראיתי שרשום שמתחבר ללוח עוד חוט ויעני זה מביא יציאה לעוד 3 יציאות שזה בעצם יוצא 6 חורים שהם מהווים ל7.1 רמקולים בקיצור רשום שם על הכבל הזה Optinal ז"א שזה בנוסף ללוח , בקיצור לא הביאו לי תקקה הזה ויש לי רק 3 יציאות מאחורה ואני דיי צריך את זה למה יש לי Creative Inspire 5.1 והיה לי כרטיס קול Hercules DigiFire 7.1 אבל הוא מת , אז השאלה מאיפה אני משיג תחוט המוזר הזה?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  17. Started by hoodini,

יש לי בעיה בלוח,חיבורי ה USB הפסיקו לעבוד (האם משהו מכיר בעיה כזו גם כן??? ) אני משתמש ב RAID 0 עם 2 דיסקים השאלה שלי,אם אני מחליף את הלוח בחדש,האם תהייה בעיה כלשהי עם מערך ה RAID? האם נתוני ה RAID נשמרים על הבקר בלוח או על הדיסקים עצמם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  18. Started by The-Fox,

שלום, לפני כמה חודשים קניתי את ה A7V333 של אסוס, קניתי את הגרסה בלי ה Raid, עכשיו לא קיבלתי את המחבר שמוסיף יציאה אופטית וקואקסילית. ולפני כמה ימים גילתי שמישהו שקנה את הלוחעם הדגם של ה RAID כן קיבל את זה, עכשיו רציתי לדעת אם אני גם הייתי אמור לקבל את זה ?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by POD,

שלום, בלוח הנ"ל יש שני סלוטים לזיכרון שעובדים ב-400MHz. רציתי לדעת אם המהירות תרד מ-400 ל-333 במקרה שאכניס שם שני כרטיסי זיכרון של 400MHz DDR? כמו במקרה של 3 כרטיסים ב-3 סלוטים בלוחות אחרים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  20. אני צריך לוח אם של AM2 ודיסק קשיח IDE או SATA בנפח 80-160GB משומש השאלה כמה זה שווה ? הלוח 50 - 70 שקל והכונן הקשיח 50 - 100 ? שווה להשקיע 150+ - ? יש לי מעבד סמפרון 3000+ AM2 לעשות עוד תחנה בבית .

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by tg,

אני מעוניין לקנות לוח Asus p4p800 , עד כאן יש עוד אלף כמוני רק בפורום הזה. אבל אני משתמש הרבה בdictation לצורך כך אני עובד הרבה עם אוזניות "מדונה", אלה מתחברות מאחורה וזה לא נוח. האם הלוח הנ"ל תומך באפשרות לחבר את הקונקטור אוזניות ורמקול למארז מקדימה. אם כן מה הדרך? אייזה מארז מומלץ לקנות, כזה שיש לו מחבר לאוזניות ולרשמקול מקדימה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by ITZIKAMSA,

אני רוצה להוסיף ללוח עוד זיכרון RAM. איזה סוג מתאים לו: DDR1 או DDR2. וגם איזה מהירות RAM מקסימאלית הוא תומך. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by omerha,

היי, כמה שאלות , מה ייתן לי התקנה של הדרייור ACHI ? ואיך מתקינים אותו? אני מנסה להתקין INTEL STORAGE MANAGER ללא הצלחה , איך אמורים להתקין אותו?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by esaly,

היי! אני מעוניין לרכוש את הלוח הזה הרבה בגלל שראיתי שהוא מכיל סה"כ 8 חיבורי SATA ויש לי הרבה STORAGE במחשב. באתר של הלוח אני רואה שיש לו 6 חיבורי SATA רגילים ועוד 2 של RAID: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4144#ov השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות שימוש בחיבורי הRAID הנוספים האלה גם בצורה רגילה ללא הגדרת RAID שכרגע אין לי צורך בו. המון תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  25. Started by Versace,

ערב טוב ושבת שלום. יש לי לוח gigabyte DS3 1.0. שאלתי היא האם אני יכול "לעדכן" אותו לגירסא האחרונה של הלוח?

• 5 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.